Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Σκανδιναβική Σάγκα ΧΙ"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 6/11/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο :

"Σκανδιναβική Σάγκα ΧΙ"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.
    Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Σκανδιναβική-Σάγκα-ΧΙ.38199/

Μπορείτε να δείτε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Σκανδιναβική-Σάγκα-ΧΙ.38198/

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

[​IMG] [​IMG]
    Η ομάδα του Farmerama

2. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλησπέρα σε όλους!
    Γνωστό δρώμενο πάλι έρχεται και θα κληθούμε να βγάζουμε τσεκούρια για να πετύχουμε διάνα χαχαα!! Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι , οπότε είναι σε όλους γνώριμο πως και τι.

Μια γρήγορη ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις και το μάτι έπεσε πάνω στα ωραία διακοσμητικά Ύπουλη Επίθεση και Ναυπηγοί Εξπέρ. Τη φασολιά θα την πάρω , αλλά δεν θα την έχω ενεργοποιημένη.
    Τα διακοσμητικά από την στήλη και το κατάστημα θα τα αφήσω εκτός και θα τα τοποθετήσω στην παιδική χαρά παρέα με τα υπόλοιπα διακοσμητικούλια μου!

Για να πάρει κάποιος τη φασολιά και τα αντικείμενα (χωρίς να εξαργυρώσει αστερονομίσματα) χρειάζεται 18 Ζωμούς, που σε ποσότητες είναι 23,400 φυτά δρώμενου και 1,296 Αναδυόμενα.

Για την πλήρη ολοκλήρωση της στήλης χρειαζόμαστε 19 Ζωμούς, οπότε οι ποσότητες θα είναι 24,700 φυτά δρώμενου και 1,368 Αναδυόμενα.

Καλή επιτυχία!

Αρέσει σε GeorgeG, jimthrilosgate7, skias10 και 31 σε άλλους.
  3. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

Παιχνιδι τυχης....πιο ευκολα κερδιζεις το τζοκερ απο το να πετυχεις διανα με την πρωτη φορα κεντρο!!! ωραια δωρακια δινει παντως....

Αρέσει σε DespoinaK1976, jimthrilosgate7, maria_palou και 9 σε άλλους.
  4. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με το δρωμενο

Αρέσει σε DespoinaK1976, GeorgeG, jimthrilosgate7 και 5 σε άλλους.
  5. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελος και για μενα το δρωμενο! Συνεχιζω για αστερονομισματα!!!!!

Αρέσει σε DespoinaK1976, GeorgeG, jimthrilosgate7 και 5 σε άλλους.
  6. DespoinaK1976

DespoinaK1976 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, την δική μου τακτική, που νομίζω πως έχει καλό αποτέλεσμα... Πρακτικά κάνω ότι λένε οι οδηγίες του δρώμενου και κάθε φορά που "πετάω τσεκούρια" αλλάζω το συνδυασμό στις λαβές, στις λεπίδες και στους ρούνους αλλά πάντα κρατάω σταθερό όποιο βγει με τα περισσότερα πράσινα φωτάκια και αλλάζω μόνο ότι δεν έχει όλα τα φωτάκια πράσινα. Στην τελευταία 5η ρίψη (αν δεν πετύχω "διάνα" σε κάποια από τις προηγούμενες ρίψεις), κρατάω μόνο τα φουλ πράσινα φωτάκια, σε όποια λαβή, λεπίδα ή ρούνο είναι φουλ πράσινα και αλλάζω μόνο όποιο δεν έχει φουλ. Οι φορές είναι αρκετές για να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς και συνήθως βγαίνει "διάνα"! Ελπίζω να δουλέψει και σε σας... σε μένα πάντως σχεδόν σε όλες τις φορές έχει πάει σχετικά καλά. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης μόνο και λιγότερο τακτικής αλλά οι πιθανότητες είναι σίγουρα αυτό που εξετάζουμε όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται. Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε GeorgeG, Marinaloren, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα και καλή εβδομάδα.. τέλος απο εχθές με το κυρίως δρώμενο και συνεχίζω με μικρά χωράφια μόνο με νερο και κοπριά, χαλαρά, για κανένα επιπλέον δωράκι.. πάντως πήρα και 2 διακοσμητικά γιατί είναι ενδιαφέροντα , και μερικά μυστηριώδη.. πάντως καμία φορά δεν πέτυχα διάνα με την πρώτη (ίσως μια) .. αυτή την φορά οι συνδυασμοί ήταν πολύ δυσεύρετοι... καλά τελειώματα σε όλους..

Αρέσει σε DespoinaK1976, GeorgeG, martha72 και 8 σε άλλους.
  8. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα,καλή εβδομάδα.Συμπαίκτρια συμπάσχω.Διάνα μόνο με τις τρεις τελευταίες προσπάθειες και μία με τη δεύτερη.Με τη πρώτη είναι λοταρία χαχαχα Δε πειράζει υγεία!

Αρέσει σε DespoinaK1976, GeorgeG, martha72 και 4 σε άλλους.
  9. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα σας!
    Προσπάθησα να βρω λίγο τις πιθανότητες για να βγάλεις διάνα.
    Αν έχω μετρήσει σωστά όλα τα πιθανά ενδεχόμενα (επειδή δεν γνωρίζουμε τον ελάχιστο αριθμό, το πήγα εμπειρικά με τα παιχνίδια που έπαιξα) για να κατάφερει κάποιος να πάρει διάνα με την 1η προσπάθεια, έχει περίπου 3% πιθανότητα. Δηλαδή πιθανοτικά για να πετύχει 1 φορά διάνα με την 1η, θα πρέπει να παίξει 33(,333) παιχνίδια.
    Το θετικό είναι ότι έχουμε 5 προσπάθειες, οπότε γίνεται πιο εύκολο να πετύχεις διάνα στην 5η προσπάθεια. Μέχρι τώρα έχω παίξει 15 παιχνίδια και έχω 60% επιτυχία για διάνα τουλάχιστον μέχρι την 5η προσπάθεια, και 40% έχω βρεθεί στα 2 εσωτερικά δαχτυλίδια. Προσπάθησα να το υπολογίσω μαθηματικά. Νομίζω η πιθανότητα να καταφέρεις να πετύχεις διάνα τουλάχιστον μέχρι την 5η φορά είναι περίπου 70%. Δηλαδή 14 από τα 20 παιχνίδια να βγουν διάνα. (πιθανώς να φτάνει μέχρι και 80%, δεν πήρα όλα τα ενδεχόμενα εδώ).
    Την μέθοδο την είπε και πιο πάνω η DespoinaK1976 , οπότε κάπως έτσι νομίζω μπορεί να βγει το καλύτερο δυνάτο αποτέλεσμα.

Αρέσει σε maria_palou, DespoinaK1976, skias10 και 5 σε άλλους.
  10. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα.
    Ολοκλήρωσα το δρωμενο και συνεχιζω να μαζευω αστερονομισματα.
    Καλά τελειώματα σε όλους.

Αρέσει σε maria_palou, sofiapao76, pigara και 4 σε άλλους.
  11. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα τέλος και εγώ με το δρώμενο το πίκολο μου έδωσε το έκτο μου φιορινόδεντρο.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, maria_palou, SYLVART και 2 σε άλλους.
  12. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Καλή συνέχεια.

Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.