Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Σκανδιναβική Σάγκα 2017"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 28/4/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *ΜΑΜΑ*

*ΜΑΜΑ* Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα είναι ενα απο τα δρώμενα που μου αρέσουν !Και πραγματικά είμαι και αρκετα τυχερή με τις ρίψεις τσεκουριών!! :)
    Αν και έχω πολύ δρόμο, έως την ολοκλήρωση του δρώμενου, στην 26 ρίψη μου
    πέτυχα την αναβάθμηση της Ινγρηντ σε Διαμαντένιααα:D:D!!

[​IMG][​IMG]

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους σας και καλές βολές xDxD !!

Αρέσει σε jimthrilosgate7, jimixatz, vaso1963 και 16 σε άλλους.
  2. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Οι σ. ε. δε λένε τι πρέπει να κάνεις για να πετύχεις διάνα, αλλά τι πρέπει να κάνεις για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις διάνα. Οι ρούνοι είναι πάρα πολλοί, και προσωπικά μου συμβαίνει κάποιες φορές και οι 4 πρώτοι, να έχουν πολλά φωτάκια σβησμένα. Και οι λεπίδες πιο σπάνια. Έχω παίξει 32 φορές και δεν πέτυχα διάνα με την πρώτη. Και δυστυχώς ούτε με την τελευταία πάντα. Πήρα και κάποια τρομερό, και 1 νομίζω απίστευτο. Έχω την εντύπωση ότι οι πιθανότητες επιτυχίας είναι χειρότερες απο παλαιότερα. Άσε που αφού μετράει το πόσο γρηγοτερα πετύχεις διάνα, το σκέφτεσαι να ρισκάρεις μέχρι την τέταρτη προσπάθεια για να τελειοποιήσεις κάποια μέρη.
    Δλδ, αν με την πρώτη πετύχω ας πούμε λεπίδα με μισό φωτακι σβησμένο, δεν ξέρω αν με συμφέρει να την κρατήσω μήπως πετυχω διάνα με τη δεύτερη, ή να προσπαθήσω να την τελειοποιήσω, ώστε να μπορώ να πετύχω διάνα έστω και στην τελευταία προσπάθεια με ρούνο που του λείπει 1 φωτάκι, αν δε βρω καλύτερο. Εν τω μεταξύ, έχω πάρει τα μυστηριώδη, κουπόνι, πάρτυ γύρους και τις 30 σ. τροφές, και έχω 537 αστερονομίσματα. Προτιμώ να συνεχίσω να ψωνίζω απο τα διάφορα, αλλά φοβάμαι, ότι αν πάρω αυτα που θέλω, μπορεί στο τέλος να μου μείνουν πολλά αστερονομίσματα και να μη φτάνουν να αγορασω κάτι. Θα περιμένω λοιπόν να δω πόσα θα μαζεψω και να κανονίσω να μου μείνουν όσο το δυνατον λιγότερα. Καλό θα ήταν να είχε περισσότερες επιλογες με λίγα αστερονομίσματα, ώστε να μην πηγαίνουν χαμένα. Στους σταύλους δεν είμουν τυχερή, αλλά στα δενδρύλια μια χαρά. Πήρα σεκόγια, γαζία, σοκολατόφυτο χχλ, και χλ, μορίγκα και ταμαρίλλο χχλ.

Αρέσει σε everme, skareleni, mmixail και 13 σε άλλους.
  3. vickymou

vickymou Κόμης

granada μου μη σε περνει απο κατω υπομονη θελει ,εγω ειμαι ακομη στις 23 ριψεις δεν ξερω αν τελειωσω το ιβεντ,υπομονη και γω!!!!!αν σου λειπει και μια βουλιτσα να το αλαζεις, αν δεν ρισκαρεις δεν θα το πετυχεις.εγω τοκανω και πηρα αρκετα διανα.Αντε καλη επιτυχια και....παρε κανα λαχειο

Αρέσει σε mmixail, skareleni, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  4. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Φίλοι μου,για μένα τέλος το δρώμενο.
    Πήρα και όλη την καρτέλα με τα διάφορα.

Καλό σας ξημέρωμα,και σύντομα να το τελειώσετε όλοι.

Αρέσει σε jimixatz, everme, NOTHS58 και 14 σε άλλους.
  5. mkalo

mkalo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα διανα δε πετυχαινεις μονο με ολα τα φωτακια στο τελειο αλλα και στη περιπτωση που εχεις 2 τελεια και το τριτο του λειπει ενα ολοκληρο φωτακι ή και στη περιπτωση που εχεις ενα τελειο και τα αλλα 2 τους λειπει απο μισο φωτακι για τη τελειοτητα.

Αρέσει σε NOTHS58, skareleni, 2014chr και 2 σε άλλους.
  6. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Kαλημερα εκανα την κορη διαμαντενια και ειμαι πολυ χαρουμενος νομιζα οτι δεν θα τα καταφερω τελικα νικησα.

Αρέσει σε sofiapao76, *ΜΑΜΑ*, vickymou και 7 σε άλλους.
  7. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

μα για αυτό ακριβώς λέω, ότι πολλες φορες όταν με την πρώτη πετυχαίνω κατι [ας πουμε ρουνο], με μισό φωτακι σβησμένο, το κραταω, μήπως στη δεύτερη βγουν τα άλλα τέλεια, ή με μισο ακομη σβησμενο και πετυχω διάνα. Μπορεί όμως στις επομενες 3 προσπαθειες, να μην πετύχω και στα άλλα καλα αποτελέσματα, να έχω ας πουμε άλλο 1 σβησμενο, οπότε δεν παει διανα, ενω αν ειχα αλλαξει το ρουνο μπορει να πετυχαινα τελειο και να μην πειραζε που λειπει 1 φωτακι απο τα άλλα.
    υσ. επιτέλους στην 34 προσπάθεια πηρα τη διαμαντενια, τώρα εχω κανει 38. Όλα καλά!

Τελευταία επεξεργασία: 7/5/17
    Αρέσει σε pap100, soyla74, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  8. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,όπως έχω πει και στο παρελθόν δεν πολυπιστεύω στην τύχη,όμως το δρώμενο είναι θεσπέσιο με εξαιρετικά δώρα,λίγη υπομονή να κάνουμε και να έχουμε και όλα θα τα καταφέρουμε,προσωπικά προτείνω να παίξουμε μέχρι όσο μπορεί ο καθένας μας και να πάρει εάν όχι όλα τα δώρα,έστω αυτά που μπορεί .τώρα εάν κάποιος δεν φέρνει καλό <<στόχο>> με την πρώτη φορά, ας κατασκευάσει παραπάνω ζωμούς έτσι αναλογικά θα πάρει τα αστερονομίσματα που τυχόν θα του λείπουν για τα δώρα που θέλει να πάρει,ετσι με την πίστη και την επιμονή και την υπομονή,<<ο τολμών νικά>>.να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε mkalo, *ΜΑΜΑ*, pap100 και 7 σε άλλους.
  9. Φριφρί

Φριφρί Νέος ειδικός

Καλημέρα σας,
    Επανέρχομαι για να επιβεβαιωθώ για άλλη μία φορά....

Μετά από 63 προσπάθειες διαμαντένια κόρη γιοκ!
    Πόσο να συνεχίζω να βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη πια;
    Ποια είναι εκείνη η λογική και τίνος αλγόριθμου, λογάριθμου, μιγαδικού ή ολοκληρώματος είναι παράμετρος;;;
    Ποια είναι εκείνη η λογική που κοντεύω να παίξω το ιβεντ και δεύτερη φορά και δεν έχω ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου;
    Πόσες χιλιάδες φυτά και αναδυόμενα να φτιάξω;

Πόσους διαφορετικούς συνδιασμούς να κάνω; Εκανα και έτσι και αλλιώς και τα ίδια και άλλα και όχι τα προηγούμενα και στα τυφλά....και....και....καιιιιιιιιιι.....
    Ας συνεχίσουν να παίζουν άρπα με τα νεύρα μου.... καλά το πάνε.... 8)

Αρέσει σε mkalo, jimixatz, *ΜΑΜΑ* και 22 σε άλλους.
  10. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

αν και δεν έχω τελειώσει ακόμη το event

την διαμαντένια την έχω :p
    και όλα τα έχω από χθές :D

Τελευταία επεξεργασία: 6/5/17
    Αρέσει σε mkalo, jimixatz, mmixail και 12 σε άλλους.
  11. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

απο τις 34 φορες που επαιξα μια φορα μονο πετυχα διανα με την πρωτη δυο με την δευτερη και ολες οι υπολοιπες σχεδον με την 5η προσπαθεια. ξεκιναω παντα με τους ιδιους συνδυασμους

Αρέσει σε jimixatz, sofiapao76, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  12. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπερα.νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρη οτι κατι κανεις λαθος....εγω εχω 28 παιχνιδια και την εχω παρει με τηνπρωτη δεκαδα...μελετησε με προσοχη ποιος συνδιασμος σε φερνει πιο κοντα στη νικη και χρησιμοποιησετε τον πιο συχνα.δεν ειμαι ειδικη αλλα εγω αυτο κανω και συνηθως πετυχαινει

Αρέσει στους mmixail, sofiapao76 και kolokythopitas.
  13. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

35 προσπάθειες και μέχρι στιγμής και δεν το έχω πετύχει με την πρώτη. :mad:
    Είναι άδικο να έχω μαζέψει τον ίδιο αριθμό φυτών και αναδυόμενων με άλλους και να υπάρχει διαφορά στο τελικό βραβείο λόγο τύχης. >:(

Αρέσει σε sofiapao76, kolokythopitas, everme και 3 σε άλλους.
  14. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

θέλω να καταγγείλω την χήνα για κλοπή, μου έκλεψε την συνταγή <<χήνα με κρεμμυδάκια>>
    και την χρησιμοποίησε πάνω μου με έχει κάνει με τα κρεμμυδάκια.Αν η εταιρεία θέλει να έχει την τύχη την δική μου ας συνεχίσει να βάζει δρώμενα με παράγοντα τύχη, μόνο να σκεφτεί ότι κρεμμυδάκια έχω μπόλικα.

Αρέσει σε ESABA, mmixail, sofiapao76 και 10 σε άλλους.
  15. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

1)
    Καλησπέρα. Τα έχουμε δει, αλλά καλά που το σημείωσες -ίσως κάποιοι δεν είχαν καταλάβει κάτι.
    Έπαιξα και έφερα πολλές φορές διάνα. Δεν αρκεί όμως αυτό. Πρέπει να φέρεις με την πρώτη διάνα και για να πάρεις περισσότερα αστερονομίσματα και το καλύτερο διακοσμητικό: "Αν η καλύτερη απόδοσή σου ήταν διάνα με την 1η βολή, θα λάβεις το βέλτιστο διακοσμητικό - Ίνγκριντ, η Διαμαντένια Κόρη"
    Μήπως, λοιπόν, έχεις κάποια πρόταση πως θα πετυχαίνουμε διάνα με την πρώτη -έστω μια φορά;
    Ευπρόσδεκτη κάθε συμβουλή ή μήπως πρέπει να έχουμε τύχη;;; (τύχη:>:().-

2)gtrullis μπράβο!! τη διαμαντένια την πήρες;;

Αρέσει σε graganta, mmixail, gtrullis και 7 σε άλλους.
  16. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

[​IMG] [​IMG] επιτελούς ,νόμιζα πως ήμουν άτυχος αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν αλλού το τσεκούρι ήθελε ακόνισμα, για μένα τέλος θα μαζέψω το βράδυ και τα άλλα και οτι πάρω

Αρέσει σε [maria111], jimixatz, pap100 και 14 σε άλλους.
  17. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Στην αρχή έκανα κάπως ρυθμικές επιλογές για πρώτη βολή (όπως 1/1/1, 1/2/3, 2/2/4 κλπ). Και όπως είπα παραπάνω είχα πετύχει διάνα μέ 2ες, 3ες, 4ες & 5ες φορές ενώ είχα πετύχει και μερικά τρομερά κλπ.
    Μετά άλλαξα τη μέθοδο: έδινα τυχαία ανακάτερα τα νούμερα στην πρώτη βολή όπως 1/4/6, 4/2/7, 5/1/9, 7/3/6, 8/3/5, 4/5/1, 4/4/7, 8/5/8 κλπ και τα κατέγραφα, ώστε να μη δώσω ποτέ το ίδιο. Στην 36η πρώτη βολή έδωσα 4/1/10 και πέτυχα το μοναδικό μου πρώτο διάνα. Έκανα ακόμη 4 και συμπλήρωσα και τις 40 προσπάθειες. Συνεπώς τέλειωσα το δρώμενο.
    Παρ' όλα αυτά αγχώθηκα και δεν διασκέδασα.
    Καλή τύχη σε όλους σας.

Αρέσει σε vaso1963, soyla74, gtrullis και 7 σε άλλους.
  18. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα αυριο το πρωι η το μεσημερι ολοκληρωνω και τελος το ιβεντ γεια μενα το διασκεδασα αρκετα καλο βραδυ σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, gtrullis, heavymetal7 και 4 σε άλλους.
  19. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] Καμιά φορά την κυνηγάω,καμιά φορά με κυνηγάει(την τύχη εννοώ).Με τον 2ο ή 3ο ζωμό πήρα την διαμαντένια κόρη.Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε,αλλιώς δεν εξηγείται!!!Επαιξα μεμιάς 30 παιχνίδια και θέλω άλλα 10 για να ολοκληρώσω το δρώμενο,αλλά ξέμεινα από αναδυώμενα.Λίγο δύσκολο εως χλωμό το βλέπω...

Τελευταία επεξεργασία: 7/5/17
    Αρέσει σε jimixatz, kolokythopitas, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  20. farmer_babis

farmer_babis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Το να φέρεις Διάνα με την πρώτη βολή είναι καθαρά θέμα τύχης. Δυστυχώς!!!
    Το post το έγραψα για συμπαίκτες που είχαν ρίξει πάρα πολλές βολές χωρίς να φέρουν διάνα ποτέ. Ούτε στην τελευταία (5η) βολή.

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, vaso1963 και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.