Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Ροκ εντ Ρομπότ"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 17/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

καλησπερα σου σνορκελ
    αυτο θελω να πω κι εγω..δυο ηταν οι περιπτωσεις..ή οτι εγινε η λιστα απο επισημο φορουμ οποτε ηταν αδικο που δεν το ειχαμε κι εμεις εξ αρχης ή οτι εγινε απο πρωτοβουλια παικτων(οπως λες κι εσυ και δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω)με πληροφορηση εκ των εσω..τωρα στο θεμα οτι δεν εγινε επισημα η λιστα. οκ..ηταν αποφαση οπως λες για να ενεργοποιηθουν οι παικτες να βοηθησουν ο ενας τον αλλο.αλλα ολο αυτο δεν βγαζει λιγο επιπολαιοτητα βρε σνορκελ?δεν βγαζει λιγο προχειροτητα?..ετσι απο την πειρα τοσων χρονων!..ποτε και σε ποιο ιβεντ δεν υπηρξαν διαρροες?δεν τρεχαμε ολοι παλια απο φορουμ σε φορουμ για να μαθουμε λιγο νωριτερα ποσοτητες και απαιτησεις?δεν ενημερωναμε ο ενας τον αλλο?και ολο αυτο ευτυχως σταματησε με την δημοσιοποιηση μια μερα πιο μπροστα των σ.ε?τωρα για την βοηθεια των παικτων..ηταν πραγματι εφικτο κατι τετοιο?και ποσο θα καλυπτε τους παικτες?εκανε την προσπαθεια ο συμπαιχτης xaris68.υπηρξε καποια ανταποκριση μηπως?οχι!..βλεπουμε σε ολα τα ιβεντς οτι παρα πολλοι παιχτες τελειωνουν τα ιβεντς την τελευταια κυριολεκτικα στιγμη...θα προλαβαιναν ολοι αυτοι να διαβασουν ,να δοκιμασουν ,να ποσταρουν,να ξαναπροσπαθησουνκαι να βρουν εναν συνδυασμο που να τους συμφαιρει?και εν πασει περιπτωση τι βοηθησε και τι εκτιμησαν περισσοτερο οι παιχτες?..την κατα τα αλλα αξιεπαινη προσπαθεια του xaris68 η το ποστ του λιονταρακιου?εμενα προσωπικα με βοηθησε πολυ περισσοτερο το ποστ και πραγματικα δεν με ενδιαφερει με ποιο τροπο εγινε η πως διερευσε αλλα το πως αυτο βοηθησε πραγματικα τοσους και τοσους συμπαιχτες και θα ηθελα κατι τετοιο να γινεται επισημα κι οχι απο διαρροες!τελος παντων..ολο αυτο μου θυμισε αληστου μνημης εποχες στις αρχες του παιχνιδιου που ολοι ψαχναμε και ολοι τρεχαμε..με τα λαθη ,τις γκρινιες,την απειρια(και δικια μας και του ''παιχνιδιου'')..αλλα παντως ομορφες εποχες..!
    καλο βραδυ.

Αρέσει σε boykitsa68, zendaya_13, αμφιθεα και 8 σε άλλους.
  2. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Ο Λένι φτιάχνει ένα λαγό
    που ξέρει να χορεύει,
    βοήθησε τον γρήγορα,
    και δώσ' του ότι γυρεύει.

Έτσι κι αυτός ανταμοιβές,
    σε σένα θα γυρίσει,
    και με δωράκια χίλια-δυο,
    εσένα θα γεμίσει.

Ενώ χορεύει το ρομπότ,
    φιγούρες του μαθαίνω,
    παίρνω τα διακοσμητικά,
    στη φασολιά πηγαίνω.

Τριάντα δώρα πήρα εγώ,
    απ' όλα τα δωράκια,
    πόντους και χαρτοτάλιρα,
    τροφές,μα και φλουράκια.

Και στα δικά σας εύχομαι,
    γρήγορα και με τύχη,
    πριν έρθει άλλο δρώμενο,
    γεμίστε αποθήκη.

Την φάρμα μου την φύτεψα,
    τώρα θα χαλαρώσω,
    η ώρα όμως πέρασε,
    και πάω να ξαπλώσω.

Αρέσει σε xaris68, ath, αμφιθεα και 25 σε άλλους.
  3. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα! Μου ήρθαν μνήμες από το σχολείο! Τα σκονάκια που κάναμε στις εξετάσεις. Αν μας έπιαναν όμως οι καθηγητές μάς μηδένιζαν! Θυμάστε; Δεν τα βάζαμε όμως τότε με τους καθηγητές, γιατί δεν μας έδιναν νωρίτερα τις λύσεις! Χα, χα!

Αρέσει σε xaris68, sofiapao76, Megas_kokoriko και 6 σε άλλους.
  4. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Αν μη τι αλλο για αλλη μια φορα οσοι γκρινιαζαν στην αρχη και ελεγαν δεν θα παιξουν αυτοι εχασαν,για μενα πολυ ωραιο δρωμενο μια χαρα αμοιβες ειχε και ολα καλα.Ευχαριστουμε τα παιδια με τοις λιστες τους και σε αλλα με υγεια!!

Αρέσει σε xaris68, sofiapao76, empotonaki και 6 σε άλλους.
  5. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους και Χρίστος Ανέστη. κάλως η κακώς η λίστα διέρρευσε και σαν παίχτη δεν με νοιάζει και πολύ,γιατί πάντα ασχολούμαι με όλα τα εβεντ. αλλά εάν πάρεις τον πινάκα με τα δώρα και γράψεις τις επιτυχίες κάπου ,βγάζεις το ίδιο αποτέλεσμα...βέβαια θέλει πολύ δουλειά,αλλά γι αυτούς που ξέρουν από κομπιούτερ δεν είναι τίποτα. τώρα στο δρώμενο,αν τελειώσεις με τις πλακέτες συνεχίζεις να παίρνεις δώρα,το έχει τελειώσει κάποιος για να μας το πει. γιατί από τις Σ.Ε. δεν κατάλαβα ότι σταματάει μετά τις 30 πλακέτες,εκ των προτέρων,ευχαριστώ πολύ .να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε sofiapao76, -lousi-leon2001, maria_palou και 3 σε άλλους.
  6. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Καλημερα!!!!!
    Μπορείς να παιξεις όσα παιχνίδια θέλεις:)

Αρέσει σε sofiapao76, yelander10, LILA413 και 10 σε άλλους.
  7. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με την φασολια

Αρέσει σε xaris68, skareleni, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  8. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

έτσι είναι, όπως ακριβώς τα λέει ο Χάρης xD
    Για αυτό κι εγώ συνεχίζω μέχρι τέλους. Εφόσον δεν αγοράζω τίποτα φροντίζω να τα παίρνω από τα event.
    Ειδικά μετά την σημερινή ανακοίνωση θα χρειαστούν πάρα πολλά αστεράκια, άρα φροντίστε να πάρετε ότι δίνει το event.

Τελευταία επεξεργασία: 23/4/18
    Αρέσει σε maria_palou, GaTe987, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  9. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλησπέρα στην αγροτοπαρέα, μόλις κλείδωσα την φασολιά ,ευχαριστώ φίλους και γείτονες για την βοήθεια καλή συνέχεια
    σε όσους το παλεύουν ακόμη.:)

Αρέσει σε graganta, gtrullis, maria_palou και 8 σε άλλους.
  10. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα! "Τα μαθήματα χορού για το ρομπότ του Λένι" μόλις τώρα έλαβαν τέλος και σε μένα!!:D Γνώρισα τα χαριτωμένα ρομποτάκια του λαγού επιστήμονα με τους φίλους τους ( ρομπότ αγρότης, χάμστερ μάγειρας, λαγουδάκια με τηλεχειριστήρια και Λένι στο εργαστήριο του) !!:) Ήταν λίγο δύσκολο το συγκεκριμένο δρώμενο.:sleepy: Οι αμοιβές του πάντως πολύ καλές! Καλή συνέχεια, καλή τύχη σε όσους-ες προσπαθούν ακόμα και καλό βράδυ!!;)

Αρέσει σε gtrullis, maria_palou, elena05091975 και 3 σε άλλους.
  11. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Εγώ βρε παιδιά δεν κατάφερα να το βγάλω. Παίζοντας όπως πάντα (άντε να έχασα 1-2 μαζέματα) έχω 483 αναδυόμενα και με το ζόρι βγάζω 1 χορό σε κάθε μάζεμα φυτών (συνεχώς με τσάτνι). Για να το βγάλω ή θα έβαζα πολλά λιπασματα ή θα έπαιζα συνεχώς με μικρά χωράφια, τσάτνι και προφανώς με βοηθούς. Είμαι τώρα το τελευταίο βράδυ στους 20 χορούς και άντε να χορέψω και μία φορά το πρωί 21. Νομίζω ότι τα δρώμενα μοιάζουν με σκοντσέζικο ντουζ... μια δεν φτάνουν τα αναδυόμενα και την άλλη δεν φτάνουν τα φυτά... τι να πω... άντε να δούμε με τα γλαστράκια που έρχονται τι θα γίνει... πάντως ο βασιλικός που φύτεψα στο μπαλκόνι μου μόλις έσκασε χθες οπότε είμαι αισιόδοξος και για τον ηλεκτρονικό βασιλικό... καλή συνέχεια.

Αρέσει σε kolokythopitas, αμφιθεα, maria_palou και 4 σε άλλους.
  12. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

και εδώ κάπου σταματάω
    και φυτεύω για το επόμενο event
    που δυστυχώς για άλλη μια φορά ξεκινάει αμέσως.
    Μια ανάσα θέλουμε να πάρουμε, ακούτε εσείς εκεί στην εταιρεία ???

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, maria_palou και 7 σε άλλους.
  13. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.