Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Ο Θησαυρός του Βασιλιά Πειρατή "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 8/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

[​IMG] Καλημέρα,όμορφη Κυριακή!Πολύ ωραίο δρώμενο,με καταπληκτική γραμμή φασολιάς και δώρα που συνεχίζω να μαζεύω για να τα ανοίξω όλα μαζί στο τέλος!Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Αρέσει σε mmixail, vickymou, Mahi_tr και 16 σε άλλους.
  2. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

σε αυτο το σημειο ειμαι :(. ελπιζω να προλαβω να το τελειωσω για να τελειωσω και την αποστολή! μου λειπουν πολλά κλαδια :(. τα μυστήρια δενδρύλια και σταβλους δεν τα εχω τοποθετησει ακομα για να δω τι κέρδισα. καλη επιτυχια σε ολους οσους το παλευουμε ακομα

Αρέσει σε mmixail, beroniki555, Mahi_tr και 11 σε άλλους.
  3. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Δυο δαχτυλίδια στην ουρά,
    στα αυτιά της σκουλαρίκια,
    με το γαλάζιο βλέμμα της,
    η Μπόνι-Λι είναι γλύκα.

Η Μπόνι-Λι προσάραξε
    σ' ένα ερημονήσι,
    μαζί με τον Κροκόδειλο,
    ψάχνουν να βρουν την λύση.

Ένα σπουδαίο θησαυρό
    κι οι δυο αναζητάνε,
    με ένα χάρτη οδηγό
    σκάβουνε και κοιτάνε.

Φτιάξαν πυρσούς στον μύλο μου,
    φυτεύψανε και μούρα,
    αυτά τα μούρα της φωτιάς,
    και ψάχνουν για μπαούλα.

Μέχρι να βρουν τον θησαυρό
    βρίσκουν σπουδαία δώρα,
    τσάντι και βιοτεχνικά,
    μα και μυστήρια ζώα.

Αστέρια βρίσκουνε πολλά,
    και πόντους και μπανάνες,
    και άμα βρουν τον θησαυρό,
    θα εκπλήξουνε τους πάντες.

Στο τέλος τα κατάφεραν
    και βρήκαν το σεντούκι,
    ποτέ δεν είχαν ξαναδεί,
    τόσο μεγάλα πλούτη.

Είμαι κι εγώ πανευτυχής,
    γιατί κι άλλο κλαδάκι,
    επήρα για την φασολιά
    σαν φίνο αγροτάκι.

Και στα δικά σας,καλή Κυριακή,και χρόνια πολλά σε όλες τις Μανούλες του κόσμου.

Αρέσει σε -athena123-, mmixail, vickymou και 26 σε άλλους.
  4. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

ειμαι ακριβως στο ιδιο σημειο με σενα! απο τη στιγμη που το δρωμενο πηρε παραταση, μην ανησυχεις... φυτευε το βραδυ το πολυωρο φυτο σου και ολα μια χαρα..

Αρέσει σε mmixail, vickymou, Mahi_tr και 9 σε άλλους.
  5. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

καλημερα καλη εβδομαδα! μολις τελειωσα και το δρωμενο και την αποστολη αλλα οσο ωραιο και ξεχωριστο ηταν, αλλο τοσο και δυσκολο ηταν! τα αναδυομενα επεφταν με το σταγονομετρο και καθε πυρσος ηθελε 55!!! τα μυστήρια ακομα δεν τα εχω τοποθετησει καν γιατι ηθελα τους χωρους για φυτεμα. τελος καλο ολα καλα μια που πηρα και τον αστακο απο την αποστολη! για αυτον τον αστακο κυνηγουσα την αποστολη και πλακα θα εχει να κρυβεται μεσα σε καποιο μυστηριο που ακομα δεν εχω τοποθετησει... να δωσουμε ομως και συγχαρητηρια στην εταιρια που σχεδιασε ενα τοσο ξεχωριστο δρωμενο! καλη επιτυχια σε οσους προσπαθουν! η προσπάθεια δεν εβλαψε ποτέ κανέναν!!!

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, vickymou και 12 σε άλλους.
  6. aposperitis1

aposperitis1 Ενεργός συντάκτης

Καλημέρα σε όλη την αγροτιά.Θέλω και γω με την σειρά μου να εκφέρω την άποψη μου για αυτό το δρώμενο του θησαυρού του πειρατή!το έχω ολοκληρώσει από την Κυριακή το πρωί και συνεχίζω να μαζεύω θησαυρούς.Έχω μαζέψει 32 θησαυρούς και συνεχίζω!Θεωρώ λοιπόν ότι αυτό το δρώμενο είναι μακράν το ωραιότερο που έχει μπεί μετά την καλή βασίλησσα του καρναβαλιού!Εξαιρετικός σχεδιασμός και πολύ πλούσιες ανταμοιβές!Δεν μπορώ να κρύψω την ικανοποίηση μου για αυτό το δρώμενο και να μην συγχαρώ ολη την ομάδα που μας το πρόσφερε!Εύχομαι να δούμε και άλλα τέτοια όμορφα ιβέντ στο μέλλον!Ευχαριστούμε FARMERAMA!!!!!!!!!

Αρέσει σε 66romanou, mmixail, skareleni και 11 σε άλλους.
  7. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

τελος καλη συνεχεια σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, gtrullis και 6 σε άλλους.
  8. kakosgr

kakosgr Προχωρημένος

Και το ερώτημα που γεννάται είναι: συνεχίζουμε αυτό το δρώμενο ή προετοιμαζόμαστε για το καινούριο που ξεκινάει αύριο Τετάρτη;

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  9. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην αγροτοπαρέα κλείδωσα την φασολιά και έκανα ακόμα ένα, μέχρι το βράδυ πιστεύω ότι θα κάνω άλλα 2 και σταματώ
    διότι αύριο δουλεύω. Καλή συνέχεια σ'όλους.:inlove::D

Αρέσει σε mmixail, traxhla, skareleni και 9 σε άλλους.
  10. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Εντάξει,φτάνει μέχρι εδώ....

Αρέσει σε nota.dim1802, 66romanou, mmixail και 8 σε άλλους.
  11. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,μόλις ήρθα από την δουλειά και χωρίς να το ξέρω κάποιοι γείτονες και φίλοι από το παιχνίδι,μου έδωσαν τόσα πολλά αναδυόμενα που πείρα την φασολιά και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημοσιά ειδικά η <<xaris 68>> και ο <<monolith2>> ο δε τελευταίος!!!με παρότρυνε να συνεχίσω και να επιμείνω να πάρω την φασολιά...ευχαριστώ και πάλι,να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε sofiapao76, LILA413, gtrullis και 7 σε άλλους.
  12. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα τελειωσα και εγω το εβεν πολυ καλο με αρκετα καλη φασολια και πολυ καλα δωρακιια απο τα σεντουκια καλη συνεχεια σε ολους και καλο τελος σε οσους προσπαθουν ακομα.

Αρέσει σε kolokythopitas, sofiapao76, gtrullis και 3 σε άλλους.
  13. konos88

konos88 Αρχάριος στο φόρουμ

Καλημέρα σας,

Τελείωσα την φασολιά μέσα στον αρχικό χρόνο. Δεν θα κρύψω ότι πιέστικα με τα αναδυόμενα αφού χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω σούπερ λίπασμα και αφού τελείωνε έπρεπε να αγοράσω χρησιμοποιώντας φασουλοφλουριά...Αν ξέραμε από την αρχή για την παράταση θα διαχειριζόμουν διαφορετικά τον χρόνο. Τουλάχιστον θα τελέιωνα και την επιπλέον αποστολή που τελείωσε νωρίτερα. Δεν πειράζει όμως καλή είναι πάντα η φασολιά και ξόδεψα πράγματα που θα μπορούσα να είχα αποφύγει...

Αρέσει στους kolokythopitas, gtrullis και maria_palou.
  14. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! "Το κυνήγι του θησαυρού του βασιλιά πειρατή" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Απέκτησα τα ζώα πειρατές (γουρούνι με παζλ, κροκόδειλος με πισίνα και Μπόνι Λιν με λαγό σε αρχαίο κτήριο) και την ομάδα σύννεφων μαγικής φασολιάς!!:p Έφτασα στα 26 ολοκληρωμένα παιχνίδια. Την αποστολή στη λαχαναγορά την τελείωσα όλη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φαρμεράμα 1) για την παράταση του δρώμενου που ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα το προλάβαινα και 2) για τις πολύ καλές ανταμοιβές που μας έδωσε!!:) Ήταν ένα πολύ ωραίο δρώμενο.:D Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 16/5/18
    Αρέσει σε kolokythopitas, skareleni, 2014chr και 5 σε άλλους.
  15. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Το συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.