Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Παραμύθι Πανσελήνου"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 17/10/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο

"Παραμύθι Πανσελήνου"

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παραμύθι-Πανσελήνου.22186/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παραμύθι-Πανσελήνου.22188/

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Οι γατονεράιδες έρχονται να κάνουν παρέα στις φάρμες μας,για να τις ταίσουμε και να μας μαγέψουν με την παρουσία τους!!:D:inlove: Το συγκεκριμένο δρώμενο μου θυμίζει πολύ τη "Νύχτα των νυχτερίδων", στο οποίο έπρεπε να ταίζουμε τις δρακουλονυχτερίδες και να μας δώσουν κάποια αμοιβή!!:) Καλή τύχη με τους νέους κατοίκους της Πανσελήνου όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)o_O

Αρέσει σε Menie70, mmixail, Coinhunter01 και 9 σε άλλους.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Δρώμενο, με τον ίδιο μηχανισμό με όλα αυτά που ταϊζουμε ζώα.
    Λοιπόν θέλουμε να ταΐσουμε τις γατονεράιδες 45 φορές *25 σπόρους =1125 καρπούς μεταμεσονύχτιας βελανιδιάς, δηλαδή 113 (ή με σούπερ λίπασμα ζωζός 94) συγκομιδές δένδρων. Τα δένδρα πρέπει να μαζευτούν 23 φορές (ή με ζωζό 19)
    Για να επιτευχθεί αυτό στο χρόνο του δρώμενου χρειαζόμαστε λίπασμα σκιάς.
    Άρα απαιτούνται 113 λιπάσματα σκιάς, δηλαδή 1130 φυτά αράχνης και 113 μπουκάλια ψεκασμού. Με σούπερ λίπασμα της ζωζός απαιτούνται 940 φυτά αράχνης και 94 μπουκάλια ψεκασμού.
    Φυσικά ο καθένας μπορεί να αφήσει και 1 ή 2 φορές τις μεταμεσονύχτιες βελανιδιές χωρίς λίπασμα και να περιμένει 40 ώρες (ή νομίζω 28 με τούρμπο λίπασμα της ζωζός) για τη συγκαμιδή, οπότε θα χρειαστούν λιγότερα φυτά και αναδυόμενα.
    Οι απαιτήσεις πάντως είναι μικρές και τα δώρα καλά.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε Menie70, fisherman65, mmixail και 35 σε άλλους.
  4. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ευκολο φαινεται εκ πρωτης οψεως ας δουμε και τι θα γινει με τα αναδυομενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε Menie70, mmixail, vagelis1968 και 4 σε άλλους.
  5. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Με την κατάθεση της δεύτερης τροφής πήρα κιόλας ένα σπάνιο δώρο... :D:D;):p:pxDxD

να δούμε τι μας έχει για την συνέχεια...

Αρέσει σε Menie70, mmixail, everme και 12 σε άλλους.
  6. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα.
    Καλά τα πάω, αφού έφτασα στο 1/3 του δρώμενου. Από τύχη και πάλι δεν βλέπω πολλά πράγματα...
    Ευχαριστούμε Νάντια!

Αρέσει σε Menie70, mmixail, vickymou και 7 σε άλλους.
  7. georgeoikonom2332000

georgeoikonom2332000 Αρχάριος στο φόρουμ

Για οσους δεν προλαβουν το δρωμενο να ξερουν οτι το σπιτακι της γατονεραιδας και την ανατριχιαστικη ιτια μπορουν να τα αγορασουν στο μαγαζι του Γιωργη!!!!

Αρέσει σε Menie70, mmixail, vickymou και 7 σε άλλους.
  8. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Το δρώμενο για μένα σχεδόν τέλειωσε,μετά από ένα υπέροχο 24ωρο 200% bonus σοδειάς στο χωριατοκορδόνι,έμεινε ένα βήμα για να πάρω το σπίτι των νεραιδόγατων για δεύτερη φορά,καθώς το αγόρασα ήδη από το κατάστημα του Γιώργη και το τάισα σούπερ τροφές,για να βγούν οι νεράιδες όμορφες :( Θα έλεγα πως ήμουν διπλά τυχερή,καθώς μου έδωσε κι ένα "σερί" 3 τριών παρακαλώ "νεραιδένιων ουράνιων τόξων"...καλή συνέχεια,σε όλους...τα δώρα είναι υπέροχα και συνεχίζουμε ....

Αρέσει σε Menie70, mmixail, everme και 14 σε άλλους.
  9. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,το εβεντ είναι υπέροχο και με ωραία δώρα,νεράιδα βέβαια δεν φάνηκε καμιά αλλά δεν πειράζει,θα τα προσπαθήσω και ότι βγει.α!!!και μια μικρή συμβουλή να ταΐζετε :pτην νεραϊδούλα με σούπερ τροφή,εάν μπορείτε φυσικά,γιατί έτσι δεν θα χρησιμοποιείτε τα φυτά του δρώμενου και θα γίνεται και η νεραϊδούλα μας ποιο νωρίς ;).όσον αφορά τις αποστολές και αυτές είναι φοβερές,ειδικά αυτές με τις νέες εκτάσεις.να είστε όλοι πάντα καλά:).

Αρέσει σε Coinhunter01, Menie70, mmixail και 11 σε άλλους.
  10. vickymou

vickymou Κόμης

παιδια αν δεν το ειδατε χρειαζεται και η ανατριχιαστικη ιτια απο τον μπαρμπα -γιωργο

Αρέσει σε Coinhunter01, mmixail, maria_palou και 2 σε άλλους.
  11. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, ολοκλήρωσα την μπάρα με τις τροφές νεραιδούλας και πήρα το νεραιδένιο ουράνιο τόξο.
    Στο δάσος μανιταριών 1 έχω κάνει τις ασημένιες και στην χρυσή θέλω άλλες 13 γατονεράιδες για να πάω στην διαμαντένια που ανοίγεις
    περιοχή. Στο δάσος μανιταριών 2 έχω κάνει τις ασημένιες 1-7 και στην 8 θέλω να παραδώσω άλλα 120 λαμπιδόδεντρα και 18 λασποτέρας. Σπιτάκια γατονεράιδας έχω 2 το ένα απο την μπάρα και το άλλο απο το κατάστημα του Γιώργη. Ανατριχιαστική ιτιά
    έχω μια φυσικά απο το κατάστημα του Γιώργη και λαμπιδόδεντρα 3, το ένα το είχα ,το 2ο απο το κατάστημα του Γιώργη και το 3ο
    απο το πάρε- δώσε. Το 4ο λαμπιδόδεντρο θα το πάρω απο το δάσος μανιταριών στην 3. Καλή συνέχεια σε όλους και καλή
    επιτυχία στις τροφές.:mad::oops:;)xD

Αρέσει σε Coinhunter01, Menie70, jimixatz και 12 σε άλλους.
  12. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα και καλό ΣΚ.
    Τέλειωσα σχετικά εύκολα. Ευχαριστώ τους παίκτες που μας βοηθούν και φυσικά το Φαρμεράμα.

Αρέσει σε Coinhunter01, Menie70, mmixail και 7 σε άλλους.
  13. ΣτελλαΛ

ΣτελλαΛ Ανερχόμενος συντάκτης

ωραιο το δρωμενο αλλα δεν μου εκαναν την τιμη κανενα απο τα σπανια η με μικρες πιθανοτητες δωρα να εμφανιστει στη φαρμα μου κι ας εχω μονο μια προσπαθεια ακομη για να τελειωσω, οπως και να χει ωραια η αναβαθμιση κι ελπιζω στο επομενο δρωμενο να ειναι λιγο πιο χουβαρνταδικο, καλη συνεχεια σε ολους

Αρέσει σε Coinhunter01, Menie70, mmixail και 6 σε άλλους.
  14. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τελείωσα κι εγώ την μπάρα και συνεχίζω για επιπλέον δώρα.

Καλή συνέχεια σε όλους και καλό Σαββατόβραδο.

Αρέσει σε Coinhunter01, Menie70, jimixatz και 13 σε άλλους.
  15. -olga1974-

-olga1974- Αρχάριος στο φόρουμ

Καλησπερα.Εχω κερδισει 2 σπιτια γατονεραιδων.Υπαρχει καποιος αλλος που να τα εχει κερδισει?

Αρέσει σε Coinhunter01, Menie70, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  16. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

τελος επιτελους. απο δωρα ποντοι και ανθοδεσμες μονο

Αρέσει σε gtrullis, Coinhunter01, Menie70 και 11 σε άλλους.
  17. everme

everme Ενεργός συντάκτης

αλλο ενα δρωμενο τελειωσε ευχαριστα κ συνεχιζουμε οσο προλαβαινουμε για extra δωρα :D
    τελεια τα νεραιδογατακια :inlove:

καλη συνεχεια σε ολους :)

Αρέσει σε gtrullis, Coinhunter01, skareleni και 10 σε άλλους.
  18. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλό βραδύ σε όλους,ορίστε τώρα:cry: θα είχα ανοίξει και τις δυο εκτάσεις,εάν κάποιος,μας έλεγε ότι,ε!!!υπάρχουν 29 χωραφάκια άσπαρτα στην νέα έκταση,έτσι εκεί θα βάζαμε τα δένδρα του εβεντ,τα λαμπιδοδενδρα και η υπόλοιπη φάρμα θα ήταν για παραγωγή;),άντε τώρα να περιμένεις πότε θα έρθει η επόμενη πανσέληνος για να τελειώσεις ότι άρχισες και αύριο έχει δουλειά όλη την ημέρα 8)και δεν προλαβαίνω το δρώμενο,ελπίζω να έρθει γρήγορα το επόμενο .να είστε όλοι πάντα καλά:).

Αρέσει σε Coinhunter01, graganta, everme και 7 σε άλλους.
  19. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα δεν διαβασα απο την αρχη τηε σ.ε. και ετσι δεν θα μπορεσω να τελειωσω την αποστολη παραμυθι πανσεληνου και δεν θα παρω την γατονεραιδα αλλα και τη μπορω να κανο καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, Coinhunter01 και 4 σε άλλους.
  20. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, τέλος το δρώμενο και για μένα, απλά συνεχίζω για περισσότερα δωράκια. Καλή συνέχεια σε σας που το προσπαθείτε ακόμη, ενα μεγάλο ευχαριστώ σε γείτονες και φίλους για την βοήθειά τους.

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, gtrullis και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.