Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Παρέλαση παγονιών

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 7/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας, για το δρώμενο
    Παρέλαση παγονιών

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παρέλαση-Παγονιών.20361/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Παρέλαση-παγονιών.20358/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην kolokythopitas.
  2. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Καλημέρα!
    Εύκολο φαίνεται για μια φορά, αλλά είναι μονόδρομος πάλι οι εκτροφές. Δε τη γλιτώνουμε δίνοντας μόνο απλά παγόνια...

Θα χρειαστούμε συνολικά:
    895.700 ΧΤ σε αξία παγονιών ή αλλιώς 2.634 απλά παγόνια!

195 Σήματα πουλιών ή αλλιώς γύρω στις 195 εκτροφές πουλιών, δηλαδή 390 σούπερ τροφές.

Θα λάβουμε συνολικά:
    1.343.100 Πόντους εμπειρίας.
    371.000 Χορτοτάλιρα.
    200 Λιπάσματα της Ζωζώς.
    120 Σούπερ λιπάσματα.

120 Αρώματα.
    58 Αστεράκια.
    46 Σούπερ τροφές.
    25 Τούρμπο λιπάσματα της Ζωζώς.
    24 ώρες αγροτικοί βοηθοί (μην ξεχνάτε ενεργοποιούνται αμέσως).
    10 Πάρτι γύρους.
    8 Χρυσές μπανάνες.

6 Κλουβιά παγονιών (κίτρινα, πορτοκαλί και κόκκινα).
    5 Μυστηριώδες δενδρύλια.
    5 Μυστηριώδες στάβλους bahamarama.
    5 Εργοστάσια βεντάλιας (απλό, κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο).
    1 Διακοσμητικό με τις αναβαθμίσεις του.
    1 Εργαλειοθήκη XXL.
    1 Αυτοκόλλητο

Αυτά εφόσον ολοκληρώσει κάποιος μια φορά τον κάθε γύρο και το δρώμενο. Αν έχει τα κουράγια και θέλει να αποκτήσει και τις τελευταίες αναβαθμίσεις του διακοσμητικού, μπορεί να το πάρει πάλι από την αρχή για 2η φορά, άρα να υπολογίζει Χ2 και στα ζητούμενα αλλά και στις αμοιβές.
    Καλή τύχη, θα την χρειαστούμε!

Τελευταία επεξεργασία: 7/3/17
    Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, everme και 47 σε άλλους.
  3. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Πω-πω-πω-πω τη μας περιμενει θα ξεπαραδιαστουμε ας ετοιμαστουμε λοιπον οσοι ειναι να παρουμε μερως εγω ακομα δεν αποφασισα αλλα μπορει και να παρο μερως στο ιβεντ.

Αρέσει σε kolokythopitas, ioanna6929, markos5560 και 4 σε άλλους.
  4. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Άρα Λάζο είναι ακριβό δρώμενο (σαν πλήρες) με 5.268 απλά παγόνια και 780 σ.τροφές...
    Ευχαριστούμε κιόλας για τους υπολογισμούς...

Αρέσει σε kolokythopitas, .[agrotis]., nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  5. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

καλησπερα φιλε κ φυσικα σε ολους....
    μηπως μας τα ειπες 2πλα??? εχω την εντυπωση πως οι υπολογισμοι σου ειναι ολοσωστοι (οπως συνηθως αλλωστε) εκτος φυσικα απο την τελευταια παραγραφο.....
    με την ευκαιρεια να σε ευχαριστησω για τον κοπο σου να υπολογιζεις καθε φορα πραγμα χρησιμοτατο για παικτες αδαεις η τεμπεληδες (οπως εγω που ειμαι κ τα 2:music:;)xD)
    αν παλι εχω κανει εγω λαθος ζηταω συγγνωμη εκ των προτερων,,,,
    καλη μας συνεχεια....
    υ.γ. μη σπρωχνεστε ολοι θα ψηφησετε στη δημοσκοπηση .....

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, kikijimy και 11 σε άλλους.
  6. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Με τόσα λίγα Παγόνια δεν είναι να το σκέφτομαι καν αυτό το δρώμενο η καψερή :( και της ήθελα πολύ αυτές της χρυσές μπανάνες.

Οπότε 6 μέρες θα ασχοληθώ με την φάρμα μου και λίγο με τα τα γεννητούρια να προχωρήσω μερικές αποστολές στην λαχαναγορά από τις εκτροφές.

Αρέσει σε kolokythopitas, moira, ioanna6929 και 8 σε άλλους.
  7. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Εγω θα ελεγα να τις κρατησεις για αλλο ιβεντ τις Σ.τ., εκτος αν σου περισσευουν :ρ

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, ioanna6929 και 3 σε άλλους.
  8. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Λοιπόν ναι! οι υπολογισμοί είναι σωστοί και ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και ναι, υπολόγισες και τα 14 βήματα, άρα αυτά είναι όλα για 2 γύρους των παγονιών.
    Να αναφέρω και μερικούς δικούς μου υπολογισμούς. Αφού το απλό παγόνι κάνει 340 και το παγόνι φάντασμα 2100, δε συμφέρει να παραδώσουμε απλά παγόνια, ιδίως με τα γεννητούρια. Χρειαζόμαστε 426,5 παγόνια φάντασμα για την ολοκλήρωση του δρώμενου.
    Επιπλέον με τις 195 εκτροφές, που είναι απαραίτητες για τα σήματα και με τα γεννητούρια, οπότε παίρνουμε σε κάθε εκτροφή απλών 2 παγόνια φάντασμα, θα φτάσουμε στα 390 παγόνια φάντασμα. Λίγο ακόμη και το δρώμενο συμπληρώνεται. Επειδή όμως συχνά παίρνουμε και ζώα μεθεπόμενης γενιάς ή και ακόμη καλύτερα, αλλά μερικές φορές και 4 απλά, εκτιμώ ότι με τις 195 εκτροφές που είναι απαραίτητες θα ολοκληρωθεί και το δρώμενο από αξία παγωνιών. Το πολύ να χρειαστούν λίγες εκτροφές ακόμη.
    Νομίζω ότι όποιος έχει τις τροφές και κυρίως τα παγόνια, αξίζει να το προσπαθήσει. Οι ανταμοιβές είναι καλές!
    Τώρα για τα παγόνια που θα χρειαστούν θα είναι σημαντικά λιγότερα από 800, μια και συχνά στην εκτροφή παίρνουμε πίσω απλά ζώα.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, .[agrotis]. και 22 σε άλλους.
  9. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

αναμενόμενα τα ζητούμενα ,λίγο πολύ σαν τα προηγούμενα ,καλά ως και πολύ καλά τα δώρα (ευχαριστούμε Λαζο) , εύκολο αν έχεις σούπερ τροφές αφού θα έχει και γεννητούρια

Αρέσει σε kolokythopitas, kikijimy, ioanna6929 και 9 σε άλλους.
  10. mmixail

Καλησπερα δεν ειναι πολλες 195 με 200 εκτροφες περιπου δηλαδη 390 με 400 σ.τ. τα δωρα πολυ καλα αν το σκεφτει κανεις λογικα τα εξοδα που θα κανει καποιος τα κερδιζει απο τα δωρα μια η αλλη.

Αρέσει σε graganta, ioanna6929, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  11. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και χρόνια μας πολλά κορίτσια!μετά από ολιγοήμερη απουσία στα "κάτεργα" επιστρέφω δριμύτερη για ένα ενδιαφέρον δρώμενο και μόνο από άποψη γραφικών,με πλούσια δώρα ,αν και οι διπλοί σταύλοι,δεν είναι πάντα απαραίτητοι,και σύντομο για τους προετοιμασμένους ...καλή επιτυχία και θα ήταν καλό να δούμε προφορά σε σούπερ τροφές νωρίς,για όσους δεν έχουμε αρκετές...

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, graganta και 14 σε άλλους.
  12. -athena123-

-athena123- Ενεργός συντάκτης

Καλη αρχη καναμε με τις πρωτες εκτροφες μου εδωσε το παγωνι ηλιο !!!!!!!!!!! και σ,αλλα με υγεια.

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, graganta και 11 σε άλλους.
  13. mmixail

Καλημερα τελειωσε κανενας το ιβεντ να μας πει πως τα πηγε και αν ειναι ευχαριστημενος εγω σε λιγο περιμενο να μαζεψω της εκτροφες και θα σας πω τη εγινε το ιβεντ παντος ειναι ευκολο αρκει να εχεις σ.τ.

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  14. giannissuper

giannissuper Έμπειρος

Πάλι καλά να λέτε που πρόλαβα να μαζέψω παγόνια.
    Πολύ καλά τα δώρα θα έλεγα.
    Καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα.

mmixail Όλα μια χαρά πήγαν,αν έχεις σούπερ τροφές και παγόνια όλα καλά είναι.

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, monolith2 και 19 σε άλλους.
  15. empotonaki

empotonaki Δούκας του φόρουμ

Το τελείωσα εγώ 2 φορές. Με 200 εκτροφές,πολύ καλά αποτελέσματα. Πήρα μέχρι και έκτης γενιάς και ενώ ξεκίνησα με 1540 παγόνια τώρα έχω 966 απλά και πολλά πολλά εκτροφών.

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, Gulit1 και 17 σε άλλους.
  16. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

elvira δεν ξέρω αλλά μήπως μπερδεύτηκες έχει και δεύτερο γύρο το ίδιο σημαντικός το λέω γιατί έτσι βλέπω στην φώτο που ανάρτησες

Αρέσει σε kolokythopitas, Elvira3310, graganta και 13 σε άλλους.
  17. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

πολυ ωραιο ιβεντ αν εχεις τροφες ,μου αρεσουν πολυ τα δωρα και εχω ξετρελαθει με τα γραφικα !!!:inlove: ....ειμαι στο τελευταιο διπλό δωρο για να το τερματισω ..για οσους ρωτουν οταν κανεις την δευτερη γυρα βγαινει διπλα στα παγωνια ενα κυπελο .... ο παικτης που αναρτησε την εικονα το τερματισε ;) ...καλη συνεχεια σε ολους :)

Αρέσει σε LILA413, kolokythopitas, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.
  18. mmixail

Καλησπερα μια απο της χαρες της ζωης ειναι η δημιουργια ετσι λοιπον χαρηκα γειατη τελειωσα το ιβεντ και τα δωρα αρκετα καλλα εως πολυ καλλα βεβαια χρειαστηκαν αρκετες σ.τ. 400 περιπου αλλα τη να κανουμε σε αυτην τη ζωη δεν μας χαριζεται σχεδον τιποτα γεια ολλα υπαρχει καποιο κοστος αλλα αρκετα σας κουρασα καλη συνεχεια σε οσους και οσες προσπαθουν ακομα.

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, sofiapao76 και 9 σε άλλους.
  19. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

τελος και για μενα! πολυ καλο το βρηκα καλη συνεχεια

Αρέσει σε kolokythopitas, giannissuper, nota.dim1802 και 10 σε άλλους.
  20. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα, ωραίο πολυέξοδο δρώμενο σε ότι αφορά τις σούπερ τροφές, κατά τα άλλα, με ωραία δώρα. Τα μυστηριώδη δεντρύλια τίποτα άξιο λόγου, θα φανεί και με τους στάβλους τι καλό θα ρθει....
    Το δρώμενο τέλος για μένα, αλλά η τσέπη μου ακόμα τρέχει να γλυτώσει:p Καλή συνέχεια σε όλους

Αρέσει σε ESABA, LILA413, kolokythopitas και 10 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.