Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Παρέλαση παγονιών

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 7/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα πολυ καλλο το ιβεντ και πολυ καλος ο μηχανισμος τα παγονια σαν ομορφα ζωα που ειναι τη ομορφα που στεκεται το ενα διπλα στο αλλο και το ενα ομορφοτερο απο το αλλο και τη ομορφα που ανοιγοκλεινουν τα φτερα τους μοιαζουν μεταξυτους αλλα δεν ειναι ιδια αυτο ειναι που μας παρεσυρε τους περισσοτερους απο εμας να τελειωσουμε το ιβεντ και οσο γεια τα εξοδα τη να κανουμε πρωτη φορα που δεν λογαργιασα το κοστος σε αυτην τη ζωη σχεδον τιποτα δεν μας χαριζεται καλλη συνεχεια σε ολους και ολες.

Αρέσει σε markos5560, kolokythopitas, Elvira3310 και 8 σε άλλους.
  2. Elvira3310

Elvira3310 Ενεργός συντάκτης

καλο απογευμα, κατα αρχην θελω να ευχαριστησω τους συμπαιχτες μου, που με μηνυμα αλλα και στην σελιδα εδω μου επισημαναν τον δευτερο γυρο, το λαθος μου ηταν, οτι δεν αφησα την εικονα να γεμισει και την φωτογραφισα πριν ολοκληρωθει, και ετσι δεν παρουσιαστηκε ο δευτερος γυρος, σας ευχαριστω ολους!! καλη συνεχεια σε οσους το προσπαθουν ακομα!;)

Αρέσει σε ath, jimthrilosgate7, markos5560 και 17 σε άλλους.
  3. jimthrilosgate7

jimthrilosgate7 Νέος ειδικός

καλό απόγευμα σε όλους. ήταν ένα εύκολο δρώμενο για όσους είχαν σούπερ τροφές.

τα δώρα ήταν πολύ καλά. από τους μυστηριώδεις σταβλάρχες έτυχα 1 φωλιά κόκκινου πάντα, 2 λακκούβες ιπποπόταμου (είχα άλλους 5):) και 2 λιμνούλες αξολότλ (δεν είχα):D.
    καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν.

Αρέσει σε ath, markos5560, Nantia123 και 17 σε άλλους.
  4. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Μπράβο παιδιά! Και στα δικά μας! Εγώ τώρα γέμισα τα εκτροφεία μου, και το βράδυ, θα ξεκινήσω και γω το ιβέντ, μιας και την Τετάρτη, δούλευα ακριβώς τις ώρες που είχε γεννητούρια. 15.00 με 23.00. Μα είναι ώρες αυτές; Τα βάζετε που τα βάζετε μόνο 8 ώρες, ας ήταν τουλάχιστο, 12.00 με 20.00, να προλαβαίνουν και οι πρωινοί και οι απογευματινοί. Ευτυχώς, έχω χάσει τον ενθουσιασμό μου για το παιχνίδι, και δεν ανυπομονούσα. Μακάρι να πάρω και γω 1 αξολότλ, αν και δεν το πιστεύω!
    υσ. Τα παγόνια είναι όντως απο τα πιο όμορφα ζώα για εκτροφή, και επιτέλους μπήκαν!

Αρέσει σε Louisa, markos5560, ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ και 12 σε άλλους.
  5. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τελείωσα κι εγώ από χθες,αλλά τώρα θυμήθηκα να γράψω.

Καλό απόγευμα σε όλους.

Αρέσει σε ath, takis.00, markos5560 και 14 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

τελος και εγω

Αρέσει σε takis.00, markos5560, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  7. daskalos31

daskalos31 Νέος ειδικός

το τελείωσα και εγώ

Αρέσει σε heavymetal7, markos5560, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
  8. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] παλεύοντας ήρθε αυτό και με τσάκισε[​IMG] θρίλερ σε εξέλιξη... θ' αξίζει τον κόπο?

Αρέσει σε gtrullis, markos5560, sofiapao76 και 6 σε άλλους.
  9. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Επιτελους γεμισε η λαικη προσφορες, σημερα η αυριο θα τελειωσω και εγω το δρωμενο

Αρέσει σε markos5560, giannissuper, kolokythopitas και 2 σε άλλους.
  10. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,επιτέλους τέλος το εβεντ και από εμένα,αλλά χωρίς την πολύτιμη βοήθεια κάποιων γειτόνων,ειδικά ένας ήταν το κάτι άλλο... δεν θα τα κατάφερνα και θέλω από καρδιάς, να τους ευχαριστήσω:)!!!,να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε graganta, heavymetal7, moira και 11 σε άλλους.
  11. FARMERLENA65

[​IMG] τελείωσα το event και τα πρώτα αποτελέσματα στάβλων: κλασικό τεράριουμ ανακόντας ++ και τίγρης8) εύχομαι σε σας καλύτερα...

Αρέσει σε sofiapao76, GaTe987, giannissuper και 8 σε άλλους.
  12. fenia233

fenia233 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Eιμαι πολύ στεναχωρημένη που υποκύπτεται σε ένα ιβεντ ανάξιο λόγου .Είμαι παίκτρια 5 ετών και έχω βάλει και ευρώ και δεν περίμενα ποτέ να φτάσω στο Ιβέντ που θα μου δίνει κοπριά.Τί να την κάνω αφού αυξήθηκε και οχώρος της αποθήκης μου ????

Υ.γ.Τα γραφικά είναι υπέροχα

Αρέσει σε sofiapao76, -SuperGoofy63-v, graganta και 11 σε άλλους.
  13. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλό βράδυ ,μόλις τέλειωσα και εγώ το ιβέντ. Καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.:mad:o_O:sleepy:

Αρέσει σε sofiapao76, GaTe987, graganta και 8 σε άλλους.
  14. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

2 αξολοτλ, 1 φλασμινκο και 1 κοκκινο παντα, πολυ καλα!

Αρέσει σε kolokythopitas, giannissuper, jimixatz και 5 σε άλλους.
  15. pantelic

pantelic Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα κι από μένα.Με 90 εκτροφές και άλλες 15 να απομένουν για να τελειώσω τον 1ο γύρο του event(δύσκολα να ασχοληθώ με τον 2ο) μόνο κάτι παγώνια καρναβαλιστές δώσανε πόντους για να φτάσω μέχρι το τελευταίο βήμα.Ό,τι πιο φτωχό ,για μένα τουλάχιστον, έχει εμφανιστεί σε νέα εκτροφή μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.Έστω ένα ζώο 4ης γεννιάς έπρεπε να εμφανιστεί.

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, giannissuper και 3 σε άλλους.
  16. FARMERLENA65

Καλημέρα!κόκκινο πάντα και μυρμηγκοφάγος μαζί με τ' ανακόντα ++ και τον τίγρη:wuerg:
    Τζάμπα οι σούπερ τροφές και τα παγόνια...

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, skareleni και 7 σε άλλους.
  17. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Όμορφη Κυριακή σε όλους/ες!!!Μαγικό το τρέχων δρώμενο,σχετικά εύκολο,χωρίς πολλές απαιτήσεις σε παγόνια και φανταστικές εκτροφές-γεννητούρια....υποψιάζομαι πως όσοι κάναμε αρκετές εκτροφές ,λάβαμε το παγόνι ουράνιο τόξο :D Μόνο τα μυστηριώδη κατάντησαν κοροιδία....συνέχεια γαρκυνίες και ελέφαντες νισάφι πια :p Καλή συνέχειααααα

Αρέσει σε heavymetal7, kolokythopitas, sofiapao76 και 4 σε άλλους.
  18. jimoula

jimoula Γνώστης του φόρουμ

πολυ ανακοντα++ επαιξε αυτη τη φορα! εχω ηδη καμια 20αρια !!:mad:

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  19. FARMERLENA65

ο τελευταίος στάβλος σκέτο μυστήριο: κλασικό κλουβί παπαγάλων ++!!!:eek:
    ευτυχώς 2 μπωκαρνέες (είχα άλλες 3) με συνέφεραν...

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, pap100 και 7 σε άλλους.
  20. megami

megami Προχωρημένος

καημο το εχω να κερδισω κατι ωραιο στα μυστηριωδεις

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, sofiapao76 και 8 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.