Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Παραμύθι του Χάλογουιν"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 24/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

προφανως και δεν μιλαμε για την εκταση πανσεληνου αλλα με το φτωχο χωριατικο αγραμματο μυαλο μου πιστευω πως αυτο ειναι ενα καλο τεστ προς τους παιχτες για τα νεα βιοτεχνικα που βαλαν.πως θα τα πουλησουν ?κλεινω με αυτες τις δυσοιονες σκεψεις και ευχομαι καλη συνεχει για ολους μας στο παιχνιδι.εννοειτε πως δεν υπαρχει προθεση αντιπαραθεσης και μαλιστα κακοβουλης

Αρέσει στους mmixail, kolokythopitas και koyrsaros.
  2. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Έχεις δίκιο Νάντια, δικό μου το λάθος. Καλή επιτυχία σε σας που θα ασχοληθείτε με το δρώμενο

Αρέσει σε mmixail, siourdistan, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  3. vickymou

vickymou Κόμης

πανω απ΄ολα ομως ειναι το πρωτο δρωμενο που βαζει στην ιδια θεση μικρα και μεγαλα επιπεδα(χωρις βιοτεχνικα και αλλη βοηθεια)Μπραβο γειαυτο την εταιρεια,επιτελους ολοι εχουν τις ιδιες πιθανοτητες. και δεν ειδα αν πουλανε καλαθια

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nana και 7 σε άλλους.
  4. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

πολλη γκρινια ρε φιλαρακια για το τιποτα ενα παιχνιδι ειναι μονο, τελειωσει δεν τελειωσει ενα και το αυτο ειναι. καλη επιτυχια σε οσους ασχοληθουν!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nana και 9 σε άλλους.
  5. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλό βράδυ συμπαίκτες/τριες!
    Χρειαζόμαστε,984 δηλ.βολβούς για να ανοίξουν οι εκτάσεις και τα νεραιδόσπιτα,κατόπιν πάμε στην αναβάθμιση των νεραιδόσπιτων όπου χρειάζονται 1200 δηλητηριώδεις βολβοί και 112 αναδυόμενα "ανάσες ζωής" για τα 12 γριμόρια των αναβαθμίσεων...
    ...φυσικά υπάρχει και η βοηθητική αποστολή "το μυθικό νεραιδόσπιτο"από την οποία και θα ξεκινήσω προσωπικά και θα προσπαθήσω εφόσον έχω τα ζητούμενα προιόντα κλπ ,να την φτάσω μέχρι την 3η εργασία,όπου θα λάβω συνολικά,210 δηλ.βολβούς-350 βότανα σεληνόφωτος-11 αναδυόμενα"ανάσες ζωής"-και 6 μαγικό γεύμα...
    ...όποιος τελειώσει από την αρχή την αποστολή έως την 3η εργασία,θα προχωρήσει άνετα και σύντομα στην παραγωγή του μαγικού γεύματος,όπου στο τέλος θα επικεντρωθούμε σε αυτήν,για να "διανύσουμε" την μπάρα και να πάρουμε την ομάδα συννέφων της μαγικής φασολιάς!!!καλή μας επιτυχία!!!

Αρέσει σε everme, powerranger91, mmixail και 9 σε άλλους.
  6. vickymou

vickymou Κόμης

μεγα λαθος!!! πουλανε καλαθια

Αρέσει σε mmixail, takis50, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Σε κάθε δρώμενο έχουμε καλάθια..

Αρέσει σε mmixail, sofiapao76, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  8. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Παιδια μην αγχωνεστε! Αμα τελειωσουμε το δρωμενο το τελειωσαμε! Αν οχι παλι δεν πειραζει! Εγω προσωπικα θα τελειωσω την αποστολη στην λαχαναγορα για να παρω οπωσδηποτε τα τρομακτικα δεντρα που μας δινει σαν δωρο! Μετα θα παω στην παρελαση να δω τον γιο μου που ειναι παραστατης και υστερα για καφε! Οσο για τη φασολια δεν με απασχολει καθολου να τη παρω! Δεν θα πεθανω κιολας για το δρωμενο!!!!!!!!

Αρέσει σε patty600, georgeoikonom2332000, Jimaras~for~ever!!! και 22 σε άλλους.
  9. farmer_babis

farmer_babis Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδιά δε λέω....κάθε άποψη σεβαστή, αλλά φασολιά με 550ΠΕ και ΤΠΕ χ επίπεδο και 1 σεντούκι σεντουκιών ανα 24 ώρες δέν βλέπεις συχνά, οπότε όσοι δέν θέλετε να ασχοληθείτε με το δρώμενο ξανασκεφτείτε το!!!!
    Προσωπικά θα προσπαθήσω μέχρι τέλους.......

Αρέσει σε mmixail, vickymou, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  10. vickymou

vickymou Κόμης

πολυ ωραιο, ωραια γραφικα , μπερδευτικα αρκετα με εκεινα τα σπιτακια δεν ξερω τι να κανω,αλλα βρε παιδια πολυ σκοταδι παντου δεν βλεπω τη μυτη μου! ασε που εγω το χολουιν το φοβαμαι,ολα τα θριλερ τοτε γινονται! λεω να αλλαξω λαμπες στα φαναρακια της φαρμας

Αρέσει σε mmixail, maria_palou, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  11. alexandrosa

alexandrosa Ενεργός συντάκτης

το να μπερδευτεις δεν ειναι τιποτα καποια στιγμη θα βρεθει η ακρη.εγω ζαλιστικα να στριφογυριζω απο χωρο σε χωρο,ειναι σαν του χατζημπουχουρη που λεμε στη Ροδο, οταν ολα ειναι ανω κατω.

Αρέσει σε mmixail, maria_palou, vickymou και 12 σε άλλους.
  12. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω μια στρατηγική όσο πιο απλά μπορώ.

Αρχικά, ολοκληρώνω τα πρώτα 3 βήματα της βοηθητικής αποστολής.

Στόχος μου είναι να ανοίξω ολόκληρη την έκταση του δρωμένου όσο πιο γρήγορα μπορώ. Άρα...
    1) φυτεύω (σε μεγάλα χωράφια εφόσον δεν επιδρούν μπόνους) "δηλητηριώδη βολβό".
    Όμως πριν ξεκινήσω να θερίζω τα νεραϊδόσπιτα (ανά 4 ώρες θυμίζω) για να κερδίσω την φασολιά θέλω να αναβαθμίσω το νεραϊδόσπιτο για 2 σημαντικούς λόγους. Πρώτον, γιατί για κάθε τυχαίο δώρο θα έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίζω jackpot έπαθλο και δεύτερον γιατί τα αναβαθμισμένα νεραϊδόσπιτα δίνουν περισσότερους πόντους (θέλουμε 100 πόντους σύνολο για την φασολιά). Άρα...
    2) φυτεύω "βότανα σεληνόφωτος" (+αναδυόμενα) για να φτιάξω "γριμόριο".
    Εννοείται πως μέχρι να έρθει η ώρα να αναβαθμίσω τα νεραιδόσπιτα θα παραδίδω κανονικά. Εκεί βρίσκεται και η χρυσή τομή. Να τα κάνεις όσο γίνεται και τα δύο παράλληλα.
    Όταν ξεμπερδέψω με τις αναβαθμίσεις των νεραιδόσπιτων θέλω να μειώνω τις ώρες συγκομιδής τους για να φτάσω γρήγορα τους 100 πόντους που απαιτούνται για την φασολιά. Άρα...
    3) συνεχίζω να φυτεύω "βότανα σεληνόφωτος" (+αναδυόμενα) για να παρασκευάσω "μαγικό γεύμα".

Όταν τελειώσω με την φασολιά, μπορώ να ασχοληθώ με το βήμα 4 και 5 της αποστολής για να κερδίσω τα νέα δέντρα της πανσελήνου και να πάρω 2η φορά τα διακοσμητικά του δρωμένου αντίστοιχα.

Η φασολιά θεωρώ πως αξίζει να την αποκτήσουμε και τα τυχαία δώρα είναι αρκετά καλά (ειδικά τα jackpot). Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται τόση πολυπλοκότητα στα δρώμενα. Ούτε να μαζεύουμε x αριθμό φυτών και y αναδυομένων να τα παραδίδουμε σε έναν κουβά και να τελειώνουμε ούτε όμως και να φυτεύουμε 2-3 ειδών φυτά, να μαζεύουμε 2 διαφορετικά αναδυόμενα, να φτιάχνουμε 2-3 προϊόντα στο μύλο για να ταΐσουμε πεταλουδόδεντρα τα οποία θα μας δίνουν νεραιδόσκονη που θα χρειάζεται η Ζωζώ για να πετάξει τα αεροπλάνα της έτσι ώστε να μας δώσει την φασολιά. Ήμαρτον! :music:
    ΥΓ. Θετικό το γεγονός ότι δεν θα χρησιμοποιήσω κουπόνια για την ολοκλήρωση του δρωμένου. Αρνητικό το ότι θα πρέπει να βρίσκομαι στην φάρμα ανά λίγες ώρες να μαζεύω σπιτάκια...νεραιδών.

Τελευταία επεξεργασία: 25/10/17
    Αρέσει σε everme, mmixail, Boy_salonica88 και 20 σε άλλους.
  13. elenigri

elenigri Εξαιρετικό ταλέντο

μην ξεχνάτε στην λαχαναγορά εχει την αποστολή μυθικό νεραιδοδεντρο που δίνει βολβούς ανάσα ζωής- μαγικό γεύμα- βότανα σεληνόφωτος

Αρέσει σε mmixail, graganta, vagelis1968 και 9 σε άλλους.
  14. niktsa1

niktsa1 Ανερχόμενος

παντως τα αναδυομενα πανε μια χαρα, 2 φορες φυτεμα απο 75 χωραφακια και πηραμε 2 ολοκληρες ΑΝΑΣΕΣ, δεν ηξερα τι να τις πρωτοκανω

Αρέσει σε mmixail, sofiapao76, *mava* και 9 σε άλλους.
  15. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα,απο αναδυομενα χαλια 2-2 ερχονται καθε 5 ωρες, με αυτη τη ροη δεν βγαινει το ιβεντ. ΑΑΑΑ! και χρονια πολλα στους δημητρηδες και τις δημητρες.Παντως χωρις βιοτεχνικα δ υ σ κ ο λ α!!!!!!!!

Αρέσει σε mmixail, sofiapao76, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  16. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα.Θεωρω οτι το δρωμενο ειναι αρκετα βαρετο .Μαλλον θα παρω τα διακοσμητικα απο την αποστολη και τελος.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, mmixail, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  17. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Χρόνια πολλά!Η φασολιά είναι πολύ καλή,αλλά πολύ χρονοβόρο...σα να θέλει κάποιος να μας βασανίσει...

Αρέσει σε powerranger91, Megas_kokoriko, mmixail και 7 σε άλλους.
  18. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

χρονια πολλα στους εορταζοντες.δεν ξερω για σας αλλα εγω ειμαι ενα σταδιο πριν την απελπισια.θα αναθεωρησω τις προτεραιοτητες μου και μαλλον θα τραβηξω κατα αποστολη μερια, τα αναδυομενα πεισματικα αρνουνται να εμφανιστουν στη φαρμα μου.

Αρέσει σε Megas_kokoriko, mmixail, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  19. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Το δρώμενο θα αποδειχθεί πολύ αγχωτικό και δύσκολο για όσους δεν μπορούν να είναι συγκεκριμένες ώρες στο παιχνίδι για το μάζεμα των φυτών και των νεραϊδόσπιτων.
    Προσωπικά για μένα είναι απο τα ελάχιστα δρώμενα - ίσως το μοναδικό - που δεν μπορώ να κάνω κανέναν υπολογισμό για το μέχρι που θα μπορέσω να φτάσω στα δώρα . Υπ' αυτόν τον όρο , ότι αποκτήσω εξτρα θα είναι καλοδεχούμενο
    Προτεραιότητα για μένα θα έχει η απόκτηση της φασολιάς , μετά τα εξτρα διακοσμητικά και κατόπιν τα δύο δέντρα του 4ου βήματος (το πρώτο δέντρο του 4ου βήματος της αποστολής αναγκαστικά θα το πάρω για να περάσω στο 5ο βήμα των διακοσμητικών).
    Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα ιβεντ , τα βρίσκω πολύ βαρετά και αγχωτικά. Κι αυτό γιατί ενώ οι φάρμες μας μπορούν να κάνουν τα πάντα με απίστευτους ρυθμούς και τεράστια αποτελέσματα , αυτά τα ιβεντ είναι σα να μου "δένουν χέρια και πόδια".
    Ενώ έχω στην κατοχή μου "πυρινικά όπλα" , με γυρίζει η εταιρεία αιώνες πίσω για να αγωνιστώ με πέτρες και ακόντια.
    Προσπάθησα αρχικά να δω το ιβεντ ως πρόκληση , ως δοκιμασία , αλλά γρήγορα μου έφυγε αυτή η διάθεση
    Θα ανταμοιφθεί αυτός που είναι συνεπής και πολλές ώρες στο παιχνίδι . Προφανώς θα ανταμοιφθεί και η εταιρεία απο τα καλάθια που θα αγοράσουν οι "στριμωγμένοι" χρονικά και ψυχολογικά παίκτες.
    Πάντως θα συστήσω να μην τα παρατήσετε και να προσπαθήσετε μέχρι τέλους . Έχω τη βεβαιότητα πως μετά το άνοιγμα του 5ου χώρου
    θα πάνε καλύτερα τα πράγματα κι εκεί θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα φυτών , αναδυόμενων αλλά και των δυνατοτήτων μας .
    Ακόμη με 2 ή 3 χώρους ανοιχτούς μην γρινιάζουμε , μετά το άνοιγμα όλων των χώρων θα τρέξει καλύτερα και εκτιμώ πως δε θα υπάρξει παίκτης που θα το ολοκληρώσει νωρίς παρά μόνο τις τελευταίες 2 μέρες . Για αυτό κάντε υπομονή και δουλέψτε !!!
    Συνεχίστε με τα μεγαλύτερα χωράφια, αναβαθμίστε τα νεραϊδόσπιτα ,ρυθμίστε τις ώρες των σπορών σας ,μην καθυστερείτε στα μαζέματα των νεραϊδόσπιτων και τα μαγικά γεύματα βάλτε τα μόνο σε αναβαθμισμένα νεραϊδόσπιτα για προστιθέμενη αξία στη μείωση των ωρών.
    Πάμε λοιπόν γερά μέχρι τέλους και ότι θέλει ας γίνει !!!

Αρέσει σε kitsena, Gulit1, Megas_kokoriko και 32 σε άλλους.
  20. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Πριν μαζέψετε κοιταξτε πόσα φυτά έχετε, γιατί πολλές φορές δεν πιστώνονται τα φυτά. Είναι που είναι χρονοβόρο το δρώμενο, άμα χάνουμε και μαζέματα....

Αρέσει σε kitsena, sofiapao76, Gulit1 και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.