Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Παραλήρημα δέντρων

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 3/11/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις για το δρώμενο
    Παραλήρημα δέντρων

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων. Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Δεντροπαραλήρημα.17510/#post-132155
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην KATAPIOS4.
  2. dalaveria.gr

dalaveria.gr Ανερχόμενος

Καλησπέρα.
    Θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμος και να γράψω κόσμια , στα πλαίσια των κανόνων , αλλά μου είναι εξαιρετικά δύσκολο.
    Ψάχνω να βρω τη λογική των σχεδιαστών - αρμοδίων που σκέφτηκαν το μηχανισμό αυτού του ιβεντ αλλά δεν την κατανοώ.
    Αναρωτιέμαι αν αυτοί είναι παίκτες , αν γνωρίζουν το παιχνίδι , αν έχουν γνώση του αντικειμένου αλλά και πάλι δεν βρίσκω λογική.
    Δε βρίσκω καμία δικαιολογία για όσα κάνουν , δε βρίσκω σκοπό και αιτία , λες και παίζουμε εντελώς άλλο παιχνίδι.
    Πως να δικαιολογήσω το χαρακτηρισμό "συνηθισμένα" στα δέντρα μπουκαμβίλια και μπιριμπά?? με ποιά λογική ?
    Προ λίγων μηνών πλήρωσα το πακέτο των 30 δενδρυλλίων για να αποκτήσω σίγουρα ένα απ αυτά και αγόρασα δενδρύλλια plus μήπως και τύχω 1-2 ακόμη. Προ λίγων μηνών αυτά ήταν τα πιο hot δέντρα και έπρεπε να "χρυσοπληρώσω" για να τα αποκτήσω. Δεν πρόλαβαν να μπουν ούτε στο πάρε-δώσε και σήμερα χαρακτηρίστηκαν συνηθησμένα !!! Θα τρελαθούμε ομαδικώς εδώ... λες και όλοι οι παίκτες έχουν αποκτήσει αυτά τα δέντρα και είναι κάτι το αδιάφορο - συνηθσμένο να τα έχουν όλοι.
    Βέβαια η δικαιολογία πως ήρθαν αναβαθμίσεις αυτών των δέντρων είναι επιεικώς αστεία έως αφελής γιατί πολύ απλά ρωτώ γιατί δεν αναβαθμίστηκαν παλαιότερα δέντρα (κρανιά ή σόρβος) και έπρεπε να αναβαθμιστούν αυτά?
    Και εδώ είναι ο λόγος που με εξοργίζει... η εξήγηση που δίνω είναι πως η εταιρία το έκανε γιατί δεν θέλει να έχουν αυτά τα δέντρα διαπραγματευτική αξία στο πάρε-δώσε όταν θα γίνει αυτό.Να μην έχουν ανταλλακτική δύναμη ή να έχουν όσο γίνεται μικρότερη. Να μην μπορείς να κάνεις μεγάλες ανταλλαγές με αυτά τα δέντρα . Να μην πέρνεις τα καλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού δίνοντας ένα δέντρο.
    Αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στα ταμεία της γιατί οι παίκτες που αγοράζουν πολλά φυντάνια δεν αγοράζουν τίποτε άλλο αφου μέσω των ανταλλαγών αποκτούν όλα τα υπόλοιπα (σταύλους -εργαστήρια -δέντρα- διακοσμητικά)
    Καταλαβαίνεται λοιπόν πόσο μας υποτιμά η εταιρία ?? πόσο άσχημα μας διαχειρίζεται ως παίκτες ?
    Απ τη μια θέλει τα ωραία μας λεφτά , μας πουλά ακριβά την ικανοποίηση απόκτησης ενός νέου δέντρου απ τα δενδρύλλια το οποίο σήμερα - εν όψη της αξιοποίησης του στο πάρε-δώσε φρόντισε να το κάψει ξαναβάζοντας κι άλλα χρήματα στα ταμεία της απ αυτούς που δεν το κέρδισαν έως τώρα!!! Αισθάνθηκα σήμερα σα να με "έφτυσε" κατάμουτρα...
    Τώρα η εταιρία θα προσπαθήσει να με βγάλει τρελό εμένα και όλους όσους βάζουμε πολλά χρήματα στα φυντάνια , πως δεν είναι έτσι και πως κάνουμε λάθος... Λογική απάντηση στο ερώτημα , γιατί αυτα τα 2 δέντρα και όχι το σόρβο ή την κρανιά , δε θα δώσει...
    Και οι "ομορφιές" συνεχίζονται και σε άλλες κατηγορίες... Η βραζιλιάνικη καρυδιά ΧLείναι ασυνήθιστο δέντρο ? η οξιάXL και όλη η παρέα??
    Δε θα το γλυτώσω το εγκεφαλικό σήμερα... έχω δει πάρα πολλά αλλά αυτό σήμερα με ξεπερνάει...
    Καλό θα ήταν να έχουμε μια απάντηση για τις απείρου κάλλους διαβαθμίσεις των δέντρων , ειδικά γι αυτά τα δύο που μέχρι χθες καταξοδεύτικα για να αποκτήσω μερικά και σήμερα -ως δια μαγείας- γίνανε "σούπα" (φυσικά να μας πουν γιατί να αναβαθμιστούν αυτά και όχι παλαιότερα δέντρα)
    Κατά τα άλλα και μετά απ αυτά , μου είναι παντελώς αδιάφορα τα δέντρα σας , αδιάφορες οι αποστολές σας και δε σκοπεύω να αγοράσω ούτε μισό δενδρύλλιο , γιατί "το φυσάω και δεν κρυώνει" με αυτό που κάνατε. Το επόμενο στάδιο είναι να τα χαρίσετε σε όλους σε κάνα ημερολόγιο. Καλύτερα να κρατήσετε εσείς τα φυντάνια κι εγώ τα χρήματά μου κι έτσι να αποφύγω κι άλλη φόρτιση που εσχάτως φροντίζετε να μας δίνετε άφθονη , αντι για διασκέδαση. Για πόσο ακόμη άραγε???
    Καλό απόγευμα.

Αρέσει σε Gulit1, zaxaroula80, lorenjo και 60 σε άλλους.
  3. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Τα ίδια Παντελάκι μου...
    Άλλα δύο νέα δένδρα, νέες αναβαθμίσεις προηγούμενων κλπ..
    Το μόνο καλό είναι ότι ίσως πάρω κανένα πτερόκαρπο ή λάβουρνο που έχω από 1 και 2 αντίστοιχα.
    Αλλά έχει καταντήσει πολύ κουραστικό. Δεν προλαβαίνουμε καν να κάνουμε απόθεμα καρπών από τα προηγούμενα "νέα" δένδρα, ή να βγάλουμε μερικά ΧΤ από πώληση των καρπών τους και γίνονται συνηθισμένα!
    Αχ, ως μπότεν?!

Αρέσει σε μαιρη, Elvira3310, βιβη.2003 και 20 σε άλλους.
  4. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Προσυπογράφω όλο το post σου και να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο εγώ αλλά και χιλιάδες άλλοι. Η αδιαφορία των αρμοδίων στα γραφόμενα μας συνεχίζεται αδιάλειπτα και μην ''τσιμπάτε'' ορισμένοι που μας έριξαν 2-3 event τελευταία σε βατά επίπεδα για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια που οδήγησαν ορισμένοι το farmerama που τόσο αγαπήσαμε !!

.

Αρέσει σε lorenjo, XAMBILL, αμφιθεα και 32 σε άλλους.
  5. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Εγω που δεν παιρνω δενδρυλλια χαρηκα πολυ με το event!
    Θα παιξω γυρωστις 20-30 φορες μιας και σχεδον ολα τα δεντρα εκτος απο5-6 μου λειπουν!
    Καλη τυχη σε ολους΄Θα μας χρειαστει

Αρέσει στους Gulit1, ioanna6929, KATAPIOS4 και σε ακόμα ένα άτομο.
  6. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

νομίζω οτι το ιβεντ αυτό θα είχε νόημα αν περιλαμβάνονταν δέντρα πραγματικά σπάνια όπως το αρωματικό δέντρο, το γαλατόδεντρο αγελάδας και κατσίκας, μελόδεντρο ή ακομη και τζαμπο δέντρα. Τώρα πώς έγινε και η οξιά χχλ είναι σπάνια δεν το καταλαβαίνω, εχω 8 και δεν τις είχα και σε εκτίμηση !! ;)

Αρέσει σε μαιρη, jim3215, βιβη.2003 και 14 σε άλλους.
  7. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Αυτα αποκτωνται με τεραστια ευκολια στο παρε δωσε... Ενω τα νεα καμια φορα δεν επριλαμβανοννται καν, ανδεν εχουν περασει οσοι μηνες πρεπει

8. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Θα συμφωνήσω απόλυτα με dalaveria & koursaros, καθότι αντιπροσωπεύουν όλα αυτά που σκέφτομαι να γράψω. Νομίζω οτι απο τότε που η εταιρία άλλαξε χέρια, πάει απο το κακό στο χειρότερο. Τα δρώμενα, δυσκολεύουν ολοένα και περισσότερο. Το προηγούμενο για να το τελειώσω πραγματικά ίδρωσα... και οχι μόνο εγω, αλλα και η τσέπη μου. Πριν λίγο καιρό είχαμε νέα δέντρα, κάναμε αγώνα δρόμου να τα αποκτήσουμε, και τι έγινε; Μια τρύπα στο νερό, ούτε καν στη λαική δεν τα πουλάμε, ουτε καν σε κάποια αποστολή να τα αξιοποιήσουμε. Τώρα διαβάζω οτι βγαίνουν νεες αποστολές, με δέντρα που έχουμε ήδη, εδω και καιρό, αλλά και με δέντρα που θα αποκτήσουμε με το νεο δρώμενο. Αν συμμετάσχουμε εννοείται. Αναρρωτιέμαι όμως αφου η εταιρία μας βλέπει ως παίκτες [λέμε τώρα] και οχι σαν πελάτες [ας το δω έτσι], δεν έχει κάνει κάτι ωστε να μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι, και οι παίκτες που δεν έχουν την δυνατότητα οικονομικά να συμμετάσχουν σε κάποια δρώμενα ή σε κάποιες αποστολές που ίσως με χρήματα τελειώνουν πιο εύκολα. Αλλά και οι πελάτες [παίκτες] που καταθέτουν τα ωραία τους ευρώ. Δυστυχώς παρατηρώ οτι όλοι είμαστε δυσαρεστημένοι, και οι μεν, και οι δε. Άραγε, αν μια φορά ΔΕΝ συμμετάσχει ΚΑΝΕΝΑΣ σε κανένα νεο δρώμενο αγοράς με φιορίνια, τι θα γίνει; Τουλάχιστον απο τους Έλληνες παίκτες. Δυστυχώς όμως κανένας δε θα το κάνει αυτο, καθότι ΟΛΟΙ αγαπάμε αυτό το παιχνίδι, είτε νέοι παίκτες, είτε παλιοί. Και είναι κρίμα πραγματικά να βλέπουμε σε καθημερινή βάση τέτοια κατάσταση. Πραγματικά με κουράζουν τέτοιες ιστορίες, με στεναχωρούν, και το παιχνίδι είναι ενα μέσο να μας φεύγει το άγχος της καθημερινότητας, να ξεφεύγουμε μέσα απο εικονικές φάρμες. Λυπάμαι πραγματικά. Εύχομαι στο μέλλον να βλέπω μόνο ευχάριστα πράγματα εδω μέσα, γιατί ολοι μαζί είμαστε μια παρέα, είτε συντονιστές, είτε παίκτες. :)

Αρέσει σε Gulit1, ESABA, XAMBILL και 28 σε άλλους.
  9. powerranger91

powerranger91 Κόμης

αν και τα μυστηριωδη δενδρυλλια δε με αφορουν σαν δρωμενο εδω και πολυ καιρο,το δεντροπαραληρημα με ενδιαφερει αρκετα.παλι με δεντρα εχει να κανει,αλλα ουτε να περιμενεις 5 ωρες να γινουν τα αποκαλυπτηρια χρειαζεται ουτε ειναι αχρηστα.τα 2 δεντρα(πτεροκαρπος και λαβουρνο) ειναι ακομη σπανια με πολυ καλη τιμη στη λαικη,αν και περασαν τοσοι μηνες απο τη μερα εισαγωγης τους στο παιχνιδι.οι αποστολες που ζητουν τους καρπους τους ειναι πολυ πιο γενναιοδωρες απο τις αντιστοιχες των μυστηριωδων δενδρυλλιων για καποιον λογο που δεν αντιλαμβανομαι.κι οι τρεις νεες αποστολες δινουν πολυ καλες ανταμοιβες.ειδικα η αποστολη <<μην κοιτας επανω>> ειναι ενα δωρακι για ολους μας,αφου ζηταει μονο καρπους παλιων δεντρων που οι περισσοτεροι διαθετουμε.
    τη θετικη πλευρα προσπαθω να δω.
    δεν προσπαθω να καταλαβω με ποιο σκεπτικο θεωρουν συνηθισμενη την μπουκαμβιλια και σπανια την χχλ οξια,γιατι θα τρελαθω.
    δηλαδη εγω που εχω τοσες χχλ οξιες χωρις να εχω αγορασει καμια απο αυτες,πρεπει να θεωρω τον εαυτο μου υπερτυχερο; xD
    απλα εχουν χιουμορ οι ανθρωποι και το επιδεικνυουν ακομη και σε περιπτωσεις ξενων χρηματων.ποιος θα γελασει καλυτερα δεν ξερω.
    παρτε το αποφαση πως η εταιρεια ετσι λειτουργει και πραξτε τα δεοντα.μη χαλατε τη ζαχαρενια σας.
    θα αγορασω μερικα δενδρυλλια με τα φιορινια που εχω μαζεψει κι ο,τι τυχω.δε σκαω.δε θα τα κλαψω.
    καλη μας τυχη! :inlove:

Αρέσει σε dinaspyro, μαιρη, βιβη.2003 και 17 σε άλλους.
  10. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

γειά σας,η δική μου γνώμη είναι ότι η εταιρία έβαλε τη μπουκαμβίλια κ το μπιριμπά στην κατηγορία συνηθισμένα ,για να αποκτήσει ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ιβέντ, εάν κρίνω από εμένα δεν το έπαιζα γιατί μου φαινόταν αδιάφορο,μιάς κ τα δέντρα που περιείχε εώς τώρα,εκτός από τα 1-2 σπάνια τα είχα πάρα πολλές φορές απο τα μυστ. κ δεν έμπαινα καν στον κόπο να παίξω......βέβαια κ τα συγκεκριμένα δέντρα τα έχω απο τα μυστ. κ έχει πέσει η τιμή τους στη λαική..... απέκτησε ενδιαφέρον όμως με αυτή τη προσθήκη των δύο δέντρων που δεν θα δοθούν κ πάλι απλόχερα μιάς κ η επιλογή των συνηθισμένων δέντρων είναι πέντε....τουλάχιστον έχεις λιγότερες πιθανότητες να κερδίσεις μόνο άχρηστα

Τελευταία επεξεργασία: 3/11/16
    Αρέσει σε μαιρη, βιβη.2003, *ΜΑΜΑ* και 5 σε άλλους.
  11. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Παιδια και αυτό το ιβεντ με αληθινα λεφτα είναι οποτε τι διαφορα εχει αν τα πληρωσατε πριν κανα μηνα δυο τι θα τα πληρωσουν τωρα οι υπολοιποι που θα τσιμπησουν το θεμα είναι απλο και το εχω ξαναπει οσο και να φωνάζετε δεν γινετε τιποτα γιατι καποιοι αλλοι αγοραζουν και οσο αγοραζουν η εταιρια χαζη δεν είναι θα πουλαει.

Αρέσει σε 210patra, *ΜΑΜΑ*, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  12. verybadfarmer

verybadfarmer Ενεργός συντάκτης

αν δεν αγόραζαν κάποιοι* δεν νομίζω να υπήρχε παιχνίδι κ εταιρία,για ποιο λόγο άλλωστε? αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, αλλά πώς διαμορφώνεται η ροή του παιχνιδιού σε σχέση με τα θέλω των παιχτών

*που πιστεύω είναι πολλοί,ασχέτως συχνότητας

Αρέσει σε NOTHS58, ESABA, ioanna6929 και 2 σε άλλους.
  13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Αυτό όμως δε σημαίνει πως ναι μεν η εταιρία πουλάει, αλλά κι εμείς ως παίκτες δε θα λέμε την γνώμη μας, είτε αρέσει, είτε οχι;. Επιτέλους πρέπει να λέμε και τα στραβά, οπως λέμε και τα ίσια του παιχνιδιού. Στη τελική φίλη μου, ΕΜΕΙΣ στηρίζουμε το παιχνίδι, οπως ο καθένας μπορεί, διότι αν δεν υπάρχουν παίκτες δε θα υπάρχει παιχνίδι, απλά πράγματα!!!

Αρέσει σε NOTHS58, μαιρη, βιβη.2003 και 9 σε άλλους.
  14. Eleanor13

Eleanor13 Νέος ειδικός

Πραγματικά, πολύ απογοητευτικό. Η λέξη "σπάνιο" έχασε την αξία της πλέον. Το μπιριμπά, η μπουκαμβίλια, το λαβούρνο και ο πτερόκαρπος δεν έχουν μπει καν στο Δώρο-και-Εμπόριο, και τώρα δίνεται η ευκαιρία να αποκτηθούν πολύ εύκολα, βάζοντας τα δύο πρώτα στην κατηγορία των "συνηθισμένων", όπου ακόμα και η κουτσή Μαρία αναγκαστικά θα πετύχει ένα. Και άρα οποιοσδήποτε είχε ένα από αυτά από συνδυασμό 70% χρημάτων και 30% τύχης θα χάσει το πλεονέκτημα που είχε πριν, γιατί με ένα σπάνιο δέντρο παίρνεις σχεδόν ό,τι σου λείπει στο Πάρε Δώσε. Και τώρα σκέπτομαι όλους αυτούς (και τον εαυτό μου) που σπαταλήσαμε χρήματα για να πάρουμε αυτά τα δέντρα, να χάνουμε το όποιο προβάδισμα είχαμε, και βγάζω καπνούς. Τα δέντρα από τα δενδρύλλια σταματούν να είναι σπάνια σχεδόν μετά από ένα μηνά μετά την εισαγωγή τους, και δεν μου φαίνεται πολύ λογικό. Μέχρι να περάσουν οι τέσσερις μήνες για να μπουν στο Πάρε-Δώσε, έχουν έρθει τόσα δρώμενα, που όλοι τα έχουν, οπότε ποιος το νόημα ανταλλαγής πλέον; Μέχρι τώρα, ο πτερόκαρπος και το λαβούρνο (μπουκαμβίλια και μπιριμπά λιγότερο τόσο) ήταν πραγματικά σπάνια· αν δεν τα είχες τύχει τότε, δεν υπήρχε τρόπος να τα βρεις παρά στο δρώμενο της ανταλλαγής. Τώρα... πφ. Πάει η αίγλη.

Αρέσει σε βιβη.2003, ioanna6929, soyla74 και 8 σε άλλους.
  15. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

για αλλη μια φορα ουτε που θα παιξω το συγκεκριμενο ιβεντ γιατι το θεωρω καθαρα κερδοσκοπικου χαρακτηρα και μετα απο λιγο καιρο τα δεντρα αυτα δεν εχουν καμια αξια!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε ESABA, niktsa1, foivos1999 και 6 σε άλλους.
  16. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Γεια στην τρελοπαρεα , εφυγαν πολλα φιορινια αλλα ακουστε αποτελεσματα 8 λαβουρνα 13 μπουκαμβιλιες , καρποσ δισπυρου , 2 σοκολατοδεντρα , 10 πτεροκαρπος !! Μπορει να πηρα πολλα αλλα βγκα κερδισμενος!

Αρέσει σε βιβη.2003, jimixatz, KATAPIOS4 και 9 σε άλλους.
  17. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Επισης δεν σχολιασε κανεις τις αποστολες που εφερε το δρωμενο σημερα!
    Με εξαιρεση μερικα βηματα οι περισσοτεροι εχουμε τους καρπους, και παιρνουμε ενα σωρο αστερακια τπε και λιπασματα!
    Οσον αφορα τα δεντρα εγω πηρα: 4 σορβους 1 κρανια 2 μπουκαμβιλια 1 λαβουρνο 1 μπιριμπα 2 χαρουπιες 1 βρ καρυδιες 2 πτεροκαμπους και Διοσπυρο

Τελευταία επεξεργασία: 4/11/16
    Αρέσει σε βιβη.2003, jimixatz, KATAPIOS4 και 8 σε άλλους.
  18. GeorgeK76

GeorgeK76 Προχωρημένος

Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω το ποσοστό επιτυχίας για τα σπάνια δέντρα. Κανονικά, μία στις οκτώ προσπάθειες θα πρέπει να μας δίνει σπάνιο δέντρο. Ως ποσοστό, αυτό μεταφράζεται σε 12,5%. Η δικιά μου επιτυχία σε ένα σεβαστό αριθμό προσπαθειών ήταν της τάξεως του 3,65%. Να δεχτώ ότι δε θα μας πετύχουν όντως σπάνια δέντρα 1 φορά στις οκτώ. Αλλά το ποσοστό που μέτρησα είναι σχεδόν 3,5 φορές μικρότερο. Πόσο τυχαίος είναι ο μηχανισμός επιλογής του δέντρου που θα πάρουμε σε κάθε μας προσπάθεια;

Αρέσει σε βιβη.2003, KATAPIOS4, ioanna6929 και 2 σε άλλους.
  19. titanikos1

titanikos1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

χαρουπια ετυχα που εχω αλλεσ δυο τρεισ στο αριθμο τωρα ........σκετομαι να μην ασχοληθω με αυτο το ιβεντ ξανα εκτοσ αν εχει τζαμποδεντα φιορινιοδεντρα κτλ τα μπιριμπα οξια κτλ καποια στιγμη θα αγορασω απο την λαικη κι αν οχι εχει καλως δεν θα χαλασω τν καρδουλα μου για ενα παιχνιδι που ασχολουμαι για να παιρνώ ευχαριστα την ωρα μου

Αρέσει σε βιβη.2003, jimixatz, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  20. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

για μένα είναι το καλυτερο δεντροπαραληρημα καθως σε 20 προσπάθειες ετυχα για 1η φορα:
    1 σοκολατοφυτο,1 διοσπυρο,2 μπουκαμβιλιες ,3 μπιριμπα ,2 λαβουρνο, 4 πτεροκαρπους και κατι αλλα που τα ειχα κάμποσες φορες...
    επιτελους θα ολοκληρωσω τις αντιστοιχες αποστολες!!
    και ισως παιξω μερικες φορες ακομα..
    καλη τυχη σε ολους

Αρέσει σε siourdistan, βιβη.2003, titanikos1 και 14 σε άλλους.