Feedback Συζήτηση για το δρώμενο: " Ο Γκρινιάρης που έγινε χαρούμενος "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*Hermes*-, 20/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

τελος το δρωμενο με τη βοηθεια του ροδανιου,θα συνεχισω να μαζευω ζαρια για αστερακια κυριως ...γιατι ποτε δεν ξερεις που θα χρειαστουν....

Αρέσει σε soyla74, Marinaloren, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολους με ενα μεγαλο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ! Πολυ καλες οι φασολιες του δρωμενου! Μου εχουν μεινει τα γιορτινα στεφαστερια, και τελος το δρωμενο

Τελευταία επεξεργασία: 26/12/22
    Αρέσει σε stef10, Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000 και 10 σε άλλους.
  3. farmer_girl77

farmer_girl77 Νέος ειδικός

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία! Τέλος και εγώ με τις φασολιές , στα ζάρια δεν τα πάω καλά οπότε δεν θα τελειώσω αυτήν την στήλη αλλά θα συνεχίσω για μερικά αστεράκια ακόμη...Τί πιστεύετε πρέπει να ξεκλειδώσω πρώτα,το εργοστάστιο ή το μαγικό δέντρο;

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  4. -noyla-

-noyla- Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει, γιατί έχω 1 ασημένιο κλειδί, αφού έχω ολοκληρώσει το μονοπάτι #1; πού να το χρησιμοποιήσω;

5. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα και καλή Χρονιά !!!

Έτοιμος και ο γκρινιάρης.
    Το πρώτο δρώμενο που ολοκληρώνω την 1η ημέρα του 2023.
    Ελπίζω να μου φέρει γούρι.:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 1/1/23
    Αρέσει σε maria_palou, Marinaloren, sofiapao76 και 3 σε άλλους.
  6. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Καλη χρονια,Χρονια Πολλά σε όλους με καθε ευτυχια!!! Το δρωμενο εχει τελειωσει ...απο περυσι:D αλλά έχω ενα παραπονο, μια φορα ναμουρθει αυτο το φλασ!! ποτέ!!! Ειμαι στις 11.000 δεν ξερω αν θα φθασω στο τελος ειναι ζητημα τύχης...

Αρέσει στους vagelis1968, maria_palou και skias10.
  7. skgskg

skgskg Κόμης

Καλημέρα, Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!!! Τέλος και εγώ το δρώμενο από πέρυσι. Συνεχίζω να μαζεύω ζάρια για αστεράκια και για την δεξιά στήλη.

Αρέσει σε vagelis1968, Marinaloren, .sofaki. και 2 σε άλλους.
  8. olga-tse62

olga-tse62 Γνώστης του φόρουμ

τελος το δρωμενο πηρα και τα κορακια 2 μερες σχεδον πριν ληξει το παιχνιδι,νομιζω ειναι αρκετα ευκολο να φτασεις στο τελος αν δεν ξεχνας να μαζευεις στην ωρα τους τους κουβαδες με τα ζαρια.θα συνεχισω να μαζευω κουβαδες βεβαια για κανενα δωρακι απο το καταστημα!

Αρέσει στους vagelis1968, GEPPO1 και soyla74.
  9. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά στην καλή παρέα... αυτή η αλπική κοιλάδα μας έχει αλλάξει και τον τρόπο που παίρνουμε τα δωράκια. Παλιά έπαιρνα πρώτα τα λιπάσματα κτλ και το τελευταίο που σκεφτόμουν ήταν οι μυστηριώδεις στάβλοι και τα δενδρύλλια. Τώρα που οι στάβλοι και τα δενδρύλλια χρειάζονται για να παράγεις καύσιμα το ξανασκέφτηκα και έτσι πήρα τους XXL ταραντούληδες ενώ δεν τους χρειάζομαι... έτσι μόνο για να έχω κάτι να ξοδεύω...

Αρέσει σε vagelis1968, olga-tse62, GEPPO1 και 4 σε άλλους.
  10. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα τελος και με την δεξια στηλη ηρθαν καλες ζαριες στο τελος

Αρέσει στους soyla74, Marinaloren, skias10 και σε ακόμα ένα άτομο.
  11. vasiliki00

vasiliki00 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια !!!Ευχαριστουμε ολους για την βοηθεια που προσφερετε!!!!

Αρέσει σε vagelis1968, soyla74, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  12. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλησπέρα, τέλος και γω με το δρώμενο. Το πήγα αρκετά χαλαρά γιατί είχαμε και δουλειές. xD
    Στο παιχνίδι με τα ζάρια έφτασα μέχρι το 90, αρκετά καλά θα έλεγα. Από το κατάστημα τα πήρα σχεδόν όλα, όχι ότι είχε και τίποτα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αλλά δεν πειράζει.
    Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά! :inlove:

13. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Το θέμα κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.