Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Περιμένοντας τον Άι Βασίλη "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/12/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Οπότε να κάνεις υπομονή, να δει το πρόβλημά σου η υποστήριξη και να σου πιστώσει ότι έχασες. Έχε στο νου σου ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες με αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

2. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Κάτσε γιατί αγχώθηκα λίγο τώρα... κάθε μέρα παίρνουμε ένα κιβώτιο με στολίδια που δίνει ένα κουτί με στολίδια... 20 μέρες 21 πουτιά για 21 παιχνίδια "Χριστουγεννιατικο Μαλλί"... άμα χάσεις μια μέρα πάει, γεια χαρά, άμα χάσεις ένα παιχνίδι πάλι γεια χαρά... στις συχνές ερωτήσεις δείχνει ότι μπορείς να αγοράσεις 3 κουτιά με αστερονομίσματα αλλά στο παιχνίδι δεν εμφανίζονται... βρε μήπως βλέπετε κανέναν τρόπο να πάρουμε παραπάνω κουτιά και δεν το βλέπω; Γιατί τώρα αγχώθηκα πολύ.

3. Hecuba

Hecuba Νέος ειδικός

Τα κιβώτια θα είναι διαθέσιμα από 24/12/2024 01:00 εώς 27/12/2024 01:00
    Κιβώτιο με μπολ με μπισκότα : 3 φορες
    Κιβώτιο με Κουτιά με στολίδια : 2 φορες

Τα κιβώτια θα είναι διαθέσιμα από 30/12/2024 01:00 εώς 02/01/2025 01:00
    Κιβώτιο με μπολ με μπισκότα : 2 φορες
    Κιβώτιο με Κουτιά με στολίδια : 1 φορά Καλά Χριστούγεννα.

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, panos601, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  4. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα επισης το διακοσμητικο πολυχρωμος χαμος θα δινει ενα κουτι με στολιδια
    και η χαλαστρα με σκειμπορτ θα δινει 3 μπολ με μπισκοτα

Τελευταία επεξεργασία: 21/12/24
    Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, nickoikono11, Megas_kokoriko και 7 σε άλλους.
  5. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Επισης παιζοντας τα 3 πρωτα παζλ, δηλ. Περιμενοντας τον Αι Βασιλη - Το εργαστηρι του Αι Βασιλη - Γιορτη της Πολικης Αρκουδας, μας δινει ενα κερι!!!!!

Αρέσει σε Marinaloren, -ΡΙΚΑ1985-, soyla74 και 4 σε άλλους.
  6. CosmicWizard

CosmicWizard Αρχάριος στο φόρουμ

Έπαιξα την ίδια πίστα στο ταμπλό δεν δίνει όμως ξανά 25 μάρκες οπότε προσοχή μην ξανά παίξετε την ίδια πίστα που έχετε ολοκληρώσει γιατί θα χάσετε το 1 παιχνίδι
    Θεωρώ πως θα έπρεπε όταν έχεις ολοκληρώσεις ένα συγκεκριμένο βήμα και έχεις πάρεις και τις 25 μάρκες αλλά και το έξτρα δώρο να μην σε ξανά αφήσει να παίξεις για να αποφευχθουν τέτοια θεματα

Αρέσει σε olga-tse62, GEPPO1, toylaaaaa και 4 σε άλλους.
  7. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Ευχαριστώ τους @panos601 και @Hecuba για τις πληροφορίες που βοήθησαν... αλλά όχι ότι ξεαγχώθηκα...

Αρέσει στους soyla74, Hecuba, panos601 και σε ακόμα ένα άτομο.
  8. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

απο που τα παιρνεις;;;;;

Αρέσει στους soyla74, Hecuba και GEPPO1.
  9. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τον πολύχρωμο χαμό απο το Ευχάριστο παζλ στο 7ο δώρο και την χαλάστρα με σκειμπορτ απο το Χριστουγεννιάτικο μαλλί επίπεδο 13

Τελευταία επεξεργασία: 23/12/24
    Αρέσει σε toylaaaaa, soyla74, kellyboukou και 3 σε άλλους.
  10. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολη την παρεα!
    Παιρνοντας τα κιβωτια με μπολ μπισκοτα ανα 4ωρο, εχω ηδη ολοκληρωσει 6 παζλ. Σκοπος μου ειναι να παρω τον "πολυχρωμο χαμο" ωστε να παιρνω τα "κουτια με στολιδια" και να εχω στην κατοχη μου 24 επιπλεον "κουτια με στολιδια" τα οποια θεωρω πολυ χρησιμα!!!!

Αρέσει σε Marinaloren, -ΡΙΚΑ1985-, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  11. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα εγω τελειωσα 5 παζλ ειμαι στο 6ο αλλα αρχισε να με χαλαει αυτο το 4 ωρο μαζεμα, λες και ειναι το μαρτυριο με την σταγονα

Αρέσει σε nickoikono11, Hecuba, -ΡΙΚΑ1985- και 6 σε άλλους.
  12. Hecuba

Hecuba Νέος ειδικός

Οκτώ παζλ τελειωμένα και πάω για το πολυπόθητο ¨πολύχρωμο χαμό' για να μην έχω μαζέματα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα με ξυπνητήρι.
    '
    '

13. niktsa112

niktsa112 Ενεργός συντάκτης

καμμια βοηθεια για το 5ο βημα του χριστουγενιατικου μαλλιου!!!

Αρέσει στον/ην Hecuba.
  14. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Καλησπέρα χρόνια πολλά.
    upload_2024-12-24_16-53-46.png
    Πες μου που ακριβώς αντιμετωπίζεις δυσκολία να σε βοηθήσω.

Αρέσει στον/ην nickoikono11.
  15. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Έγω θέλω να αναφέρω λίγο το 6ο βήμα του χριστουγεννιάτικου μαλλιού που έφαγα όλες τις πίσω κινήσεις και μετά δεν μπορούσα να ξαναδοκιμάσω, οπότε χάθηκε.
    Έιχε 3 αντικείμενα που έπρεπε να μπουν το καθένα ξεχωριστά και δεν μπορείς να ακουμπήσεις αντικείμενο πάνω σε διαφορετικό. Οπότε είχε σαν αποτέλεσμα να πρέπει να ξεκινήσεις πάλι απο την αρχή για να δοκιμάσεις άλλες κινήσεις.
    Θα πρότεινα να το κάνετε καλύτερα πρώτα ίσως σε χαρτί (τουλάχιστον εγώ αύριο αυτό θα κάνω), δίνει αρκετό χρόνο, περίπου 2 ώρες και κάτι, οπότε δεν είναι θέμα αυτό.
    Πάλι καλά υπάρχει και 1 διακοσμητικό που δίνει άλλο 1 κουτί την μέρα και κάπως μπορεί να σωθεί η ζημιά.

Αρέσει στους poioths, Hecuba, GEPPO1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  16. niktsa1

niktsa1 Ανερχόμενος

συγνωμη λαθος γι το 6ο βημα ζητω λυση

Αρέσει στους Hecuba, soyla74 και olga-tse62.
  17. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

κολησα και εγω στο 6 φαντασου στα υπολοιπα!καθε βοηθεια ειναι πολυτιμη!

Αρέσει στους Hecuba και soyla74.
  18. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλησπέρα .
    Καλά Χριστουγεννα με υγεία για όλους μας.
    Παιδιά, όποιος έχει προχωρήσει τα βήματα στα κουτιά, απο το 5ο και μετά,
    ας ανεβάσει κανένα βίντεο, για μας που δυσκολευομαστε.

Τελευταία επεξεργασία: 25/12/24
    Αρέσει σε nickoikono11, GEPPO1, Hecuba και 2 σε άλλους.
  19. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλημερα σε όλους!!Ειναι δυσκολο απο την αποψη πως ΠΡΕΠΕΙ να βρεις το σωστο κομματι να ξεκινησεις,προσεκτικα και να μην χαλασεις ολες τις κινησεις αναίρεσης που έχει!Πρεπει να το σκέφτεσαι και να προχωρας σιγα σιγα εχεις και το χρονομετρο βεβαια...!!Η αρχη ειναι σημαντικη !!!Εχθες που ξεκινησα πολυ αφηρημενα το 6ο βημα με το διακοσμητικο,το εχασα:cry:Περιμενα αλλες 24ωρες για να το παρω!!Δεν ειδα το γενικο συνολο των χρωματων,ετσι τα ξεχωριζω εγω χρωματικα και οχι με το τι ειναι!!Παιδια η σωστη αρχη ειναι σημαντικη για να βγει το μινι παιχνιδι!!
    [​IMG]:inlove::D

Τελευταία επεξεργασία: 25/12/24
    Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, sofiapao76, pigara και 7 σε άλλους.
  20. Hecuba

Hecuba Νέος ειδικός

Καλημέρα ,Χρόνια Πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ευτυχία σε όλους.
    ΄Εχω παίξει και το έκτο οι κινήσεις που έκανα { 2-4, 3-2, 3-4, 1-3, 1-4, 2-1, 2-1, 3-2, 3-2, 3-4 } έτσι πήρα το διακοσμητικό.
    Καλή επιτυχία .

Αρέσει σε -ΡΙΚΑ1985-, poioths, siourdistan και 9 σε άλλους.