Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Σκανδιναβική Σάγκα-Εξάσκηση στόχου"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 4/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Σκανδιναβική Σάγκα-Εξάσκηση στόχου "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σκανδιναβική-Σάγκα-Εξάσκηση-στόχου.22077/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Σκανδιναβική-Σάγκα-Εξάσκηση-στόχου.22076/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Ήρθε πάλι η Ίγκριντ, τροποποιημένη προς το καλύτερο.
    Θα χρειαστούμε:
    Για την ολοκλήρωση του δρώμενου:
    Χρυσές ρίζες: 20000
    Ποτήρια κέρας: 1400
    Αν τώρα δεν μας ενδιαφέρει το τελευταίο διακοσμητικό, αλλά μόνο η φασολιά (30 παιχνίδια), θα χρειαστούμε:
    Χρυσές ρίζες: 15000
    Ποτήρια κέρας: 1050
    Από κει και πέρα, πολλά ενδιαφέροντα δώρα στο κατάστημα με τα αστερονομίσματα. Αναλόγως πόσα μαζέψουμε από τα παιχνίδια, θα κινηθούμε ανάλογα.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε vagelis1968, Όμορφος, kolokythopitas και 39 σε άλλους.
  3. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα

Για την ολοκλήρωση του δρώμενου απαιτούνται 40 παιγνίδια ολοκληρωμένα, δλδ :
    φυτό δρώμενου = 20.000
    αναδυόμενα = 1.400

αν κάποιος πάει μόνο για τη φασολιά δλδ, 30 παιγνίδια ολοκληρωμένα :
    φυτό δρώμενου = 15.000
    αναδυόμενα = 1.050

Προσοχή :
    -Μπορείτε να το καλλιεργήσετε στη βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι στο ξέφωτο του δάσους, στο νησί bahamarama καθώς και στο τροπικό δάσος.
    -Αναδυόμενα θα πάρετε κατα τις συγκομιδές σας απο στάβλους, εργαστήρια, δέντρα και φυτά στη βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι στο ξέφωτο του δάσους, στο νησί bahamarama καθώς και στο τροπικό δάσος. Επίσης μπορείτε να στείλετε/λάβετε ως δώρα σε/από συμπαίκτες σας.

Αρέσει σε vagelis1968, Όμορφος, kolokythopitas και 38 σε άλλους.
  4. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Και από τα μαγικά δένδρα.

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, ioanna6929 και 13 σε άλλους.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η γενναία χήνα βίκινγκ, η Ίνγκριντ επιστρέφει για έναν ακόμα Σκανδιναβικό αγώνα ρίψης τσεκουριών μαζί με του φίλους της!!:) :DΘα καταφέρει η Ίνγκριντ να νικήσει και αυτόν τον παραδοσιακό της αγώνα; Δεν ξέρω αλλά εγώ συμμετάσχω όσο μπορέσω. Καλή τύχη στον αγώνα με τα τσεκούρια και "Προσοχή απαγορεύεται η διέλευση περαστικών εντός του αγωνιστικού χώρου"!!:po_O;)

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, ioanna6929 και 13 σε άλλους.
  6. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Τώρα μεταξύ μας η φασολιά δε λέει και πολλά πράγματα... επίσης το όνομα της παλιάς φασολιάς είναι "Σκανδιναβική Σάγκα 2017". Προτείνω αυτή η φασολιά να ονομαστεί "Σκανδιναβική Σάγκα 2017+10/12" (λόγω μηνός Οκτωβρίου). Τώρα βέβαια κάθε φασολιά είναι ευπρόσδεκτη το έχουμε ξαναπεί... αλλά βρε παιδιά ας δίνει και κάτι παραπάνω!!! Καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, ioanna6929 και 12 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, ετοιμαζόμαστε για αγώνες πάλι, αυτή την φορά με τσεκούρι, ε ρε γλέντια.... Θα συμφωνήσω με τον Megas_kokoriko, οτι η φασολιά δε λέει και πολλά, αντιθέτως το δρώμενο ζητάει πολλά πάλι. Πολλά φυτά ρε παιδιά, κι άλλα τόσα αναδυόμενα. Τουλάχιστον ας δώσουν κάτι παραπάνω... Τα δρώμενα οσο πάνε και χειροτερεύουν, δε δίνουν και πολλά δωράκια. Τι να πω.. Άντε να μην αρχίσω με γκρίνια, καλή μας επιτυχία και υπομονή, ελπίζουμε στα καλύτερα;)

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, NOTHS58 και 12 σε άλλους.
  8. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

Η αληθεια ειναι οτι αυτα τα δρωμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου.Για να δουμε τι θα καταφερω γιατι τωρα τελευταια φτανω στην πηγη αλλα νερο δεν....Καλη επιτυχια σε ολους.

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, xrisoni και 12 σε άλλους.
  9. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα.Ακουσα τσεκουρια και μουρθε στο μυαλο ο <εγω ειμαι στρατιωτικος και τα λεω τσεκουρατα>.....Τα φυτα εεεεε με 5 εκτασεις θα βγουν ευκολα πιστευω....τα αναδυομενα ομως; Βεβαια ας δουμε τι ροη θα εχουν και μετα.....καριμπου (οι μεγαλυτεροι σε ηλικια θα θυμουντε.....) με το κεφαλι στον στοχο. Καλη επιτυχια σε ολους.

Τελευταία επεξεργασία: 4/10/17
    Αρέσει σε vagelis1968, mmixail, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
  10. xrhstos20

xrhstos20 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπέρα!!Με 300 αναδυόμενα πιστεύω ότι καλά ξεκινήσαμε....

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  11. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

με μικρα χωραφια γαρυφαλλο σαγιοτ και πεπονι μονο 139 αναδυομενα.Την πατησα σα βλακας που ακολουθησα τις συμβουλες καποιων και δεν πηγα με το δικο μου συστημα που εχω καθε φορα....

Αρέσει σε vagelis1968, kolokythopitas, graganta και 6 σε άλλους.
  12. beliza

beliza Νέος ειδικός

καλησπερα, δεν συνηθιζω να γραφω ατο θεμα παρ ολο που διαβαζω και παντα με βοηθα, ελπιζω και να μην ειμαι και εκτος θεματος, φυτευω μονο σε δυο χωρους στο νησι, και αυτη την φορα για αναδυομενα φυτεψα πικρο τζιντζερ (14.30 ωρες) μαζεψα και απο τους δυο χωρους 30 μολις ποτηρι-κερας, σας φαινεται φυσιολογικο? εμενα παντως οχι, εχω μεινει αναυδη:oops:

Αρέσει σε graganta, georgia469, smacsyl και 11 σε άλλους.
  13. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Αλλο δρώμενο , άλλος ρυθμός ανάδυσης. Κι εγώ με βρίζα 19:15 και πεπόνι 16::00 , 130 μονο αναδυόμενα. Από την ποσοτητα ανα χωράφι , κι αν δεν αυξηθεί ο ρυθμός ανάδυσης , δεν έχουμε λόγο να κρατήσουμε τα μικρά χωραφάκια μετά την ολοκλήρωση των φυτών το event

Αρέσει σε kolokythopitas, NOTHS58, dinaspyro και 9 σε άλλους.
  14. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Πάντως εγώ με πεπόνια (16 ώρες) και με τη γραμμή φασολιάς για περισσότερα αναδυόμενα στο νησί πήρα 30 από τον ένα χώρο (είχα ζωοκομείο με 8 αξολοτλ και 5 στάβλους φώκιας) και 27 από τον άλλο. Οπότε, αναλογικά, εσύ θα έπρεπε να μαζέψεις γύρω στα 45-50 συνολικά.
    Πάντως είμαι ικανοποιημένη. Έχω ήδη γύρω στα 240 μαζί με των μαγικών δένδρων και μερικά δώρα φίλων...

Αρέσει σε kolokythopitas, jimthrilosgate7, NOTHS58 και 6 σε άλλους.
  15. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εχω 205 αναδυομενα καλα ειναι πυστευω ευκολο εβεν η φασολια δεν μου αρεσε και πολυ αλλα τη να κανουμε αυτη ειναι καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, NOTHS58, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  16. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Πηρα 267 αναδυομενα απο ολους τους χωρους Ειχα μονο δεντρα Καλο ξεκινημα νομιζω Καλο βραδυ Καλη συνεχεια !!

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, maria_palou και 4 σε άλλους.
  17. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλησπερα. Οχι οχι δεν θα γκρινιαξω για τα αναδυομενα οχι δεν ειναι και του χαρακτηρα μου αλλωστε (ναι καλαααα....)γιατι οποτε το κανω απ την αρχη του δρωμενου τελειωνω μετα βιας Τριτη ενω αν δεν το κανω το πολυ Δευτερα πρωι η φασολια δουλευει. Οποτε δεν θα το κανω τωρα οχιιιι δεν θα πω οτι με 810 μικρα χωραφακια με φυτο δρωμενου πηρα 34 αναδυομενα οχιιιιι δεν θα το πω ....καλα ειναι δεν γκρινιαζω λεμεεεε. Πολλα αναδυομενα σε ολους.

Αρέσει σε mmixail, kitsena, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  18. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

294 για πρωτο οχταωρο δεν το λες και ασχημα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, maria_palou και 4 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα φίλε μου, μη στεναχωριέσαι, γιατί κι εγώ περίπου στα ίδια είμαι. Αν εξαιρέσεις τα δώρα των φίλων-γειτόνων, τα αναδυόμενα είναι πολύ λίγα, και εχω βάλει απ όλα, γαρύφαλλα, πεπόνια, στάβλους μεγάλης διάρκειας, δέντρα απλά, αλλά δυστυχώς τα άτιμα είναι λίγα.
    Αλλά ούτε εγώ θα γκρινιάξω, είναι και πρωι, δεν έχω πιει καφέ, οκ, θα το παλέψουμε. Σάμπως πρώτη φορά είναι. Χαίρομαι που σε κάποιους φαίνεται εύκολο το δρώμενο, πολύ το χαίρομαι αυτό μπράβο.... ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, NOTHS58 και 8 σε άλλους.
  20. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

καλημέρα σε όλους, ακούω τα παράπονα για τα αναδυόμενα και ναι, συμφωνώ μαζί σας, έρχονται λίγα λίγα αλλά έχω να σας ρωτήσω κάτι, ποιο ήταν το δρώμενο που θυμάστε που τα ανδυόμενα δεν "βγήκαν"; ποιο ήταν το δρώμενο που θυμάστε που τα αναδυόμενα ερχόταν πλούσια από την πρώτη μέρα και μας έδειχναν πως χαλαρά χαλαρά θα βγει το δρώμενο σε τρεις μέρες; εεε λοιπόν, εγώ δε θυμάμαι κανένα δρώμενο που να κατατάσεται σ΄αυτές τις κατηγορίες:eek:
    αν κάποιοι θέλουν να τελειώνου το δρώμενο στις τρεις μέρες υπάρχουν τρόποι... διαφορετικά, έστω κι αν αυτό ολοκληρωθεί μέχρι και τις 14:59 την ημέρα λήξεως θα το εμείς παλεύουμε, έστω κι έτσι έχει την "χάρη του";)
    καλή επιτυχία σε όλους κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄αυτούς που διαθέτουν το χρόνο τους να υπολογίσουν σπόρους, αναδυόμενα και "στόχους":)
    Υ.Γ. μα τι όμορφη χηνούλα είναι αυτή και τι επικίνδυνη:inlove:

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, Gulit1 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.