Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Παρ'τ'αυγό και βάψ'το"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 16/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σας! Διασκεδαστικό το δρώμενο κι εύκολο στην κατανόησή του.
    Θεωρώ ότι ναι μεν ήταν δύσκολο αλλά ήταν εύκολη η απόκτηση της φασολιάς. Τα υπόλοιπα δώρα ήταν για τους καμμένους με τα ξυπνητήρια, με πολλή τύχη από το ροδάνι και με έξτρα βοηθητικά αγαθά, σαν εμένα δηλαδή. :oops: Δεν θα το τελείωνα αλλιώς. Βγήκαν περισσότερα παιχνίδια από ότι πίστευα γιατί προς το τέλος αυξανόταν η διαφορά των πόντων.
    Έπαιξα αποκλειστικά με επιταχυντές, τους έφτιαξα στον μύλο στην αρχή του δρώμενου. Ήθελα να έχω τον χρόνο μου όταν διαλέγω χρώματα και να μην διακινδυνέψω τους 25 πόντους, οπότε πήγε χαλαρά.
    Η φασολιά και τα δώρα ήταν καλά, θα μπορούσαν όμως και καλύτερα!!
    Από το κατάστημα πήρα όλα τα δώρα εκτός από τις εργαλειοθήκες και τα διακοσμητικά.
    Το σεντούκι φιορινιών μου έδωσε 6, ενώ αυτό με τις γεωργικές προμήθειες δεν μου έδωσε φιορίνια. :sleepy:

Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν!
    Να είστε καλά και καλό βράδυ! :):music:

Αρέσει σε kolokythopitas, αμφιθεα, Coinhunter01 και 11 σε άλλους.
  2. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα τέλος και για μένα λίγες ώρες πριν το τέλος
    Προσπάθησα μόνο για την φασολιά και δεν είχα ασχοληθεί καν με την δεξιά έφτιαξα λίγους χτες και λίγους ενδιάμεσα αφού πήρα την φασολιά και την σαλαμάνδρα είμαι οκ
    Καλά δωράκια και τα ενδιάμεσα και τα δώρα από το κατάστημα
    Πάντως θα το πω το παράπονο μου τέτοιες μέρες δεν έπρεπε να ζητάν τα δρώμενα τόσα φυτά
    Τέλος πάντων καλή συνέχεια σε όλους και συγχαρητήρια σε όσους το τελείωσαν και καλή επιτυχία σε όσους το συνεχίζουν ακόμα

Αρέσει σε kolokythopitas, αμφιθεα, -sia1971- και 5 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτοπαρεα. Τελος με το δρωμενο, εχωντας φτασει τα 97 παιχνιδια. Η αληθεια ειναι πως απο την Δευτερα το πρωι που πηρα τη φασολια, δεν το κυνηγησα για να το τελειωσω. Πηρα οτι ηθελα απο το καταστημα, το σεντουκι εδωσε μονο 3 φιορινια, αλλα τα καφασια ενα μοντεζουμα μια τουλιπα επιπλεον. Με τα επερχωμενα δεν ξερω αν θα ασχοληθω ιδιαιτερα λογω των ημερων. Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα σε ολους.

Αρέσει σε aggellll, kolokythopitas, Dr.Kelly και 8 σε άλλους.
  4. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα κι απο μενα σε ολη την παρεα.
    Τελος και για μενα , ειχα παρει τη φασολια και επαιξα λιγο ακομη ως σημερα για κατι παραπανω, εφθασα τα 78 παιχνιδια, και στα 63 απο τη δεξια στηλη, πηρα αρκετα χρησιμα δωρα και καποια που μου ελειπαν, κι εμενα το σεντουκι μου εδωσε μονο 3 φιορινια και το καφασι μια εργαλειοθηκη. Ισως σε καποιο επωμενο να υπηρχαν και καποια δωρα για λιγοτερα αστερονομισματα, διοτι καποια μου περισσεψαν.
    Το δρωμενο πανσεληνου ουτε που θα το κοιταξω, στο μεγαλο κυνηγι απλα θα ασχοληθω, τετοιες μερες δεν θα κολησω πανω στον υπολογιστή μου. Καλη Ανασταση σε ολο τον κοσμο με υγεια και αγαπη στις καρδιες μας!!!!

Αρέσει σε FARMER.GP, kolokythopitas, jiorgos και 8 σε άλλους.
  5. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα σε όλους πηρα και εγω την φασολιά, 3 φιορίνια από το σεντούκι, 2 δεντρα μοντεζούμα και ένα πονι. Ηταν ένα ωραιο δρώμενο
    με καλά δώρα.

Αρέσει σε aggellll, kolokythopitas, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  6. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το δρώμενο τελείωσε και το θέμα κλείνει.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.