Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Ροκ εντ Ρομπότ"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 17/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

[​IMG]και το τεταρτο ειναι κεραυνός

[​IMG]και το τεταρτο ειναι κεραυνός

[​IMG]και το τεταρτο ειναι καρδια
    [​IMG]και το τεταρτο ειναι ..νότα
    [​IMG]καιτο τεταρτο ειναι ..αστερι
    [​IMG]και το τεταρτο ειναι πατουσακι

Τελευταία επεξεργασία: 19/4/18
    Αρέσει σε traxhla, icons1, graganta και 23 σε άλλους.
  2. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Ευχαριστούμε Χάρη... αν μπορέσουν και άλλοι...

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, yelander10 και 3 σε άλλους.
  3. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

[​IMG]και το επομενο ειναι ..κεραυνός
    [​IMG]και το επόμενο...νότα

Αρέσει σε traxhla, icons1, billgab και 17 σε άλλους.
  4. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Αρέσει σε boykitsa68, traxhla, graganta και 46 σε άλλους.
  5. dafro123

dafro123 Ενεργός συντάκτης

Φανταστικό...!!!!!Ευχαριστούμε...όντως έτσι είναι.

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, Mahi_tr και 2 σε άλλους.
  6. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Η καλύτερη δημοσίευση εδώ μέσα, όχι σαν κάτι άλλα που παίκτες κρίνουν άλλους παίκτες που γκρινιάζουν λες και βοηθάει στην συζήτηση του δρώμενο.
    Επίσης πολύ καλό που θα τελειώσει την Τρίτη 24/4 δύο ωρίτσες μετά. :)

Αρέσει σε kolokythopitas, soyla74, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  7. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, Mahi_tr και 2 σε άλλους.
  8. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Εγώ γιατί δεν βλέπω τίποτα? Μου βγαίνει μια σελίδα με ξένα αλλά δεν ξέρω τι λέει. Πίνακα δεν βλέπω. Τι κάνω λάθος? Αυτά που ανέβασε ο χαρις68 εμένα μου έδωσε πιο λίγους ΤΠΕ, μπορεί να είναι ανάλογα με το επίπεδο. Τα φασουλοφλουριά ήταν ίδια.Ευχαριστώ!!!!

Αρέσει στους graganta και maria_palou.
  9. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

προσοχη !!τηνπρωτη φορα που γινεται το καθε χορευτικο παιρνουμε αυτο που λεει η λιστα .Τις επομενες αλλα.Μπραβο παντως σε αυτον που ανεβασε τη λιστα.

Τελευταία επεξεργασία: 19/4/18
  10. liontaraki__

liontaraki__ Νέος ειδικός

Οταν πατησεις το λινκ που εβαλα στο ποστ του παιχτη miekje9 υπαρχει ενας συνδεσμος. Αν το πατησεις θα δεις τον πινακα:)
    Καλο βραδυ και χαιρομαι που οντως ισχυει. Θα ηταν αδικο να χαναμε τοσες ανταμοιβες πηγαινοντας τελειως στην τυχη

Αρέσει σε kolokythopitas, yelander10, poi94 και 9 σε άλλους.
  11. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!!!!Πόσο συμφωνώ Μελίτα,βέβαια και λίγη ίντριγκα βοηθάει στα "γκάζια"για να τελειώνουμε πιο εύκολα τα δρώμενα :) Πιστεύω οτι η φασολιά που δίνει το δρώμενο δεν είναι και τόσο "φτωχή"όσο την παρουσιάζουν κάποιοι και θα είναι ένα σημαντικό συν στην πρόοδο μας...καλό Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο και καλή δύναμη!

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  12. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Ευχαριστώ πολύ liontaraki για την βοήθεια, βρήκα τον πίνακα σύμφωνα με τις οδηγίες σου.Είναι πάρα πολύ ωραίος με την σωστή σειρά και όλους τους συνδυασμούς.Μέχρι τώρα έχω κάνει 10 χορούς και διάλεξα τους υπόλοιπους είκοσι καλύτερους κατά την γνώμη μου.Ελπίζω να τους χορέψω όλους για να πάρω την φασολιά.

13. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

ενα μεγαλο ευχαριστω στον xaris68 και στο liontaraki_ για την πολυτιμη βοηθεια τους!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  14. nana

nana Γνώστης του φόρουμ

Αρέσει σε kolokythopitas, yelander10, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  15. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το λιονταράκι για την βοήθεια που μας έδωσε! Με βάση αυτόν τον πίνακα πήρα κάτι λίγα δωράκια που ήθελα (κυρίως σούπερ τροφές) και άφησα το δρώμενο όχι τόσο για την φασολιά αλλά κυρίως γιατί τα φυτά που ζητάει είναι εξωφρενικά πολλά και έρχονται και άλλα ιβέντ απανωτά. Καλή συνέχεια σε όσους το συνεχίζουν! :);):D:);):D

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, maria_palou και 4 σε άλλους.
  16. vagelis1968

vagelis1968 Επιφανής του φόρουμ

ευχαριστούμε αγροτόπαιδα.

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, nota.dim1802 και 2 σε άλλους.
  17. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ο φιλος μας το λιονταρακι αποδειχθηκε θηριο! Η λιστα που μας εδωσε πραγματι ειναι οτι καταπληκτικοτερη βοηθεια εχω δει μεχρι τωρα στο παιχνιδι! Ειναι μια βοηθεια που οι περισσοτεροι απο μας δεν ξεραμε πως να τη βρουμε! Εγω χρησιμοποιησα τους συνδιασμους που ειχα περισσοτερο αναγκη! Χιλια ευχαριστω συναγροτη μου!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, yelander10 και 4 σε άλλους.
  18. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

Kαλησπερα σε ολους!
    κατ'αρχας να ευχαριστησω κι εγω κι εγω το λιονταρακι (να εισαι καλα Βασω για την πολυτιμοτατη βοηθεια που μας χαρισες!!!!)....και κατα δευτερον θα ηθελα να ρωτησω το εξης!..ο συμπαιχτης στο συγκεκριμενο ποστ αναφερει πως δουλευουν μαζι στην γερμανια και στην ολλανδια για να κανουν την λιστα των δωρων...προφανως εννοει τα στελεχη στα αντιστοιχα φορουμ των δυο χωρων?πιθανοτατα..μιας και το ποστ του συμπαιχτη ειναι απο την πρωτη ημερα του ιβεντ και οι παιχτες δεν μπορει να ειχαν προσβαση σε ολους τους συνδυασμους των φιγουρων. η ερωτηση μου ειναι η εξης.γιατι κατι αντιστοιχο να μην συμβει και στο δικο μας φορουμ?γιατι οι παιχτες των δυο αυτων χωρων να εχουν προσβαση σε πληροφοριες που σε εμας ειναι απαγορευμενες?(χωρις την βοηθεια ενος συμπαιχτη,που χαρις στην καλη του θεληση αποκτησαμε κι εμεις?).κι αν ακομα δεν ειναι απο το επισημο φαρμεραμα,τοτε γιατι να μην γινει ετσι ωστε να βοηθηθουν περαιτερω οι παιχτες?ολοι ειδαμε και εκτιμησαμε την βοηθεια που ειχαμε απο την λιστα..γιατι το φαρμεραμα μας αρνειται αυτη την βοηθεια απο την στιγμη μαλιστα που εχει γραφει επισημα οτι γινονται (η θα γινουν προσπαθειες) να εξαλειφθει ο παραγοντας τυχη?για να εχει περισσοτερο
    ''σασπενς''η εκαστοτε προσπαθεια μας?..και ολα αυτα που θα χαναμε απο τις διπλες (ιδιες)προσπαθειες?για οικονομικους λογους?δεν μπορω να σκεφτω τον τροπο που θα γινοταν γι'αυτο.(επιπλεον καλαθια?επιπλεον αγορα σ.λ.? ..δεν νομιζω)..τελος παντων.η ερωτηση μου θα ηθελα να ειναι απλως το εφαλτηριο ωστε σε αναλογες περιπτωσεις να εχουμε κι εμεις οπως και οι αλλοι τις ισες ευκαιριες και ιδιες(ισες) ενημερωσεις...ευχαριστω.

Αρέσει σε nickoikono11, kolokythopitas, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  19. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καλησπέρα

Καταρχάς να σε ενημερώσω οτι κανένας συντονιστής ή διαχειριστής δεν είχε λίστα. Η λίστα που μας δόθηκε ήταν η λίστα που αναρτήθηκε στις Συχνές ερωτήσεις και είχαμε ρητή εντολή να μην αναρτήσουμε κανένα συνδυασμό που θα προκύψει κατα την διάρκεια των test.
    Σκοπός αυτής της απόφασης είναι να ενεργοποιηθούν οι παίκτες και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο ώστε να προκύψει μία λίστα με βάση την εμπειρία των παικτών πάνω στο δρώμενο.

Η λίστα λοιπόν αυτή αναρτήθηκε από κάποιο Fan site και ήδη εξετάζεται πως και από ποιον δημιουργήθηκε.
    Εφόσον διέρρευσε αποφασίσαμε όλοι οι διαχειριστές να μην την διαγράψουμε από τα Forum καθώς κάποιοι επιτήδειοι κατάφεραν ήδη να χαλάσουν το δρώμενο.

Τέλος σε διαβεβαιώνω οτι ολες οι ομάδες έχουν τις ίδιες ενημερώσεις και επιτρέπεται να ανακοινώνουν τις ίδιες πληροφορίες όπως επίσης απαγορεύεται να ανακοινώσουν κάποια πράγματα όπως σε αυτή την περίπτωση.
    Δυστυχώς όμως πάντα υπάρχουν κάποιοι που δεν ακολουθούν τους κανόνες και η ομάδα του Farmerama προσπαθεί να το σταματήσει.

Η υπόθεση της δημοσίευσης της λίστας είναι ήδη στο αρμόδιο τμήμα.

20. vickymou

vickymou Κόμης

γειασας αγροτοπουλα μετα απο μια απουσια μπηκα αποφασισμενη να παιξω εστω αργοπορημενα και τι βλεπω!!!!!!!!!!πραματα και θαματα!!!!!!!!εχουμε και σκονακια απο το παιγνιδι? εχασα πολλα τουλαχιστον θα προλαβω μερικα δωρα

Τελευταία επεξεργασία: 22/4/18
    Αρέσει σε nickoikono11, nota.dim1802, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.