Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Πρόσω-ολοταχώς

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 24/4/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Το Σαββατοκύριακο έρχεται και η πανσέληνος οπότε θα χαρούμε το παιχνίδι με 4 δρώμενα για να μην βαριόμαστε. Τώρα εγώ θα πάρω τη Δευτέρα μία αδειούλα και θα κάνω ένα ωραίο τετραήμερο πρωτομαγιάς μακριά από υπολογιστές και δρώμενα... (τι ωραία να ήταν αλήθεια...). Καλή διασκέδαση σε όλους !!!

Αρέσει σε kokoritsa, White-Farmer, NOTHS58 και 15 σε άλλους.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

lazos όλα τα λεφτά η φώτο, κλαίω απ τα γέλια.xD. Φυσικά το θέμα είναι γελοίο. Δυο δρώμενα με απαιτητικά φυτά, αναδυόμενα κλπ. Επειδή λοιπόν προτιμώ τα λουλούδια, θα ασχοληθώ με το αλλο δρώμενο χαλαρά κι όπου πάει. Ο καιρός είναι καταπληκτικός και δε σκοπεύω να τη βγάλω σε μια οθόνη. Τι έγινε καλέ στην εταιρία, ξεμείνατε απο ευρώπουλα; Δεν ήξερα οτι και η Γερμανία έχει θέμα ρευστότητας:p Μην ανησυχείτε, έρχεται κάθαρση.. χαχαχαχα φυσικά ειρωνικό το σχόλιο. Τι να πω και τι να αφήσω. Πάμε Πρόσω προς αποχώρηση μου φαίνεται σιγα σιγά. Κρίμα στα τρία περίπου χρόνια που είμαι στο παιχνίδι, αυτό που έχω να πω πάμε απο το κακό στο χειρότερο... Κρίμα...

Αρέσει σε White-Farmer, kolokythopitas, takis.00 και 13 σε άλλους.
  3. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Αν δεις κάτι τέτοιο, πολύ απλά μην εμπιστευτείς ξανά αυτά τα άτομα...

Καταπληκτική φωτογραφία! Μπράβο σου!
    Ως προς τα δρώμενα: επειδή μου αρέσει ο αλχημιστής - και στο δρώμενο αλλά και το βιβλίο - και επειδή έχω αδυναμία (και) στα τρένα, θα παίξω και τα δύο. Πως; θα βάζω σουπερ τροφή σε πολύωρους σταύλους για τα αναδυόμενα και αν δεν φτάσουν θα χρησιμοποιήσω τον καστανούλη. Ξηλώνω (πόνος..) τα πάντα εκτός από μερικούς σταύλους και σπέρνω. Στην ανάγκη θα ρίξω στη μάχη και το σούπερ λίπασμα. Στην αρχή παίζω το πρώτο και όταν έρθει το τρενάκι θα βάλω μία μόνο έκταση γι' αυτό. Όταν τελειώσει το πρώτο θα βάλω όλες για το δεύτερο. Υπολόγισα ότι θα τα βγάλω οριακά αλλά γιατί να πρέπει να τελειώσω νωρίτερα;

συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 25/4/18
    Αρέσει σε αμφιθεα, maria071966, poi94 και 4 σε άλλους.
  4. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

[Υπολόγισα ότι θα τα βγάλω οριακά αλλά γιατί να πρέπει να τελειώσω νωρίτερα;[/QUOT
    To θέμα είναι ότι πολλοί δεν έχουν τον καστανούλη, δεν έχουν τζαμπόδεντρα [ και μη μου πειτε για τους δράκους, δίνουν ψίχουλα],δεν έχουν αρκετούς βοηθούς, και το κυριότερο δεν έχουν άπλετο χρόνο όπως απαιτεί τελευταία το παιχνίδι. Γι αυτούς είναι το πρόβλημα. Όσοι τα έχουν όλα αυτά, φυσικά και θα τελειώσουν γρήγορα και τα δυο. Εγώ μετά απο τόσα χρόνια για πρώτη φορά στο ιβέντ με τα ρομπότ αποφάσισα να μην το τελειώσω. Έμπαινα μια φορά τη μέρα και αν. [με τις δώροπλακετες όμως θα το τελειώσω. αναπάντεχο!]. Δεν είχα 'ορεξη να σπερνοθερίζω τόσα φυτά. Και το ευχαριστήθηκα.Έκανα λίγο απεξάρτηση. Τώρα λέω να ασχοληθώ και με τα δυο. Θα δω κι όλας πως θα πάει. Τα φυτά με προβληματίζουν, λόγω έλλειψης χρόνου. Αλλά και με έχει κουράσει πολύ και το παιχνίδι, αντί να με ξεκουράζει πια. Για τα αναδυόμενα έχω τον καστανούλη . Καλά να περνάμε ότι κι αν κάνουμε.

Αρέσει σε xristos-ale3andros, White-Farmer, nota.dim1802 και 12 σε άλλους.
  5. mkalo

mkalo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημερα. Ολα καλα και αγια. Ομως θαθελα να ρωτησω αν καποιος/α ξερει-ή εχει επισημανθει απο την εταιρια, οταν αρχισει σημερα το 2ο δρωμενο κατα τις 3 η ωρα ο,τι φυτευομε στις (βασικη, λουλουδοτοπο και αγριο λιβαδι), θα δινει τα αναδυομενα του δευτερου δρωμενου; Δηλ. αν ισχυει αυτο τα 2600 αναδυομενα θα τα παρουμε απο το νησι και τους αλλους 2 τοπους. Αν δεν ισχυει αυτη η δικη μου λογικη παρακαλω ας με συγχωρεσετε που σας αναστατωσα για το τιποτα. Καλη συνεχεια.:oops: :oops: :sleepy::sleepy:

Αρέσει στους kolokythopitas, ioanna6929 και maria_palou.
  6. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σε όλους!
    Νομίζω ότι οι Σ.Ε. είναι ξεκάθαρες. Για το πρώτο δρώμενο (αλχημιστή) παίρνουμε από παντού αναδυόμενα και για το δεύτερο μόνο από τους χώρους της βασικής. Τα μαγικά δένδρα δίνουν αναδυόμενα αλχημιστή και όταν τελειώσει αυτός τότε θα δίνουν του άλλου δρώμενου.
    Λοιπόν εγώ θα παίξω και τα δύο δρώμενα. Ήδη στους χώρους της φάρμας, από χθες το βράδυ, έχω παντού φυτό >20 ωρών. Πιστεύω ότι θα πάρω αρκετά αναδυόμενα και για τα δύο δρώμενα. Μετά θα φυτεύω κυρίως στα νησιά του αλχημιστή (χθες πήρα δύο συγκομιδές από ολόκληρη τη φάρμα και στους χώρους της βασικής του "προσώ-ολοταχώς". Βέβαια θα εξαρτάται και από το χρόνο. Ίσως βάζω και μια σπορά από τον αλχημιστή στη βασική. Έχω και καστανούλη, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα χρειαστεί (έχω ήδη 790 αναδυόμενα από το δρώμενο του αλχημιστή)
    Καλή επιτυχία σε όλους!

ΥΓ. Φυσικά και εγώ διαφωνώ με τα απανωτά δρώμενα που δεν αφήνουν χρόνο για άλλες εργασίες στη φάρμα. Πάντα έκανα τις αποστολές στη λαχαναγορα, παράγοντας η ίδια τα φυτά-καρπούς-ζώα. Τώρα δεν προλαβαίνω και τις έχω εγκαταλείψει τις περισσότερες.

Τελευταία επεξεργασία: 25/4/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, White-Farmer, soyla74 και 8 σε άλλους.
  7. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Νομιζω οτι ο ingridv ειναι λαθος στους υπολογισμούς του. Κατα τη γνωμη μου για να τερματισουμε το παιχνιδι χρειαζομαστε! 13.900 φυτα +(28 γραμμες x 330 φυτα = 9240 φυτα) = 23.140 φυτα συνολικα.
    και 702 ραγες + (28 γραμμες x 22 ραγες = 616) = 1318 ραγες συνολικα. Καλη προσπαθεια σε οσους το προσπαθησουν!

Αρέσει σε *mava*, xristos-ale3andros, White-Farmer και 14 σε άλλους.
  8. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Τελικά κάθισα και τα υπολόγισα και εγώ. Είναι όπως τα λέει ο nickoikono11 πιο πάνω.
    Χρειάζονται 13900 φυτά, 702 αναδυόμενα και 28 γραμμές που απαιτούν άλλα 9240 φυτά και 616 αναδυόμενα.
    Σύνολο:
    Ανθισμένο φυλλοβόλο: 23140
    Ράγα: 1318
    Βέβαια μπορεί κανείς να μην κάνει όλες τις αποστολές, πχ η Νο 4 που δίνει το τρένο φάντασμα και απαιτεί 10 γραμμές!!! δεν είναι απαραίτητη για τη φασολιά, το διακοσμητικό όμως έχει πάρα πολλούς ΠΕ.

Αρέσει σε *mava*, xristos-ale3andros, vickymou και 19 σε άλλους.
  9. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

αμάν πια!!!!
    ναι αγανακτίσαμε !!!
    δρώμενο πάνω στο δρώμενο και κόντρα δρώμενο!!!μας εχετε εξοντώσει!!!
    άντε και να τρέξουν 2 δρώμενα μαζί αλλα με τόσα φυτά??σας είπε κανείς οτι καθόμαστε όπως περιγράφει πολύ εύστοχα ο lazos95 παραπάνω??θέλετε να κλείσετε το παιχνίδι και δεν ξέρετε πώς να μας το πείτε?δεν μπορώ να καταλάβω!!!
    ειμαι 126 επίπεδο και πραγματικά μου ειναι πολύ δύσκολο να τελειώνω τα δρώμενα!!τισ τελευταίες φορές μάλιστα τα τελειώνω λίγο πρίν την λήξη!!!
    διαφωνώ κάθετα με τον katapios4!!! πιστευω οτι άν ο καθένας που δεν τελείωνε το έγραφε σε κάθε δρώμενο θα ειχαν τελειώσει οι σελίδες!!!
    πρέπει να διαβιβαστούν τα παραπονά μας στην εταιρεία και να σταματήσει αυτό το πανηγυράκι!!!

Αρέσει σε vickymou, Boy_salonica88, LILA413 και 21 σε άλλους.
  10. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Ενεργός συντάκτης

Τρομερο....παλι το χερι στη τσεπη πρεπει να μπει!!!!που θα μαζευτουν τοσα φυτα????Ωρες ατελειωτες μπροστα στον υπολογιστη!!!!Μπαααααα.....βαρεθηκα τοσα χρονια !!!!!!!!!

Αρέσει σε vickymou, αμφιθεα, βιβη.2003 και 5 σε άλλους.
  11. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Συμφωνώ . Έχουμε ήδη χάσει την διασκέδαση ;

Αρέσει σε graganta, konos88, vickymou και 10 σε άλλους.
  12. alexandrosa

alexandrosa Ενεργός συντάκτης

To παιχνιδι πνεει τα λοισθια δε το καταλαβαται ακομα; ετσι κι αλλιως χωρις προγραμματισμο ξεκινησε και ετσι θα τελειωσει.

Αρέσει σε graganta, vickymou, LILA413 και 10 σε άλλους.
  13. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Τελικά δίνει μισά - μισά ή διπλά αναδυόμενα... τι ακριβώς συμβαίνει δεν μπόρεσα να το καταλάβω ακριβώς. Η φωτογραφία είναι από συγκομιδή 9 στάβλων τζάμπο, οπότε μάλλον παίζει το δεύτερο!!!

Όποιος τελικά δεν θέλει να συμμετάσχει στα δρώμενα, μπορεί να βγάλει χρήματα πουλώντας κοπριά καθώς οι τιμές έχουν πιάσει τις 2.500 και πάνω στην Λαϊκή 13.

Καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν.

Αρέσει σε Mahi_tr, kolokythopitas, vickymou και 6 σε άλλους.
  14. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Μη μπερδεύεστε με τα αναδυόμενα σε ταυτόχρονα εβέντ.
    Τα αναδυόμενα για το κάθε εβέντ είναι εντελώς ανεξάρτητα απο τα αναδυόμενα σε δεύτερο ή τρίτο ή τέταρτο ταυτόχρονο εβέντ.
    Ούτε τα μισά, ούτε τα διπλά.

Αρέσει σε kolokythopitas, RARANIARO, LILA413 και 7 σε άλλους.
  15. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Πολύ καλό ποστ. Μπράβο!
    Είναι απαράδεκτη η συνύπαρξη δύο δρώμενων σπερνοθερίσματος.
    Δεν είχα αντιληφθεί εδώ έγκαιρα το 2ο, με αιφνιδίασε η εταιρία.
    Έτσι ξεκίνησα το πρώτο το οποίο και θα συνεχίσω, αν και μου αρέσουν περισσότερο τα δώρα του 2ου, επειδή ακριβώς το πρωτοξεκίνησα.
    Γενικά οι καταιγισμός των δρώμενων θα μας διώξει τελικά από το παιχνίδι...

Αρέσει σε kolokythopitas, maria071966, graganta και 16 σε άλλους.
  16. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

τελος! αγορασα ομως 2 καλαθια. ευχαριστω πολυ τα γειτονάκια μου για τα δωρακια-ράγες!

Τελευταία επεξεργασία: 27/4/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, αμφιθεα και 5 σε άλλους.
  17. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

εκτός από τις διαμαρτηρίες για τα δύο event μήπως έχει καποιος τη στατηγικη των ελάχιστων βημάτων για τη φασολιά Ευχαριστώ!

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, nickoikono11 και 2 σε άλλους.
  18. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερα σε ολους καλο σαβατοκυριακο !!! ποσο καλο να ειναι αραγε ??κουραγιο γιατι ερχετε και η πανσεληνος σημερα !!:music:ετσι για να μη παρουμε ανασα το σ/κ να μη χαλαρωσουμε να μη βγουμε μια βολτα με την οικογενεια να μη κανουμε τιποτα αλλο παρα μπροστα ε μια οθονη ολη μερα .εγω θα τελειωσω αν τα καταφερω τον αλχιμηστη αν και θελω 900 αναδυομενα ( δεν ξερω πως θα βγουν ) και τα υπολοιπα οτι μπορεσω . :cry:

Αρέσει σε kolokythopitas, White-Farmer, maria_palou και 4 σε άλλους.
  19. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπητε poi94, αν δεν κανω λαθος (γιατι παντα υπαρχει αυτο το ενδεχομενο) για να παρουμε τη φασολια παιρνουμε ολα τα νουμερα ε κ τ ο ς το 4 (10 γραμμες), το16 (2 γραμμες) το 23 (60 ραγες) και το 27 (40 ραγες). Αφαιρουμε δηλαδή 3960 φυτα και 434 ραγες. Αυτα τα τεσσερα νουμερα ειναι σιγουρα, απλα δεν ξερω αν ειναι και καποιο ακομα. (Βεβαια και τα τεσσερα αυτα νουμερα δινουν καλά δωρα αλλα αν καποιος βιαζεται μπορει να τα παραλειψει).

Τελευταία επεξεργασία: 28/4/18
    Αρέσει σε xristos-ale3andros, kolokythopitas, poi94 και 5 σε άλλους.
  20. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

το γραφω εδω για να μην την πατησουν κι αλλοι! δεν ειχα καταλαβει οτι καποια δωρα ειναι επαναλαμβανομενα ανα τακτές ωρες και απο χθες το πρωι που το τελειωσα, εχασα τοσα ωραια δωρα! :cry:

Αρέσει σε yelander10, kolokythopitas, gtrullis και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.