Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Περιμένοντας τον Άι Βασίλη "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/12/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολους/ολες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεια αγαπη και ευτυχια σε ολο τον κοσμο!!!! Οσον αφορα το δρωμενο πηρα επιτελους τον πολυποθητο "πολυχρωμο χαμο" και τα 4 κερια και συνεχιζω......

Αρέσει σε Marinaloren, GEPPO1, georgios_2_ και 4 σε άλλους.
  2. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλημέρα!
    Χθες που έχασα την 6η αποστολή, πήρα κάποια αστερονομίσματα (νομίζω 15) και σήμερα που ολοκλήρωσα την αποστολή πήρα άλλα 25.
    Μήπως είναι αυτός ένας τρόπος να πάρεις λίγα περισσότερα αστερονομίσματα? Λίγο ριψοκίνδυνο αυτό βέβαια σε περίπτωση που φύγουν οι μέρες. Δεν ξέρω επίσης αν μετά το τέλος αυτόυ του μίνι ιβεντ μπορούμε να επαναλάβουμε βήματα που έχουμε κερδίσει για περισσότερα αστερονομίσματα.

Αρέσει στους nickoikono11, Hecuba και soyla74.
  3. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα χρονια πολλα!!Και μενα εδειξε οτι πηρα 15 αστερονομισματα χωρις δωρα που εχασα το 6ο βημα αλλα τελικα εχω μονο 25 απο το 6ο βημα που το κερδισα τελικα!!
    Και δεν εχω κατι αλλο παραπανω!!

Στις συχνες ερωτησεις γραφει αυτο=Απο κάθε ολοκληρωμένο παιχνίδια θα παίρνετε 25 αστερονομίσματα
    Οποτε δεν ξερω αν μαζευουμε περισσοτερα αστερονομισματα!!

Αρέσει σε nickoikono11, toylaaaaa, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  4. skgskg

skgskg Κόμης

Αρέσει σε jimthrilosgate7, -ΡΙΚΑ1985-, Marinaloren και 27 σε άλλους.
  5. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ευχαριστουμε Σπυριδούλα για την βοήθεια.
    Είναι πολυτιμη.
    Αν βρεις και τα υπόλοιπα, σε παρακαλώ να τα ανεβάσεις.
    Χρόνια πολλα !!!

Αρέσει σε GEPPO1, -ΡΙΚΑ1985-, SYLVART και 4 σε άλλους.
  6. skgskg

skgskg Κόμης

Αρέσει σε billgab, Marinaloren, misirli και 11 σε άλλους.
  7. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος με τα παζλ στην τελευταια σελιδα του γερμανικου εχει απο το 11 μεχρι 14

Αρέσει σε Marinaloren, soyla74, vagelis1968 και 5 σε άλλους.
  8. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Kαλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Ανεβάζω όσα παζλ έχω λύσει, προς διευκόλυνση συμπαικτών που μπορεί να χρειάζονται βοήθεια.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Αρέσει σε siourdistan, Marinaloren, soyla74 και 13 σε άλλους.
  9. nickoikono11

Καλημερα σε ολη την παρεα! Τελειωσα σχεδον με το δρωμενο, τελειωνοντας το Χριστουγεννιατικο δεντρο, την καλτσα και το ευχαριστο παζλ!!!! Το μονο που μου εχει μεινει ειναι το Χριστουγεννιατικο μαλλι στο οποιο εχω ολοκληρωσει τη 12η αποστολη! Και εγω δεν εχω καταλαβει ακομα αν δεν κανεις με την πρωτη την αποστολη, αν παιρνεις 25+15 αλλα θα το επιχειρησω ξανα επιτηδες μιας και τωρα παιρνω 2 κουτια με στολιδια την ημερα ...... και θα επανελθω για να σας πω!

Αρέσει σε sofiapao76, soyla74, Hecuba και 8 σε άλλους.
  10. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Αρέσει σε μαρω69, nickoikono11, maria_palou και 8 σε άλλους.
  11. nickoikono11

Επανηλθα!!!!!
    Επαιξα το 14ο παιχνιδι! Εχασα την πρωτη φορα επιτηδες και κερδισα την δευτερη! Πραγματι κερδιζουμε με αυτο τον τροπο 15+25 αστερονομισματα ΑΛΛΑ χανουμε το δωρο! Εγω δηλ. κερδισα 15+25= 40 αστερονομισματα ΑΛΛΑ εχασα τις 20 σουπερ τροφες!!! Ειναι στην κριση του καθενος τι θα κανει και ποια δωρα ειναι διατιθεμενος να χασει!!! Καλη συνεχεια σε ολους!!!

Αρέσει σε Lina123, -ΡΙΚΑ1985-, kellyboukou και 3 σε άλλους.
  12. χαρησπαοκαρα

χαρησπαοκαρα Προχωρημένος

νομιζω δεν χανεις δωρα αν ξανα παιξεις την ιδια πιστα και την ολοκληρωσεις στον χρονο το παιρνεις το δωρο αρα ουσιαστικα αφηνουμε μια πιστα χωρις να την ολοκληρωσουμε κι οτι εξτρα παιχνιδια μενουν χανουμε επιτηδες για να παιρνουμε εξτρα αστερονομισματα

Αρέσει στους tsap68, kellyboukou και vagelis1968.
  13. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα κ χρονια σας καλα....
    αυτο που θελω να κανω ειναι να παιξω ολα τα παιχνιδια μεσα στο χρονο να παρω ολα τα δωρα κ αφου τελειωσω αν κ οσα στολιδια εχουν απομεινει να τα παιξω μαλλον στο 1ο παιχνιδι κ να παρω τις 15 μαρκες οσες φορες μπορω αφου εξαργυρωνονται σε πολυ καλα δωρα....αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εχουν ανεβασει τα παιχνιδια 17/21 στο γερμανικο φορουμ οποτε δεν ξερω αν τα καταφερω... ειδικα αν τα καταφερω μεσα στο χρονο....
    υ.γ. θεωρω οτι μπορω να ξαναπαιξω ολοκληρωμενα παιχνιδια για τα εξτρα 15 αστερια αν οχι θα παιξω ως το 20 κ θα ιτο παραταω χωρις ν το τελειωνω μεχρι τα προτελευταια στολιδια....
    υ.γ.2 αν μπορει καποιος να βοηθησει κ με τα παιχνιδια 17/21 θα ηταν πολυ καλο... εστω μια εικονα της αρχικης τους μορφης....
    χρονια καλα σε ολους.....

Αρέσει σε olga-tse62, nickoikono11, Hecuba και 2 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλησπέρα σε όλη την παρέα.. λοιπόν εγω τελείωσα το δένδρο και την φασολιά συνεπώς και το παζλ.. στο χριστουγεννιάτικο μαλλί μόλις πήρα το σκέιμπορντ και μένουν άλλα 8 παιχνίδια για το τέλος.. δεδομένου ότι τώρα έχουμε δύο κουτιά την ημέρα θα παίξω για να πάρω 35 μάρκες.. πήρα το αβγό το οποίο το λατρεύω γιατί δίνει σεντούκι και λέω να πάρω και το πικολάκι.. νομίζω οτι θα προλάβουμε να πάρουμε και το δεύτερο πίκολο ή κάτι ακόμα.. τέλειο δρώμενο το ευχαριστήθηκα, αλλά θα ήθελα να υπάρχει δυνατότητα για παραπάνω δώρα απο το κατάστημα..

Αρέσει σε nickoikono11, Hecuba, vagelis1968 και 4 σε άλλους.
  15. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Πολύ ωραία τα λετε αλλά θελετε να μας πεις και εμάς το τρόπο να ξαναπαίξεις ολοκληρωμένα παιχνίδια και να πάρεις 35 αστερονομίσματα;;;;;

Επίσης από που βγαίνει αυτό το "35";

Υπάρχουν τα πακέτα στο κατάστημα που δίνουν Αστερονομίσματα. ;)

16. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλημέρα!
    Ανεβάζω και τα υπόλοιπα τρία παζλ!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Καλή συνέχεια!

Αρέσει σε siourdistan, Marinaloren, panos601 και 6 σε άλλους.
  17. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Επειδή είχα σχολιάσει και εγώ πάνω σε αυτό το θέμα.
    Εγώ είχα φάει όλες τις κινήσεις επαναφοράς με αποτέλεσμα να πατήσω ακύρωση της προσπάθειας. Οπότε απέτυχα να ολοκληρώσω την συγκεκριμένη αποστολή αλλά μου έδωσε 15 αστερονομίσματα. Την επόμενη μέρα ξαναπροσπάθησα και αφού ολοκλήρωσα την αποστολή, μου έδωσε τα 25 αστερονομίσματα και το δώρο της ολοκλήρωσης εντός του χρόνου. Όποτε από ένα επίπεδο πήρα 15+25=40 αστερονομίσματα. Ίσως να υπήρξε ένα μπέρδεμα και η GEPPO1 να εννοούσε 40 άντι για 35.
    Έγώ δεν το έχω προσπαθήσει 2η φορά οπότε δεν ξέρω αν αυτό γίνεται σε όλα, αλλά πιο πάνω φαίνεται ότι το έχουν προσπαθήσει άλλοι παίκτες και μπορεί να γίνει.

Αρέσει στους -ΡΙΚΑ1985- και GEPPO1.
  18. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα σε ολους...
    τελικα δεν εχω βγαλει ακρη... μπορουμε να ξαναπαιξουμε τα ολοκληρωμενα παιχνιδια, που εχουμε παρει τις 25 μαρκες κ το δωρο, για να κερδισπυμε τις εξτρα μαρκες η οχι?

19. niktsa1

niktsa1 Ανερχόμενος

ποιο πακετο στο καταστημα δινει αστερονομισματα

Αρέσει στον/ην soyla74.
  20. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπέρα,χρονια πολλα νομιζω ξανα θα ειναι διαθεσιμα 02-01 Αυτο λεει στις συχνες
    Τα πακέτα θα είναι διαθέσιμα απο τις 26-12-2024 00:00 εως τις 28-12-2024 23:59

Τα πακέτα θα είναι διαθέσιμα απο τις 02-01-2025 00:00 εως τις 04-01-2024 23:59

Πακέτα Άι Βασίλη Ι

1 καφάσι με φαρμερομπόνους Ι
    2 πάρτι εισιτήρια
    50 αστερονομίσματα

Κόστος: 60 φιορίνια

Μπορεί να αγοραστεί μέχρι 5 φορές κάθε φορά

Πακέτα Άι Βασίλη ΙΙ

2 καφάσι με φαρμερομπόνους Ι
    25 σεντούκια λιπασμάτων
    125 αστερονομίσματα

Κόστος: 129 φιορίνια

Μπορεί να αγοραστεί μέχρι 5 φορές κάθε φορά

Αρέσει σε Lina123, Hecuba, georgios_2_ και 3 σε άλλους.