Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Σκανδιναβική Σάγκα 2017"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 28/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα. Ναι είπα ήδη ότι καλά έκανες και εσύ και άλλοι συναγρότες που βοήθησαν.
    Ναι τελικά είναι καθαρά θέμα τύχης η πρώτη βολή. Ελπίζω και εύχομαι πάντως όλοι οι συναγρότες να έχουν τόση τύχη ώστε να πετύχουν διάνα με την πρώτη, έστω για μια φορά, όπως κι εγώ...

Αρέσει σε *ΜΑΜΑ*, kolokythopitas, farmer_babis και 6 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλημερα τελος και εγω συμπληρωσα της 40 προσπαθειες εκτος απο την διαμαντενια κορη πηρα και ολλα τα δωρα απο το καταστημα απ την επιλογη διαφορα μονο τα αστερακια δεν πηρα και την ταρτα καλυ συνεχεια σε ολους .

Αρέσει σε kolokythopitas, heavymetal7, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  3. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα ! Βελτιώστε λίγο τα αποτελέσματα , βαρεθήκαμε την αποτυχία !!!

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, farmer_babis και 4 σε άλλους.
  4. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σε ολους!!!!!!!!!εμενα μου εμεινε 1βολη για τις 35,τις αλλες δεν τις προλαβενω μου λειπουν κερατα! τι κερατα και αυτα(το κερατα δεν ειναι πληθυντικος απο το κερας?)

Αρέσει σε kolokythopitas, farmer_babis, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  5. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Σε εμένα αυτό που παρατήρησα από την αρχή ήταν ότι έπαιζε να είναι σε αυτά που έχω σε κόκκινο και διάλεγα πάντα αυτά.
    Επομένως είχα μειώσει τις επιλογές και είχα περισσότερες πιθανότητες.
    Πιστεύω θα πρέπει να παρατηρήσετε τα δικά σας και να παίζετε εκεί.

Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, Megas_kokoriko και 16 σε άλλους.
  6. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Καλημερα !! Δεν ειμαι σιγουρος αν καταλαβα καλα τι θες να πεις αλλα το δρωμενο τελειωνει αυριο οποτε αν δεν λειψεις απο το παιχνιδι τοτε μπορεις πολυ ανετα να βγαλεις τα αναδυομενα που χρειαζεσαι για ενα ακομα Ζωμο :)

Αρέσει σε kolokythopitas, heavymetal7, markos5560 και 2 σε άλλους.
  7. vickymou

vickymou Κόμης

ta 40 δεν προλαβαινω να κανω αλλα δεν πειραζει καλη προσπαθεια αν τα καταφερω εχει καλως

Αρέσει σε graganta, kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 4 σε άλλους.
  8. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα, το πρωί κλείδωσα την φασολιά και θέλω άλλα 3 για το διακοσμητικό την Ίνγκριντ , η Διαμαντένια Κόρη,
    απο το κατάστημα τα μόνα που δεν πήρα είναι τα αστέρια. Ευχαριστώ πολύ γείτονες και φίλους για την βοήθεια.
    Καλή συνέχεια σε όλους.:music::D:inlove:

Αρέσει σε graganta, GaTe987, kolokythopitas και 9 σε άλλους.
  9. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Οντως διαβασα λαθος αλλα και παλι με πολυωρα φυτα πιστευω οτι θα προλαβεις δυο μαζεμματα ως αυριο (αν εχεις εξευγενισει και καποιο ,ακομα πιο ανετα) τα οποια πιθανοτατα να σου δωσουν τα αναδυομενα που χρειαζεσαι.

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, vickymou και 4 σε άλλους.
  10. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

τελος και για μενα και θελω να συμφωνησω με την evieva

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, gtrullis και 2 σε άλλους.
  11. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Mόλις τελείωσα τη φασολιά ... Θα ήμουν ευτυχής αν δεν το ξαναέπαιζα ποτέ στην ζωή μου . Όχι άλλο κάρβουνο !!!

Αρέσει σε LILA413, gtrullis, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  12. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

και η τριτη προσπαθεια τι εδωσε ....καμια σχεση με τις 2 πρωτες προσπαθειες

Αρέσει σε LILA413, heavymetal7, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  13. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Μετά την 42η προσπάθεια και τελευταία:

Είμαι πολύ εκνευρισμένη :mad:
    Δυστυχώς δεν σπούδασα μέντιουμ , αλλιώς δεν θα είχα αφήσει τυχερό παιχνίδι που να μην είχα παίξει να πιάσω και την καλή στην ζωή μου.
    Όσο για το δρώμενο σταματάω και εύχομαι πραγματικά να μην ξανάρθει δρώμενο τύχης.

Αρέσει σε maroula, jimixatz, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  14. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Υποψιάζομαι οτι είμαστε στην ίδια βάση
    Βλέπω ότι εσύ τα παίζεις στην σειρά, πρώτο, δεύτερο και δες τα τρίτα σου που είναι τα σωστά
    ότι είναι σε αυτά που έχω βάλει στο κόκκινο τετράγωνο.
    Εγώ αυτό είχα παρατηρήσει από την αρχή και πχ εγώ θα ξεκινούσα από αυτά που εσύ έπαιξες τρίτα.
    Συνεπώς θα κέρδιζα κινήσεις
    Άρα θέλει λίγη παρατηρητικότητα στα πρώτα παιξίματα, να δείτε που δίνει συχνά τα ίδια;)

Αρέσει σε katerina14450, sofiapao76, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  15. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

και παλι στη τριτη προσπαθεια
    Και στα προηγουμενα με την χηνα το ιδιο το επαιζα Ευα τοτε ομως ειχε ερθει και οχι μονο μια φορα η 1προσπαθεια
    τωρα μεχρι στιγμη δεν εχει ερθει με την 1 προσπαθεια
    δεν το περιμενω τωρα ​

Τελευταία επεξεργασία: 7/5/17
    Αρέσει σε LILA413, heavymetal7, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  16. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα !!
    Επειδή είδα ότι κάποιοι απο εσάς,δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα με την πρώτη προσπάθεια
    σας δείχνω αυτό ίσως...ίσως βοηθήσει κάποιους !
    Σας το εύχομαι....:)

Καλή συνέχεια και να θυμάστε....Ο επιμένων Νικάααα;)

Αρέσει σε xaris68, jimixatz, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  17. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Τελείωσα το δρώμενο, 42 ρίψεις αλλά η διαμαντένια δεν ήρθε. Δεν είμαι σε "καλή" βάση δεδομένων φαίνεται... Στο πρηγούμενο μου είχε έρθει πάνω από μια φορά το διανα με την πρώτη. Γι αυτό είπα ότι πιστεύω πως θα είναι δίκαιο το δρώμενο αυτό. Αλλά έκανα λάθος.

Αρέσει σε Gulit1, skareleni, kitsena και 4 σε άλλους.
  18. annatheol

annatheol Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Χαιρετώ την εργαζόμενη αγροτιά.
    Μου λείπει ένας ζωμός ακόμα.. Λογικά με το πρωινό μάζεμα θα τον έχω.
    Θα ήθελα να αναφερθώ στις προσπάθειες, στην τύχη, στο να πετύχουμε Διάνα με την πρώτη φορά.
    Ακολουθώντας τις συμβουλές της evieva , που θα ήθελα να ευχαριστήσω γιατί σε κάθε δρώμενο παρακολουθώ ότι θέλει και αφιερώνει το χρόνο της για να προσφέρει βοήθεια στους υπόλοιπους, δεν είχα καλά αποτελέσματα. Υπήρξαν και περιπτώσεις που ούτε με την 5η προσπάθεια κατάφερνα διάνα.
    Εκνευρισμένη κάνω μια ανανέωση στο παιχνίδι πατάω έναν συνδυασμό από τους επικρατέστερους που πρότεινε η evieva και τσουπ στην 28η προσπάθεια μου ήρθε και η Ιγκριντ η Διαμαντένια. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η ανανέωση και το εκ νέου log in απλώς είπα να το αναφέρω μήπως και βοηθήσει κάποιον ..
    Καλή συνέχεια σε όσους προσπαθούν ακόμη

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, τέλος το δρώμενο της τύχης, γιατί περί τύχης πρόκειται. Καλή συνέχεια και σε σας που το προσπαθείτε ακόμη, ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γείτονες και φίλους για την βοήθειά τους.;)

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, skareleni και 5 σε άλλους.
  20. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα σε ολους επιτελους θα κανω και την τελευταια βολη και ο θεος βοηθος!διαμαντενια γιοκ,τσου, τιποτα!

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, Gulit1 και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.