Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Πόλη τίκι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 3/7/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Πόλη τίκι
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πόλη-τίκι.26863/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πόλη-τίκι.26862/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση
    Η ομάδα του Farmerama

2. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,

έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω στο φόρουμ και μιας και έχω άδεια και ο καιρός δεν εμπνέει και πολύ για θάλασσα είπα να γράψω - μιας και είδα νωρίς το συγκεκριμένο post.
    Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά θα γράφω στην συγκεκριμένη ενότητα για τις απαιτήσεις ενός δρώμενου...

Για το πρώτο κτήριο θα χρειαστούμε τα παρακάτω...
    820 Μπανανοφυστίκια (Αναδυόμενο του δρώμενου)
    200 Σύκα
    1500 Ιβίσκο
    700 Φρούτα Πάνδανος
    2500 Πικρό Τζίντζερ

Για το δεύτερο κτήριο θα χρειαστούμε τα παρακάτω...
    32 Πάσο Διασκέδασης (Προϊόν του μύλου που θέλει - 400 x Ευθυμομούρο & 50 x μπανανοφυστίκια)

Και για το τρίτο κτήριο θα χρειαστούμε τα παρακάτω...
    500 Μαρακούγια
    3450 Ευθυμόμουρο (Φυτό δρώμενου)
    300 Μανταρίνια
    100 Ελέφαντες
    2500 Αρπαγόφυτο
    1000 Άνθη Πλουμέριας
    100 Πούπουλα Παπαγάλου

Συνολικά θα χρειαστούμε τα παρακάτω :

2420 Μπανανοφυστίκια = 820 Μπανανοφυστίκια (1ο Κτήριο) + 1600 Μπανανοφυστίκια (2ο Κτήριο)
    200 Σύκα
    1500 Ιβίσκο
    700 Φρούτα Πάνδανος
    2500 Πικρό Τζίντζερ
    500 Μαρακούγια
    16250 Ευθυμόμουρο = 12800 Ευθυμόμουρο (2ο Κτήριο) + 3450 Ευθυμόμουρο (3ο Κτήριο)
    300 Μανταρίνια
    100 Ελέφαντες
    2500 Αρπαγόφυτο
    1000 Άνθη Πλουμέριας
    100 Πούπουλα Παπαγάλου

Από αυτά που βλέπω μιλάμε για ένα αρκετά απαιτητικό δρώμενο σε απαιτήσεις αναδυόμενων τα οποία και φυσικά και μπορούμε να επηρεάσουμε μόνο μέχρι ένα βαθμό.

Μιας και είναι καλοκαίρι το δρώμενο της εβδομάδος έχει μεταφερθεί αποκλειστικά στο νησί, όπως δείχνει και το ημερολόγιο - εκτός και αν έχουμε καμία έκπληξη της τελευταίας στιγμής και μπει και κανένα άλλο δρώμενο καθώς δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μας αφήσανε με τόσα λίγα δρώμενα.

Όπως και να έχει... καλή επιτυχία σε όλους - δρώμενο είναι βατό ή μάλλον θα εξαρτηθεί κατά πόσο είναι βατό από τον ρυθμό που θα βγαίνουν τα αναδυόμενα.

Καλή συνέχεια.

Αρέσει σε xristos-ale3andros, μαμαβικη, GEPPO1 και 21 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σε ολους/ολες!!! Δυστυχως η φασολια δεν δινει ΠΕ ποντους παρα μονο ΤΠΕ, και εγω στοχευω παντα τους ΠΕ ποντους μιας και βρισκομαι στο 451 επιπεδο του Bahamarama και δεν με απασχολει πολυ το μαζεμα των ποντων. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει το δρωμενο, και μαλλον με βλεπω να μην ασχολουμαι με αυτο! Καλη επιτυχια σε οσους ασχοληθουν!!!

Αρέσει σε xristos-ale3andros, GEPPO1, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Βλέπω Σιγκιλάρια στο κτίριο 3 ή με γελούν τα μάτια μου;;; Θα το χτυπήσω μιας και μου λείπει... Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν...

Αρέσει σε xristos-ale3andros, μαμαβικη, GEPPO1 και 10 σε άλλους.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Τα ζώα τροπικού νησιού έρχονται να καλωσορίσουν τους επισκέπτες τους και χρειάζονται τη βοήθεια μας στις προετοιμασίες!!;) Θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές που εμφανίζονται;:eek: Δεν ξέρω, αν και το βλέπω απαιτητικό και δύσκολο θα συμμετάσχω όσο μπορέσω. Μου θυμίζει λίγο το παλιό δρώμενο "Βήμα στο παρελθόν". Καλή τύχη με το κτίσιμο των τουριστικών κτηρίων όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Αρέσει σε xristos-ale3andros, GEPPO1, nickoikono11 και 3 σε άλλους.
  6. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, άλλο ένα απαιτητικό δρώμενο που θα απέχω, δυστυχώς η φασολιά αδιάφορη για μένα, τα φυτά είναι πολλά, και η ζέστη αφόρητη. Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν

Αρέσει σε xristos-ale3andros, GEPPO1, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  7. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα φαρμογειτονες και φαρμοφιλοι μου..
    Ενα δρωμενο αρκετα απαιτητικο με μεγαλο αριθμο φυτων .. Επειδη τα εχω ολα σε αφθονια θα ασχοληθω.. Kαι πιο πολυ για να παρω απο το κτηριο 3 την σιγκιλαρια που μου λειπει..
    Η φασολιτσα μετρια εως αδιαφορη (θα συμφωνησω με την φιλη GaTe987)..
    Παγωμενα νερα και χυμους λοιπον (μην αφυδατωθουμε κιολας),αερκοντισιον στο φουλ και παμε για πολλα σπερνοθερισματα..
    Καλη επιτυχια σε οσους το προσπαθησουν..

Φιλικα Βικυ :inlove:

Αρέσει σε xristos-ale3andros, jiorgos, μαμαβικη και 4 σε άλλους.
  8. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

καλησπέρα παιδιά .. μέτρια δώρα και φασολιά και πολύ απαιτητικό δρώμενο ως προς τα αναδυόμενα..αλλα θα παίξω για τα καφάσια και τα σεντούκια.. καλή επιτυχία σε όλους...

Αρέσει σε xristos-ale3andros, nickoikono11, jiorgos και 5 σε άλλους.
  9. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Τελος για μενα χαλαρα και ανετα.Βεβαια για να μην κομπαζω εχω ολους τους χωρους ανοιχτους αλλιως δεν θα ηταν τοσο ευκολο.Παντως αξιζει τον κοπο οπου και αν φτασουμε ολοι μας.Καλη συννεχεια σε οσους συνεχιζουν;)

Αρέσει σε Panagiwtena, Dr.Kelly, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  10. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε! :music: Το δρώμενο ολοκληρώθηκε σύντομα και με ευκολία. Ικανοποιητική η φασολιά και τα δώρα για τα ζητούμενα του δρώμενου θα έλεγα. Βέβαια στον καθένα μπορεί να φάνηκε διαφορετικό ανάλογα με την αποθήκη του.
    Καλή συνέχεια σε όσους προσπαθούν ακόμα και καλό σας βράδυ/πρωί. (Ναι πάλι ξενυχτάω :p)

Αρέσει σε Erukat, FARMER.GP, vachl1 και 6 σε άλλους.
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτοπαρεα. Τελος το χτισιμο ( μεσα στο λιοπυρι εμεις να τρεχουμε στις οικοδομες...!!!!). Ευκολο τελικα βγηκε πολυ χαλαρα. Ας ελπισουμε να ακολουθησουν δρωμενα με πνευμα πιο θαλασσινο. Καλη συνεχεια σε οσους-ες το παλευουν ακομη. Εφυγα...παω για βουτιες... :) :) :)

Αρέσει σε sofiapao76, FARMER.GP, toylaaaaa και 4 σε άλλους.
  12. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

τέλος και για μενα...αρκετά καλό δρώμενο με συμπαθητικά δώρα και λίγο απαιτητικό... αλλά όλα καλά τελικα... πάμε για τα επόμενα... καλή επιτυχία σε όλους

Αρέσει σε maria_palou, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, μαμαβικη και 6 σε άλλους.
  13. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα σε ολη την φαρμοπαρεα..
    Ελαβε τελος και για μενα το δρωμενο ''τικι'' και ολοκληρωθηκε με επιτυχια..
    Το βρηκα πολυ διασκεδαστικο , οχι ιδιαιτερο δυσκολο, με καλη ροη αναδυομενων και με καλα δωρακια..
    Εν αναμονη λοιπον, των επομενων..
    Φιλικα Βικυ. :inlove:

Αρέσει σε Dr.Kelly, maria_palou, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  14. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Το κτίσιμο της πόλης Τίκι" σχεδόν έλαβε τέλος σε μένα! Κατάφερα να ολοκληρώσω μόνο το πρώτο και το τρίτο κτήριο. Από το δεύτερο δεν το έκτισα όλο λόγω των ελάχιστων αναδυόμενων.:( Το έφτασα μέχρι τα σεντούκια θαυμάτων. Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στους-ις συμπαίκτες-τριες που το ολοκλήρωσαν!!;)

15. .*Hazel*.

.*Hazel*. Ζωντανός θρύλος του φόρουμ

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.