Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Ροκ εντ Ρομπότ"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 17/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Unicorn*

Unicorn* Στρατηγός του φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

" Ροκ εντ Ρομπότ "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ροκ-εντ-Ρομπότ.23592/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ροκ-εντ-Ρομπότ.23591/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στους kolokythopitas και vagelis1968.
  2. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλημέρα.
    Θέλουμε 24.000 Ηλεκτρικά Αστεράκια και 900 Τσιπ ΤΝ και παίρνουμε τη μαγική φασολιά. Και όλα αυτά μόνο στη βασική φάρμα, το άγριο λιβάδι και στο ξέφωτο του δάσους.

Μια χαρά θα χορέψουμε.
    Καλή δύναμη και υπομονή.

Αρέσει σε kolokythopitas, Όμορφος, icons1 και 19 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αν θα χορεψουμε λεει???? Απο ζειμπεκικο ...... μεχρι τσιφτετελι!!!! για να παρουμε τη φασολια!!!!! Καλη προσπαθεια σε ολους μας.

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, ioanna6929 και 9 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Ο λαγός επιστήμονας του φαρμεράμα, ο Λένι επιστρέφει με νέες εφευρέσεις!!:) Αυτή τη φορά, για να μας παρουσιάσει ένα ρομπότ που χορεύει!!:music: Καλή τύχη σε όλους-ες με τις χορευτικές αποστολές του ρομπότ, όπου φτάσει ο καθένας!!;)

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, aposperitis1 και 4 σε άλλους.
  5. vickymou

vickymou Κόμης

γεια!!!!!!!!!!24000 φυτα και 900 αναδυομενα(με τι ροη?) για 25000π.ε. τ.π.ε και ενα κασονι με τι?Απελπισια.....εκεινο το κασονι αφοσιωσης (αγορασμενο)δινει μονο ροζ γλαστρουλες ....βαρεθηκα

Αρέσει σε chickens.run, dora196501, kolokythopitas και 15 σε άλλους.
  6. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Η - 30ωρη, που για μένα σημαίνει κάθε 36 με 40 ώρες - γραμμή φασολιάς είναι επιεικώς αδιάφορη. Δεν έπαιξα το προηγούμενο γιατί ήμουν στο χωριό και δεν υπάρχει ιντερνετ της προκοπής, αν και δεν τρελάθηκα μαζί του, δεν θα παίξω και αυτό το δρώμενο. Από επιλογή.

Αρέσει σε maria071966, kolokythopitas, icons1 και 18 σε άλλους.
  7. _Lisy_

_Lisy_ Βαρόνος του φόρουμ

Καλησπερες...
    Χαιρομαι ειλικρινα που δεν θα πειραξω ουτε ενα χωραφακι απο τη φαρμα μου και θα αφησω αλλο ενα δρωμενο να το παρει ο ανεμος !!!
    Ευχαριστουμε Φαρμεραμα , παντα τετοια !:inlove:

ΥΓ. ααα και μην το παρετε ως αρνητικο το ποστ μου και το θεωρησετε παραπονο .. εμενα μου αρεσει πολυ το δρωμενο και θελω και αλλα τετοια ...ευχαριστω για την κατανοηση !

Αρέσει σε dora196501, kolokythopitas, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 30 σε άλλους.
  8. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

ένα νέο δρώμενο με καινούρια σχεδίαση αλλά τελικά μια παλι απο τα ίδια. Τα έπαθλα συνηθισμένα, η γραμμή φασολιάς και αυτή αδιάφορη.
    Ολο περιμένω το κάτι νέο και συναρπαστικό με την ανάρτηση των σ.ε των εκάστοτε δρώμενων, αλλά δυστυχώς μόνο απογοήτευση.

Αρέσει σε kolokythopitas, -fasolaki-, ioanna6929 και 17 σε άλλους.
  9. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα και απο μενα συμφωνω με τους απο πανω αδιαφορο ως προς τα δωρα , βαρετο και υποψιαζομαι και κουραστικο σαν δρωμενο μαλλον δεν θα το παιξω ..λεω να γεμισω αποθηκες και να πουλαω κοπρια χαχα

Αρέσει σε kolokythopitas, -fasolaki-, ioanna6929 και 14 σε άλλους.
  10. _ΘΕΜΗΣ_

_ΘΕΜΗΣ_ Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα.Συμφωνω με τους προλαλησαντες.

Αρέσει σε kolokythopitas, -fasolaki-, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  11. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Εγώ άρχισα το χορό από τώρα. xD

Ηλεκτροσόκ έπαθα με τόσα ηλεκτρικά φυτά. :p

Αρέσει σε kolokythopitas, poi94, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 17 σε άλλους.
  12. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

...25.000 πε καθε 30 ωρες :wuerg: τοσο αδιαφορη φασολιά! γραφω εδω γιατι ελπιζω να διαβασουν την κουβεντουλα οι γείτονές μου και να στελνουν τα τσιπ-δωρακια σε αγροτες που θα τα χρειαζονται. δεν θα παρω μερος σε αυτο

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 12 σε άλλους.
  13. effiepanoulis

effiepanoulis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπερα κι απο εμενα.Ετσι οπως τα λετε στα μεγαλα επιπεδα,ισως εχετε δικιο.Ομως για τα μικρα επιπεδα φαινεται ενδιαφερον.Γιατι δεν στελνετε δωρκια τσιπ στα χαμηλα επιπεδα μηπως και κερδισουν κι αυτα κατι και σας ευγνομωνουν?Να εισαστε καλα και καλη συνεχεια!

Αρέσει σε kolokythopitas, nana, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  14. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

24.000 ;;; τι ;;;
    Τι βλέπουν τα ωραία γαλάζια μάτια μου;

Αρέσει σε kolokythopitas, jimixatz, ioanna6929 και 10 σε άλλους.
  15. 2014chr

2014chr Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους!
    Έρχομαι κι εγώ να συμφωνήσω με τους συμπαίχτες μου ότι είναι απαράδεκτος ο μεγάλος αριθμός φυτών που μας ζητούν!

Έχω την εντύπωση πως οι σχεδιαστές του δρώμενου "ξέχασαν" πως μόνο 3 χώρους έχουμε στην διάθεση μας για να φυτέψουμε.... -.-
    Διάβασα και ξαναδιάβασα τις πραγματικά πολύ κατατοπιστικές Σ.Ε και αποφάσισα να παίξω και όπου φθάσω διότι :
    1. Δεν περιφρονώ κανένα σεντούκι, γιατί μου δίνει δώρα(είτε αυτό είναι ζώα είτε άλλα αγαθά), για τα οποία δεν κάνω κανένα κόπο ,παρά μόνο τα "θερίζω".
    2.Αν καταγράφουμε τους συνδυασμούς που κάνουμε κάθε φορά (για να μην τους επαναλάβουμε),θα καταφέρουμε να αποκτήσουμε ανταμοιβές που αναφέρονται στον μακρύ κατάλογο των Σ.Ε συν το δεύτερο ,το μπόνους έπαθλο δλδ...
    Διαμαρτύρομαι όμως, διότι στην ουσία τα έπαθλα θα είναι ότι τύχει και δεν θα ξέρω εκ των προτέρων τι κερδίζω...Και ποιος μου εγγυάται, ότι δεν θα μου τύχουν οι μικρότερες ανταμοιβές από όλα αυτά τα έπαθλα του καταλόγου;; :eek:

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να πάρουν μέρος και ελπίζω να σταματήσει αυτό το κακό με τον μεγάλο αριθμό φυτών που μας ζητούν και τα τυχαία δώρα...Μας κούρασαν! -.-

Αρέσει σε chickens.run, kolokythopitas, jimixatz και 15 σε άλλους.
  16. billgab

billgab Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα κι από μένα!
    Εγώ προσωπικά θα κάνω τον διαγωνισμό, όπως κάθε φορά, και όπου φτάσω, γιατί το κάθε δώρο είναι καλοδεχούμενο.Πάντως στα τόσα χρόνια, έχω παρατηρήσει ότι πάντα στην αρχή κάθε διαγωνισμού υπάρχει φοβερός αρνητισμός και γκρίνια (αν και μερικές φορές χρειάζεται :)) και στο τέλος οι περισσότεροι ποστάρουν ακόμα και τεράστιες φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα.....
    Προσωπικά να ευχαριστήσω τα παιδιά που κάθονται με υπομονή και αναρτούν τις ποσότητες που χρειάζονται ή την καλύτερη τακτική, γιατί βοηθάνε πάρα πολύ όλους εμάς που .... μπερδευόμαστε με τους υπολογισμούς !!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, nickoikono11 και 12 σε άλλους.
  17. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

τα φυτά είναι υπερβολικά!!!!καλό θα ήταν να μειωνόντουσαν!!

Αρέσει σε kolokythopitas, -fasolaki-, nickoikono11 και 11 σε άλλους.
  18. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα, δυστυχώς είναι δρώμενο με απαιτήσεις, θα συμφωνήσω με τους συμπαίκτες μου, οτι η φασολιά είναι αδιάφορη όπως και όλα τα υπόλοιπα. Δε θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο, προτιμώ να ασχοληθώ λίγο με την αποθήκη των φυτών μου. Να ενημερώσω γειτονάκια και φίλους πως ΔΕΝ θα συμμετάσχω, παρ ολα αυτά τα δωράκια μου θα τα στέλνω καθημερινά, αυτό δεν θα αλλάξει.
    Καλή επιτυχία σε όποιους προσπαθήσουν

Αρέσει σε kolokythopitas, kitsena, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  19. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλησπέρα , δεν θα συμμετέχω ούτε εγώ σε αυτό το δρώμενο. Θα προσπαθήσω να τελειώσω κάποιες αποστολές στη λαχαναγορά. Καλό κουράγιο σε όσους ασχοληθούν.

20. antzypet

antzypet Νέος ειδικός

γεια σε ολλοοο τον ομορφο κοσμο του φαρμεραμα! λογο μεγαλης απουσιας απο το παιχνιδι, λογο μεταναστευσης στη γερμανια μολις πριν λιγες μερες ξανα ανοιξα την φαρμα μου.ειναι το πρωτο δρωμενο λοιπον, αρα αν κ συμφωνω με τους προλαλησαντες θα προσπαθησω κ εγω και οπου φτασω.καλο κουραγιο σε ολους μας!!

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, Megas_kokoriko και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.