Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Παρ'τ'αυγό και βάψ'το"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 16/4/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

καλησπερα το Χ πιανει αρχιζει ο χρονος απο την αρχη στο βαψιμο πατωντας το Χ
    και κατι αλλο το μινι παιχνιδι που πηραμε και επαιξα εκτος απο το Χ που δουλευει τα χρωματα μενουν εκει δεξια δεν χανονται βλεπεις και ζωγραφιζεις.νομιζω δεν θα χρειαστω επιταχυντες χρονου αφου με αυτον τον τροπο που παρουσιαζετε το μινι παιχνιδι σε πολυ 4 δευτερα βαφετε το αυγο.ισως δεν χαθηκαν τα χρωματα γιατι τελειωσα το βαψιμο σε 4 δευτερα
    αν βεβαια δεν το αλλαξουν φαινετε ευκολο για να ειναι αληθινο! ειδωμεν!

Τελευταία επεξεργασία: 17/4/19
    Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

επίσης να υπενθυμίσω οτι οσοι εχουν σκοπο να χρησιμοποιησουν επιταχυντες καλό ειναι να τους ετοιμάζουν απο τώρα... και επίσης αν δεν θέλουν να χάνουν χρόνο πατώντας τον λαγό να ξαναβλέπουν το αυγό.. μπορούν πάντα να χρησιμοποιήσουν την φωτογραφία.. εγω πχ παίζω στο τάμπλετ το παιχνίδι και τραβάω φωτογραφία το αυγο με το κινητο.. δοκιμάστε.. καλή επιτυχια..

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  3. aggellll

aggellll Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα εγώ θα συμετάσχω και όπου φτάσω καλή επιτυχία σε όσους συμετάσχουν

Αρέσει σε kolokythopitas, vagelis1968, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  4. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλα νομιζεις οταν πας λιγο πιο περα τα παιχνιδια εγω εχω παει στα 7 θα δεις οτι βαζει πολλα χρωματα ανακατεμενα και τρεχατε ποδαρακια μας φωτο κ παλι φωτο

Αρέσει σε kolokythopitas, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, αμφιθεα και 4 σε άλλους.
  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα στην παρεα. Εγω θα χρησιμοποιησω τον κλασσικο τροπο μου οπως στις τουρτες. Θα το παιξω απο το tablet, παγωμα την οθονη, γραψιμο τα χρωματα, βαψιμο.Η πρωτη εμφανιση του αυγου κραταει 5'' σωστα;

Αρέσει σε kolokythopitas, αμφιθεα, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  6. GEPPO1

σωστά.. αλλα υπάρχει το ανακατεμα των χρωμάτων.. οποτε πιστευω οτι η φωτο ειναι πολυ πιο ευκολη .. άλλωστε πατωντας τον λαγο μπορεις και να ξαναδεις τα χρώματα,παρανα καθεσαι να γραφεις τους συνδιασμους

Αρέσει σε iridaki, kolokythopitas, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  7. boykitsa68

boykitsa68 Νέος ειδικός

Καλημέρα σε όλους. Χρειάζομαι τη βοήθεια του κοινού. Ποιός μπορεί να μου εξηγήσει πως γίνεται η διπλοβαφή γιατί δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Πλίζζζζ...

Αρέσει σε kolokythopitas, -sia1971-, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  8. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλημέρα.
    Επιλέγεις και τα δύο χρώματα, καλή συνέχεια.

Αρέσει σε kolokythopitas, -sia1971-, ioanna6929 και 4 σε άλλους.
  9. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. Θες να βάψεις κίτρινο και κόκκινο η κίτρινο κόκκινο μπλε. Πατάς ένα ένα τα χρώματα και μετά πας στο αυγό

Αρέσει σε kolokythopitas, annagiannis, -sia1971- και 8 σε άλλους.
  10. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

εξαιρετική η άποψή σου!!! σ ευχαριστώ!
    νομίζω είναι η λύση από όλες τις απόψεις, μπορείς να το μηδενίσεις όσες φορές χρειαστεί μέχρι να έχεις τον τέλειο συνδυασμό χρόνου και "μπογιαντίσματος" ;)
    προς το παρόν οι επιταχυντές του χρονομέτρου δεν είναι απαραίτητοι...

Αρέσει σε kolokythopitas, GEPPO1, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  11. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Δοκιμασα με το Χ , μηδενιζει βεβαια, αλλα μου εφανισε άλλο αυγο με διαφορετικους συνδιασμους, οποτε σε τι με εξυπηρετει το Χ ;

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  12. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Λοιπόν πέρασε μια μέρα και με λίπασμα σε μεγάλα στην αρχή και κατόπιν με μικρά και βοηθούς έχω παίξει 7 παιχνίδια... οπότε σε 10 μερούλες θα μπορέσω να πάρω τη φασολιά... τι να πω... θα λαλήσω πάλι...

Αρέσει σε Dr.Kelly, kolokythopitas, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  13. boykitsa68

boykitsa68 Νέος ειδικός

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση φίλοι μου συν-αγρότες. Ομολογώ πως στην αρχή μου φάνηκε ευκολάκι το βάψιμο( βιάστηκα να πανηγυρίσω ), στη πορεία όμως διαπίστωσα πως χρειάζεται φωτογραφική μνήμη ήηη οποιονδήποτε άλλο βοηθητικό τρόπο. Καλή επιτυχία σε όλους ότι κ αν αποφασίσετε να βάψετε. Εγώ θα ξεκινήσω απ΄ το μαλλί κ αν περισσέψει μπογιά βάφω κ τα αυγά. Δεν είναι καιρός για διπλά έξοδα. Καλή δύναμη!!!

Αρέσει σε kalliopipali, kolokythopitas, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 11 σε άλλους.
  14. GEPPO1

δεν χρειαζετε ουτε φωτογραφικη μνημη ουτε καν φωτογραφια.. μολις εξαφανιστει το αυγο πατας επανω στον λαγο και το ξαναβλεπεις οσες φορες θελεις.. δοκίμασα όλους τους τροπους.. αυτος ειναι τελικα ο πιο γρηγορος.. βαφουμε οτι θυμομαστε και οπου κολαμε παταμε αμεσος τον λαγο και τσακκκ ξαναβλέπουμε το αυγουλακι.. καμια δυσκολια..
    εχω παιξει 9 παιχνιδια με μικρά χωράφια και νεράκι και που και που απλό λιπασμα.. και φυσικα με τσάντι.. παιζω 3 παιχνίδια σε κάθε μάζεμα.. χρησιμοποιω επιταχυντη γιατι το βρίσκω πιο ευκολο και δεν μου κοστίζει και τίποτα εχω τα φυτα... δηλαδη περιπου 12 παιχνιδια την ημερα θα βγαίνουν... μια χαρα πάει το παιχνίδι

Τελευταία επεξεργασία: 18/4/19
    Αρέσει σε kolokythopitas, billgab, aposperitis1 και 8 σε άλλους.
  15. αμφιθεα

στο 1ο παιχνιδι που επαιξα (δοκιμαστικα) μου πηρε μαζι και τον επιταχυντη, και τελικα προλαβα μονο τους +7 βαθμους , ετσι θα τους παιρνει τους επιταχυντες οταν τους εχουμε; αυτοματα; χωρις να τους επιλεξουμε;
    κι οταν παταμε ξανα το λαγο δεν τρεχει ο χρονος; αν ειναι ομως ετσι θα χανουμε χρονο αρα και τους εξτρα ποντους;

Αρέσει σε kolokythopitas, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, GEPPO1 και 2 σε άλλους.
  16. ioanna6929

ioanna6929 Βαρόνος του φόρουμ

αν θέλεις δοκίμασε κάτι,
    όταν δεις πως ο χρόνος έχει κατέβει πολύ... δηλ κάτω από τα 10 δευτ. κλείσε το παιχνίδι με το Χ και θα ξεκινήσεις από την αρχή. Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει αρχίζει αμέσως, άρα βλέπεις το βαμμένο αβγουλάκι συνεχώς.. κι έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις το χρόνο των 10 δευτ. κάνεις το ίδιο όσες φορές χρειαστεί για να το κερδίσεις και να πάρεις την καλύτερη βαθμολογία...
    σε μένα λειτουργεί θαυμάσια! ;)

Αρέσει σε kolokythopitas, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  17. -sia1971-

-sia1971- Γνώστης του φόρουμ

Πράγματι 12 παιχνίδια την ημέρα βγαίνουν και σε μένα με νερό και τσάτνι. Αυτό σημαίνει 80 με 84 παιχνίδια περίπου.Δηλαδή την φασολιά με προσπάθεια την έχουμε. Δυστυχώς όμως μέχρι τέλους δεν βγαίνει. Με μέσο όρο 20 με 22 πόντους το παιχνίδι στη δεξιά στήλη φτάνουμε μέχρι τη 55η εργασία (στο περίπου). Είναι παιχνίδι φασολιάς όπως το ονομάζω. Από την άλλη πλευρά ότι κερδίσουμε.

Αρέσει σε kolokythopitas, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  18. αμφιθεα

Σ ευχαριστω πολυ ιωαννα μου, θα το δοκιμασω για καλυτερα αποτελεσματα.

19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, πως βάζεις διπλό χρώμα πάνω στο αυγο; Προσπαθώ εδω και ώρα και ανάθεμα αν εχω καταλάβει τη διαδικασία. :wuerg:Μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Αρέσει σε kolokythopitas, -sia1971-, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  20. αμφιθεα

καλησπερα,
    βαζεις πρωτα το ενα χρωμα και μετα πας στο 2ο χρωμα και βαφεις το ιδιο κοματι του αυγου, ετσι νομιζω , ελπιζω να μη κανω λαθος

Αρέσει σε kolokythopitas, olga-tse62, -sia1971- και 2 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.