Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Περιμένοντας τον Άι Βασίλη "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 18/12/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

" Περιμένοντας τον Άι Βασίλη "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    Δρώμενο - Περιμένοντας τον Άι Βασίλη | Farmerama GR

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    Σ.Ε - Περιμένοντας τον Άι Βασίλη | Farmerama GR

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Η Ομάδα του FARMERAMA

2. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Καλησπέρα σας!
    Μεγάλο το συγκεκριμένο ιβέντ με αρκετά παράλληλα μίνι ιβεντ μέσα και αρκετά δωράκια.

Το βασικό δρώμενο χρειάζεται:
    24600 8ωρο φυτό (βασική έκταση με τσάτνι +2 μόνο θέλει περίπου 13-14 μέρες)
    3450 αναδυόμενα (βασική έκταση και άγριο λιβάδι, δίνουν και οι εκτροφές από 1)
    4 κεριά που λέει ότι παίρνουμε 2 + 2 από τα μίνι ιβέντς 'χριστουγεννιάτικο μαλλί' και 'ευχάριστο πάζλ' (στο πάζλ βρήκα 2 κεριά σαν έπαθλο, στο μαλλί δεν βρήκα κάπου κεριά)

Στο μίνι ιβέντ χριστουγεννιάτικο μαλλί χρειάζονται:
    21 ολοκληρωμένα παιχνίδια
    το δρώμενο δίνει κάθε 23 ώρες (δηλαδή 1 φορά την μέρα) 1 κιβώτιο με Στολίδια. οι σ.ε. δεν γράφουν ακόμα τι περιέχει το κάθε κιβώτιο, αν περιέχει 1 στολίδι(που μπορεί να αντιστοιχεί σε 1 παιχνίδι), τότε χρειάζονται όλες οι μέρες για να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο μινι ιβέντ.
    Πλέον προστέθηκε στο διακοσμητικό 'πολύχρωμος χαμός' 1 κουτί με στολίδια. Το οποίο βέβαια χρειάζεται 180 κομμάτια παζλ για να το αποκτήσουμε δηλαδή περίπου 7,5 μέρες. Άρα δεν χρειάζονται και οι 21 μέρες για το συγκεκριμένο ιβέντ. Πιθανώς εκεί στις 14-15 μέρες.

Στο μίνι ιβέντ ευχάριστο παζλ χρειάζονται:
    11 πάζλ και 240 κομμάτια παζλ
    το δρώμενο δίνει ανά 4 ωρές 1 κιβώτιο με μπισκότα (4-5 φορές την μέρα, και αν δεν κοιμάσαι μπορεί και 6 φορές) που το καθένα δίνει 6 μπολ με μπισκότα. (Τώρα εδώ δεν έχω καταλάβει ποια είναι η αντιστοιχία μπολ με παζλ.) (4*6=24 κομμάτια πάζλ την μέρα, οπότε σε 10 μέρες βγαίνει το συγκεκριμένο ιβέντ)

Το τελευταίο μίνι ιβέντ χρειάζεται αξία σε φυτά/δέντρα/ζώα/προιόντα/εκτροφή ζώων.

(Στα σ.ε. είδα και ένα μαγαζί με αστερονομίσματα, αλλά κανένα από τα βήματα δεν δίνει σαν δώρο αστερονομίσματα. Πιθανώς μέσα σε αυτές τις 20 μέρες να υπάρξει και άλλο δρώμενο?)
    Μετά την ανανέωση μου λύθηκε αυτή η απορία. Οπότε από τα ολοκληρωμένα παιχνίδια παίρνουμε 25 αστερονομίσματα για το καθένα, οπότε 25*21=525 από τα οποία τα 140 πρέπει να πάνε αναγκαστικά στα 2 κεριά για να συνεχιστεί το βασικό ιβέντ, άρα μένουν 385.

Σε γενικές γραμμές μου αρέσουν τα δώρα που υπάρχουν, ωραία και η φασολιά με τα αστεράκια που εγώ τουλάχιστον τα χρειάζομαι, απλά έχω ένα θεματάκι σε οτιδήποτε έχει στρογγυλό χρόνο μέρας. δηλαδη να είναι ένα αντικείμενο που χρειάζεται 24 ώρες ή πολλαπλάσιες φορές του 24. Είναι δεδομένο ότι θα ξεφύγει μια μέρα και θα καταλήγω να βγάζω το αντικέιμενο 1 φορά στις 2 μέρες και στην συγκεκριμένη φασολιά θα πάει 6 μέρες αντί για 5 που είναι πχ. Μπορεί να είναι δικό μου θέμα αλλά με τις φασολιές και τα αντικείμενα μου άρέσει να τα βγάζω όλα 1 φορά την μέρα το πρωί πχ και να μην χρειάζεται να ασχολούμε με αυτά πάλι μέσα στην μέρα.

Τελευταία επεξεργασία: 19/12/24
    Αρέσει σε kat77, fisherman65, nickoikono11 και 20 σε άλλους.
  3. iocaste1

iocaste1 Forum Moderator Team Farmerama GR

Από το δρώμενο Χριστουγεννιάτικο μαλλί παίρνουμε 20 αστερονομίσματα ανά παιχνίδι.
    Συμπληρώθηκε στις συχνές ερωτήσεις.

Έγινε αλλαγή και δίνονται 25 αστερονομίσματα ανα παιχνίδι.

Αρέσει σε vagelis1968, nana, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  4. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Μπερδεμένα πράγματα o_O... και πρπέπει να βρω χρόνο να ασχοληθώ. Καλή επιτυχία μας.

Αρέσει σε ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ, ΝΕΦΕΛΗ9, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  5. soyla74

soyla74 Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπέρα σε ολους!!Πολυπλοκο ιβεντ λογω της συνδυαστικοτητας του με συνεχόμενα ιβεντ!Ομως εχει ποικιλια που το κάνει και ενδιαφέρον!!Αυτο με τα αστερονομισματα θα ηθελα να εδινε πιο πολλα.Ευχομαι να εχει καποιο επαναλαμβανομενο βημα που θα μαζεύουμε αστερονομίσματα ,γιατι εκτος που θα ηθελα να παρω ολα τα δωρα γιατι ειναι καλα,αλλα αν διαλεγα θα επερνα το τζαμποδεντρο το να μην μπορω να το παρω αναγκαστικα γιατι πρεπει να προχωρησω στο ιβεντ..ειναι κρίμα!!Παντως το βρισκω καλο και ενδιαφερων ιβεντ με ομορφα δωρα!!Καλη επιτυχια σε ολους μας!!

Αρέσει σε thena, vagelis1968, -ΡΙΚΑ1985- και 5 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

24000 φυτα απο μια εκταση ζορικο αν και το δρωμενο θα ειναι για 20 μερες. για να δουμε στην πορεια. η φασολια θα ηταν πολυ καλη για 22 ωρες

Αρέσει σε vagelis1968, Marinaloren, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  7. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα και καλά Χριστούγεννα περιμένοντας τον άγιο Βασίλη,. .
    Καταρχήν ευχαριστούμε πολύ για αυτούς δύσκολους υπολογισμούς..
    Το δρώμενο είναι αρκετά μπερδεμένο αλλά σίγουρα στην πορεία θα το ξεμπερδέψουμε... Τα επιμέρους δώρα είναι πάρα πολύ καλά όμως η φασολιά για 120 ώρες δεν μου λέει και τίποτα το φοβερό... Αν ήταν για 24 ή 48 ώρες οπωσδήποτε θα κινούσε το ενδιαφέρον... Επίσης αυτό που επισημαίνει η φίλη Σούλα είναι πολύ σημαντικό, να υπάρχουνε τόσα ωραία δώρα και να μην υπάρχει δυνατότητα να τα πάρουμε... και τα φυτά είναι υπερβολικά από μία έκταση αλλά είναι πολύ ο χρόνος και νομίζω ότι κάπου εκεί θα ρεφάρουμε... Κατά τα άλλα καλή διασκέδαση και καλές γιορτές

Τελευταία επεξεργασία: 19/12/24
    Αρέσει σε Hellenagal200010, vagelis1968, nana και 8 σε άλλους.
  8. steliosgrevena

steliosgrevena Νέος ειδικός

τα ιδια και τα ιδια.......ελεος...

καληνυχτα..

Αρέσει στον/ην Tsikitaki.
  9. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Τα ίδια και τα ιδια... γκρίνια και γκρίνια.... έλεος

Καλό ξημέρωμα

10. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Ο 'Αι Βασίλης ήρθε, μονο μια ανανέωση θέλει.

Αρέσει σε vagelis1968, Hecuba, zaxaroula80 και 4 σε άλλους.
  11. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

τωρα μωλις το ειδα τα διακοσμητικα δινουν παρα πολλους ποντους εκτος φασολιας. τωρα εγινε ενδιαφερον το δρωμενο

Αρέσει σε sofiapao76, nickoikono11, Marinaloren και 7 σε άλλους.
  12. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Υπάρχει μπόνους κωδικός στο mail σας που αφορά το δρώμενο.

Αρέσει σε nickoikono11, Marinaloren, Hecuba και 15 σε άλλους.
  13. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Το event είναι ουσιαστικά 4 event, εκ των οποίων τα 2 τσάμπα, κοστίζουν μηδέν πόρους παιχνιδιού, ούτε λιπάσματα ούτε βοηθοί, τίποτα - κι ό,τι είναι τσάμπα, ή τέλος πάντων το πληρώνουμε μόνο με χρόνο παρουσίας στο παιχνίδι, μου αρέσει, θα παίξω με όλους τους λογαριασμούς μου. Καλά παιχνίδια και καλές γιορτές!

Αρέσει σε Hecuba, GEPPO1, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην παρέα.. τελικά ξεμπερδεύτηκε το δρώμενο και έχει ως εξής... Φυτεύουμε δίχως αύριο... Μαζεύουμε τα κιβώτια με κουτιά με στολίδια που είναι ανά 24 ώρες... Παίζουμε το παιχνίδι χριστουγεννιάτικο μαλλί για να μαζέψουμε αστερονομίσματα και να πάρουμε από το κατάστημα τα 2 άφλογα κεριά... 2 κεριά θα πάρουμε από το κατάστημα και άλλα δύο από το mini παιχνίδι χριστουγεννιάτικο μαλλί.. αυτά μας χρειάζονται για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να τα παραδώσουμε και τα τέσσερα, στα πρώτα βήματα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.. συνεχίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο παραδίδοντας φυτά και πουλόβερ... Παράλληλα δεν ξεχνάμε να μαζεύουμε ανα 4 ώρες το κιβώτιο με μπολ με μπισκότα για να παίξουμε στο δρώμενο ευχάριστο παζλ, όπου από κει όπως είπαμε θα πάρουμε τα άλλα δύο κεριά... βέβαια εννοείται οτι την χριστουγεννιάτικη κάλτσα την τελειώνουμε, πρώτη πρώτη... Τώρα όσο για τα αστερονομίσματα θα πάρουμε συνολικά από τα 21 παιχνίδια 525 αστερονομίσματα.. από αυτά τα 140 θα τα χρησιμοποιήσουμε για να πάρουμε τα δύο κεριά απο το κατάστημα., συνεπώς μας μένουν 385 αστερονομίσματα για να ψωνίσουμε.. αυτό είναι εντελώς άδικο γιατί με αυτά τα νομίσματα μπορούμε να πάρουμε το πολύ 2 ή 3 δώρα... Αν βέβαια επιλέξουμε να πάρουμε το super jumbo δέντρο, τότε το μόνο που μας μένει να πάρουμε, είναι και κάτι ακόμα πχ ένα μυστηριώδες δενδρύλλιο Όπως είπαν πιο πάνω και τα υπόλοιπα παιδιά είναι εντελώς άδικο να υπάρχουνε τόσα ωραία δώρα, να είναι ένα γιορτινό δρώμενο και εμείς να μην μπορούμε να τα πάρουμε.. ίσως η εταιρεία θα μπορούσε να βρει μία λύση π.χ είναι αυξήσει τα αστερονομίσματα ακόμα ή να κάνει επαναλαμβανόμενα βήματα... Υπάρχουν δρώμενα με επαναλαμβανόμενα βήματα στα οποία πραγματικά τα δώρα στο κατάστημα είναι εντελώς αδιάφορα και τώρα που τα δώρα είναι καταπληκτικά έχουμε περιορισμένες δυνατότητες... Ας το δούνε και στην εταιρεία γιατί νομίζω ότι είναι αρκετοί που το έχουν επισημάνει και όχι μόνο τη δικιά μας φάρμα της Ελλάδος δηλαδή... Καλή συνέχεια σε όλους

Αρέσει σε Lina123, -ΡΙΚΑ1985-, sirtakis και 19 σε άλλους.
  15. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα στην παρεα! Σιγα σιγα θα λυθει ολο το δρωμενο! Μην πανικοβαλεστε!
    Εγω α) τελειωσα την χριστουγεννιατικη καλτσα β) φυτευω και μαζευω αναδυομενα γ) εχω κανει δυο παζλ μαζευοντας τα μπολ με τα μπισκοτα δ) εχω παρει 2 κουτια με στολιδια και εχω κερδισει 50 αστερονομισματα - σκοπος μου ειναι να παρω τα 2 κερια ! Αυτη ειναι η σειρα που ακολουθω και που με βολευει καλυτερα! Ευχαριστουμε τα παιδια για τους υπολογισμους τους και καλη συνεχεια σε οσους θα προσπαθησουν το δρωμενο!!

Αρέσει σε jimixatz, kellyboukou, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  16. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα σας....
    πολυπλοκο μεν αλλα οκ θα το καταφερουμε.... αλλα το να παραδιδεις φυτα κ να σου δειχνει το βημα συμπληρωμενο αλλα μετα να εξαφανιζονται. να επικοινωνεις με υποστηριξη να σου πιστωνουν φυτα να τα ξαναδινεις κ να ξαναεξαφανιζονται να ματαξαναστελνεις μνμ στην υποστηριξη κ να σου απανταει να μη στελνεις πολλαπλα μνμτ για το ιδιο θεμα αν κ αυτο ηδη εχει ξαναπαρουσιαστει

τι γινεται? πως το αντιμετωπιζεις???? ακουω ιδεες ....

17. -*thumbelina*-

Μήπως να αφήσεις τις εξυπνάδες στην άκρη και να συνεργαστείς με την υποστήριξη; μήπως λέω......

Αρέσει στους jimixatz και -*Hermes*-.
  18. alexbas

αυτο ακριβως εκανα εστειλα 2ο μνμ κ η απαντηση ηταν να μη στελνω πολλαπλα μνμτ για το ιδιο θεμα.... που ειδες τις εξυπναδες?
    μηπως να μου πεις εσυ? μηπως λεω....

19. -*thumbelina*-

Πολύ ευχαρίστως να σου πω... Δεν στέλνεις νέο έντυπο επικοινωνίας κάθε φορά που θες να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη. Απαντάς στο email που σου έστειλαν. Αν στέλνεις συνέχεια νέα έντυπα, δεν θα λυθεί το πρόβλημα σου ποτέ.

20. alexbas

απλα για να ειμαι ενταξει υποθετω οτι καταλαθος πρεπει τη 2η φορα που εστειλα στην υποστηριξη μαλλον το εκανα 2πλη φορα ... με μπερδεψαν οι εικονες... αν ηταν αυτο τοτε ζηταω συγγνωμη κ θα προσπαθησω να μην ξαναγινει..... αλλα το προβλημα παραμενει
    τα φυτα που παρεδωσα 2 φορες παραμενουν αφαντα κ παρ ολο που βγηκε εα οτι το προβλημα λυθηκε σε μενα τουλαχιστον παραμενει οποτε τι?