Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Παράδεισος πειρατών"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 10/9/25.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια Χαραντάν αγρότες και αγρότισσες

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο:

"Παράδεισος πειρατών"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται

Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη Ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Παράδεισος-πειρατών.39594/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές Ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Παράδεισος-πειρατών.39593/

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!!!

Η Ομάδα του FARMERAMA

Αρέσει στον/ην ttrouli.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα σε ολους!!!!! Παμε ΕΛΛΑΔΑΡΑ να νικησουμε και την Τουρκια στο Ευρομπασκετ!!!!!!!!!

Και μετα απο αυτο μηνυμα, παμε στο δρωμενο!!!!

Οσοι χρησιμοποιησουν τον Τροπικο φελλο (10 ωρες) θα χρειαστουν :
    Μεχρι την φασολια : 7.315 τροπικο φελλο και 820 αναδυομενα (μηνυμα σε μπουκαλι)
    Μεχρι τελους : 10.670 ανεμολογιο και 930 αναδυομενα

Οσοι χρησιμοποιησουν το ανεμολογιο (5 ωρες) θα χρειαστουν :
    Μεχρι την φασολια : 10.670 ανεμολογιο και 820 αναδυομενα (μηνυμα σε μπουκαλι)
    Μεχρι τελους : 7.315 τροπικος φελλος και 930 αναδυομενα

Φυτευουμε στη Βασικη εκταση Bahamarama και παιρνουμε αναδυομενα απο δεντρα και φυτα!
    Οι ποσοτητες ειναι ιδιες και στις δυο περιπτωσεις ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ τα δωρα!!!!

Καλη επιτυχια σε ολους μας !!! Καλη επιτυχια ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

Αρέσει σε ttrouli, ste007, panos601 και 33 σε άλλους.
  3. ανια1

ανια1 Ανερχόμενος συντάκτης

Ευχαριστουμε πολυ!! ....μια βοηθεια για το πιο μας συμφερει να επιλεξουμε?

Αρέσει στους ttrouli και nickoikono11.
  4. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα,
    επειδη τη φασολια την παιρνουμε στην 6η εργασια ητε ξεκινησουμε με τροπικο φελλο (10ωρο) ητε ανεμολογιο (5ωρο)
    ομως θα χρειαστουμε 800 αναδυωμενα , καλυτερα να φυτεψουμε τροπικο φελλο ωστε να καταφερουμε να μαζεψουμε οσο γινεται περισσοτερα αναδυωμενα. Στη συνεχεια οσο περισσοτερο καταφερει και προχωρησει ο καθενας αναλογα με τα υλικα που εχει και θα διαθεσει.
    Ευχαριστω και το nickoikono11 για την αναλυση του!!

Αρέσει σε ttrouli, Hellenagal200010, -ΡΙΚΑ1985- και 11 σε άλλους.
  5. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Όταν είδα τις Συχνές Ερωτήσεις μου έφυγε το λειρί!!! Αααα το γνωστό δρώμενο με τις πολλές απαιτήσεις σε αναδυόμενα, το οποίο συνήθως είναι στην βασική φάρμα που έχουμε τα εξευγενισμένα μας και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα πολλά αναδυόμενα.
    Όμως όοοοοχι... BAHAMARAMA τώρα... εμ ξέθαψε ρε φίλε τα Χιούι Ντόνατ που τα έχεις να σκονίζονται στην αποθήκη... φτιάξε και βάλε και κανένα Κύπελο από Φιστικοβούτυρο που μου θες στις χρυσές θέσεις όλο 200%... και Δόλιχο με Μάσκα τίκι, Πέτρα του Φιλοσόφου και Θεραπευτική αλοιφή με λιπασματάκι για να πάρεις κανένα αναδυόμενο παραπάνω... έεεετσι... θα ιδρώσεις φίλε που καλοπερνάς με τα εξευγενισμένα...
    Άσε που πάτησα Τροπικό Φελλό (έτσι νόμιζα) και μου βγήκε Ανεμολόγιο και ως γνωστό τα λιγόωρα φυτά δε με βολεύουν. Τεσπα, θα το παλέψουμε όπως πάντα.

EDIT: Καλάααα τα μπέρδεψα εντελώς, όντως πάτησα Τροπικό Φελλό αλλά επειδή το Ανεμολόγιο δίνεται από την αρχή νόμιζα ότι πάτησα αυτό και φύτευα Ανεμολόγιο τόση ώρα... Κουτό κοκκόρι...

Τελευταία επεξεργασία: 11/9/25
    Αρέσει σε ste007, jimthrilosgate7, ttrouli και 17 σε άλλους.
  6. GEPPO1

GEPPO1 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Εγώ προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ πάντα μπόνους είτε από την αποθήκη είτε από το ροδάνι, βιοτεχνικά καθώς και τη φασολιά για μείωση χρόνου στο super λίπασμα πάντα βγάζω πρώτα τα φυτά, περίπου σε μιάμιση ημέρα έχω βγάλει όλα τα φυτά το παιχνιδιού σχεδόν για όλα τα παιχνίδια και μετά με την ησυχία μου φυτεύω ανάλογα, για να βγάλω τα υπόλοιπα αναδυόμενα που λείπουν.. ωραία τα δωράκια αρκετά καλή φασολιά το 44 ώρες μας χαλάει λίγο αλλά okay.. καλή διασκέδαση.. ευχαριστούμε nick

Αρέσει σε mariobross2000, ttrouli, Marinaloren και 6 σε άλλους.
  7. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Τελος με το δρωμενο! Ενεργοποιησα τη φασολια και πηρα εις διπλουν τα μπονους αντικειμενα! Τα τελευταια 930 αναδυομενα τα μαζευω ακομα! Δεν με πειραζει αν δεν τα μαζεψω μεχρι το τελος του δρωμενου!!

Αρέσει σε Marinaloren, GEPPO1, pigara και 4 σε άλλους.
  8. Hecuba

Hecuba Ανερχόμενος

Καλό βράδυ. σε όλους. Τέλος με το δρώμενο ,παρομοίως πήρα την φασολιά και τα διακοσμητικά εις διπλουν αλλά δεν προβλέπω να μαζεύω 900 αναδυόμενα μέχρι αύριο, αλλά δεν πειράζει. Καλή συνέχεια σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία: 17/9/25
    Αρέσει στους nickoikono11, Marinaloren και GEPPO1.
  9. ΒΗΜΑΣΩΤΑ

ΒΗΜΑΣΩΤΑ Επίτροπος του φόρουμ

Καλησπέρα!
    Κι εγώ το παλεύω ακόμα για τα αναδυόμενα του τελευταίου βήματος και μου λείπουν αρκετά. Εννοείται πως, αν δεν καταφέρω να μαζέψω 930, δε θα με πειράξει καθόλου. Αλλά, αν δεν καταφέρω να μαζέψω 900, νομίζω πως θα με πειράξει λίγο.
    Καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε nickoikono11, toylaaaaa, SYLVART και 5 σε άλλους.
  10. skgskg

skgskg Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα τέλος και εγώ με το δρώμενο.

Αρέσει στους Marinaloren και GEPPO1.
  11. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλησπερα τελος και εγω με το δρωμενο

Αρέσει στους Marinaloren και GEPPO1.
  12. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Σταμάτησα στα 808... παρα λίγο...

13. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Καλή συνέχεια.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.