Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Παραλήρημα δέντρων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 3/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, εγώ πήρα 5 μπουκαμβίλιες , 3 λαβούρνου, 2 σόρβον ,1 μπιριμπά , 2 μουσμουλιές και
    1 κίτρινο λαπάχο.:mad::cry:;)

Αρέσει σε ath, graganta, βιβη.2003 και 3 σε άλλους.
  2. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλημέρα,
    αν και βγήκα πολύ κερδισμένος από την συγκεκριμένη ενέργεια της εταιρία, πρέπει να τονίσω ότι θεωρώ πως ήταν λάθος. Προσωπικά επειδή δεν ρίχνω πλέον πραγματικά χρήματα στο παιχνίδι, το να αποκτήσω τόσο εύκολα τα δέντρα που έβαλε ώς συνηθησμένα, ήταν δωράκι εξ ουρανού. :music:
    Όμως ήταν πολύ άδικο προς τους "πελάτες" που δίνουν χρήματα και με την αγορά διαφόρων αντικειμένων όπως μυστηριώδες δενδρύλια κλπ. θέλουν να έχουν κάποιο πλεονέκτημα (δεν ξέρω γιατί αλλά δικό τους θέμα). :sleepy:
    Όταν πριν πολύ λίγο καιρό βγήκαν και πάλι νέα δέντρα σκέφτηκα, κι άλλα νέα δεντρα τα οποία ίσως μπουν σε κάποια αποστολή και απλά θα καθυστερίσω μήνες να αποκτήσω και να ολοκληρώσω - τόσο καιρό όσο θα χρειαστεί για να μπουν στο πάρε-δώσε, ανταλλάζοντας με κάτι "πολύτιμο" για να τα αποκτήσω. :oops:

Δεν είχα σκεφτεί βέβαια την εταιρία - η οποία για καλή μου τύχη αποφάσισε για να αναιβάσει σίγουρα την αποδοχή/συμμετοχή στο συγκεκριμένο δρώμενο, έβαλε δύο πάρα πολύ δύσκολα δέντρα ως συνηθισμένα. Λεφτά και πάλι δεν έριξα διότι από αποστολές, δρώμενα αλλά και το σινεμά μάζεψα αρκετά ώστε να μπορέσω να παίξω μερικές φορές και πήρα κι εγώ τα δέντρα που ήθελα μαζί με τα καινούρια - εκτός από τις αναβαθμίσεις XL και XXL. Το παιχνίδι έχει γίνει στρατηγικής και υπομονής. Όποιος βιάζεται τελικα απλά συγχίζετε και εκνευρίζετε.

Όσο τρελό κι αν ακούγετε σκέφτηκα να ανοίξω νέο λογαριασμό, ώστε να εκμεταλλευφθώ τα φιορίνια που δίνει από την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και τις πρώτες αποστολές ώστε να συμμετάσχω και εκεί στο δρώμενο.

Τέλος, αν και θα ήθελα να ξαναεπαναληφθεί η κίνηση αυτή τονίιζω ότι ήταν άδικη και θα έπρεπε η εταιρία να σκεφτεί κάποιον τρόπο να αποζημιωθούν όσοι δέχτηκα το πλήγμα αν δεν θέλει να χάσει πολλά - χρήματα ακόμη και παίκτες.;)

Αρέσει σε ath, mariavet, icons1 και 6 σε άλλους.
  3. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

Για μενα μια χαρα ειναι το event,στο κατω κατω ειτε δωσεις φιορινια παλλιοτερα ειτε τα δωσεις τωρα το ιδιο πραγμα ειναι. Μαλιστα τωρα εχεις και πιο ελεγχομενα αποτελεσματα . Εδωσα 200 φιορινια για 40 δεντρακια και πηρα. 1 αστεροδεντρο,2 ροδιες,1 βραζ καρυδα,2 σορβος,4 κιτρινο λαπαχο, 5 κρανια,
    8 μπιριμπα, 1 χαρουπια, 3 μπουκαμβιλιες , 3 λαβουρνο, 6 πτεροκαρπος , 2 διοσπυρο , 2 σοκολατοφυτα ;)

Αρέσει σε ath, βιβη.2003, jimixatz και 2 σε άλλους.
  4. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Επαιξα και σημερα και καταφερα και συμπληρωσα οσα μου ελλειπαν! Το καλυτερο event για μενα, μπραβο στην εταιρια!

Αρέσει σε ath, βιβη.2003, jimixatz και 2 σε άλλους.
  5. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Τους έταξα τα "πάντα" (μέχρι και καμήλες να τους φέρνουν νερό να τα ποτίζουν)! δεν βαριέσαι, δεν θέλουν να φυτρώσουν με τίποτα στη φάρμα μου. Μόνο τ' αδέλφια της κρανιάς εμφανίζονται...

Αρέσει σε siourdistan, Megas_kokoriko, ath και 8 σε άλλους.
  6. ESABA

ESABA Ενεργός συντάκτης

χαλια παιχνιδι πολυ λοταρια!!!!!

7. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Το γεγονός ότι κάποια σχετικά νέα και σπάνια δέντρα ονομάστηκαν συνηθισμένα κλπ. κλπ. δεν είναι σωστό απέναντι προς αυτούς που πριν λίγο καιρό δώσανε χρήματα ώστε να τα κερδίσουν στα μυστηριώδη δενδρύλια. Το ίδιο ακριβώς έγινε και την τελευταία φορά στο συγκεκριμένο δρώμενο και παρά τις αντιδράσεις αντί να αλλάξει κάτι, σήμερα μας ανακοινώθηκαν τα συνηθισμένα δέντρα και είναι πιο απογοητευτικοί οι χαρακτηρισμοί τους από την προηγούμενη φορά.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης μετά από αυτό, θα πρέπει να κάνει - αν δεν το έχει κάνει είδη - τον απολογισμό του και να σκεφτεί τι θέλει και τι περιμένει από το παιχνίδι. Ανάλογα με το τι θα διαλέξει θα πρέπει να πράξει όσον αφορά τα δύο δρώμενα - το δεντοπαραλήρημα και τα μυστηριώδη δενδρύλια. Θα πρέπει δηλαδή να σκεφτεί τι συμφέρει στον καθένα να κάνει και να "παίζει" στο μέλλον ώστε να μην χαλάει την ζαχαρένια του.

Τι εννοώ πιο συγκεκριμένα...

Όποιον δεν τον πειράζει να δίνει 5 φιορίνια ανά δέντρο (στην τύχη και αν κάτσει το νέο είδος) και αποβλέπει σε ΧΤ από την πώληση των νέων καρπών στην λαϊκή και την ολοκλήρωση - εφόσον και εάν υπάρχουν - νέων αποστολών, θα πρέπει να κυνηγήσει τα μυστηριώδη δενδρύλια.

Όποιος θέλει δίνοντας 5 φιορίνια να παίρνει άμεσα και από περιορισμένη - δικής του επιλογής - γκάμα ένα δέντρο μεταξύ των οποίων και σπάνια... επιλέγει το δεντροπαραλήρημα.

Στην πρώτη περίπτωση έχεις ένα πλεονέκτημα ενός με δύο μήνες, κι αυτό μπορεί να είναι και πολύ μικρότερο, καθώς στα τελευταία δρώμενα μπήκανε αρκετά δενδρύλια. Από την άλλη όμως το ρίσκο να κερδίσει ένα σχετικά όχι συνηθισμένο αλλά άχρηστο δέντρο είναι πολύ μεγάλη.

Εγώ θα παίξω στο αυριανό δρώμενο μερικές φορές και βλέπουμε.

Τέλος η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω σε όλους τους παίκτες είναι... το αν θα δώσετε χρήματα για ένα εικονικό παιχνίδι ή όχι είναι δική σας επιλογή και δεν σας υποχρεώνει κανένας. Η εταιρία, όπως και κάθε εταιρία αποσκοπεί στο κέρδος γιατί αλλιώς δεν είχε λόγο ύπαρξης. Μην συγχύζεστε / στεναχωριέστε / θυμώνετε με τις αποφάσεις της και απλά δείτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι για όσο ακόμη μπορείτε και θέλετε να το παίζετε.

Τελευταία επεξεργασία: 16/1/17
    Αρέσει σε ath, lorenjo, Nantia123 και 11 σε άλλους.
  8. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

το πολύ καλό με αυτό το δεντροπαραλήρημα ήταν ότι δεν είχε καινούρια δέντρα. Το προτιμώ από τα μυστηριώδη μιά και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να τύχω καμία μηλιά χχλ, αλλά κάτι που θέλω λίγο ή πολύ. Έπαιξα 7 φορές και κέρδισα 1 κάσιους, 2 βιστέριες, 2 σταφυλέες και
    1 παγ. ελάτη και 1 σάνταλο που δεν είχα. Δυστυχώς στις επιλογές δεν υπήρχε η μπωκαρνέα που δεν εχω τύχει ακόμη. Καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν !!!

Αρέσει σε graganta, vagelis1968, Megas_kokoriko και 9 σε άλλους.
  9. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Έπαιξα 7 φορές. Πήρα δούριο,σταφυλέα,σοκολατοδεντρο,και 2 παγωμένη ελάτη.Δρεν είχα κανένα από αυτά.
    Και πήρα και πτερόκαρπο και λαβούρνο που είχα από ένα.
    Πήρα άλλα δύο και πέτυχα και το Σάνδαλο.

Τελευταία επεξεργασία: 17/1/17
    Αρέσει σε vagelis1968, keftedakimou, ath και 8 σε άλλους.
  10. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

καλησπερα σε ολους ,αν και φοβομουν οτι τα φιορινια μου θα πανε στραφι τελικα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο τα αποτελεσματα
    :D πετυχα ολα τα δεντρα που δεν ειχα ,(αυτα που φαινονται στις φωτο ) εκτος απο το σανδαλο, και απο αυτα που ειχα 2 λαβουρνο ,ενα πτεροκαρπο ,ενα χρυσοφυλλο [​IMG] [​IMG] ....πολυ το σκεφτομαι με την τυχη που ειχα να ξαναπαιξω μπας και μου κατσει και το σανταλο :p

Αρέσει σε ath, Gulit1, Nantia123 και 4 σε άλλους.
  11. paulos1.turbo

paulos1.turbo Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα,ειναι η 2η φορα που γραφω,κανουμε σαν τα παιδακια,όταν μας δωσουν μια σοκολατα όλα καλα, όταν βαλουν καποιο event που πρεπει να βγαλουν χρηματα αρχιζουμε να κατηγορούμε,γι αυτό το λογο καλο θα είναι να περιμενουμε πρωτα τις κινησεις που κανουν και μετα τον εξαψαλμο,ετσι είναι όλα τα παιχνίδια θα πρεπει να βγαζουν και το μεροκαματο,οσοι μπορουν πληρωνουν.βεβαια θα μπορουσαν τις χωρες που είναι σε κριση να τις βοηθουσαν λιγο περισσοτερο,αυτό πρεπει να δουν.

Αρέσει στον/ην ath.
  12. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλησπέρα! 2 βιστέριες, 2 κάσιους, 1 λαβούρνο8) 2 σταφυλέες και 1 δούριο που δεν είχα...

Αρέσει σε ath, graganta, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  13. smacsyl

smacsyl Άρχων του φόρουμ

Αν και δεν μου αρεσε το γεγονος οτι καποια σχετικα καινουρια δεντρα καταταχθηκαν στα συνηθισμενα οπως ο πτεροκαρπος η ακομα και το λαβουρνο που δεν ειχα, επαιξα εξι φορες και δεν απογοητευτηκα αφου τις τεσσερις πηρα δεντρα που δεν ειχα ( 2 λαβουρνο , 1 βερικοκια!! και 1 δουριο).Τα αλλα δυο ηταν πτεροκαρπος και βιστερια που εχω αλλα ηταν και αυτα καλοδεχουμενα.Μολις νιωσω τυχερος θα κανω ξανα μια επισκεψη στο παραληρημα ;).

Αρέσει σε ath, skareleni, Gulit1 και 2 σε άλλους.
  14. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Το μόνο δέντρο που δεν είχα είναι το σάνταλο, και εξακολουθώ να μην το έχω. Δεν απογοητεύτηκα όμως καθόλου. Πήρα μόνο καλά δέντρα μπορώ να πω. Σοκολατόφυτο, 2 δούρια, , 2 πτερόκαρπους, σταφυλέα και 1 χρυσό φύλλο. Δεν με πείραξε καθόλου που είχε τόσο καλά δέντρα στα συμηθισμένα, ίσα ίσα γι αυτό έπαιξα. Το προτιμώ αυτό το ιβέντ απο τα μυστηριώδη δενδρύλλια που συνήθως δίνουν παμπάλαια δέντρα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δε δίνω λεφτά για δενδρύλλια. Και αν και δε με συμφέρει, νομίζω οτι αυτή η τακτική θα αποτρέψει πολλούς απο το να αγοράζουν τα δενδρύλλια. Εμένα πάντως μου αρέσει.

Τελευταία επεξεργασία: 19/1/17
    Αρέσει σε LILA413, pap100, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  15. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλημερα εισαι σιγουρος για την μπωκαρνέα? γιατι δεν την ειδα πουθενα στα δεντρα επιλογής.

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
  16. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Έχεις δίκιο. Δεν τα θυμόμουν καλά και τα μέτρησα και λάθος. 7 πήρα.

Αρέσει στους jimixatz, soyla74, Gulit1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  17. demonme

demonme Αρχάριος στο φόρουμ

εγω εχω μια απορια... αφου η μπιριμπα ηταν στο προηγουμενο μετα γιατι βγηκε?? κ γιατι δεν βαζουν ως σπανια ακακια λυγαρια η καποια αλλα που δεν υπαρχουν πουθενα? τωρα με ποια λογικη μπαινουν σπανια δεντρα ως συνηθισμενα? εαν και καθολου δεν με χαλαει γιατι εχω περισσοτερα καλα αποτελεσματα... αλλα οι αναβαθμίσεις μου φαινονται παντελως αδιαφορες

Αρέσει στους jimixatz και maria_palou.
  18. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Πήρα 3 Πτερόκαμπο, 2 Μαύρη ιτιά, 4 Κάσιους, 2 Σοκολατόφυτο, 1 Σάνταλο, 7 Δούριο, 3 Λαβούρνο, 3 Σταφυλέα, 1 Νεκταρίνια,
    3 Βιστέρια και 1 Παγωμένη Ελάτη. Καλό βράδυ.o_O:sleepy:

Αρέσει σε LILA413, jimixatz, maria_palou και 6 σε άλλους.
  19. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Είμαι σχετικά καινούργιος παίκτης και παίζω αυτό το παιχνίδι χωρίς να βάζω χρήματα (όχι γιατί είναι πολλά αλλά γιατί αξιοποιώ τα χρήματά μου σε άλλου είδους διασκεδάσεις). Τα φιορίνια που έχω λοιπόν είναι λίγα και προέρχονται από τις αποστολές. Μπόρεσα να παίξω δύο φορές και πήρα δύο δεντράκια που δεν τα είχα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό είναι για να το παίζεις χαλαρά και για πολλά χρόνια οπότε γιατί να βιαζόμαστε;;;; Εκείνο το πτερόκαρπο το κυνηγάω καιρό και δε λέει να το πάρω... όπως λέει και ένας συμπαίκτης παραπάνω ... του έβαλα λίπασμα, το σκάλισα, το πότισα αλλά αυτό δεν φυτρώνει στη φάρμα μου. Παιδιά χαλαρά (Θεσσαλονικιός εδώ) το παιχνίδι αυτό είναι για να περνάει η ώρα ευχάριστα...

Αρέσει σε elenigri, LILA413, jimixatz και 7 σε άλλους.
  20. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαιρετώ σας,έπαιξα 2 φορές κι απέκτησα μια βερικοκιά και μια λεμονιά...Megas_kokoriko στο επόμενο πάρε δώσε θα γεμίσεις πτερόκαρπους ,αν σου στείλουμε όλοι από ένα...

Αρέσει σε elenigri, LILA413, jimixatz και 4 σε άλλους.