Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ο θησαυρός της βασίλισσας των οστών

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 3/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Ο θησαυρός της βασίλισσας των οστών.

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ο-θησαυρός-της-βασίλισσας-των-οστών.24891/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Ο-θησαυρός-της-βασίλισσας-των-οστών.24887/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση

Η ομάδα του Farmerama

2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ενα δρωμενο που κερδιζουμε χαλαρα, δωρακια! Καμμια ιδιαιτερη προσπαθεια, απλά να προσεχουμε το 20ωρο για να παιρνουμε τα νομισματα και να παιζουμε στο δρωμενο! Βεβαια για μενα αρχη μου ειναι να μην αγοραζω τιποτα με φιορινια! Αρα οσα νομισματα μαζεψω και μονο απο τα δρωμενα και το 20ωρο, θα ειμαι πληρης απο τα δωρα που θα παρω! Καλη επιτυχια στο ψαξιμο για τα σεντουκια!!!!

Αρέσει σε aposperitis1, annagiannis, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  3. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

το κολπο με την εξοδο απο το παιχνιδι ευτυχως πιανει , αμα κανετε πολλες προσπαθειες πατηστε χ για να βγειτε και να ξαναρχισετε

Αρέσει σε aposperitis1, nickoikono11, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  4. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

το θεμα ειναι που θα βρουμε τα νομισματα για να παιξουμε. τα κιβωτια εχουν 44 αμοιβες\. δηλαδη 2,5% πιθανοτητες να ταρεις ενα νομισμα. Αυτα που δινει καθε μερα ειναι για να παιξεις τις μισες φορες απο το συνολο. το παραληλο εβεντ δινει ψιχουλα. ελπιζω στα επομενα να ειναι πιο γενναιοδωρα

Αρέσει σε aposperitis1, nota.dim1802, -lousi-leon2001 και 4 σε άλλους.
  5. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

ανοιξα 46 σεντουκια και πετυχα 0 νομισματα :cry:

Αρέσει στον/ην -lousi-leon2001.
  6. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Τα δώρα πάντως από τα σεντούκια είναι πολύ καλά! Και δίνουν μεγάλο αριθμό αστεριών και χρυσών μπανανών για όποιον τα χρειάζεται. Σήμερα το πρωί έπαιξα γύρω στα 9 νομίσματα (από το δρώμενο και 2 μέρες που μας δίνουν). Άνοιξα 56 σεντούκια και πέτυχα μόνο 1 νόμισμα, πήρα όμως 40 αστεράκια και 15 μπανάνες, χώρια οι σούπερ τροφές, λιπάσματα, τσάτνι και αρκετά άλλα βιοτεχνικά.
    Με το 1 νόμισμα πήρα 6 σεντούκια, στα οποία έτυχα άλλο ένα και με τα σεντούκια που κέρδισα απ' αυτό πήρα 6 νομίσματα!!! Τα έπαιξα και δεν κέρδισα κανένα νόμισμα, αλλά με αυτά έφτασα τα 29 παιγμένα νομίσματα.
    Πιστεύω ότι προχωράει καλά το δρώμενο και όσοι δεν χάσουν τα νομίσματα που δίνονται καθημερινά, θα μπορέσουν σχετικά εύκολα (μαζί με των συνδεδεμένων δρώμενων) να ολοκληρώσουν και το δρώμενο της βασίλισσας των οστών.

Αρέσει σε aposperitis1, xaxare70, Megas_kokoriko και 3 σε άλλους.
  7. panos601

εγω δεν εχασα κανενα και ειμαι στο 20. πως προχωραει καλα???? μονο ενα βρηκα απο τα κιβωτια. αν δεν βρουμε γιατι ειναι στην τυχη δεν βγαινει το δρωμενο

Αρέσει στους freaky658 και xristos-ale3andros.
  8. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Βγαίνει σταθερά αλλά αργά..
    Είμαι στο 23. Μετά απο 150 σεντούκια μου έδωσε 4 μαζεμένα νομίσματα.

Αρέσει στους Antigoni-GR1 και aposperitis1.
  9. panos601

τοτε να μαζευω καμια 200ρια να δινω γιατι με 35-40 δεν δινει τιποτε

Αρέσει στον/ην xristos-ale3andros.
  10. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!

Ένα δρώμενο χαλαρό με πάρα πολύ καλά δώρα! Για μένα είναι καλύτερο από τη Βασίλισσα του καρναβαλιού.
    Προσπαθώ να το πετύχω με την δεύτερη προσπάθεια, αν όχι πατάω το Χ και κάποιες φορές έρχεται με τη πρώτη.

Έπαιξα 48 σεντούκια και μου έδωσε 6 νομίσματα και καλά δωράκια. Σίγουρα παίζω πάνω 40 για καλύτερα αποτελέσματα.
    Έχω πάρει και τα νομίσματα από το τρέχων δρώμενο ( Γλυκίσματα από την Ανυπαρξία )

[​IMG] [​IMG]

Μέχρι τώρα, η πρόοδός μου είναι εδώ, νομίζω πως τα πάω καλά.

Θα δούμε και στα δρώμενα, πόσο εύκολα ή πόσο δύσκολα θα παίρνουμε τα νομίσματα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
    Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!

Αρέσει σε Gulit1, xristos-ale3andros, traxhla και 9 σε άλλους.
  11. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,
    εγώ είμαι στο 21 κι αυτό επειδή ξέχασα να ενεργοποιήσω έγκαιρα το 20ωρο δωράκι και έχασα αρκετό χρόνο. Κατά τα άλλα τα δώρα είναι πάρα πολύ καλά και το δρώμενο παίζεται χωρίς άγχος και αγωνία.
    Καλή συνέχεια σε όλους

Αρέσει σε xristos-ale3andros, nota.dim1802, aposperitis1 και 5 σε άλλους.
  12. smaro94

smaro94 Δούκας του φόρουμ

Καλο μεσημερι
    και ναι εγω θα το πω οτι αυτο το ιβεντ ειναι ισαξιο με την καρναβαλομαιμου αν οχι καλυτερο!!!

Αρέσει σε Gulit1, nickoikono11, xristos-ale3andros και 6 σε άλλους.
  13. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Από 48 σεντούκια 0 νομίσματα....

Αρέσει στους kitsena, xristos-ale3andros και traxhla.
  14. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

απο 93 σεντουκια 1 νομισμα , ετσι ειναι τα τυχερα παιχνιδια ;)

Αρέσει σε graganta, xristos-ale3andros, GaTe987 και 3 σε άλλους.
  15. AMSakis

Καλημέρα,
    έτσι ακριβώς είναι, παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα πάρα πολύ καλό δρώμενο με πάρα πολύ πλούσια δώρα και το σημαντικότερο απ' όλα χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε ουσιαστικά τίποτα απολύτως στις εκτάσεις μας. Τέλος μην ξεχνάμε ότι ναι μεν δίνει και καταραμένα νομίσματα, αλλά και να μην δώσει, τα κυρίως δώρα είναι φοβερά.

Και κατά τι δική μου άποψη ξεπερνάει κατά πολύ το δρώμενο του καρναβαλιού.

Προϋπόθεση ΠΑΝΤΑ να μην ξεχνάς να ενεργοποιείς την μπάρα των καταραμένων νομισμάτων όταν αυτή γεμίσει και αν με την πρώτη ή δεύτερη προσπάθεια δεν βρεις τον θησαυρό, να πατήσεις το "Χ" για να ξαναπροσπαθήσεις ώστε να κερδίσει 8 σεντούκια αντί 6 ή λιγότερα.

Καλή συνέχεια

Αρέσει σε xristos-ale3andros, traxhla, skareleni και 3 σε άλλους.
  16. panos601

72 σεντουκια ουτε ενα νομισμα. ωραια το ρυθμισανε το παιχνιδι, θα διασκεδασουμε παλι

Τελευταία επεξεργασία: 12/10/18
    Αρέσει στους Gulit1, graganta, NOTHS58 και σε ακόμα ένα άτομο.
  17. Kodessa

Kodessa Δούκας του φόρουμ

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου τις χρειαζομουν μια και ειμαι νεα παικτρια στο παιχνιδι 8)

Αρέσει στους maria071966, xristos-ale3andros και traxhla.
  18. traxhla

traxhla Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Εγω παλι σταθηκα πολυ τυχερη σε αυτο το δρωμενο, το οποιο εχει εκπληκτικα δωρα. Παιρνω αρκετα εξτρα νομισματα πηρα δεντρα οπως η φτελια, το τζανκφρουτ κ τη κερασια του σουριναμ. Δεν ξερω εαν ειναι τυχαιο αλλα ακολουθω τα εξης βηματα. 1. Ξεκιναω παντα απο το σημειο που ειναι ο ταφος. 2.Εαν στις 2 εως 4 κινησεις δεν βρω τον θησαυρο, ακυρωνω το γυρο με το Χ επανω δεξια κ ξαναπαιζω. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να παιρνω 6 εως 8 κιβωτια καθε φορα. 3. Εχει 5-6 διαδρομες κ τις πιο πολλες φορες, ο θησαυρος ειναι πολυ κοντα στο σημειο εκκινησης. Ελπιζω να σας βοηθησα γιατι τα δωρα του ειναι καταπληκτικα. Αααα μην περιμενετε να ανοιξετε πολλα μπαουλα μαζι. Ανοιξτε τα γρηγορα ωστε αν παρετε φτελια, να την εκμεταλευτειτε οσο τρεχει το δρωμενο. Καλη επιτυχια σε ολους κ καλο σας βραδυ!!

Τελευταία επεξεργασία: 11/10/18
    Αρέσει σε graganta, Gulit1, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  19. AMSakis

Καλημέρα,
    με το άνοιγμα 74 σεντουκιών, πήρα 3 καταραμένα νομίσματα, αφού τα βρήκα τους θησαυρούς άνοιξα 24 σεντούκια και το αποτέλεσμα ήταν μεταξύ άλλων αυτό...

Εδώ θέλω να τονίσω ένα πράγμα... μέχρι τώρα δεν μου τύχαιναν καταραμένα νομίσματα και πραγματικά δεν με πείραζε γιατί αν δείτε τα δωράκια είναι πάρα πολύ καλά και να τονίσω, σε ένα δρώμενο που ουσιαστικά δεν κάνουμε τίποτα απολύτως σε σχέση με τις εκτάσεις μας. Απλά πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί ο χρόνος της μπάρας των καταραμένων νομισμάτων.

Καλή συνέχεια σε όλους και υπομονή και θα ανταμοιφθείτε...

Αρέσει σε papakipa, Gulit1, nota.dim1802 και 6 σε άλλους.
  20. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Από 88 σεντούκια 0 νομίσματα. ...

Αρέσει στους graganta, Megas_kokoriko και xristos-ale3andros.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.