Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Σκανδιναβική Σάγκα 2 "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 4/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Σκανδιναβική Σάγκα 2 "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σκανδιναβική-Σάγκα-2.23523/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σκανδιναβική-Σάγκα-2.23522/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα! Με έναν γρήγορο υπολογισμό ,θα χρειαστούμε 16.500 φυτά δρώμενου και 1155 αναδυόμενα για να πάρουμε τη φασολιά. Αλλά μια τόσο καλή φασολιά(δίνει +1 φυτό στα λαχανικά) ποιος θα καταφέρει να την αποκτήσει , μια και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για τα χωριά μας; Ε ! ποιος;

Αρέσει σε kolokythopitas, yelander10, RARANIARO και 14 σε άλλους.
  3. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Τα φυτά θα βγουν έχουμε όλους τους χώρους , για τα αναδυώμενα ;;;; μόνο οι σχεδιαστές ξέρουν ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, RARANIARO, mmixail και 3 σε άλλους.
  4. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Για να παρουμε τη φασολια, χρειαζομαστε 33 παιχνιδια οπως σωστα υπολογησε η μαρω 69. Ομως για να λειτουργησει η φασολια (φαινεται στην εικονα) θα πρεπει να παρουμε και τη σκανδιναυικη σαουνα, οπότε θα πρεπει να παιξουμε 40 παιχνιδια. Αρα θα χρειαστουμε 20.000 φυτα δρωμενου και 1400 αναδυόμενα!!! Καλη προσπαθεια σε όλους! Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα με υγεια και αγαπη!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, FARMER.GP, RARANIARO και 6 σε άλλους.
  5. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και αγάπη!!!Θα προσπαθήσω όσο προλάβω κι επειδή θα ισχύει μέχρι την επόμενη Τετάρτη ίσως τα καταφέρω,καθώς το χωριό μου δεν έχει ίντερνετ χα χα χα
    Έχω την εντύπωση οτι μπορούμε να αγοράσουμε το διακοσμητικό με αστερονομίσματα μέχρι 4 φορές ;) Δε μπορεί κάποια λύση θα έχουμε για την πολυπόθητη φασολιά!!!καλή επιτυχία!

Αρέσει σε kolokythopitas, RARANIARO, nota.dim1802 και 9 σε άλλους.
  6. nickoikono11

Συμφωνω μαζι σου maria_palou για την αγορα του διακοσμητικου με αστερονομισματα ......και επαυξανω!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, mmixail και 3 σε άλλους.
  7. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η γενναία χήνα βίκινγκ, η Ίνγκριντ επιστρέφει για έναν ακόμα Σκανδιναβικό αγώνα ρίψης τσεκουριών μαζί με του φίλους της!!:) Θα καταφέρει η Ίνγκριντ να νικήσει και αυτόν τον παραδοσιακό της αγώνα; Δεν ξέρω αλλά εγώ αν και το βλέπω πιο δύσκολο αυτή τη φορά θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στον αγώνα με τα τσεκούρια και καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  8. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

καλά μη σκοτωνεστε για τη φασόλια , ενεργοποιείται κάθε 168 ώρες......έλεος >:(
    Καλή συνέχεια και καλή Ανάσταση σε όλους.....

Αρέσει σε kolokythopitas, lorenjo, Coinhunter01 και 10 σε άλλους.
  9. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

γιατι οχι...στο δικο μου επιπεδο ειναι 192000 ποντοι βασικης φαρμας και 622000 του νησιου την εβδομαδα...δεν τα λες και μικρα νουμερα

Αρέσει σε kolokythopitas, graganta, nota.dim1802 και 5 σε άλλους.
  10. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Στην ποιο προηγούμενη Σκανδιναβική Σάγκα μας είχαν δώσει και ένα Ζωμό στην αρχή για δώρο, τώρα τόση τσιγκουνιά ? :p

11. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Καλησπέρα. Και σε αυτό το δρώμενο θα δοθεί ένας ζωμός στη αρχή. Οι συχνές ερωτήσεις ανανεώθηκαν.

Αρέσει σε kitsena, kolokythopitas, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  12. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

εφοσον μπορουμε να την αγορασουμε δεν ειναι απαραιτητο να παιξουμε και το υπολοιπο πιστευω

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  13. nickoikono11

Βεβαιως και δεν ειναι απαραιτητο να παιξουμε και το υπολοιπο !

Αρέσει σε vagelis1968, kitsena, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  14. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα πηρα 176 αναδυομενα απο ολες της εκτασεις πυστευω θα παμε καλα ενα ευκολο εβεν με αρκετα καλη φασολια.

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, vickymou και 5 σε άλλους.
  15. lokopa

lokopa Αρχάριος στο φόρουμ

απο την βασικη φαρμα πηρα μονο 6 αναδυομενα..κανω κατι λαθος εγω?

16. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα των αγροτών, δυστυχώς τα αναδυόμενα τα ψάχνεις με το κιάλι, έρχονται με αργούς ρυθμούς και λιγα κάθε φορά. Έχω βάλει μεγάλης διάρκειας φυτά μπας και μαζέψω κάτι παραπάνω. Ένα απαιτητικό δρώμενο (Τι πρωτότυπο!!!) με πολλά φυτά, αναδυόμενα κλπ. Τι να ευχηθώ! Καλή μας επιτυχία, υπομονή και μέρες που είναι Καλή Ανάσταση - Πάσχα σε όλη την παρέα και τους συντονιστές μας βεβαίως με ότι το καλύτερο για τον καθένα μας ξεχωριστά.:inlove:

Αρέσει σε poi94, vagelis1968, nickoikono11 και 9 σε άλλους.
  17. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!Παρατήρησα οτι τα 20ωρα δέντρα δίνουν τα πιο πολλά αναδυόμενα ;)
    Καλή Ανάσταση και να περάσετε τέλεια!!!:inlove:

Αρέσει σε mmixail, traxhla, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  18. xarast1971

xarast1971 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Έχω κάνει τις 23 από τις 40. Πιστεύω ότι είμαι καλά και θα το τελειώσω.

Αρέσει σε maria_palou, vagelis1968, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  19. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλή Ανάσταση σε όλους.<< εύχομαι>> από καρδιάς να πάρουν όλοι την φασολιά,εγώ δεν θα πάω πουθενά θα μείνω εδώ...πάλι δουλειά!!!έτσι θα πάρω την φασολιά όπως λέει και ο φίλη(μαρω69) ποιο πάνω χαχαχα,αλλά δεν θα κάνω Πάσχα με την οικογένεια μου και αυτό δεν συγκρίνεται με τίποτα,αλλά δεν πειράζει κάποιος πρέπει να δουλέψει κι αυτήν την Ήμερα για να περνούν οι άλλοι καλά!!! τώρα για το δρώμενο είναι τέλειο και αξίζει να ασχοληθούμε,έστω και τέτοια μέρα,να είστε όλοι πάντα καλά.

Τελευταία επεξεργασία: 7/4/18
    Αρέσει σε αμφιθεα, maria_palou, Mahi_tr και 16 σε άλλους.
  20. axillas

axillas Ανερχόμενος συντάκτης

"Χριστός Ανέστη" και χρόνια πολλά, σ' εσάς και στις οικογένειές σας! Σας εύχομαι, μονίμως και διαρκώς με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πάντα επιτυχίες σε ό,τι κι αν κάνετε! Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω ισχύουν και για τους συντονιστές και παράγοντες του παιχνιδιού!

Αρέσει σε kolokythopitas, αμφιθεα, maria_palou και 6 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.