Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ο θησαυρός της βασίλισσας των οστών

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 3/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Ναι... το ξέρω το συναίσθημα..:(
    Απο σύνολο 320 κασόνια έχω πάρει 5.

Αρέσει στους GEPPO1 και NOTHS58.
  2. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

από που προμηθεύεστε τόσα κασόνια ? εγώ παίρνω 24 την μέρα και αν φανω τυχερή και βρω καποιο νομισμα, λιγα παραπάνω o_O

Αρέσει στους GEPPO1 και xristos-ale3andros.
  3. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

320 κασόνια συνολικά...:)
    Με 40 παιχνίδια επί 8 κασόνια βγαίνουν τα 320.
    Είναι λίγο ψυχαναγκαστικό φυσικά να επιδιώκεις σε όλα τα παιχνίδια να παίρνεις τα 8 κασόνια και μάλλον θα το κόψω.
    Το να βρίσκεις το θησαυρό με 3-4 κινήσεις νομίζω οτι είναι πολύ πιο άνετο.

SYLVART, στα 24 την ημέρα υπολογίζεις και τα παιχνίδια απο τα νομίσματα των εβέντ?

Τελευταία επεξεργασία: 12/10/18
    Αρέσει σε GEPPO1, Gulit1, graganta και 3 σε άλλους.
  4. SYLVART

εχεις απολυτο δικιο, δεν είχα καταλάβει ότι ηταν τόσα πολλά, και εγω είμαι στο 43ο παιχνίδι, αλλά μόλις μαζέψω τα 3 ή τα 2 νομίσματα από το δρώμενο τα ανοίγω αμέσως. Τώρα αν εσύ κατάφερες να ανοίξεις όλα αυτά τα σεντούκια μαζί, με τον γνωστο τροπο, για τα καλυτερα αποτελέσματα, εχεις τον απόλυτο θαυμασμό μου για την υπομονή σου !!! xD

Αρέσει σε GEPPO1, kat77, nota.dim1802 και 4 σε άλλους.
  5. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

120 κιβωτια ανοιγμα. 2 νομισματα... ομως πολλα, παρα πολλα υπεροχα αστερακια! και μπανανουλες επισης.

Αρέσει σε GEPPO1, Dr.Kelly, bmanolos και 2 σε άλλους.
  6. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

παντως εγω το θεωρω καταπληκτικο δρωμενο...σημερα μονο πηρα 21 χρυσες μπανανες...

Αρέσει σε poi94, GaTe987, GEPPO1 και 3 σε άλλους.
  7. _vicky_74

_vicky_74 Τακτικός στο φόρουμ

υπέροχο δρώμενο:inlove: μακάρι στο μέλλον να δούμε και άλλα τέτοια:)

Αρέσει σε poi94, GEPPO1, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  8. megami

megami Προχωρημένος

πως τα πατε ?σε πιο βημα φτασατε?

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  9. panta2005

panta2005 Ενεργός συντάκτης

Αρέσει σε GEPPO1, nota.dim1802, gtrullis και 3 σε άλλους.
  10. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλησπέρα σας!
    Το δρώμενο ολοκληρώθηκε και πάρθηκαν όλα τα δώρα.
    Πήρα όσα καταραμένα νομίσματα δίναν μέχρι τώρα τα δρώμενα και από το ρολόι και τα διακοσμητικό που αγόραση (1 νόμισμα ανά 48 ώρες), μαζί με αυτά που κέρδισα από μπαούλα και αισίως έφτασα τα 140!
    Θα συνεχίσω να παίζω φυσικά, γιατί τα δώρα από τα μπαούλα των θησαυρών είναι πολύ καλά, αλλά δε θα χρειαστεί να αγοράσω κανένα επιπλέον νόμισμα. Από Παρασκευή, αν δεν κάνω λάθος προσφέρονται 9 νομίσματα για αγορά.
    Α! και κάτι ακόμα. Δεν έχει σημασία πόσα μπαούλα ανοίγεται. Εγώ συνήθως άνοιγα όσα κέρδιζα με τα 3-4 νομίσματα που έπαιζα. Απλώς όταν ανοιχτούν πολλά μαζί αν είναι να κερδίσεις 1 νόμισμα, το βλέπεις, ενώ αν τα ανοίγεις λίγα λίγα, μπορεί να ανοίξεις πολλές φορές και μετά να το πετύχεις.
    Καλή συνέχεια σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 23/10/18
    Αρέσει σε kikijimy, GEPPO1, LILA413 και 8 σε άλλους.
  11. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλό σας βράδυ , μόλις ολοκλήρωσα όλα τα βήματα στον θησαυρό της βασίλισσας των οστών, θα συνεχίσω όμως γιατί δίνει καλά
    δώρα.
    Καλή συνέχεια σ΄ όλους.o_O:sleepy:

Αρέσει σε kikijimy, GaTe987, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  12. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Τέλος, χωρίς αγορές, χωρίς το διακοσμητικό και θα έχω να παίξω κι άλλο στην πορεία :)
    Πολλά και ωραία δώρα !!!
    Αυτό που θα ήθελα να ήταν διαφορετικό είναι η εύρεση του θησαυρού που καταντάει βαρετή και κουραστική.
    Θα πρότεινα να είχε διαφορετικά μίνι game εναλλάξ πχ. αυτό με τον λαβύρινθο,τα τσεκούρια, ίσως κάποιο παζλ κλπ
    για να μην βαριόμαστε.
    Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ και θα συνεχίσω με οτι νομίσματα πάρω
    :D

Αρέσει σε kikijimy, GEPPO1, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  13. SYLVART

καλημέρα και χρόνια πολλά, τελείωσα και εγώ με την λίστα ανταμοιβών. Η βασίλισσα των οστών αποδείχτηκε πάρα πολύ γενναιόδωρη, κατατρόπωσε την βασίλισσα του καρναβαλιού, και αναρωτιέμαι μήπως έχει καμιά αδελφή, ας πούμε μια βασίλισσα των Χριστουγέννων ή και της πρωτοχρονιάς, καλά θα ηταν …. ;)

Αρέσει σε Gulit1, GEPPO1, nota.dim1802 και 11 σε άλλους.
  14. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. Εγώ τη λίστα την τελείωσα εδώ και λίγες μέρες μιας και μου έδινε αρκετά έξτρα νομίσματα. Τα δωράκια είναι υπέροχα, κέρδισα και ξανακέρδισα πράγματα που δεν είχα και γέμισα αστεράκια, όχι τόσο μπανάνες. Συνεχίσω βέβαια να παίζω και ελπίζω να ξανάρθει κάποιο παρόμοιο δρώμενο! Καλή επιτυχία σε όλους!:music:

Αρέσει σε Gulit1, GEPPO1, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  15. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

τελος και για μενα .πολυ ωραια δωρα.πλουσιο και γενναιοδωρο ηταν αυτο το δρωμενο.παντα καλοδεχουμενα ειναι για μας τετοια δρωμενα.

Αρέσει σε Gulit1, kikijimy, GEPPO1 και 5 σε άλλους.
  16. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα παιδιά.. η αποστολή τέλειωσε.. άλλα μαζεύω νομίσματα να πάρω όσα παραπάνω σεντούκια μπορώ.. τα δώρα ειναι πολύ αξιόλογα.. και έχω την αίσθηση πως όταν ανοίγω πολλά σεντούκια μαζί.. πχ από 60 και πάνω.. παίρνω καλύτερα δωράκια.. ίσως βέβαια να είνα η ιδέα μου.. καλή επιτυχία σε όλους..

Αρέσει σε Gulit1, kikijimy, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Λοιπόν αυτή η βασίλισσα είναι πιο καλή απ την άλλη, ωραία δωράκια, μου φερε και το ινδικό χοιρίδιο που έψαχνα, οπότε όλα καλά, τέτοια δρώμενα να κάνετε εκει στην εταιρία, όχι μαϊμουδίστικα:p

Αρέσει σε Gulit1, GEPPO1, Dr.Kelly και 7 σε άλλους.
  18. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

μολις ανοιξα 810 σεντουκια και πηρα
    116 σ.λ.ζ
    896090 χαρτοταληρα
    26 ορος βαμπιρ
    24 γλαστρα τρομου
    92 σ.τ
    1.662.560 τροπικοι πε
    340 αστερια
    83 σ.λ
    81 φασουλοφλουρια
    11 σταβλαρχης τοκιο
    1.342.120 πε
    138 μπανανες
    22 γυροι
    21 κις μυαλου
    25 ανθοδεσμη τρομου
    70 τ.λ.ζωζω
    23 ζελε λασπομυκητα
    12 δενδρυλια χανσελ
    20 κρυσταλινη σφαιρα
    28 τσαντι
    18 δενδρυλιο ζανζιβαρη
    18 θυμιαμα ασημενιας φλογας
    21 καταραμενα νομισματα
    12 σταβλος βιεννη
    1 εργαστηριο κεραμικης
    3 χταποδια
    ουτε η βασιλισσα του καρναβαλιου δεν δινει τετοια δωρακια ;)

Αρέσει σε GaTe987, skareleni, μαρω69 και 9 σε άλλους.
  19. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Το δρώμενο αυτό (όπως και όλα του Οκτωβρίου) ήταν καταπληκτικό... εκτός από τις δεκάδες μπανάνες και αστεράκια, πήρα και τις προμήθειες του εξαμήνου (να μη πω του χρόνου ολόκληρου). Προτείνω λοιπόν να βάλουμε τους γραφίστες της εταιρείας να σχεδιάσουν στο υπόβαθρο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για να παίζουμε το δρώμενο μέχρι τα Χριστούγεννα (και μετά βλέπουμε)...

Αρέσει σε GaTe987, skareleni, mini88_ και 7 σε άλλους.
  20. ste007

ste007 Επαγγελματίας του φόρουμ

Πιστεύω οτι άνετα ήταν από τα πιο γενναιόδωρα events που είχαμε το τελευταίο διάστημα και πιστεύω η βασίλισσα των οστών παίρνει την θέση της βασίλισσας του καρναβαλιού.

Αρέσει σε skareleni, GaTe987, zendaya_13 και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.