Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Ποδοσφαιρική Έξαψη "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 20/8/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

" Ποδοσφαιρική Έξαψη "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Ποδοσφαιρική-έξαψη.39501/

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Ποδοσφαιρική-έξαψη.39500/

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Η Ομάδα του FARMERAMA

2. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Τι κατάλαβα:
    1. Για να παίξεις ένα παιχνίδι θέλεις ένα "καλούδια οπαδών" που θέλει 47 αναδυόμενα... που είναι πολλά γιαυτό και έγαλα όσα μαγικά δέντρα είχα.
    2. "Σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει ως έπαθλο αναβαθμιση μπάλας"... η "αναβάθμιση μπάλας" δεν είναι αναβάθμιση αλλά είναι ένα "μπόνους" το ίδιο με το "τρόμπες μπάλας" που υπάρχει παρακάτω. Το υποθέτω από το ίδιο εικονίδιο. Με αυτό το μπόνους μπορείς είτε να μεγαλώσεις τη "φάση" είτε να "κρατήσεις τη φάση" σε περίπτωση που χάσεις το παιχνίδι.
    3.Πρέπει να τελειώσεις το παιχνίδι με όσες μεγαλύτερες "φάσεις" έχει η μπάλα γιατί παιρνεις καλύτερα βραβεία.

Τι δεν κατάλαβα:
    Πώς μεγαλώνουν οι "φάσεις"...
    "Αν ο παίκτης περάσει από πάνω της, η μπάλα θα φουσκώσει και θα περάσει στην φαση 1."
    1. Πώς ένας παίκτης περνάει "πάνω από την μπάλα"; Δεν έχω ξαναδεί σε παρόμοιο δρώμενο μπάλα να περνάει πάνω από παίκτη.
    2. Όταν φουσκώνει γίνεται μεγαλύτερη και δυσχεραίνει το παιχνίδι;... θα το δούμε στην πράξη. Εμένα οι φουσκωμένες μπάλες λίγο με τρομάζουν...
    3. Για να πάμε στη μεγαλύτερη φάση (9) χρείάζεται η μπάλα να "περάσει πάνω" από 9 παίκτες... πού θα βρούμε τόσους πολλούς σε ένα παιχνίδι; Μήπως πρέπει να συνδυάσουμε δύο ή περισσότερα παιχνίδια για να πάμε στη φάση 9;
    Αν κάτι από αυτά που γράφω δεν είναι σωστό ας κάνετε ένα ποστ. Γενικά αν βρείτε τι γίνεται πέστε μου και εμένα...

Αρέσει σε fisherman65, -ΡΙΚΑ1985-, ste007 και 11 σε άλλους.
  3. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Λειτουργεί όπως και τα προηγούμενα δρώμενα. Περνοντας την μπάλα στον άλλο παίκτη θα πάρεις την αναβάθμιση.
    upload_2025-8-20_15-38-0.png

Η μπάλα φουσκώνει μόνο στην αρχική σελίδα
    upload_2025-8-20_15-39-39.png

Σε κάθε παιχνίδι μπορείς να κερδίσεις μόνο ΜΙΑ αναβάθμιση.
    Οπότε θα πρέπει να παίξεις τουλάχιστον 9 παιχνίδια για να πάρεις μια μπάλα στην μεγαλύτερη δυνατή φάση.

Αρέσει σε jimthrilosgate7, -ΡΙΚΑ1985-, Nantia123 και 10 σε άλλους.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Τώρα που το είδα στην πράξη προσθέτω:
    1. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο μια μπάλα με ένα βελάκι. Όταν η μπάλα σου περάσει πάνω από αυτήν ανεβαίνεις μία φάση. Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες κάθε παιχνίδι έχει και μία τέτοια μπάλα άρα 1 παιχνίδι = 1 φάση.
    2. Στις 9 φάσεις παίρνεις εγγυημένα 3 μάρκες της ομάδας. Για να πάρεις το διακοσμητικό της ομάδας με όλες τις αναβαθμίσεις χρειάζεσαι 8-9 μάρκες. Άρα χρειάζεσαι 3x9=27 παιχνίδια για την κάθε ομάδα. Οπότε και για τα τρία διακοσμητικά 3x27=81 παιχνίδια. (Παρακάτω κάνετε δικούς σας υπολογισμούς για φυτά και αναδυόμενα).
    3. Είδα σε πρώτη φάση ότι τα αστερονομίσματα δεν δίνονται σε μεγάλες ποσότητες. Τι να πρωτοπάρεις από το κατάστημα. Έτσι όπως έχουν αυξήσει τις απαιτήσεις στα "Αληθινά Αυτοκόλλητα" εγώ ακόμα κυνηγάω κόλλες γιατί δεν το έχω ολοκληρώσει. Και πρέπει να έχεις και αποθήκη για την επόμενη φορά... μάλλον από εκεί θα αρχίσω.

Αρέσει σε mariobross2000, vagelis1968, jimthrilosgate7 και 17 σε άλλους.
  5. icons1

icons1 Ειδικός του φόρουμ

Μπράβο Κοκορίκο, ευχαριστούμε, ίσως είναι λίγο λιγότερα τα παιχνίδια, με δεδομένο ότι χρειάζονται 8 μάρκες (1 διακοσμητικό + 7 αναβαθμίσεις) για κάθε πλήρως αναβαθμισμένο διακοσμητικό και επιπλέον παίρνουμε και κάποιες τρόμπες εξαργυρώνοντας την 9η φάση, οπότε ενδεχομένως να μην χρειαστούν όλα τα παιχνίδια ΑΝ βέβαια δεν χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κανείς τρόμπα για να αναπληρώσει χαμένο παιχνίδι και χαμένη φάση.

Όσο για τα αστερονομίσματα, δυστυχώς δεν έχουμε όλες τις πίστες για να δούμε το μάξιμουμ που μπορεί να κερδίσουμε σε κάθε μία αλλά νομίζω ότι με ογδομήντα παιχνίδια που χρειάζονται για τα διακοσμητικά θα μαζευτούν αρκετά - προσωπικά ίσως βγάλω περισσότερα φυτά ακριβώς για να πάρω πράγματα από το κατάστημα.
    EDIT: σε 6 παιχνίδια (3 λαγό και 3 αρκούδι) τα αστερονομίσματα ήταν 13 max σε κάθε γύρο -.-

Και πάλι θενξ Κοκορίκο για τους υπολογισμούς, καλή συνέχεια σε όλα!

Τελευταία επεξεργασία: 21/8/25
    Αρέσει σε mariobross2000, vagelis1968, jimthrilosgate7 και 14 σε άλλους.
  6. renalian

renalian Προχωρημένος

καλησπερα.οσο και να διαβαζω τις συχνες ερωτησεις δεν μπορω να καταλαβω πως παιρνουμε τις μαρκες για τα διακοσμητικα.μπορειτε σας παρακαλω πολυ να μου εξηγησετε

Αρέσει στους soyla74, kellyboukou και icons1.
  7. icons1

icons1 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα, μία από τις ανταμοιβές που μπορείς να κερδίσεις παίζοντας στο mini game όταν δίνεις τις πασούλες είναι η "αναβάθμιση μπάλας ποδοσφαίρου" - εμφανίζεται στο γήπεδο του mini game ως μια μπάλα με κίτρινο βελάκι. Μπορείς/πρέπει να επιδιώξεις να κερδίσεις μία τέτοια μπάλα σε κάθε mini game.

Μόλις τελειώσει το mini game και επιστρέψεις στην αρχική σελίδα του event, θα παρατηρήσεις ότι η μεγάλη μπάλα στα αριστερά θα λέει "φάση 1" (ακριβώς δεξιά της έχει 2 κουμπιά "αναβάθμιση" και "διεκδίκηση" από όπου εντέλει παίρνεις τις μάρκες κάθε χαρακτήρα - ΜΗΝ πατήσεις ακόμα διεκδίκηση διάβασε παρακάτω).

Με κάθε "αναβάθμιση μπάλας ποδοσφαίρου" που θα κερδίσεις από κάθε mini game θα βλέπεις ότι η μεγάλη μπάλα θα λέει "φάση 2, φάση 3, 4..." και ούτω καθεξής. Η ανώτερη είναι η φάση 9.

Σε οποιαδήποτε φάση - 1,2,3..9 - μπορείς να πατήσεις "διεκδίκηση". Ανάλογα σε ποια φάση είσαι θα πάρεις τα αντίστοιχα δώρα (δες τις συχνές ερωτήσεις) αλλά οι φάσεις θα μηδενιστούν και θα αρχίσουν από την αρχή. Τις περισσότερες μάρκες (3) τις παίρνεις στις φάσεις 8 ή 9 οπότε μάλλον συμφέρουν (αν φτάσεις στην 9 δεν χρειάζεται διεκδίκηση, τα δώρα πιστώνονται και αρχίζεις από την αρχή). Για να πάρεις τα διακοσμητικά και τις αναβαθμίσεις χρειάζεσαι 8 μάρκες για κάθε χαρακτήρα (δες πιο πάνω την ανάρτηση του Μέγα Κοκορίκου).

Τελευταία επεξεργασία: 21/8/25
    Αρέσει σε mariobross2000, Hecuba, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  8. renalian

renalian Προχωρημένος

ευχαριστω πολυ

Αρέσει στους icons1 και GEPPO1.
  9. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα.. καταρχήν ευχαριστούμε πάρα πολύ τους συμπαίκτες
    kokoriko, icons1 και την Snorkel που βοήθησαν να ξεδιαλύνουμε αρκετά την κατάσταση.. από ό,τι κατάλαβα η βασική διαφορά με τα παρόμοια δρώμενα είναι αυτό με τη φάση 1,2 και λοιπά.... Βασικός στόχος δηλαδή είναι να φτάσουμε μέχρι τη φάση 9 και έτσι να διεκδικήσουμε καλύτερα δώρα καθώς και τις μάρκες... Κατά τα άλλα δεν βλέπω να έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά.. τα δωράκια είναι πάρα πολύ καλά, οι φασολιές βέβαια κατά τη γνώμη μου πολύ συνηθισμένες.. θα μπορούσε να έχει κανένα σεντούκι ακόμα έτσι ώστε να είναι λίγο πιο δελεαστικές... Όπως και να χει τα δώρα όμως είναι πλούσια..
    βάση του kokoriko θα πρέπει να παίξουμε 81 παιχνίδια για να πάρουμε και τα διακοσμητικά... Άρα για τα 81 παιχνίδια θέλουμε 69.660 φυτά και 3.807 αναδυόμενα..αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με.. δεδομένου ότι φυτεύουμε μόνο σε δύο εκτάσεις (βασική έκταση φάρμας και βασική έκταση Bahamarama) και παίρνουμε αναδυόμενα μόνο από μία (βασική έκταση φάρμας), οι ποσότητες είναι αρκετά μεγάλες.. όμως υπάρχει και αρκετός χρόνος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε... Καλή διασκέδαση

Αρέσει σε mariobross2000, vagelis1968, jimixatz και 2 σε άλλους.
  10. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα σας.

Για να πάρουμε όλα τα διακοσμητικά και τις αναβαθμίσεις αυτών, ιδανικά χρειαζόμαστε 66 παιχνίδια, 65 να φτιάξουμε και 1 το δώρο που μας δόθηκε. Σύνολο
    φυτών 55.900 και αναδυόμενων 3055.
    Αυτά με την προϋπόθεση ότι δε θα χαθεί κανένα μίνι παιχνίδι και θα πάρουμε και όλες τις μπάλες που υπάρχουν μέσα σε αυτά έτσι ώστε να υπάρχει η αριθμητική πρόοδος των φάσεων της μεγάλης μπάλας (1,2,3... )

Τα διακοσμητικά και οι αναβαθμίσεις τους είναι 3 παίκτες επί 8 μάρκες σύνολο
    24 μάρκες παίκτη.

Τις 8 μάρκες για τον κάθε παίκτη, τις κερδίζουμε παίζοντας τα μίνι παιχνίδια ως εξής, την
    πρώτη και την δεύτερη φορά φτάνουμε στο 9 επίπεδο τη μεγάλη μπάλα χωρίς να πατήσουμε διεκδίκηση και παίρνουμε από 3 μάρκες , δηλαδή σύνολο κέρδους 6 μάρκες και 2 τρόμπες. Την τρίτη φορά φτάνουμε στο 4 επίπεδο τη μπάλα και βάζουμε και τις 2 τρόμπες απ τα προηγούμενα και πάμε στο 6 επίπεδο τη μεγάλη μπάλα όπου παίρνουμε εγγυημένα άλλες 2 μάρκες. Τότε πατάμε διεκδίκηση.
    'Αρα ο κάθε παίκτης έχει 6+2=8 μάρκες τόσες όσες χρειάζεται για φουλ αναβάθμιση.

Ελπίζω να σας βοήθησα, προσοχή να είστε στο σωστό παίκτη για να παίζετε τα μίνι παιχνίδια και να αφήσετε 22 μίνι παιχνίδια για τις 28 του μήνα που θα εμφανιστεί ο τρίτος παίκτης.

Αρέσει σε ΝΤΑΛΙΑ94, vagelis1968, jimthrilosgate7 και 19 σε άλλους.
  11. ste007

ste007 Άρχων του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Ευχαριστούμε πολύ για τις βοήθειες. Ακόμα ένα καινούργιο παιχνίδι για έμενα, οπότε μέχρι να το δω και λίγο μπροστά μου πως παίζεται δεν καταλάβαινα και πολλά.
    Αρκετά ευχάριστο παιχνίδι και δεν υπάρχει το άγχος να χαθεί κάτι μιας και οι 5 προσπάθειες είναι αρκετές.
    Από τα 9 παιχνίδια που έπαιξα, σε 1 μόνο κατάφερα και πήρα 15 αστερονομίσματα και από τα υπόλοιπα 13. Οπότε με τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό των 66 παιχνιδιών, (για να πάρουμε τα αντικείμενα με τις αναβαθμίσεις) βγαίνουν περίπου 860 αστερονομίσματα. Τα 'βαριά' δώρα τέρμα δεξιά αν τα υπολόγισα σωστά είναι 750 αστερονομίσματα. Οπότε μένουν άλλα 110+ για τα υπόλοιπα. Δεν έχω παίξει ακόμα με τις άλλες 2 ομάδες, οπότε το 860 βγήκε καθαρά με τα 9 παιχνίδια που έπαιξα με την 1η ομάδα.

Αρέσει σε nickoikono11, maria_palou, Hecuba και 3 σε άλλους.
  12. olga-tse62

olga-tse62 Ειδικός του φόρουμ

τα αναδυομενα πολυ λιγα ,θα επρεπε να βγαζουν και οι δυο εκτασεις αναδυομενα ,αν και με το ρυθμο που ερχονται πάλι λιγα θα ηταν.

Αρέσει σε vagelis1968, lactiz, nickoikono11 και 4 σε άλλους.
  13. GEPPO1

με πρόλαβες.. εχω μαζεψει τα φυτά και μονο 837 σημαίες.. τώρα ξεκινάω με βαλεριάνα και αμαρανθο..αλλά καιι πάλι μου φαίνεται πολύ δύσκολο.. ας μας πουν και υπόλοιποι συμπαίκτες

14. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Για να μην τα φουσκώνουμε δείτε τα όρια του δρώμενου.
    upload_2025-8-24_14-59-45.png
    Επομένως..υπάρχουν δυο τρόποι να μαζέψετε αναδυόμενα.
    Ο ένας είναι ο τρόπος της υπομονής και ο άλλος ο εξευγενισμός που έκανα εγώ.
    Διαλέγετε και πράττετε ανάλογα..
    Τα παράπονα δεν έχουν νόημα και δε βγάζουν πουθενά.
    Έχουμε παραπάνω από δέκα 24ωρα μέχρι τη λήξη του ιβέντ.

Αρέσει στους μαρω69, fisherman65 και maria_palou.
  15. maria_palou

maria_palou Κόμης

Με εξευγενισμένη βαλεριάνα από τη πρώτη στιγμή ,μάζεψα 1000 αναδυόμενα ,φυσικά με τα αναλογα βιοτεχνικά και τη σειρά συννέφων "βότανα του Φαραώ",που με μόνο σ.λίπασμα, μηδενίζουν το χρόνο ανάπτυξης.Μετάνοιωσα που δεν μάζεψα παραπάνω,αλλά όπως έγραψε και η iocaste,υπάρχει χρόνος. Πήρα τα δύο διακοσμητικά με τις αναβαθμίσεις,φυσικά τις φασολιές και τώρα μαζεύω φυτά κι αναδυόμενο για τη τρίτη ομάδα.Το παιχνίδι παίζεται εύκολα και είναι πολύ ευχάριστο.Καλή επιτυχία.

Αρέσει σε toylaaaaa, vagelis1968, μαρω69 και 2 σε άλλους.
  16. GEPPO1

νομίζω δεν απαγορεύεται να κάνουμε <<παράπονα>>.. εννοείται όλα που φυτεύω είναι εξευγενισμένα.. δεν είμαι χθεσινή.. επίσης τα <<παράπονα>> είναι αυτά που αναβαθμίζουν το παιχνίδι... αν είμασταν μουγκοί η εταιρία ποτέ δεν θα μάθαινε τι ενοχλεί τους παίκτες.. άλλωστε τόνισα οτι τώρα ξεκινάω να φυτεύω βαλεριάνα και αμαρανθο οπότε θα δούμε τα αποτελέσματα.. αν όντως βγουν τα αναδυόμενα, εννοείται οτι θα ειμαι η πρώτη που θα το πω.. βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο οτι υπάρχει πάρα πολύ χρόνος, σ αυτο συμφωνω απολύτως

Αρέσει σε vagelis1968, lactiz, Marinaloren και 2 σε άλλους.
  17. iocaste1

Είμαστε και εμείς παίκτες να ξέρεις, όλοι, οπότε ξέρουμε που πάσχει το παιχνίδι
    Τώρα....
    Να σου πω εγώ έναν άλλο τρόπο για αναδυόμενα χωρίς βαλεριάνα.
    Υπάρχουν δυο φυτά στο παιχνίδι που με πλήρη εξευγενισμό, χωρίς τη συμμετοχή καμίας φασολιάς, μόνο με στόλεν και λευκή αγνότητα, μηδενίζεται εντελώς ο χρόνος τους σε άνετα χωράφια μόνο με σ. λίπασμα.Έτσι, μέσα σε δυο λεπτά μαζεύεις 2000 αναδυόμενα.
    Περίπου αυτό έχει κάνει η συμπαίκτρια σου maria_palou όπως αναφέρει στο ποστ κάτω από το δικό σου.

Αρέσει στους vagelis1968 και GEPPO1.
  18. GEPPO1

λοιπόν με αμαρανθο πήρα 150 αναδυόμενα.. τώρα έβαλα εξευγενισμένη βαλεριάνα (163 χωραφάκια).. σίγουρα θα παρω κατι λιγότερο αλλά ας πούμε οτι θα παρω 150.. αυτή την στιγμή έχω 993 μέχρι τα 3035 θέλω άλλα 2042, δια του 150 άρα θέλω περίπου 14 φυτέματα.. η βαλ εριανα μόνο με εξευγενισμό (οχι σ λίπασμα κλπ) σε εμένα φθάνει περίπου 8 ώρες δηλαδή με το ζορι 3 φυτέματα την ημέρα δηλαδή περίπου 5 μέρες.. συνεπώς μέχρι το 10ημερο είμαστε οκ.. αν υπάρχει άλλο φυτό για εξευγενισμό χωρίς ομως σ λίπασμα που να αποδίδει καλύτερα δεν το ξέρω.. επίσης δεν ξέρω αυτά τα δυο φυτά που αναφέρει η iocaste1. πάντως θα μαζευτούν τα αναδυόμενα λόγω του 10ημερου, αλλά με αρκετή συνεπεια
    όσο για αυτό iocaste1 <<Είμαστε και εμείς παίκτες να ξέρεις, όλοι, οπότε ξέρουμε που πάσχει το παιχνίδι>> συμφωνώ απολύτως, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να τα συζητάμε
    τελικά 106 ειναι τα αναδυόμενα απο 163 χωραφάκια βαλεριανα στην δικη μ φαρμα

Τελευταία επεξεργασία: 25/8/25
    Αρέσει στους mariobross2000 και Hecuba.
  19. FARMERAMA16000

FARMERAMA16000 Ανερχόμενος

Καλησπέρα
    Θα ήθελα να μάθω -όπως και αρκετοί άλλοι πιστεύω-αγαπητή κ.iocaste 1 ποια είναι αυτά τα δύο φυτά για τα οποία μηδενίζεται σχεδόν ο χρόνος χρησιμοποιόντας μόνο στόλεν λευκή αγνότητα άνετα χωράφια σούπερ λίπασμα και εξευγενισμό(ποιους άραγε???)
    Καλό βράδυ-Καλή συνέχεια

Αρέσει στους Marinaloren, Hecuba και GEPPO1.
  20. iocaste1

Καλημέρα.
    Ο κρόκος και το τετράγωνο καρπούζι μηδενίζουν πλήρως τον χρόνο τους.

Αρέσει σε crazyfarmer71, xaidi, martha72 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.