Feedback Συζήτηση για το δρώμενο: " Ο Γκρινιάρης που έγινε χαρούμενος "

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*Hermes*-, 20/12/22.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*Hermes*-

-*Hermes*- S-Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!

Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο :

" Ο Γκρινιάρης που έγινε χαρούμενος "

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Ο-γκρινιάρης-που-έγινε-χαρούμενος.34659/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Ο-γκρινιάρης-που-έγινε-χαρούμενος.34658/

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

[​IMG] [​IMG]

Η ομάδα του Farmerama

Αρέσει στον/ην thena.
  2. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλημέρα!
    Γνωστό δρώμενο , με τη διαφορά ότι φέτος θα έχουμε ζάρια. Δεν είναι και το καλύτερο μου μιας και επιδρά ο παράγοντας τύχη και ως γνωστόν είμαι λιγάκι άτυχος χαχαα:p τουλάχιστον κερδίζω στην αγάπη 8)8)

Με τις συχνές ερωτήσεις χάθηκα λίγο , αλλά αν τις πάρει κάποιος βήμα - βήμα το τοπίο ξεκαθαρίζει. Σκέφτομαι να ξεκινήσω από την πανσέληνο , μετά από το νησί και να αφήσω τελευταία τη βασική φάρμα.

Οι ποσότητες που θέλουμε για το πρώτο ταμπλό (Τα μονοπάτια του Άι Βασίλη #1) είναι :

- 11,267 φυτά βασικής φάρμας και 370 χρ. μπάλες
    - 10,222 φυτά νησιου και 370 χρ. μπάλες
    - 5,683 φυτά πανσελήνου και 890 χρ. μπάλες

Για το δεύτερο ταμπλό (Τα μονοπάτια του Άι Βασίλη #2) θα χρειαστούμε το δεύτερο φυτό που φυτεύουμε στην βασική έκταση της φάρμας και της πανσελήνου, χριστουγεννιάτικες μπάλες, καθώς και κάποια προϊόντα από τις αποθήκες μας. Η ποσότητα του δεύτερο φυτού είναι 7,540 φυτά και 860 χρ. μπάλες.
    Στο δεύτερο ταμπλό θα ξεκινήσω να παραδώσω αμέσως τα απαιτούμενα προϊόντα της αποθήκης ώστε να ανοίξω τα "καπάκια" που δίνουν ζάρια για το τρίτο μέρος του δρώμενου. Όσο νωρίτερα ανοίξουμε τις υποδοχές αυτές , τόσο περισσότερα αστερονομίσματα θα συλλέξουμε. Άρα ; Και περισσότερες αμοιβές από το κατάστημα. Θέλω πολύ να πάρω τους στάβλους του ταρανδούλη γιατί δεν τους έχω (και είμαι συλλέκτης :p).

Οι φασολιές είναι υπέροχες και αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι να τις αποκτήσουμε , πόσο μάλλον όσοι κυνηγάνε μανιωδώς την άνοδο των επιπέδων και τους ΠΕ. Τα υπόλοιπα σκόρπια δωράκια είναι πολύ καλά με ωραίους στάβλους ροζ , πικολα, δενδρύλλια κτλ.

Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές με υγεία!! :inlove:

Αρέσει σε IRENE26, GEPPO1, ΝΕΦΕΛΗ9 και 41 σε άλλους.
  3. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

γεια χαρα σε ολους....ανυπομωνω για το νεο ιβεντ αν κ παλι ραβε ξηλωνε θα ειμαστε xD
    ευχαριστουμε panagioti για τις πληροφοριες θα βοηθησουν πολυ;)
    καλη επιτυχια σε ολους και καλες γιορτες

Αρέσει σε yelander10, irene2, Lina123 και 8 σε άλλους.
  4. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Ευχαριστουμε τον Panagiotiis για τις πληροφοριες ! Αξιζει να προσπαθησουμε για ολες τις φασολιες! Καλη προσπαθεια και Καλες Γιορτες να εχουμε ολοι μας !!!!!

Αρέσει σε stef10, Jimaras~for~ever!!!, georgeoikonom2332000 και 12 σε άλλους.
  5. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημέρα !!
    Οι φασολιές είναι εξαιρετικές και εξίσου καλά και τα επιμέρους δωράκια.
    Πολύ ενδιαφερόν δρώμενο και με μία πιο προσεκτική ανάγνωση στις ΣΕ δεν είναι τόσο πολύπλοκο ,όπως φάνηκε στην αρχή.
    Ευχαριστούμε πολύ τον Panagiotiis, για την λεπτομερή του ανάλυση.
    Καλή επιτυχία σε όλους μας !!!

Αρέσει σε nickoikono11, Panagiotiis, maria_palou και 3 σε άλλους.
  6. icons1

icons1 Μόνιμος στο φόρουμ

Κάθε παιχνίδι στους άσσους χρειάζεται δύο κουβάδες ζάρια - ναυάγησαν οι ελπίδες μου να ολοκληρώσω το τρίτο σκέλος του event.

Edit: πάντα με βοηθάει ότι είμαι και μάγος της στρατηγικής, έχωσα σούπερ λιπάσματα, ζωζώκες, 170 γύρους ροδάνι να τελειώσω τη μωβ διαδρομή σε 2-3 ώρες - ε και τώρα περιμένω άλλες 2-3 ώρες τα 5 κλαδιά έλατου που δεν είχα υπολογίσει να κρατήσω στην άκρη -.-

Τελευταία επεξεργασία: 21/12/22
  7. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Είναι αδύνατο ,μέρες που είναι να μαζευτούν 200 μη πω 500 κουβάδες με ζάρια για τις ανάγκες ενός παιχνίδιού που βασίζεται στη τύχη. Πραγματικά, κρίμα!

Αρέσει στους vagelis1968 και icons1.
  8. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

Μην σου πω και 1000 κουβάδες xD

Αν ξέρω καλα μαθηματικά χρειαζόμαστε 150 αστερονομίσματα για να πάρουμε την σειρά σύννεφων και τα 2 διακοσμητικά.
    Δηλαδή 15 παιχνίδια, δηλαδή 30 κουβάδες.

Θες να μου εξηγήσεις γιατί εσύ θέλεις άλλους 470 κουβάδες;

9. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

Η λίστα βραβείων, είναι στο 100 και θέλει 13000 πόντους που σημαίνει οτι για να φτάσουμε στο 100 θα πρέπει να πετυχουμε περίπου 150 πόντους σε κάθε παιχνίδι. Κάτι αδύνατον, αφού πρόκειτε για καθαρή τύχη. Αλλά και η τύχη να μας ευνοήσει, για τα 100 παιχνίδια θα χρειαστούμε 200 κουβάδες με ζάρια.Οπότε η φωλιά κορακιών νέον θα μείνει στα όνειρα. Ξέρεις πως είναι αυτές οι μέρες, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δε θα μείνει χρόνος να μαζεύουμε κουβάδες xD. Καλά Χριστούγεννα!
    Κατά τα άλλα, όμορφο δρώμενο με υπέροχα δώρα! Να είστε καλά ,με υγεία και χαρά!

Αρέσει στους nickoikono11 και vagelis1968.
  10. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Mαζεψα νομισματα και ετρεξα και πηρα το πικολακι χιχιιιιιι...:p

Αρέσει στους vagelis1968 και maria_palou.
  11. louloudaki.2001.

louloudaki.2001. Προχωρημένος

Έχει παρατηρήσει κανείς πως ενώ στις ΣΕ Τα μονοπάτια του Άι Βασίλη #2 θα έπρεπε να δώσουν σαν έπαθλο τη γραμμή φασολιάς : Ομάδα Μαγικής Φασολιάς Ο Γκρινίαρης που έγινε χαρούμενος 2, δίνει την φασολια Ομάδα Μαγικής Φασολιάς Ο Γκρινίαρης που έγινε χαρούμενος 3 και αντίστοιχα το ίδιο γίνεται με Τα μονοπάτια του Άι Βασίλη #3 που δίνουν την φασολια 2; Δηλαδή οι ΣΕ τα έχουν ανάποδα! Πείτε μου βρε παιδιά βλέπω κάτι λάθος;;; Επίσης διαβασα ότι απο κάθε παιχνίδι των άσσων παίρνουμε 20 αστερονομίσματα και τελικά παίρνουμε 10!

Αρέσει στους vagelis1968 και icons1.
  12. heavymetal7

heavymetal7 Έμπειρος

Γεια σου Σοφάκι, πώς τους μάζεψες τους κουβάδες;; από αυτους τους πρώτους 8 κουβάδες εννοείς;; γιατί νομίζω δεν μπορούμε ακόμα να φυτέψουμε το φυτό για τους κουβάδες.

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  13. ninikafnmn

ninikafnmn Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Μόνο 10 κλαδιά ελάτου θα πάρουμε αλλά δεν θα πάρουμε ? και πως θα πάρουμε?

Αρέσει στον/ην vagelis1968.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

οπως και να χει ενα ενδιαφέρον δρώμενο με όμορφα δωράκια, που πιστευω να το καταφέρουμε , αν οχι καλη καρδια.. μην ξεχασετε το κολπο με τον μύλο για να εχουμε παραπάνω κλαδια ελάτου για την συνεχεια.. ας το πουμε παλι για τους καινουργιους.. βαζουμε στην πρωτη θεση του μυλου πχ σ τροφη με μεγαλο χρόνο.. εγω εβαλα 54 ωρες.. στην δευτερη θεση βαζουμε οποιο φυτο εχουμε επιλεξει με τα 5 κλαδια που μας δινει το παιχνιδι μετα απο τα πρωτα 10, και καθε 5 ωρες αναναιωνουμε.. ετσι στο επομενο μονοπατι θα μπορεσουμε να φτιάξουμε παραπανω φυτα.. επισης στην πανσεληνο χρησιμοποιηστε ανθοδεσμη του τρομου.. η μελιτζανα με απλο λιπασμα και νερο κανει 6 ωρες απο 12, για να παρετε πολλα αναδυομενα.. καλή διασκεδαση και καλό ξημερωμα

Τελευταία επεξεργασία: 21/12/22
    Αρέσει σε nickoikono11, jiorgos, maria_palou και 5 σε άλλους.
  15. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλημέρα!

Μέχρι στιγμής το δρώμενο πάει πολύ καλά. Πέτυχα στο ροδάνι δύο 100αρια σοδειάς και ενεργοποίησα ένα μπόνους συνολικών εσόδων L και τώρα είμαι στο φυτό της φάρμας. Τελείωσα από το νησί και την πανσέληνο.

Σε δεύτερο χρόνο μαζεύω κουβάδες τους οποίους θα παίξω μαζεμένους καθώς οι υποχρεώσεις μου δεν με αφήνουν να είμαι συνεχώς πάνω από τον υπολογιστή. Και επειδή πιο πάνω κάπου διάβασα ότι θέλουμε 500 κουβάδες , θα συνιστούσα να παίξετε μεθοδικά και έξυπνα. Γυρίστε κανένα ροδάνι, ενεργοποιήστε μπόνους κτλ. Τόσα αποθέματα έχετε οι παλιοί παίκτες..

Ένα ευχαριστώ δεν θα έβλαπτε .. σε κάθε δρώμενο ευχαριστείς τους παίκτες για τους υπολογισμούς. Σε εμένα όχι .. xD
    Αυτό ισχύει και για τους άλλους συμπαίκτες. Το θεωρώ άσχημο. Ένα ευχαριστώ.. τόσο κόπο κάνω κάθε φορά.
    Όσο για τη μελιτζάνα τρόμου το φυτό κατεβαίνει στις 05:13 με νερό , κοπριά κι τρία μπόνους. Αλλά ας γυρίσουμε πίσω στο δρώμενο "Απόκοσμο Βήμα στο Παρελθόν" τότε που θεωρούσες εκείνη τη φασολιά αμελητέα και όχι τόσο ενδιαφέρον. Θυμάσαι ; ;) Να τώρα που είναι όχι μόνο σημαντική, αλλά πολύ χρήσιμη...
    Οπότε για να μη μπερδεύουμε τους παίκτες η πανσέληνος έχει πολλές στρατηγικές. Δεν είναι μόνο η ανθοδέσμη τρόμου. Η μελιτζάνα τρόμου , μιας και για αυτήν αναφέρθηκες, με την φασόλια "Νύχτες Πανσελήνου 4" , ανθοδέσμη τρόμου και τη φασολιά από το δρώμενο Απόκοσμο Βήμα στο Παρελθόν είναι η ιδανικότερη λύση για αναδυόμενα.
    Αν και αφού έχουμε τις δύο εκτάσεις ο εξευγενισμός μας επιτρέπει να μην χαλάσουμε την πανσέληνο για αναδυόμενα και να παίξουμε για τις αποστολές ή για απόθεμα. Ανάλογα τι θέλει ο καθένας..

Καλές γιορτές και πάλι!!
    Υγεία, αγάπη και ανθρωπιά :music:

Αρέσει σε kiriakos2004, nickoikono11, zaxaroula80 και 6 σε άλλους.
  16. .sofaki.

.sofaki. Επιφανής του φόρουμ

Καλημερα,δεν φυτεψα. Εκει που κυττουσα τις εκτασεις ,παταω σε ενα κουτακι και ειχα αυτο που ζητουσε, φυτο κρανα μου φαινεται,μετα ,παταω διπλα το ειχα και αυτο:D,εν ολιγοις φθανω στα κλειδια χαλαρα και ανοιξε και ενα κουτακι που δινει ζαρια καθε 24ωρο!!!

Τι τυχερος που εισαι!!Εγω παω να σκασω με το ροδανι!! 300!!!! παρτυ εισητηρια και ουτε 1 μπονους σοδειας!!!

**Συγχώνευση από διπλοποστάρισμα

Η τελευταία επεξεργασία έγινε από συντονιστή: 22/12/22
  17. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα σε όλους.. μπράβο σου Παναγιώτη και οπως ξερεις σου εχω πει πολλες φορες ευχαριστώ , εν αντιθέση με εσενα, αλλα δεν με πειράζει καθόλου.. απλά αυτη την φορά ξεχάστηκα.. άλλωστε ολα τα παιδιά σ ευχαρίστησαν και δεν εισαι ο μονος που κοπιάζει, σε κάθε δρώμενο παντα υπάρχει κάποιος που το κάνει (και εγω πολλές φορές) και δεν ακουει ευχαριστώ απο ολους τους παίκτες, οχι γιατι εχουν κατι μαζι του, απλά γιατι ξεχνιούνται, αλλα δεν το κανουνε θέμα.. οσον αφορά την μελιτζανα στην δική μ φαρμα με ενεργοποιηση φασολιάς εχθες εκανε 6 ωρες και σημερα 7, οποτε εξαρτάται απο τις φασολιές.. το υπολοιπο δεν θα το σχολιάσω και θα σε παρακαλούσα να μην κανεις το φαρμεραμα προσωπικο πεδίο αντιπαραθέσεων.. αν θες κατι μπορεις να μου στειλεις μηνυμα... οσο για το μπέρδεμα , το οτι κανω καποια πρόταση δεν σημαινει οτι πρεπει ολοι να την ακολουθησουν, ομως πιθανον καποιος που δεν ξερει την χρησιμότητα καποιων μπονους, να την μαθει μεσα απο την συζητηση.. επισης κανεις δεν θα μου υποδειξει τι θα λεω και τι οχι,εκτός των συντονιστών, οπως δεν το κανω σε κανενα εδω και 12 χρονια και σέβομαι ολες τις απόψεις.. ο διάλογος μας λήγει εδω και δεν νομιζω οτι εχουμε κατι αλλο... απορω παντως πως θυμασαι το <<απόκοσμο βήμα>> μετα απο τόσο καιρό χαχαχ... τεςπα στο παιχνίδι τωρα ... προσωπικα χρησιμοποιώ ανετα χωράφια με ενα μπόνους 100%, λιπασμα, νερο, σ λιπασμα και ζωζωκες.. πιστευω οτι μες στην μέρα θα ολοκληρώσω το ενα μονοπάτι.. ελπίζω κάποια στιγμη και το ροδανι να μου κανει την χαρη.. σημερα με 80 παρτυ γυρους, ουτε ενα μπονους σοδειας.. ευτυχως ειχα ενα φυλαγμενο απο τα σεντούκια.. καλή συνέχεια ημέρας σε όλους

Τελευταία επεξεργασία: 22/12/22
    Αρέσει στους xaidi, αμφιθεα και maria_palou.
  18. crazyfarmer71

crazyfarmer71 Ειδικός του φόρουμ

καλησπερα στην αγροτια !τα δυο μονοπαταια του αγιου βασιλη ολοκληρωθηκαν! στους ασσους εχω φτασει στο νουμερο 42 της στηλης! μεχρι να ολοκληρωθει το δρωμενο πιστευω να την ολοκληρωσω! καλη συνεχεια , χρονια πολλα και καλες γιορτες να εχετε ολοι με υγεια !

Αρέσει σε olga-tse62, nickoikono11, αμφιθεα και 5 σε άλλους.
  19. iridaki

iridaki Ειδικός του φόρουμ

ο ταρανδουλης ειναι διαφορετικος απο αυτον τον παλιο που εχω?

Αρέσει στον/ην αμφιθεα.
  20. -*Hermes*-

-*Hermes*- S-Moderator Team Farmerama GR

Καλημέρα και χρόνια πολλά! :)
    Γράψε στην κατάλληλη ενότητα για να λάβεις και την ανάλογη απάντηση.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.