Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Πανδαισία τσίρκου τίκι

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 31/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,είχα πολύ καιρό να γράψω,αλλά με αυτά που βλέπω και διαβάζω δεν μπορώ να μην πάρω θέση!!!20000 φυτά γι <<αυτό>> το δρώμενο,20000 φυτά για το άλλο... και παράλληλα μαζί και αλλά,ε!!!δεν πάει...τέλος. άπλα συμμετέχω και ότι βγει,(στα προηγούμενα εβεντ δεν πήρα καν τις φασολιές).πάω από το κακό στο χειρότερο. βέβαια η εταιρία καλά κάνει και εισπράττει,αλλά και εμείς θα λέμε την γνώμη μας σε ότι μας ενοχλεί και σε ότι είναι κάλο,όλοι εμείς οι παλιοί παίχτες που μείναμε πιστοί στο αγαπημένο μας παιχνίδι εδώ και 9 χρόνια!!!να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε mmixail, elenam35, Dr.Kelly και 23 σε άλλους.
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ

ΓΙΩΡΓΟΣ.Μ Προχωρημένος

Πολλα φυτα...πρεπει να μην ασχολουμαστε με τιποτα αλλο...μονο να φυτευουμε!!!!μπα δεν νομιζω να μαζεψω ολα τα φυτα που ζηταει....

Αρέσει σε mmixail, aposperitis1, xristos-ale3andros και 2 σε άλλους.
  3. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Το νέο τσίρκο της τροπικής φάρμας με τα ζώα καλλιτέχνες ήρθε, για να διασκεδάσει τους κατοίκους του bahamarama!!:D Λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν θα καταφέρω να ασχοληθώ ούτε με αυτό το δρώμενο. :(-.- Καλή τύχη σε όσους-ες το φτάσουν μέχρι τέλους!!;)

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  4. martha72

martha72 Ενεργός συντάκτης

πρωτον θα ηθελα να πω οτι συμφωνω με ολα οσα γραφτηκα πιο πανω. Στη συνεχεια αυτα που θα γραψω μπορει να συκωσει θυελα αντιδρασεων γι αυτο να πω εκ των προτερων οτι δεν θα μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν. ΟΤΑΝ λοιπον λεγαμε ΜΗΝ αναφερεται απο τη δευτερη μερα του ιβεντ οτι εχεται τελειωσει γιατι μπορει να ανεβουν οι ποσοτητες των φυτων δεν ακουγε κανεις γι αυτο λοιπον μη παραπονιεστε.Ν σημειωσω εδω οτι ουδεποτε εχω αγορασει καποια καλαθια στα 10 τοσα χρονια που ειμαι στο παιχνιδι. Παιζω και τελειωνω τα ιβεντ ΧΑΛΑΡΑ οπως λεμε εμεις εδω στη Σαλονικη

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, nickoikono11 και 13 σε άλλους.
  5. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα σε όλους.
    Να ξέρεις ότι άσχετα με το τι ανεβάζει ο καθένας, αυτοί εκεί στα κεντρικά που γνωρίζουν τα ID μας μπορούν να ελέγχουν τι ακριβώς κάνουμε και πότε. Οπότε δεν έχουν καν ανάγκη να δουν τι γράφουμε εμείς στο φόρουμ. Άλλωστε αυτοί που γράφουν είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τον συνολικό αριθμό παικτών και δεν αποτελούν τον μέσο όρο.
    Πάντως με το ΧΑΛΛΛΑΡΡΑ δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! :p

Εγώ απλά ήθελα να αναφέρω κάτι άλλο. Όταν έγινε η αλλαγή με το σ.λίπασμα της ζωζώς, σε +3 στα χωράφια, είπαν ότι οι απαιτήσεις στα δρώμενα θα μείνουν ίδιες. Πως ακριβώς έμειναν ίδιες αφού σε κάθε δρώμενο αυξάνονται και συνεχώς ζητάνε και περισσότερα?? Ειδικά στην προκειμένη περίπτωση για ένα δρώμενο που βρίσκεται στο νησί για το οποίο δεν έχουμε καν εξευγενισμούς, και πολλοί παίκτες δεν έχουν ανοιχτές όλες τις εκτάσεις στους καταρράκτες. Συνεχώς νιώθω ότι τα δρώμενα αναφέρονται σε συγκεκριμένη μερίδα παικτών με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να μένουν πίσω.

Εγώ προς το παρόν έχω πρόβλημα με τα αναδυόμενα (κλασικά). Τα φυτά αργά ή γρήγορα θα βγουν. Από κει και πέρα θα δείξει.
    Καλή επιτυχία σε όλους. :music:

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Gulit1 και 18 σε άλλους.
  6. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος καλο ολα καλα!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  7. panos601

panos601 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημερα τελος και εγω. πολυ φτωχη η φασολια για τοσα που ζητουσε

Αρέσει σε kolokythopitas, mmixail, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  8. nickoikono11

nickoikono11 Κόμης

Καλημερα, τελος και για μενα!!

Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, mmixail και 4 σε άλλους.
  9. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλό βράδυ ,τέλος κι αυτό το δρώμενο καλή συνέχεια σ' όσους το παλεύουν.o_O:sleepy:

Αρέσει σε kolokythopitas, GaTe987, nickoikono11 και 7 σε άλλους.
  10. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα τελος και εγω αρκετα καλη η φασολια καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, nickoikono11, skareleni και 3 σε άλλους.
  11. beroniki555

beroniki555 Τακτικός στο φόρουμ

Τέλος κι εγώ! Ευχαριστώ τα γειτονάκια μου για τη βοήθεια τους!:D

Αρέσει σε kolokythopitas, -lousi-leon2001, FARMER.GP και 5 σε άλλους.
  12. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.