Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Παρέλαση παγονιών

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 7/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Καλησπέρα.
    Εγώ ήδη από την Παρασκευή αποφάσισα να σταματήσω στον 1ο γύρο πριν ολοκληρώσω την παράδοση των 50 βραβείων.
    Έκρινα ότι δεν αξίζει να θυσιάσω τις σούπερ τροφές για να ολοκληρώσω το δρώμενο.
    Καλή συνέχεια σε όσους συμμετέχουν.

Αρέσει σε mmixail, jimixatz, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  2. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

καλησπερα ,και εγω το ιδιο εκανα !!!!και δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να αγορασω και σουπερ τροφες!!!;)εκανα μονο 7 βηματα

Αρέσει σε Gulit1, jimixatz, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  3. giannis58

giannis58 Ανερχόμενος συντάκτης

η μπωκαρνέα είναι δέντρο του νησιου το ίβεντ έδωσε 5 δέντρα της φάρμας η κάνω λάθος?

Αρέσει στους sofiapao76, jimixatz και kolokythopitas.
  4. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

καλησπέρα! το event έδωσε 5 μυστηριώδη δενδρύλλια "λότσε" της φάρμας, έχεις δίκιο. Είχα στο νησί 2 μυστηριώδη που δεν τα είχα ανοίξει και αυτά μου έδωσαν τις μπωκαρνέες. Τα 5 λότσε δεν τα έχω ανοίξει ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία: 13/3/17
  5. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

εγω συνηθως με αυτου του ειδους τα ιβεντ δεν ασχολουμαι.....αυτη τη φορα πηρα μονο τον αρχικο θρονο ετσι απλα για το διακοσμητικο... δεν συνεχισα στα επομενα γιατι δεν φτανουν τα μισθα.......

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  6. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα η περισσοτερη απο εμας τα καταφεραν πυστευω πολυ καλλο ιβεντ πολυ με καλα δωρα.

7. Louisa

Louisa Κόμης

Καλημέρα. Πολύ ωραία γραφικά και πολύ ωραίοι στάβλοι. Εύκολο αν είχες τις ΣΤ...
    Τώρα τι κέρδισα; Από τις εκτροφές...τζίφος...
    Από τα μυστηριώδη.... 1 ιπποπόταμος, 1 μπουκαμβίλια... τουλάχιστον μου έμειναν οι ωραίοι στάβλοι του παγωνιού...

Αρέσει σε maria_palou, Gulit1, jimixatz και 3 σε άλλους.
  8. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα! έτσι για την ...ιστορία, τα λότσε ήταν ευτυχώς XXL αλλά ...ξηλώστε, φυτέψτε, τελειώσατε και μυαλό δεν βάλατε... και εις άλλα με υγεία...

Αρέσει σε maria_palou, Gulit1, jimixatz και 3 σε άλλους.
  9. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] Ουφ!!! Πάει κι αυτό! Με παίδεψε λίγο ,γιατί χρειαζόμουν λίγες ακόμα σ.τ.,αλλά εκανα κάποιες αποστολές και τις βρήκα.Νόμιζα δε θα προλάβω ,αλλά οκ.Ωραία δώρα...θα πω... μόνο αν τύχω το ασχημούλικο αξολοτλ.Σε γενικές γραμμές ήταν ωραία τα δώρα.Καλή συνέχεια σε όσους τρέχουν ακόμα!!!

Αρέσει σε maria_palou, Gulit1, jules3 και 7 σε άλλους.
  10. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.