Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Περιμένοντας τον Άι Βασίλη "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/12/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Παιδιά αν και κάνω σκονάκι από το 14 αρχίζει να δυσκολεύει επειδή χρειάζεται παραπάνω από 10 κινήσεις (βάλτε και το χρόνο μαζί)

2. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Τέλος και από εμένα το δρώμενο.
    Τράβηξα λίγο παραπάνω το πακετάρισμα των στολιδιών με σκοπό να πάρω λίγα παραπάνω αστερονομίσματα. Από το μαγαζί έφυγα με το κατοικίδιο, την συνταγή και τα 2 πίκολο. Χαίρομαι που κάπως δώθηκαν παραπάνω αστερονομίσματα, απλά με τον τρόπο που έγινε αισθάνθηκα σα να κλέβουμε το παιχνίδι. Ίσως θα ήταν καλύτερο, αφού τελειώναμε με τα βασικά βήματα, να υπήρχε η δυνατότητα να παίξουμε αυτά που περισσεύουν.
    Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πιο χαλαρό ιβέντ, 1-2 φορές την μέρα χρειαζόταν μόνο να ασχοληθείς και επίσης είχαμε και τον στολισμό που να πω την αλήθεια το χιόνι τα κάνει όλα πιο όμορφα. Μακάρι να γίνει κάπως πιο μόνιμο αυτό στο παιχνίδι και σε κάθε εποχή να στολίζεται διαφορετικά η φάρμα πχ να έχουμε και καμιά βροχούλα (όχι εννοείται με τα χαλασμένα χωράφια που είχαμε κάποτε :p ).

πάνω σε αυτό, η αλλαγή καρτελών για τα βήματα ίσως τρώει αρκετό χρόνο. Θα πρότεινα τον παραδοσιακό τρόπο, γραμμένο σε χαρτάκι τα βήματα, ή 2η οθόνη επίσης το σκονάκι, κινητό κλπ. Αν και νομίζω μετά τα πρώτα βήματα κάπως ξεκαθαρίζει το τοπίο με το ποια βήματα πρέπει να γίνουν και μπορεί να γίνει η συνέχεια χωρίς βοήθεια.

Αρέσει σε Lina123, lostris51, siourdistan και 4 σε άλλους.
  3. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!! Τελος και για μενα το δρωμενο τα πηρα ολα και εφυγα!!:) και του γκρινιαρη και το μπισκοτενιο σπιτακι και τους μυστ.σταβλους.τα παιχνιδια μου βγηκαν χαλαρα.ψηλοβαρεθηκα εκει γυρω στα χριστουγεννα να μπαινω καθε 6ωρο , αλλά ολα οκ!!

Αρέσει σε sofiapao76, Megas_kokoriko, -ΡΙΚΑ1985- και 8 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

σαν απο τους παλαιότερους παίκτες σ αυτό το παιχνίδι, θα ήθελα να επισημάνω πως τέτοιου είδους παρατηρήσεις είναι το λιγότερο απαράδεκτες.. αν ήταν έτσι θα είχαμε γεμίσει το φόρουμ με προσβολές ο ένας για τον άλλο για τα ορθογραφικά του λάθη.. εννοείται πως κοντρίτσες υπάρχουν και είναι και απολύτως υγιείς κάποιές φορές.. άλλωστε είναι κάτι που το έχω κάνει αρκετές φορές εγώ η ίδια.. όμως το να ρίχνουμε τόσο πολύ το επίπεδο κρίνοντας τον άλλο για το ορθογραφικό του λάθος είναι τουλάχιστον για μένα όπως είπα πριν απαράδεκτο.. και επειδή πάντα μιλάω εμπεριστατωμένα για να δεις πόσο άσχημο είναι αυτό που έκανες η <<γλωσας>> γράφεται <<γλώσσας>> ... σόρυ αλλά πραγματικά και εμένα με ξεπέρασε αυτή σου η παρατήρηση προς την σνόρκελ με την οποία και εγώ πολλές φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση αλλά πάντα κόσμια..
    όσο για το δρώμενο τα έχω τελειώσει και εγώ σχεδόν όλα εκτός από τα δύο τελευταία βήματα με σκοπό να μαζέψω λίγα ακόμα αστερονομίσματα να πάρω και το άλλο πίκολάκι.. και του χρόνου παιδιά..

Αρέσει σε Lina123, sofiapao76, dinaspyro και 3 σε άλλους.
  5. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

Πάνω σε αυτό δεν έχω κάνει ποτε εναλλάγή καρτέλας. Μεχρι και την 13η πίστα το μελετουσα συγκρατούσα τις αρχικές κινησεις και μετα πήγαινα αυτόματα!!! Επίσης Έφτιαχνα τα πάντα έτσι ωστε να τα έχω σε 2 παράθυρα (σμικρυνση παραθύρων). Ε! Λέω από τα 14 και πάνω είπα ώρα για χαρτί και στυλό!!! xD;)

Με λίγα λόγια τα έκανα όλα, αλλά κάπως διαφορετικά

Αρέσει σε Lina123, -ΡΙΚΑ1985-, xaidi και 3 σε άλλους.
  6. xaidi

xaidi Ανερχόμενος

Καλημέρα, τελείωσα κι εγώ χθες αφού πήρα αυτά που ήθελα το τζαμπο δέντρο το αβγό και τα 2 πίκολο!! ωραία τα δώρα αυτή τη φορά!!