Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Παραμύθι Πανσελήνου"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 17/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Το παραμύθι Πανσελήνου" τελείωσε και σε μένα!! :DΔεν ήταν εύκολο να πω την αλήθεια. Γνώρισα τους πρωταγωνιστές του τις γατονεράιδες και απέκτησα με πολλή δυσκολία μια ανατριχιαστική Ιτιά!!;) Από τα υπόλοιπα δώρα των νεράιδων μου έτυχαν κυρίως ΠΕ, ΤΠΕ, εργαλειοθήκες xl, σούπερ τροφές, τρομακτικά αγαθά και από διακοσμητικά που δεν φαίνονταν στη μπάρα απόδοσης δύο "Νεραϊδένια ουράνια τόξα!!:) Τώρα όσο αφορά για τις αποστολές Πανσελήνου θα προσπαθήσω να ολοκληρώσω έστω και μερικές από αυτές. :sleepy:Τέλος εύχομαι με την πάροδο των καιρών να γνωρίσουμε και τους άλλους ήρωες των παραμυθιών (π.χ. ζώα ξωτικά, μυθικοί δράκοι,γοργόνες κ.α)!!8) Καλή συνέχεια!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 23/10/17
    Αρέσει σε sofiapao76, gtrullis, Coinhunter01 και 9 σε άλλους.
  2. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ολα καλα τελος και για μενα καλλιο αργα παρα ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε sofiapao76, gtrullis, Coinhunter01 και 7 σε άλλους.
  3. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα σε όλους. Και εγώ τελείωσα από εχθές το απόγευμα. Την επέκταση όμως δεν θα καταφέρω να την κάνω. Πολλές οι γάτες βρε παιδιά. Άσε που εκτός από γάτες ζητάει και καρπούς ανατριχιαστικής ιτιάς. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι σ. τροφές. Διαφορετικά, τί να πρωτοκάνουμε ?? Να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους καρπούς ή να φτιάχνουμε τροφές ?? Άγχος .... Αλλά, ασχέτως αν οι δημιουργοί μας πιέζουν όλο και περισσότερο, εμείς πρέπει να το φιλοσοφήσουμε το πράγμα. Μπήκαμε στο παιχνίδι για να χαλαρώσουμε και αυτό θα πρέπει να έχουμε στον νου μας. Χαλαράααααααααα παιδιά γιατί ... χανόμαστε. χαχαχα Καλή συνέχεια.

Ξέχασα να πω οτι οι γατούλες μου έδωσαν 3 διακοσμητικά "Νεραϊδένιο ουράνιο τόξο" και ένα σπιτάκι γατονεράϊδων. Όλα τα άλλα ήταν συνηθισμένα ... ΠΕ, ΧΤ, σ.τροφές κλπ.

Αρέσει σε sofiapao76, toylaaaaa, gtrullis και 12 σε άλλους.
  4. Coinhunter01

Coinhunter01 Επιφανής του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!
    Πολύ ωραίο το δρώμενο, υπέροχη η αλλαγή της πανσελήνου!
    Εγώ κατάφερα να πάρω 5 νεράιδες τίποτα παραπάνω από τα καλά δώρα.
    Πολλούς πόντους εμπειρίας, σούπερ λίπασμα, σούπερ τροφές, Ζωζώ, τούρμπο, χαρτοτάλιρα, κτλ.
    Στις αποστολές η πρόοδός μου είναι αυτή στη μια αποστολή, η άλλη θέλει πολλά φυτά, Λασποτέρας και Λαμπιδοσφαίρα.
    Με υπομονή και επιμονή θα τα βγάλουμε και αυτό, κάποια στιγμή.:p
    Μπράβο στους ειδικούς για τα γραφικά!
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Αρέσει σε jimixatz, Menie70, sofiapao76 και 9 σε άλλους.
  5. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το δρώμενο τελείωσε και το θέμα κλείνει.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.