Feedback Συζήτηση για το δρώμενο " Ο Θησαυρός του Βασιλιά Πειρατή "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 8/5/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Αρέσει σε *mava*, mmixail, vagelis1968 και 16 σε άλλους.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Κι εγω τελειωσα την αποστολή παιρνοντας μια φωλια ρινοκερου ενα κοκκινολαιμη και την ετεροφυλλη αρακουαρια τα οποια δεν ειχα! Τελεια δωρα!!!!! Επίσης πηρα και 3 πυρσους και 1 που μας εδωσε το δρωμενο 4. Αρα για οσους παιξουν την αποστολη , θα πρεπει να μαζεψουν για την φασολια 20.000 - 3200 = 16800 φυτα και 1375-220= 1155 αναδυομενα !!

Αρέσει σε mmixail, vagelis1968, gtrullis και 9 σε άλλους.
  3. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Παιδιά με τα αναδυόμενα πώς πάτε; Έχω μια ανησυχία... Λέτε να μην βγουν;

Αρέσει σε mmixail, vagelis1968, White-Farmer και 4 σε άλλους.
  4. μαμαβικη

μαμαβικη Προχωρημένος

Δυστυχως τα αναδυομενα δεν βλεπω να τα βγαζουμε .Τουλαχιστον εμενα αυτη ειναι η εικονα απο τα χωραφακια μου.

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, vagelis1968 και 3 σε άλλους.
  5. White-Farmer

White-Farmer Επιφανής του φόρουμ

δεν βγαινουν τα απαιτουμενα κλαδια αδέρφια!!! και πολλοι σιγουρα δεν εχουν ανοιξει και τους κρασταλινους καραρράκτες και παλευουν μονο με τις δυο εκτασεις! μια καλή παράταση στο δρώμενο θα μας βοηθουσε ολους. ας μας ακουσει η εταιρια του αγαπημενου μας παιχνιδιού

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, Mahi_tr και 7 σε άλλους.
  6. megami

megami Προχωρημένος

λιγο δυσκολη η κατασταση με τα αναδυομενα αλλα απο αποψη δωρων ειναι αρκετα ενδιαφερον το ηβεντ

Αρέσει σε mmixail, Mahi_tr, μαμαβικη και 3 σε άλλους.
  7. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

δεν φτανει που μας παιδευσαν με το συνδεση αποσυνδεση...αμα ειναι να θελουμε δυο μαζεματα για ενα πυρσο κιαυτον με το ζορι δεν κανουμε δουλεια...

Αρέσει σε mmixail, vagelis1968, kolokythopitas και 3 σε άλλους.
  8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Αρέσει σε nickoikono11, poi94, Mahi_tr και 8 σε άλλους.
  9. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Οι παίκτες δεν πρέπει να ειρωνεύονται, απαγορεύονται από τους κανόνες, οι συντονιστές επιτρέπεται. 8)

Αρέσει σε elenigri, graganta, kadim65 και 5 σε άλλους.
  10. White-Farmer

Ευχαριστουμε!!! 20 ωρες ειναι καλή παράταση! στην Πολωνία βεβαια δεν θα πήγαινα... :eek::)

11. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Καμία ειρωνία. Μάλλον δεν έχεις την αίσθηση του χιούμορ. Ενα αστείο ήταν. Λυπάμαι που το πήρες προσωπικά.

Επί την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω έναν άλλον κανόνα :Οι παίκτες απαγορεύονται να υποτιμούν και να μειώνουν τους συντονιστές καθώς επίσης είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις υποδείξεις των συντονιστών. Κάτι που προφανώς δεν γνωρίζεις ή έχεις ξεχάσει εδώ και καιρό.

Μια γρήγορη ματιά σε όλες τις αναρτήσεις σου δείχνει μια συνεχόμενη και άνευ λόγου εμπάθεια προς τους συντονιστές.
    Πίστεψέ με, είναι πολύ κουραστικό και βλάπτεις μονάχα τον εαυτό σου καθώς εμείς δεν δίνουμε σημασία σε τέτοιες συμπεριφορές.

Όμως δεν θα επιτρέψουμε άλλο να το συνεχίσεις.
    Αν παραβλέπεις να διαβάζεις τις Ελληνικές ανακοινώσεις ή τις αγνοείς ηθελημένα, είναι δικό σου πρόβλημα.
    Όμως σε διαβεβαιώνω οτι οι Ελληνες συντονιστές αφιερώνουν χρόνο και κόπο για να ενημερώνεσαι εσύ έγκαιρα όπως έγινε προχτές και όπως έγινε σήμερα. Λυπάμαι που δεν το εκτιμάς.

Αρέσει σε nana, nickoikono11, skareleni και 14 σε άλλους.
  12. xaxare70

xaxare70 Νέος ειδικός

τα δωρα ειναι τελεια αποκτουμε δεντρα και σταβλους που δεν ειχαμε και σχετικα με τα αναδυομενα παντα ειμαστε ανησυχοι και στο τελος παντα τα μαζευουμε οσα χρειαζονται.

Αρέσει σε nana, nickoikono11, mmixail και 8 σε άλλους.
  13. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

εγω παντως με 4 μαζεματα σημερα 1 πυρσο εχω φτιαξει μονο...τι γινεται ?φυτεψα σαγκουαρο και βλεπουμε

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, mmixail και 2 σε άλλους.
  14. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα εγω απο την αρχη του εβεν φυτευω πεπονια και εφτασα τα 901 αναδυωμενα μουρα της φωτιας δεν εχω σχεδον καθολου μονο 735 απο σημερα θα αρχισω να σπερνο μουρα πυστευω να προλαβω να παρω την φασολια καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε nana, kolokythopitas, xristos-ale3andros και 4 σε άλλους.
  15. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Ένα πολύ όμορφο και κερδοφόρο δρώμενο και σε συνδυασμό με την αποστολή της λαχαναγοράς "Ο Πειρατής Βασιλιάς" που βοηθάει στο ξεκίνημα αφήνει μία πολύ ευχάριστη "γεύση" παιχνιδιού, παρά το γεγονός ότι οι απαιτήσεις σε φυτά είναι μεγάλες. Όσο για την Μαγική Φασολιά με δώρα ένα μπαούλο αστεριών και ένα σεντούκι χορτοτάλιρων, δεν πιστεύω να έχει να πει κανείς κάτι...

Όσον αφορά την αποστολή, το τελευταίο βήμα
    προτίμησα να μην το εκπληρώσω για αρχή, καθώς οι απαιτήσεις ήταν αρκετές και τελικά πολύ πιθανόν να μην το ολοκληρώσω καθόλου εκτός και αν τελειώσω με την ολοκλήρωση του δρώμενου κι αυτό γιατί την δεξαμενή αστακών την κέρδισα από τα δώρα που πήρα ανοίγοντας τα "Σεντούκια Κυνηγιού Θησαυρών".

Καλή συνέχεια σε όλους...

Αρέσει σε -fasolaki-, nana, xaris68 και 17 σε άλλους.
  16. poi94

poi94 Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα
    Το δρώμενο είναι σούπερ και ακόμα αν δεν το τελειώσει κάποιος έχει πολύ καλά δώρα και η αποστολή Σούπερ!! δίνει την ευκαιρία να πάρουμε αυτά που μας λείπουν Λοιπόν Μπραβο!!!
    Δεν ξέρω αν και στα άλλα forum γκρινιάζουν συνεχώς, αλλά δίνουν και οδηγίες όπως αυτό που έχει ανεβάσει ο koyrsaros. Θέλει μια πιο ελαφρια διάθεση. Εδώ λίγοι μας βοηθούν να τρέξουμε το δρώμενο καλύτερα και οι περίσσότεροι γκρινιάζουν
    Θέμα 2 Μακάρι να πληρώνονταν οι συντονιστές θα προσέγγιζε περισσότερους.
    Για την Ιστορία, Οταν ήμουν Λιθουανια όταν είχε capital control, έτρεχα να βρω paysafe, με διάφορα προβλήματα μετά με τους συντονιστές. αλλά κόλλημα με το παιχνίδι..... Αρα και στη Πολωνία μπορεί να πάει κάποιος.....χιχιχι

Αρέσει σε mmixail, nana, nickoikono11 και 13 σε άλλους.
  17. graganta

graganta Επιβλέπων του φόρουμ

Πάρα πολύ καλό με μεγάλη διαφορά απο τα τετριμμένα. Θέλω άλλα 7 για να τελειώσω, και έχω πάρει πάνω απο 100 σεντούκια.Άνοιξα τα 18 και πήρα 5 μυστηριώδεις ρινόκερου, 2-3 δενδρύλλια κ.λ.π. Πήρα και τη χιλιανή που δεν είχα, απο την αποστολή, και το ρινόκερο. Τώρα πάω για τον κοκκινολαίμη που δεν έχω. Το αφεντικό τρελάθηκε ξανά. Ευτυχώς. Για να μας δίνει και λίγη χαρά το παιχνίδι. Μας είχε λείψει πολύ.

Αρέσει σε nana, xaris68, dxristina και 23 σε άλλους.
  18. White-Farmer

καλησπερα σας. τα φυτα τα εχω μαζεψει αλλα μου λειπουν πολλα κλαδια ακομα. οποτε φυτευω για το βραδυ το μεγαλυτερο φυτο μου για αναδυόμενα (εγω το πεπονι εχω) και τη μερα συνεχιζω τα μουρα για να μαζεψω και να τελειωσω και την αποστολη που μου λειπουν οι 2 τελευταιες εργασιες, για να παρω τον αστακό (τα υπολοιπα που δινει τα εχω). δεν εχω φτιαξει ακομα τους πυρσους και δεν εχω παιξει στο κυνηγι του θησαυρου γιατι θελω να μαζεψω πρωτα τα κλαδια και να το κανω ολο μαζι. πιστευω πως ειναι μακράν το καλυτερο και πιο πρωτότυπο δρωμενο!!! τρεχει παραλληλα αποστολη η οποια ΚΑΙ βοηθαει το δρωμενο αλλα ΚΑΙ δινει εξτρα σουπερ δωρα!!! παντα τετοια!!!

Αρέσει σε mmixail, Megas_kokoriko, nana και 22 σε άλλους.
  19. dxristina

dxristina Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδιά με συγχωρείτε, μπερδεύομαι λιγάκι ακόμα με το που να ψάχνω τι, πήγα στην συζήτηση για το δρώμενο και όχι στο θέμα για αυτό καθ'αυτό και νιώθω ότι εξαιτίας μου έγινε όλη αυτή η συζήτηση τώρα....Πάντως όντως ο συνδυασμός αποστολής και δρώμενου είναι σούπερ βοηθητικό μακάρι να το συνεχίσουν και στα επόμενα δρώμενα, χαίρομαι πολύ και για τις μπανάνες που δίνει στην συμπλήρωση των σταδίων της αποστολής !

Αρέσει σε mmixail, Megas_kokoriko, nana και 3 σε άλλους.
  20. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ευχαριστουμε τη φαρμεραμα για τη παραταση του δρωμενου, που κατα τη γνωμη μου, οπως των περισσοτερων αλλωστε, ειναι ενα απο τα καλυτερα και με τα πλουσιότερα δωρα, δρωμενο. Θα ήθελα επισης να ευχαριστησω τη φαρμεραμα και για τα σημερινα δωρακια για τη γιορτη της μητερας και επι τη ευκαιρια να ευχηθω ......... Χρονια Πολλαααα στις μανουλες ολου του κοσμου και να χαιρονται τα καμαρια τους!!!

Αρέσει σε mmixail, Megas_kokoriko, nana και 19 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.