Συζήτηση για το δρώμενο "Πάρε-Δώσε"

Η συζήτηση στο 'Γενικό αρχείο' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 24/7/15.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε για το δρώμενο "Πάρε-Δώσε"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια,τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων. Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πάρε-Δώσε.14634/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδω
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Πάρε-Δώσε.13553/
    Για ανταλλαγές με τους συμπαίκτες σας εδώ
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ανταλλαγές-Πάρε-Δώσε.14636/#post-84083

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση
    Η ομάδα του Farmerama

Τελευταία επεξεργασία: 24/7/15
    Αρέσει στους EMILYGREECE και zaxaroula80.
  2. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Να ευχαριστησουμε ολοι την εταιρεια που μας εκανε για αλλη μια φορα το χατιρι!!!! :):inlove:

Αρέσει σε kitsena, ioanna6929, SofiaXnd και 5 σε άλλους.
  3. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

λοιπον πραγματικα ειναι αξια συγχαρητηριων η εταιρια αλλα ας ελπισουμε να μας αφησουν (δε περασαν 4 μηνες)και τις πεστροφες και απο το πακετο φιλιας μιας και δε μπορουμε να αγορασουμε(λογο paysafe κ.τ.λ.) να ανταλαξουμε.τωρα αν ξαναπω για μαγικο δεντρο και αλλα οπως μαγαζι μεταμφιεσεων θα με πειτε γραφικο

Αρέσει σε soyla74, kitsena, [stsimpouklis] και 7 σε άλλους.
  4. [stsimpouklis]

[stsimpouklis] Γνώστης του φόρουμ

Μπραβο στην εταιρια που αυτο το δρωμενο δεν ειχε προβληματα!!
    θελω να ευχαριστισω τοσο πολυ ολα τα ατομα που μου εστειλαν δωρεαν τοσο κοκκινους σταυλους αλλα και πορτοκαλι εργαστιρια πραγματικα με συγκινισαν!!!!

Αρέσει στους soyla74, LILA413 και kitsena.
  5. SofiaXnd

SofiaXnd Τακτικός στο φόρουμ

Ειμαι πραγματικα πολυ ευχαριστημενη απο ολους οσους συνεργαστηκα. :)
    Ηταν πολυ δυσκολο να βρω παλια και σπανια διακοσμητικα,αλλα αμα δινεις το κατιτις (χαρουπια-φλογοδεντρο) κατι γινεται!! Ευχαριστω πολυ ιδιαιτερως μια κοπελα η οποια ειναι αξια εμπιστοσυνης που απο τοτε που τελειωσε το event ψαρεματος,ειχαμε ξεκλειδωτες τις φασολιες και παρ'αυτα μου εστειλε και της εστειλα το διακοσμητικο για να κλειδωσουμε και οι δυο!! Συγχαρητηρια στην εταιρια που ξαναεβαλε το πολυαγαπημενο μας δρωμενο...Αντε και ελπιζουμε στο εξπρες δεντρων απο τον επομενο μηνα...:)

Αρέσει στους Stefoulini, soyla74, LILA413 και σε ακόμα ένα άτομο.
  6. Stefoulini

Stefoulini Βαρόνος του φόρουμ

Παρα πολυ χαρηκα που ξαναεβαλαν το Παρε-Δωσε. Θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους συνεργαστηκαν μαζι μου. Επισης, ειμαι ευγνωμων σε πολλους συμπαικτες μου που χωρις ανταλλαγμα μου εστειλαν δεντρακια, αναβαθμισεις, σταυλους.... Καθε φορα εκπλησσομαι ευχαριστα απο τη γενναιοδωρεια σας και τη χαρα σας να προσφερετε. Ευχαριστω λοιπον! Επισης, οσο περναει ο καιρος αποκτω καινουρια φιλαρακια τα οποια εμπιστευομαι και αγαπαω. Ιδιαιτερα ομως να ευχαριστησω δυο φιλες οι οποιες με βοηθανε, με εμπιστευονται και ειναι υπεροχες! :) :inlove:

Αρέσει στον/ην SofiaXnd.
  7. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

Καλή συνέχεια στο παιχνίδι!
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.