Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Ο Ναός των ερπετών

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 15/1/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Τελος για μενα σε ενα ενδιαφερον δρωμενο.Βεβαια με βοηθησε πολυ οτι ανακοινωθηκε πιο νωρις οτι θα ειναι εκτροφη ανακοντα και προετοιμαστηκα.Καλη συνεχεια σε οσους συναγροτες προσπαθουν.;)

Αρέσει σε mmixail, White-Farmer, xristos-ale3andros και 9 σε άλλους.
  2. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Συγχαρητήρια! Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί βιάστηκες, ενώ από αύριο βράδυ έχει γεννητούρια. Με τις ίδιες εκτροφές θα σου περίσσευαν και ανακόντα για την αποστολή που θα μπει αμέσως μετά...

Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, White-Farmer και 7 σε άλλους.
  3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα, η μονη ενσταση που εχω, ειναι οτι θα επρεπε να περιμενεις τα γεννητουρια για καλυτερες εκτροφες, οποτε θα μπορουσες να τις πουλησεις στη λαικη. Για τις σ.τ. δεν μιλαω γιατι εκει θελουμε ολοι 400 για να βγουν τα ματια, χωρις την αγορα πακετου,οποτε ειναι καθαρα θεμα ζωων εκτροφης. Μπραβο παντως που το τελειωσες τοσο γρηγορα.

Τελευταία επεξεργασία: 18/1/19
    Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  4. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Nantia123 Εχω αφησει αλλες εκτροφες στη μεση για να τελειωσω αποστολες.οποτε θα ασχοληθω με αυτες γι αυτο και βιαστηκα.Και για να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ ευκολο το δρωμενο.καλη συνεχεια σε ολους:inlove:

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, White-Farmer και 6 σε άλλους.
  5. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Τέλος με τα ανακόντα έχω και περίσσευμα αλλά δεν μου έμεινε ούτε ένας λαγός για δείγμα.

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, White-Farmer και 10 σε άλλους.
  6. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα τελος και εγω με τα φιδακια

Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλησπερα συναγροτες-ισσες. Τα φιδακια μεγαλωσανε, αλλαξανε, πηρανε διαφορες μορφες, πηγανε και στο ναο τους, τελος το δρωμενο. :)
    Καλη συνεχεια.

Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  8. haochi

haochi Νέος ειδικός

Ωραίο δρώμενο, με πολλούς πόντους και πολύ ωραία δώρα. Τελείωσα αλλά να είναι καλά τα γεννητούρια και αρκετά χορτοτάλιρα για αγορά ανακόντα, ευχαριστώ για μια φορά ακόμη τους συν αγρότες που κάνουν τους υπολογισμούς.

Αρέσει σε mmixail, xristos-ale3andros, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  9. xara2011

xara2011 Εξαιρετικό ταλέντο

το πριν [​IMG]
    και το μετα [​IMG]

ευκολο με ωραια δωρα και σου μενουν και τα φιδακια :inlove:προυποθεση παντα να εχεις ανακοντα στην αποθηκη σου

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, konos88 και 11 σε άλλους.
  10. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Η ξενάγηση στο ναό των ερπετών με τον Ξυλοπόδαρο γάτο" μόλις τώρα έλαβε τέλος και μένα!!:D Γνώρισα τα διάφορα είδη φιδιών (κροταλοανακόντα χούλα χουπ, σμαραγδένια ανακόντα με καθηγητή φίδη και συγκρότημα μουσικών φιδιών) και πήρα την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς!!:) Θα ήθελα να ευχαριστήσω το παιχνίδι που πραγματοποίησε έστω και με κάποιες διαφορές ένα μέρος της ιδέας μου "Οικογένειες ζώων".:cry: Εύχομαι κάποια μέρα να γίνουν πραγματικότητα και οι υπόλοιπες ιδέες μας. Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε mmixail, nota.dim1802, kolokythopitas και 5 σε άλλους.
  11. RARANIARO

RARANIARO Ενεργός συντάκτης

Αρέσει σε mmixail, White-Farmer, xristos-ale3andros και 5 σε άλλους.
  12. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα! Μια περηφάνια την νιώθω πάντως!! Κι ας ξεκίνησα με τις μισές ποσότητες από αυτές που υπολογίσατε. Έφυγαν βέβαια αρκετά εκατομμύρια... Σε καλό μας.

Καλή επιτυχία σε όσους δεν το ολοκλήρωσαν ακόμα!! :music:

Αρέσει σε mmixail, Erukat, xristos-ale3andros και 14 σε άλλους.
  13. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Άνοιξε ακόμα ένας ναός στο νησί, των ερπετών... μπλιαχ:p μια και δεν τα συμπαθώ καθόλου τα ερπετά, αλλά τέλος και αυτό το δρώμενο.. Εις άλλα με υγεία.. Καλή συνέχεια και στους υπόλοιπους

Αρέσει σε mmixail, sofiapao76, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  14. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλό βράδυ, τέλειωσα και εγώ το δρώμενο αυτό ,καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.:mad:o_O:sleepy:

Αρέσει σε toylaaaaa, skareleni, mmixail και 11 σε άλλους.
  15. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημέρα σας. τέλος κι εγω μόλις τωρα γιατι χθες δεν ασχολήθηκα καθόλου. καλή μας συνεχεια

Αρέσει σε skareleni, mmixail, Gulit1 και 10 σε άλλους.
  16. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,τέλος το δρώμενο κι από εμένα,μόλις μπήκαν τα γεννητούρια...βέβαια δεν είχα την τύχη να κερδίσω ένα ανακόντα υψηλού επιπέδου, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλο το εβεντ είχε ωραία δώρα,να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε skareleni, mmixail, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  17. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος και για μενα!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε skareleni, mmixail, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  18. takis.00

takis.00 Νέος ειδικός

τελος το ιβεντ και για εμενα.καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε White-Farmer, kolokythopitas, skareleni και 4 σε άλλους.
  19. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα τελος και για μενα πηρα την φασολια καλη συνεχεια σε ολους και καλο τελος σε οσους προσπαθουν ακομα.

Αρέσει σε GaTe987, FARMER.GP, White-Farmer και 3 σε άλλους.
  20. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.