Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Περιμένοντας τον Άι Βασίλη "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/12/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

η χαλαστρα με σκειμπορτ λενε οι οδηγιες οτι μετα τις χρησεις θα δινει 2200 επι επιπεδο.εγω διεγραψα τις χρησεις γιατι δεν τις χρειαζομαι αφου εχω ολοκληρωσει τα παζλ,και ενω θα επρεπε να μου δινει 2200 επι 250 ,550000ποντους εμπειριας δινει μονο 18000!

2. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

kαλησπερα μετα τις χρησεις αλλα κ μετα το τελος του δρωμενου....
    επισης αν μετα το τελος του δρωμενου εχουν απομεινει χρησεις τοτε κ για οσες χρησεις εχουν απομεινει θα δινει κατι αλλο, δεν θυμαμαι τι κ αφου τελειωσει τοτε το διαγραφεις κ το επανατοποθετεις κ σου δινει τους πολλους πε. νομιζω οτι μετα το τελος του δρωμενου αν το διαγραψεις θα χασεις τα εξτρα δωρα αλλα αν το ξανατοποθετησεις θα παρεις τους πε... δες στις σε κατω κατω μαλλον θα καταλαβεις καλυτερα...
    χρονια καλα σε σενα κ ολους....

Αρέσει στον/ην olga-tse62.
  3. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

σνορκελ μου μην με μαλώνεις χριστουγεννιάτικα.. στην αριθμητική είμαι λίγο κουκουρούκου... 40 ήθελα να πω.. 15 αν χάσεις το παιχνίδι και άλλα 25 μαζί με το δώρο, αν το λύσεις την δεύτερη φορά.. και μόλις πήρα 40 ζεστά ζεστά νομίσματα στο επίπεδο 14 και έτσι θα παίξω μέχρι το τέλος.. άλλωστε εσύ με βοήθησες σε αυτό με την απάντηση σου στην βοήθεια και ευχαριστώ..
    σωστό και αυτό, ευχαριστούμε

Αρέσει στους poioths, -ΡΙΚΑ1985- και Hecuba.
  4. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελικα ειχα κανει λαθος! Αν ακυρωσουμε το παιχνιδι παιρνουμε τα 15 αστερονομισματα και αν το ξαναπαιξουμε μεσα στο χρονο παιρνουμε και τα 25 αστερονομισματα και το δωρο!!!!!!

Αρέσει σε soyla74, Marinaloren, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  5. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Αρέσει σε Lina123, jimthrilosgate7, sofiapao76 και 9 σε άλλους.
  6. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

χρονια πολλα σε ολους καλη χρονια με υγεια !!

αν και οι περισσοτεροι ισως το εχουν τελειωσει πλεον θα σας πω για οσους ακομα παιζουν αν πατησετε χ και τερματισετε το παιχνιδι θα παρετε 15 αστερονομισματα και οταν ξαναπαιξετε εκ νεου παιρνετε και τα 25 και το δωρο .....το λεω γιατι καποιοι ειπαν οτι παιρνουν 25+15 αλλα χανουν το δωρο...

Αρέσει σε Lina123, Nantia123, jimthrilosgate7 και 5 σε άλλους.
  7. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

καμια βοηθεια για τα 5 τελευταια παιχνιδια στο χριστουγεννιατικο μαλι?

8. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

9. skias10

Καλημερα.
    Καλή Χρονια με υγεια !!!
    Ολοκληρωθηκε και το 2ο σκέλος του δρωμενου.
    Τωρα μου μενουν μονο τα κουτια.

Αρέσει σε jimthrilosgate7, Lina123, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  10. nickoikono11

Χριστουγεννιατικο μαλλι - Λυση Νο19

3-4
    5-4
    1-3
    2-5
    1-2
    1-4
    1-4
    3-1
    3-1
    5-1
    5-1
    6-3
    6-3
    2-6
    2-6
    2-5
    6-2
    6-5
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ !!!!!

Αρέσει σε Lina123, boykitsa68, Marinaloren και 2 σε άλλους.
  11. ApostolosT

ApostolosT Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!
    Πως γίνεται να μαζέψεις πιο γρήγορα χειμωνιάτικα πουλόβερ; Από τη στιγμή που άρχισε το δρώμενο φυτέυω ασταμάτητα και είμαι ακόμη στη μέση, έχω παραδώσει τα γκι και με το ζόρι μαζεύονται τα πουλόβερ, ενώ έχω αρκετά χωράφια τοποθετημένα...

12. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα! Καλή Χρονιά!
    Εγώ αυτό που ακολουθώ σε κάθε ιβέντ είναι οτι πάντα την προηγούμενη μέρα φυτεύω το φυτό που χρειάζεται περισσότερη ώρα σε μικρά χωράφια. Πχ στο συγκεκριμένο ιβεντ όπου μπορούμε να μαζέψουμε πουλόβερ από βασική και άγριο λιβάδι, στην βασική είναι μόνιμα το φυτό του ιβέντ και στο άγριο συνεχίζω με φυτά μεγάλης διάρκειας. Γενικά έχω μόνιμα μικρά χωράφια. Επίσης και οι εκτροφές δίνουν πουλόβερ. Εγώ προσωπικά για να τελειώσω το τελευταίο βήμα με τις κάλτσες χρειάστηκε να κάνω εκτροφή, οπότε με βοήθησε και αυτό να πάρω περισσότερα αναδυόμενα.

Αρέσει στους Lina123 και soyla74.
  13. ApostolosT

ApostolosT Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα!
    Κατάλαβα, θα το δοκιμάσω αμέσως να τοποθετήσω και εγώ μικρά χωράφια γιατί μέχρι τώρα είχα τα "άνετα χωράφια" και μείωνα τον χρόνο με σούπερ λίπασμα.

Αρέσει στους Lina123, ste007 και soyla74.
  14. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερες... τωρα που πολλοι εχουν τελειωσει το δρωμενο η εστω ειναι κοντα ειπα να γραψω 2- 3 σκεψεις...
    1ον ειναι πολλες οι μερες που δοθηκαν για να το τελειωσουμε σκεφτειτε 5+ μερες μενουν ακομα....
    2ον τα mini games θα μπορουσαν να μας δινουν το δικαιωμα για πιο πολλα δωρα... ειδικα τα παζλ φανταζομαι θα μπορουσαν να ειναι 5-6 περισσοτερα...
    3ον η φασολια παραειναι φτωχη... κ εξηγω.. μου δινει 6μ πε καθε 5 μερες +10 αστερακια (εδω πολλοι ειδικα παλαιοτεροι συμπαικτες γελαμε)+2 σεντουκια, δε λεω συμπαθητικα μεν αλλα.... στον αντιποδα τα διακοσμητικα αν τα τοποθετησω σε καποιον χωρο μου δινουν,με φασολιες διακ/κα κ μπονους, μου δινουν πανω απο 120μ πε εκαστο οποτε ...4 δια/κ. επι 120μ επι 5 μερες βγαινει περιπου 2.5 δις πε πως να τα αγνοησω????? φανταζομαι οτι μια λυση ειναι οταν δινονται τοσο large διακοσμητικα η να μην υπαρχει φασολια η ακομα καλυτερα να δινεται μια με ελευθερες θεσεις....
    καλη μας συνεχεια.......

Αρέσει σε Lina123, μαιρηαστερι, anastz και 2 σε άλλους.
  15. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Σε παρακαλώ άλλαξε υπογραφή σύμφωνα με τους κανόνες του forum

16. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά.Τελος το δρώμενο εν μέσω εορτών και εργασίας και είναι ευχάριστο ότι μας δόθηκαν πολλές μέρες για να το τελειώσουμε .

Αρέσει σε Lina123, skias10, LIZA5699 και 6 σε άλλους.
  17. kellyboukou

kellyboukou Νέος ειδικός

Καλή χρονιά, με υγεία και τύχη!

Δεν έχω καταφέρει ακόμα να ξεμπερδέψω εντελώς με το event, αλλά δεν νομίζω να αλλάξω άποψη ότι ήταν καταπληκτικό για εορταστική περίοδο! Μπορούσαμε να ασχοληθούμε όλοι ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτουμε, είχαμε πολλές διασκεδαστικές επιλογές με τα mini games, υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για δωράκια, καταπληκτικά διακοσμητικά και επιλογή για φασολιά για όσους τις προτιμάμε, συνταγή, τζαμπόδεντρο και κατοικίδια!

Το σημείο που αγάπησα περισσότερο, είναι που έβγαινε θαυμαστικό και μου θύμιζε να μαζεύω τα πακέτα! Δεν θυμάμαι αν είχαμε την λειτουργικότητα σε προηγούμενο παρόμοιο παιχνίδι, αν όχι, ήταν εξαιρετική προσθήκη.

Τώρα χάρη στους συμπαίκτες μας, που μας έδωσαν την ιδέα για τα αστερονομίσματα, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε και κάτι παραπάνω και ευχαριστώ και όσους το μοιράστηκαν και την εταιρεία που μας έδωσε αυτή την δυνατότητα. Αφού πήρα την συνταγή και το κατοικίδιο, λέω να περιμένω μέχρι την τελευταία μέρα για να επιλέξω, γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω τι θα προτιμούσα ακόμα...

Καλό φαρμεροέτος συναγρότες και συντονιστές! Σας στέλνω αγροτικούς χαιρετισμούς σε όλους σας!

Αρέσει σε Marinaloren, siourdistan, Lina123 και 11 σε άλλους.
  18. nickoikono11

Χριστουγεννιατικο μαλλι - Λυση Νο 20

4-2
    5-2
    4-5
    3-4
    3-4
    1-3
    6-1
    6-3
    6-2
    3-6
    3-6
    3-6
    3-2
    5-3
    5-3
    5-3
    4-5
    4-5
    4-5
    1-4
    1-4
    1-4
    1-3

19. peggy19771

peggy19771 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλη χρονια με υγεια σε ολους μας!

Τελειωσα κι γω το δρωμενο και ειμαι πολυ χαρουμενη γι αυτο καθως μετα την πολυετη απουσια μου απ το παιχνιδι επιτελους κατι καταφερα....:inlove:

Στο παιχνιδι χριστουγεννιατικο μαλλι .. στο 18 και 20 επιπεδο δεν καταφερα να τα ολοκληρωσω, πηρα βεβαια τα 25 αστερακια απ το καθενα αλλα οχι το δωρακια που αναλογουσαν. Πριν λιγο πηγα ξανα να προσπαθησω ολοκληρωσα στο χρονο μου το 18 αλλα δεν δωθηκε το δωρακι.
    Δε με πειραζει... Χαιρομαι που σιγα-σιγα καταφερνω να θυμηθω το αγαπημενο μου παιχνιδι, γιατι πριν ενα μηνα και κατι που μπηκα ξανα στη φαρμα μου , ηταν τοσο χαοτικο ολο αυτο!

υ.γ Ευχαριστω πολυ ολους τους συναγροτες που ποσταραν τις λυσεις στα παιχνιδια!!
    :)

Αρέσει σε Marinaloren, Lina123, kellyboukou και 4 σε άλλους.
  20. skias10

Καλησπέρα.
    Ολοκληρωσα και το 3ο σκέλος του δρωμενου, με ορισμενες απωλειες βεβαια.
    Σε καποια βηματα δεν κατορθωσα να παρω τα δωρακια γιατι ημουν εκτος χρονου.
    Θα συνεχισω ομως να προσπαθω.
    Ευχαριστουμε ολα τα παιδια που αναρτησαν τις απαντησεις.
    Ηταν πάρα πολύ βοηθητικές.

Αρέσει σε Marinaloren, sofiapao76, Lina123 και 6 σε άλλους.