Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Σκανδιναβική Σάγκα 3

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 13/9/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Σκανδιναβική Σάγκα 3
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σκανδιναβική-σάγκα.24719/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σκανδιναβική-Σάγκα-3.24717/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην mmixail.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η χήνα βίκινγκ του φαρμεράμα, η Ίνγκριντ επιστρέφει για άλλον έναν αγώνα ρίψης τσεκουριών!!:) Θα καταφέρει να νικήσει και σε αυτόν;:eek: Δεν ξέρω, αλλά εγώ προσωπικά θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στο νέο αγώνα ρίψης τσεκουριών όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 13/9/18
    Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, maria_palou και 5 σε άλλους.
  3. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Και είπα ότι θα ξεκουραστώ λίγο βάζοντας και κανέναν στάβλο για ζωάκια... τώρα δρώμενο στο δρώμενο και παράλληλα άλλο δρώμενο... και για όσους δεν κατάλαβαν πώς θα μπορέσει κάποιος να φτάσει (πριν γίνει 102 χρονών) στο 300 επίπεδο η απάντηση είναι στα επιπλέον ποσοστά των πόντων που χαρίζουν τα διακοσμητικά που εμφανίστηκαν τώρα τελευταία...

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, .eugenaki. και 12 σε άλλους.
  4. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

102 χρονων ε? Μου εδωσες ιδεα Θα το κληροδοτησω στην εγγονη μου που ειναι τωρα 8 χρονων και εκεινη με τη σειρα της σε δικους της κληρονομους Τι λε τε? Ειναι καλη ιδεα η θα μαλωσουν μεταξυ τους τα εγγονια μου ζητωντας ολα φαρμοκληρονομια?

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, KATAPIOS4 και 10 σε άλλους.
  5. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

μπα κανενας κληρονομος δεν θα τα θελει αφου θα πρεπει να πληρωνει ενφια ;)

Αρέσει σε mmixail, nickoikono11, KATAPIOS4 και 11 σε άλλους.
  6. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

δεν θυμάμαι το συγκεκριμένο δρώμενο να "έτρεξε" στο παρελθόν μόνο για τρεις μέρες!!!

Αρκετά όμορφο και εύκολο δρώμενο, με καλά δώρα.

Τώρα όσον αφορά την έκβαση των δρώμενων και τα δώρα με ποσοστό αύξησης των ΠΕ... ήταν μία αναγκαστική κατά την γνώμη μου στροφή της εταιρίας καθώς κάποια στιγμή με τα σεντούκια, μπαούλα, κιβώτια κλπ. για δώρα στα δρώμενα, είχε χαθεί η μπάλα και δεν υπήρχε δυνατότητα να βελτιώσουν τα δώρα αυτά χωρίς να έχουν ουσιαστικά οικονομική ζημιά ή απώλεια παικτών.

Δημιουργήθηκε λοιπόν μία φυσική ανάγκη - που ούτως ή άλλος ήταν αναγκαία να γίνει καθώς πολλοί παίκτες είχαν "τερματίσει" τα επίπεδα - και για να μην έχουν το ίδιο πρόβλημα με τα επίπεδα από την μία και να λύσουν και το πρόβλημα με δώρα στα δρώμενα (ποσοστιαία περισσότερους ΠΕ από την άλλη) - πράγμα που εγώ δεν επιδιώκω ποτέ - και από την στιγμή που οι παίκτες ανταποκριθήκαμε χωρίς γκρίνια και παράπονα.... είναι όλοι χαρούμενοι και η εταιρία και το παιχνίδι ασφαλές για αρκετά πολλά χρόνια ακόμη.

Καλημέρα και καλή συνέχεια...

Αρέσει σε mmixail, KATAPIOS4, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  7. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

Πιστεύω ότι επειδη είναι μόνο 20 παιχνίδια και τα φυτά είναι 350 χ20=7000. Δηλαδή περίπου 4 με 5 φυτεψιές με τσάτνι μήλου καρότου. Γιαυτό μόνο οι τρείς ημέρες, Και ο ρυθμός αναδυομενων είναι καλός για τα 500 απαιτούμενα.

8. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Η Ίνγκριντ ήρθε απ' το Βορρά,
    με δρώμενο στα χέρια,
    και να πετάμε πρέπει εμείς,
    τσεκούρια,όχι μαχαίρια.

Τον στόχο να πετύχουμε,
    δεκαεννιά συν μία,
    κι ύστερα στο κατάστημα,
    ψώνισε με μανία.

Θα πάρεις δώρα διαλεχτά,
    και Βίκινγκς μακρύ σπίτι,
    το δρώμενο τελειώνοντας,
    δεν είναι και ...''μανίκι''.

Αρέσει σε mmixail, jimisraf1, takis.00 και 14 σε άλλους.
  9. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Ο αγώνας ρίψης τσεκουριών με την Ίνγκριντ" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Έφτασα στα 21 ολοκληρωμένα παιχνίδια. Ευχαριστούμε πολύ το παιχνίδι και για αυτό το όμορφο αντικείμενο!!:) Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε mmixail, skareleni, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  10. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος με 32 παιχνιδια!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε mmixail, skareleni, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  11. elena05091975

elena05091975 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τελος και για μενα.... καλη συνεχεια σε οσους προσπαθουν ακομα...!!!!!

Αρέσει σε FARMER.GP, mmixail, skareleni και 3 σε άλλους.
  12. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα τελος και εγω με 39 παιχνιδια και πηρα το επαθλο πολυ καλο παμε για το επομενο εβεν καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε skareleni, gtrullis, FARMER.GP και 3 σε άλλους.
  13. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.