Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Παραλήρημα δέντρων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 3/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Ευχαριστώ Πολύ φίλε μου ελπίζω στο επόμενο "Πάρε Δώσε" να λειτουγήσουν σωστά οι υπόγειες δυνάμεις το Φαρμεράμα....

Αρέσει σε Gulit1, vickymou, jimixatz και 3 σε άλλους.
  2. everme

everme Ενεργός συντάκτης

εγω παντως με την πρωτη πετυχα το σανταλο οποτε με 5 φιορινακια που ειχα καθαρισα :D

Αρέσει σε jimixatz, skareleni, -Barbie73- και 3 σε άλλους.
  3. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλησπέρα, δυστυχως στο τρέχων ιβέντ παραλήρημα δέντρων ήμουν πολύ άτυχη, Ξόδεψα 120 φιορίνια και έτυχα μόνο ένα πολύ σπάνιο το μαγκρόβιο, κατά τα άλλα πολλές σεκόγιες, σοκολατόφυτα κ.α που δεν χρειαζόμουν. Ελπίζω σύντομα σε καλές ανταλλαγές όταν με το καλό ερθει το ιβέντ πάρε δωσε.

4. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

γεια σας ...δεν ξερω αν επειδη ειχα να παιξω καιρο ειπε ο κατιφες να με ευχαριστησει :p
    [​IMG] [​IMG]
    δεν εχω παραπονο μου τα εδωσε ολα τα καινουργια,το ενα μαλιστα διπλο xDκαι αυτα το ενα πισω απο το αλλο σχεδον χωρις να χρειαστει να δωσω πολλα φιορινια !!!:inlove:

Αρέσει σε maria_palou, -lousi-leon2001, Nantia123 και 3 σε άλλους.
  5. renalian

renalian Ενεργός συντάκτης

470 φιορινια και πηρα μονο το ενα απο τα καινουργια.απογοητευτικοτατο

Αρέσει σε Gulit1, maria_palou, graganta και 3 σε άλλους.
  6. βιβη.2003

βιβη.2003 Αναλυτής του παιχνιδιού

ειπα να παιξω και εγωωωωωω εχω ηδη παιξει 100 φιορινια με τον ιδιο συνδυασμό και τα εχει δωσει όλα εκτός απο το καινούριο!!!!
    καλα δεν ντρεπόμαστε καθόλου??επιτέλους μεταφέρετε τα σχολιά μας στην εταιρεία!!!

7. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αυτή η τύχη η έρμη ή θα σου κάτσει και θα χαρείς ή θα σε τυραννάει και θα νευριάζεις. Όσο περίεργο κι αν διαβαστεί, με 5 φιορίνια κατάφερα να πάρω το καινούριο - καρβουνοτέτοιο:p εμ όνομα είναι αυτό; Πολύ τα ψάχνετε αυτά τα ονόματα εκεί στην εταιρία. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσους προσπαθούν να το αποκτήσουν.

Αρέσει σε gtrullis, sofiapao76, elenigri και 8 σε άλλους.
  8. vickymou

vickymou Κόμης

μη στεναχωριεστε σε λιγεσ μερες θα μπει κανα ιβεντ και θα τα εχει σαν δωρο τζαμπα!!!!!!!!!!ετσι δεν γινεται τελευταια?μπας και κανω λαθος? θα δουμε

9. SYLVART

καλησπέρα, σε αυτό το δεντροπαραλήρημα έπαιξα 15 φορές τα 75 από τα 76 φιορίνια μου. Η τελευταία φορά μού έδωσε την αρακουάρια.
    Κέρδισα και 5 ανατριχιαστικές ιτιές, 3 ίταμους, 1 σταφυλέα και άλλα που δεν θυμάμαι. Καλή επιτυχία σε όλους.

Αρέσει σε FARMER.GP, gtrullis, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  10. hacker-3

hacker-3 Ενεργός συντάκτης

απο το "δωρακι" που μας εδωσε με τα 50 φιορινια κοστος 0,79 λεπτα του ευρω πήρα 10 δεντράκια και δεν ξοδευτηκα πολύ. πιστεύω άξιζε αν και δεν πήρα το τελευταίο δέντρο πήρα όμως 3 μυρίκη ερυθρά που δεν είχα!!!

Αρέσει σε Gulit1, skareleni, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  11. SYLVART

καλησπέρα σε όλους, πρωτη φορά ειχα τετοια επιτυχία σε αυτό το δρώμενο. Έπαιξα 6 μόνο φορες και οι τρεις ήταν από ένα σπάνιο δεντρο που δεν είχα ( κερασια του Σουρινάμ, παρδαλή ιτια και ρόδο της ερήμου ) καλή επιτυχία σε οσους δοκιμάσουν την τύχη τους :D

Αρέσει σε nota.dim1802, bmanolos, sofiapao76 και 2 σε άλλους.
  12. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,

έπαιξα κι εγώ ως συνήθως στο συγκεκριμένο δρώμενο, και δεν μπορώ να πω ότι δεν νιώθω τυχερός καθώς έτυχα και τα δύο νέα δεντράκια...

Καλή συνέχεια και καλή τύχη... ​

Αρέσει σε kat77, bmanolos, toylaaaaa και 3 σε άλλους.
  13. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Δύο προσφορές βοηθών σε άκυρο χρόνο + δύο αναγκαστικές αγορές βοηθών σε κανονική τιμή λόγω event = μηδέν φιορινάκια στο δεντροπαραλήρημα αυτή τη φορά

Αρέσει στους maria_palou και traxhla.
  14. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

Δεν υπαρχει λογος να παιξω , αφου δεν υπαρχει καποιο νεο δεντρακι

Αρέσει στους maria_palou, traxhla και nota.dim1802.
  15. deppy1970

deppy1970 Ανερχόμενος

ας μου εξηγήσει κάποιος, ποιος ο λόγος να παίξουμε στο παραλήρημα δέντρων , που πήγαν το Ρόδο της ερήμου και η Παρδαλή Ιτιά

Αρέσει στους Gulit1, maria_palou, traxhla και σε ακόμα ένα άτομο.