Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Παρ'τ'αυγό και βάψ'το"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 16/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα επιλέγεις πρώτα τα χρώματα που θες να βάψεις το αυγό με το πινέλο πχ κόκκινο και μπλέ και μετά βάφεις το κομμάτι που θες

Αρέσει σε kolokythopitas, vickymou, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

πατας πανω στο πρωτο χρωμα και μετα στο δευτερο.και μετά βάφεις..... ΠΡΟΣΟΧΗ συντομα θα σας βγουν αυγα με τριπλη βαφη.. θα πρεπει να πατησετε και τα τρια χρώματα και μετ να βαψετε το σημειου του αυγου

Αρέσει σε kolokythopitas, maria071966, vickymou και 6 σε άλλους.
  3. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

ανοιξα το κιβωτιο με τα φιορινια.Μονο 3. Απογοητευση, σκεφτητε το αν το επιλεξετε....

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, graganta και 7 σε άλλους.
  4. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Kαλημερα σε ολους..Δυσκολεψε αρκετα το παιχνιδι..
    Με τους συνδυασμους χρωματων, των αυγων,πρεπει να εχεις αετισιο ματι, η' μνημη καμηλας..
    Εγω που δεν τα διαθετω αυτα, αρκουμε στις φωτο..

Αρέσει σε kolokythopitas, -sia1971-, vickymou και 5 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα στην αγροτοπαρεα. Ξεκινησα το δρωμενο με 7-8 ωρες καθυστερηση, λογω υποχρεωσεων και εχασα καποιες παραγωγες. Εχω φτασει ομως τα 22 παιχνιδια. Ειναι ευκολο τελικα, χωρις φωτο η γραψιμο οπως ελεγα. Με τον επιταχυντη εχεις αρκετο χρονο να βρεις το συνδυασμο χρωματων, στην αναγκη το Χ βοηθαει. Εχω παρει 25 σε ολα. Η φασολια θα βγει, για παραπανω οπου φτασω. Παιζω με μικρα χωραφια τσαντι και νερο, σ.λ. μονο στα 2 πρωτα φυτεματα για να μαζεψω φυτα για ολες τις εκτασεις. Στο baha σαγκουαρο για περισσοτερα αναδυωμενα. Μην απογοητευεστε, ψυχραιμια και υπομονη, ειδικα για τους συνομηλικους μου των 50 και βαλε...:) :) :)

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, Gulit1 και 13 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τα φιορινια και σε μενα μονο 3. οσο για το δρωμενο αν δεν βαλεις επιταγχυτη δεν προλαβαινεις οσο γρηγορος να εισαι οταν σε βαζει τριπλα χρωματα

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  7. GEPPO1

αυτό το τεέυταιο τι το ήθελες?? χαχαχα για καλό το είπες?? χαχαχα
    μην ξεχνας δημητρη και τα υπολοιπα παιδια να πατάτε τον λαγό δεξια να βλέπετε το αυγό.. ειναι μεγάλη βοηθεια

Αρέσει σε kolokythopitas, Megas_kokoriko, -sia1971- και 11 σε άλλους.
  8. zaimispant

zaimispant Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδια εγω εχω κανει τα περισσοτερα με 25 ή το εχασα για πολυ λιγο αν εισαι γρηγορος με το ποντικι βγαινει και χωρις επιταχυντή. Σκεφτομαι να αρχισω να χρησιμοποιω
    επιταχυντή για να το σιγουρεψω και να παιρνω παντα 25

Απλα δεν ξερω τι να παρω αστερονομισματα δεντρα και σταβλοι μου λειπουν αρκετοι γιατι ειχα σταματησει το παιχνιδι, αλλα ειδικα τους σταβλους δε θα μπορω να κανω τις τροφες για να ταησω τα ζωα. Λεω μηπως παω για τα κουπονια ...

Αρέσει σε kolokythopitas, -sia1971-, vickymou και 5 σε άλλους.
  9. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Για οσους αναρωτιουνται για τον επιταχυντη, δεν φευγει αυτοματα σε καθε παιχνιδι..
    Να κοιτατε την κατω σειρα με τα πινελα και τις παλετες..Διπλα ακριβως δειχνει ποσους, εχετε φτιαξει στο μυλο..
    Αν δεν πατησετε την ωρα που παιζεται το παιχνιδι ,στο + του δεξιου μεγαλου αυγου, δεν θα μειωθουν οι επιταχυντες σας..

Αρέσει σε kolokythopitas, -sia1971-, vickymou και 6 σε άλλους.
  10. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Αν πατησετε κατ ευθειαν το δεξιο +, ξεκινας και ισχυουν και τα δυο ταυτοχρονα
    ειναι πολυ βοηθητικος ο επιταχυντης πραγματικά!

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  11. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλό μεσημέρι παρεούλα, ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την πολύ σημαντική σας βοήθεια. Έβγαλα άκρη τελικά και απο τις ΣΕ που τις διάβασα πολύ προσεκτικά. Είναι λίγο μπερδεμένο, αλλά ευτυχώς ξεμπερδεύεσαι εύκολα με την τόση βοήθεια που απλώνεται απλόχερα:inlove:

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, αμφιθεα και 10 σε άλλους.
  12. GEPPO1

παιδιά μην μπερδευόμαστε.. αν θελουμε να παιξουμε με επιταχυντη.. πατάμε κατευθειαν το δευτερο κυκλάκι που εχει τον επιταχυντη και ξεκιναμε κατευθειαν με επιταχυντη... το ποσους επιταχυντες έχουμ τους βλέπουμε απο κάτω ακριβώς στο τρίτο εικονίδιο διπλα απο τις παλέτες...
    επι την ευκαιρία το πρώτο δωρο που διάλεξα απο το κατάστημα ηταν το κυπαρίσσι Μοντεζούμα.. δεν ειχα κανένα και το είχα καημό να το αποκτήσω χχαχα

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, vagelis1968 και 12 σε άλλους.
  13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Σωστα, γιατι ο λαγος μενει μονο για 5'' την πρωτη φορα. Κανονικα θα επρεπε να γραψω 55-60 για να ειναι πιο κοντα σ'εμενα... :) :) ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, nickoikono11 και 6 σε άλλους.
  14. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

ααααα καλέ Δημήτρη22 τώρα κατάλαβα γιατί δε προλαβαίνω το αβγουλάκιo_O... εγώ είμαι στην κατηγορία 70-80, σε περνώ 10-20 χρονάκια, οπότε ούτε με το γερακίσιο μεγεθυντικό φακό δε το "ενθυμούμαι"... γι αυτό χρησιμοποιώ το Χ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, tsarouxis, vagelis1968 και 10 σε άλλους.
  15. sgr5081

sgr5081 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλημέρα σε όλες\ους
    σχετικά με το βάψιμο πως παίζω (με επιταχυντή για να μην έχω ΚΑΙ το χρονόμετρο να με κυνηγά) το πηγαίνω κομμάτι κομμάτι ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω κοιτάζοντας τι χρώμα\ χρώματα θέλει πχ:
    κόκκινο μπλέ
    κίτρινο κόκκινο
    λαγουδάκι (συνήθως στο 2ο ή 3ο κομμάτι χρειάζεται ανάλογα τι θέλει και πόσο γρήγορα έχω βάψει τα κομμάτια)
    μπλέ
    και τα 3 (όταν θέλει και τα 3 δεν έχει σημασία η σειρά που τα διαλέγουμε )
    κόκκινο κίτρινο
    έτσι εξασφαλίζω τα σωστά χρώματα στο σωστό κομμάτι χωρίς να τα σκέφτομαι όλα μαζί
    το λαγουδάκι το πατάω 2 φορές σίγουρα αλλά με τον έχτρα χρόνο έχω σίγουρους τους 25 πόντους
    καλή συνέχεια καλό Σαββατοκύριακο

Αρέσει σε kolokythopitas, olga-tse62, vagelis1968 και 7 σε άλλους.
  16. xaris68

xaris68 Στρατηγός του φόρουμ

Εύχομαι σε όλους σας ήρεμες όμορφες και χαρούμενες πασχαλινές μέρες!!
    Με υγεία και αγάπη!!
    Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!​

Αρέσει σε boykitsa68, takis.00, kolokythopitas και 17 σε άλλους.
  17. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Με τη βοηθεια και τα σχολια για το παιχνιδι, ολων εσας τους φιλους και συμπαικτες μου, εχω καταφερει μεχρι τωρα να ειμαι στο 51 απο την αριστερη πλευρα και στο 44 απο τη δεξια πλευρα. Εχω κερδισει για πρωτη μου φορα στο ροδανι δυο φορες την 24ωρη σοδεια 100%. Χρησιμοποιω παντα επιταχυντες κουζινας, και κερδιζω παντα τους 25 ποντους! Γενικα ειναι ευκολο αν χρησιμοποιεις επιταχυντες, ........ αρκει ....... να εχεις φυτα και αναδυομενα...... !!!!! Εχω παρει φωτια στο φυτεμα !!!!!! Πηρα προς το παρον το πολυποθητο κυπαρισι μοντεζουμα απο το καταστημα και 1 σεντουκι φιορινιων το οποιο μου εδωσε 9 φιορινια!! Καλη συνεχεια σε ολους!!!!

Τελευταία επεξεργασία: 20/4/19
    Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, stef10 και 14 σε άλλους.
  18. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλησπερα στην παρεα. Μολις θερισα και εκανα καποιους υπολογισμους, που πιστευω μπορει να σας βοηθησουν.
    Φυτευω σε 584 μικρα μονο με νερο και τσαντι. Αυτα μου δινουν καθαρα 1.752 φυτα.
    Εχω παιξει 41 παιχνιδια των 25 ποντων αρα εχω 1.025
    Για να φτασω στο τερμα της δεξιας στηλης χρειαζομαι ακομη 2.640 - 1.025 = 1.615 ποντους, 1.615 : 25 = 64,5 δηλαδη 65 παιχνιδια.
    65 Χ 485 = 31.525 φυτα.
    Αυτα μας κανουν 31.525 : 1.752 = 18 θερισμους (ισως στον τελευταιο να μην χρεαζονται ολα τα φυτα μιας και δεν θα ξαναφυτεψω).
    Δηλαδη χρειαζομαι 94 ωρες για να μαζευτουν. Το δρωμενο τελειωνει σε 95 ωρες απο τωρα. Φυσικα πρεπει να μην χασω ουτε λεπτο απο το χρονο θερισματος για να φτασω πανω στο νημα να μαζεψω τα φυτα. Αυτο συνεπαγεται ολα τα σχετικα, ειδοποιησεις απο το κινητο, ξυπνητηρια για το βραδυ κλπ, κλπ. Βεβαια θα γλυτωσω ενα 5ωρο με σ.λ. και καποιο μπονους φυτων δρωμενου απο την αποθηκη μου. Αν δεν ειχα χασει 7-8 ωρες στην αρχη του δρωμενου θα ηταν λιγο καλυτερα, θα το παλεψω ομως μεχρι τελους και πιστευω θα τα καταφερω. Ο επιμενων νικα... (κι ας αρνειται το ροδανι να βοηθησει λιγο, εχω ξεχασει ποτε πηρα για τελευταια φορα μπονους σοδειας).
    Το ντοκτορα στα μαθηματικα το εχω σιγουρα... :) :) :)

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, .mairi. και 14 σε άλλους.
  19. GEPPO1

πολύ εξυπηρετικό αυτό Δημήτρη.. έκανα και εγω τους υπολογισμούς και δεν μου βγαίνει με τίποτα.. θέλω τουλάχιστον άλλες 12 ώρες επιπλέον, δηλαδή 2 οπωσδήποτε ακόμα φυτέματα.. ευελπιστώ μπας και τύχω κανα καλό μπόνους στο ροδάνι(έχω ξεχάσει και εγώ πότε ήταν η τελευταία φορά) ή θα φυτέψω μ σούπερ λίπασμα τουλάχιστον 3 σπορές (που δεν έχω χαχα) ή απλά δεν θα φθάσω μέχρι το τέλος, το πιθανότερο είναι αυτό.. αφού κάποια δώρα απο το κατάστημα δεν μ ενδιαφέρουν και πολύ.. οπωσδήποτε θα πάρω τους στάβλους και τα δενδρύλια... τα κουπόνια .. και τα σεντούκια των στάβλων.. το δένδρο Μοντεζούμα και το το 36 ωρων κουπόνι τα τσίμπησα πρώτα πρώτα.. αντε καλό κουράγιο σε όλους.. έχουμε δρόμο ακόμα.. καλό Σαββατόβραδο παιδιά..

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, FARMER.GP και 8 σε άλλους.
  20. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

Πωπω πράγματι το ΄χεις!!!! σ΄ ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση!
    κι εγώ δε βλέπω να το τελειώνω όλο... παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα με τα αναδυόμενα έχασα κάποιες σπορές λόγω φόρτου εργασίας...
    Αν και γράφτηκα στην τάξη "Ας κάνουμε ιδιαίτερα..." πάλι δε νομίζω να φτάσω στο 80.. o_O;)

μια μικρή υπενθύμιση φίλοι μου,
    στο σγουρομάλλη, σε δύο μέρες μας δίνει +1 φυτό για τέσσερις ώρες, ίσως εκεί κερδίσουμε ένα δυο γύρους, ειδικά αυτοί που έχουν σ.λ.

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 3 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.