Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Πασχαλινό Φεστιβάλ

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 27/3/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. vickymou

vickymou Κόμης

εκεινο το κουνελακι στο τελος μαζευει κεκακια ή κοματια σοκολατας?οτι και νανε το ατιμο το φορτηγο δεν γεμιζει ποτε!!!!!να μας φερει να φαμε και μεις κατι,ασε ομως που το αλλο τα μαζευει απο κατω και τα ξαναπαει μεσα!!!!!!!!!!

Αρέσει σε dxristina, poi94, billgab και 4 σε άλλους.
  2. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα. Πήγα να στείλω επιπλέον από τα 7 αναδυόμενα σε γείτονες και δεν μπορούσα -αφαίρεσαν τη δυνατότητα αυτή για το δρώμενο αυτό. Δεν μου άρεσε καθόλου...

Αρέσει σε vickymou, kolokythopitas, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  3. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

"Δεν είναι λογικό λοιπόν να αυξηθεί η ποσότητα αναδυόμενων όταν θερίσεις πιο πολλά χωράφια;"
    Σχετικά με το παραπάνω: από 6 μεγάλα χωράφια πήρα 5 αναδυόμενα. Από 24 μικρά χωραφάκια πήρα 4 αναδυόμενα. Θα βάζω λοιπόν μεγάλα χωράφια.

Αρέσει στους kolokythopitas, maria_palou και bmanolos.
  4. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Ως γενική αρχή γι'αυτού του είδους τα δρώμενα: σπόροι που δεν φυτεύονται, δεν αναπαράγονται και χωράφια που δεν χρησιμοποιούνται δεν βγάζουν αναδυόμενα.
    Επομένως μέχρι να ανοίξουν όλες οι εκτάσεις, ανεξάρτητα του τι χωράφια χρησιμοποιήσει κανείς, το σημαντικό είναι να αξιοποιεί όλους διαθέσιμους σπόρους-εννοείται, εκτός από εκείνους που θέλει να χρησιμοποιήσει στην παρασκευή πασχαλινών φωλιών.

Αρέσει σε vickymou, dxristina, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  5. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Πάλι καλά, εγώ από 48 μικρά χωραφάκια πήρα 3 αναδυόμενα. :p
    Πάντως μπορείτε να παίρνετε και τους επιπλέον 5 σπόρους όταν ξεμείνετε και έχετε 0 σπόρους. ;)
    Μέχρι στιγμής έκανα 2 βήματα και άνοιξα 2 περιοχές εκτός από την αρχική που ήταν ήδη ανοιχτή.

Αρέσει σε vickymou, maria_palou, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  6. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Απ'όλες τις περιοχές ανοιχτές,με μικρά χωράφια,μόλις πήρα 17 αναδυόμενα...υπομονή λοιπόν μέχρι να ανοίξουν οι περιοχές.
    Πολύ "άστοχο"να μη μπορούμε να στείλουμε πάνω από 7 δωρα σε γείτονες...Καληνύχτα!

Αρέσει σε kolokythopitas, Panagiwtena, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  7. stelle2001

stelle2001 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

απο τα πλεον δυσκολα τα αναδυομενα ερχονται με ρυθμους χελωνας που εχει και τα τεσσερα ποδια στο γυψο

Αρέσει σε Gulit1, maria_palou, dxristina και 6 σε άλλους.
  8. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Με 12 αναδυομενα σε καθε μαζεμα , 4 μαζεματα την ημερα . Θα προχωραμε , αντε πεντε βηματα την μερα ... Δεν βγαινει , αλλα δεν πειραζ' υγεια ...

Αρέσει σε Gulit1, maria_palou, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  9. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

επιτέλους άνοιξα όλα τα χωράφια και έκανα 13 από 40 βήματα..... ο λαγός μεταμορφωθηκε χελώνα.... έκανα και 3 εξευγενισμους που δεν έδωσαν τίποτα...... κάθε μάζεμα ειναι 2 βήματα.... θα προλάβουμε?

Αρέσει σε mmixail, freaky658, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  10. μαρω69

μαρω69 Έμπειρος

Καλημέρα! Άνοιξα κι εγώ όλα τα χωραφάκια σήμερα και έχω κάνει 10 από τα 40 βήματα... Είχα φυτεμένα μικρά χωραφάκια έτσι ώστε να εξαντλώ τα φυτά, για να μου δίνει τους 5 σπόρους κάθε φορά μήπως και ωφεληθώ. Μόλις μαζέψω(σε 4 ώρες) μάλλον θα είμαι κάπου εκεί που είσαι κι εσύ(δηλ. θα έχω κάνει 13/40). Έχω την ίδια απορία με εσένα evellin... βγαίνει το δρώμενο ;

Αρέσει σε mmixail, vickymou, freaky658 και 3 σε άλλους.
  11. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

Καλή σας μέρα!Εγώ έχω κάνει 17 από τα 40 βήματα.... Και με 4 φυτέματα την ημέρα από δω και πέρα,βγαίνει τελικά. Υπομονή και επιμονή...

Αρέσει σε mmixail, vickymou, maria_palou και 2 σε άλλους.
  12. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλημερα! θα μεταφερω και γω την αποψη μου που ισως βοηθεισει μερικους συναγροτες!στο τεταρτο φυτεμα ανοιξε ολες τις εκτασεις και στο πεμπτο φυτεψα σε 42 μεγαλα χωραφια!εκανα 4 μαζεματα με 42 μεγαλα χωραφια και εχω ακομη στο μυλο 9 πασχαλινες φωλιες! το πεμπτο μαζεμα μου εδωσε 22βασικες φωλιες και με χαροποιησε αλλα στη συνεχεια με απογοητευσε!το εκτο μαζεμα μου εδωσε 13 βασικες φωλιες το εβδομο 11 και το ογδοο 12.προσθετοντας τα ολα μας κανουν συνολο 58 αρα μεσω μαζεμα 14.5 βασικες φωλιες! αποψη μου ειναι οτι με 5 μαζεματα την ημερα το δρωμενο βγαινει! τωρα καντε και σεις τους υπολογισμους σας και δειτε αν θα τα καταφερετε με τα δεδομενα που σας εδωσα! καλη συνεχεια σε ολους!
    Υ.Γ. δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου εξευγενισμους

13. kitsena

kitsena Ειδικός του φόρουμ

Εγω εχω ανοιξει 12 και μου μενουν 28 . Ανετο δρωμενο . Κριμα γιατι εχει πολυ ωραια γραφικα , ωραιες ιδεες , που καποιοι κοπιασαν πολυ για να μας τα προσφερουν , για να παιζουμε μουτρωμενοι . Ξανα γκρρρρ...

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, dxristina και 3 σε άλλους.
  14. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Καλημερα φαρμεροπουλα μου ,υπομονη και επιμονη και οπου βγουμε, εγω εχω 19 στα 40 χωρις μεταμεσονυχτιο ξυπνημα ,εκει που απογοητευτικα ηταν στον εξευγενισμο δυο φορες εδωσα τα ωραιαμου φυτα και μπονους τιποτα οποτε θα βαδισω στα σιγουρα χωρις τροχο της τυχης.Καλη συνεχεια σε ολους μας!!

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  15. dxristina

dxristina Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Εγώ την πάτησα και χρησιμοποίησα κάποια για εξευγενισμό με την ελπίδα μήπως....πάει αργά αλλά σταθερά, ελεύθερη θέση στον μύλο για να φτιάχνω σε πρώτη θέση τα καλάθια, νεράκι και λίπασμα και αναμονή....

Αρέσει σε mmixail, vickymou, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  16. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα σε ολους, από τους πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα πιστεύω ότι τα φυτά δεν θα με δυσκολέψουν οσο τα αναδυόμενα. Εκανα έναν εξευγενισμό και κέρδισα 5 σούπερ τροφές και 3 αστεράκια. Αποφάσισα όμως να μην κάνω άλλον, γιατι δεν με συμφέρει να μειώσω τον χρόνο παραγωγής καθώς ετσι θα μειωθούν και τα αναδυόμενα. Ισως αν καταφέρω να τελειώσω με το δρώμενο τα περισσευούμενα φυτα να τα χρησιμοποιησω στον εξευγενισμό.

Αρέσει σε vickymou, kolokythopitas, dxristina και 4 σε άλλους.
  17. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα. Ανοιξα ολες τις εκτασεις αλλα τα μεγαλα χωραφια ειναι 36. Εχω κανει καποιο λαθος???

18. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Αγαπητοι μου φιλοι, γεια σας και απο μενα! Κατ' αρχην να απαντησω στον/στην traxhla τα χωραφια ειναι 36. Δεν εχεις κανει καποιο λαθος! Εγω μεχρι τωρα εχω φτασει ακριβως στα μισα του δρωμενου δηλ. ανοιξα και το 20ο. Φυτευω παντα σε μεγαλα χωραφια, γιατι το λιπασμα και το νερο ειναι λιγοτερο απο τα μικρα, και τα αναδυομενα που δινει δεν εχουν σχεση αν τα χωραφια ειναι μεγαλα η μικρα! Επίσης ειτε μεγαλα χωραφια βαλετε ειτε μικρα την ιδια ποσοτητα αυγολουλουδιων θα βγαλετε! Πολλες φορες σε μενα και στα 36 μεγαλα χωραφια, μου εχει δωσει 18, 19 και 20 αναδυομενα!! Δεν εχω αγορασει μεχρι τωρα τιποτα ουτε προκειται διοτι δεν δινω τα ωραια μου λεφτα στο παιχνιδι, γιατι για μενα ειναι απλα ενα παιχνιδι! Επισης δεν εχω κανει εξευγενισμο! Αυτο που με εχει βοηθησει ειναι το ξυπνητηρι μου, βασει του οποιου φυτευω και ενδιαμεσα της νυκτας και δεν εχω χασει μεχρι τωρα ουτε μια ωρα!! Δυσκολο καταλαβαινω για πολλους αλλα......... η τρελλα δεν παει στα βουνα!!!. Καλη συνεχεια σε ολους και καλη Μεγαλη Βδομαδα!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 31/3/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, dxristina και 6 σε άλλους.
  19. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

ηρθα ξανά να αναθεωρήσω την προηγούμενη ανάρτηση μου και να πω ότι αδυνατώ αν κάνω οποιονδήποτε υπολογισμό. Στο ιδιο χώρο με νερό και κοπριά έτυχα 12, 14 και 17 αναδυόμενα. Και καλά το 12 με το 14 αλλά το 12 με 17 είναι τεράστια διαφορά ειδικά σε έναν χώρο με 36 χωράφια. Τι υπολογισμούς να κανω και τι να αφήσω, στα τυφλά λοιπόν και όπου φτασω.

Αρέσει σε Gulit1, LILA413, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  20. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

το δρώμενο βγαίνει άνετα εγω είμαι στο 28 (αυτό το γράφω για να μην είμαι εκτός θέματος)
    θα ήθελα να πω στον- ην nickoikono11 λες οτι δεν δίνεις τα ωραία σου λεφτά δικαίωμά σου ειναι.. και σε αλλη ανάρτηση σου ζητάς να σε πληρώνουν κιόλας δλδ κάποιοι που πληρώνουν ειναι κορόιδα αλλά χάρη σε αυτούς παίζεις μην προκαλείς τουλάχιστον ...αυτά

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.