Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Οι τεμπέλικες μέρες του Λύγκα

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 3/7/19.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο
    Οι τεμπέλικες μέρες του Λύγκα
    Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται. Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες

ενότητες για βοήθεια.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Οι-τεμπέλικες-μέρες-του-Λύγκα.26867/
    Μπορείτε να διαβάσετε τις Συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/index.php?threads/Οι-τεμπέλικες-μέρες-του-Λύγκα.26866/
    Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση
    Η ομάδα του Farmerama

2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα σε ολη την παρεα! Δυστυχως σε αυτο το δρωμενο εχω μονο 150 λυγκες! Θα το προσπαθησω και οπου παει! Σε καμμια περιπτωση ομως δεν μπορω να το ολοκληρωσω και να σας πω και την αληθεια δεν με ενθουσιαζει και η φασολια, αφου κερδιζεις 2 σουπερ τροφες σε 168 ωρες - τα αλλα δεν με ενδιαφερουν καθολου! Καλη προσπαθεια σε οσους το επιχειρησουν!

Αρέσει σε sofiapao76, Dr.Kelly, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  3. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Καλησπερα κι απο μενα σε ολη την παρεα!!!
    Κατ αρχην δεν εχω λογια να χαρακτηρισω την 1η εργασια. Θα δωσω αξια 33.333 χτ λυγκες για να παρω 1 αυτοκολητο; δηλαδη θα θυσιασω 36 λυγκες;; :mad:
    Δευτερον θα κερδιζω 2 σ.τροφες καθε ποτε;; καθε 7 μερες; που για να παρω τη φασολια θα εχω ξοδεψει οτι εχω και δεν εχω;;
    Μηδενικο το ενδιαφερον μου, κι ας εχω και λυγκες και σ.τροφες.
    Δεν μπορω ομως να μην ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους που θα το δοκιμασουν και θα το τελειωσουν.

Αρέσει σε 66romanou, sofiapao76, Dr.Kelly και 14 σε άλλους.
  4. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! Η οικογένεια των λύγκων έρχεται να τη γνωρίσουμε και χρειάζονται τη βοήθεια μας στο να βρουν ένα νέο σπίτι!!:) Μου θυμίζει το παλιό δρώμενο "Το κρησφύγετο του λύγκα". Καλή τύχη με την εκτροφή των λύγκων όπου φτάσει ο καθένας μας!!;)

Τελευταία επεξεργασία: 4/7/19
    Αρέσει σε GEPPO1, Dr.Kelly, nickoikono11 και 5 σε άλλους.
  5. vickymou

vickymou Κόμης

καλημερα!!!!!!εχουμε ολοι 4 λυγκες, τους αλλους που να τους βρεις?Με τοσα απανωτα δρωμενα ,σταυλους με λυγκες θα βαζαμε στα λιγα χωραφια που εχουμε? και τωρα με ενα μετριο υπολογισμο θελουμε 1000-1400 λυγκες.Καλη επιτυχια σε οποιον ασχοληθει

Αρέσει σε maria_palou, 66romanou, GEPPO1 και 8 σε άλλους.
  6. .*Hazel*.

.*Hazel*. Forum Moderator Team Farmerama GR

Μπορείς να αγοράσεις από το κόκκινο καλαθάκι , στην κατηγορία ζώα, όσους στάβλους λύγκα θέλεις με χορτοτάληρα

Αρέσει στους μαρω69 και xristos-ale3andros.
  7. αμφιθεα

αμφιθεα Πρεσβευτής του φόρουμ

Αγαπημενη συντονιστρια Hazel , πολυ καλη η επισημανση για οσους δεν εχουν πολλους σταβλους λυγκα, αλλα...
    ναι υπαρχει κι ενα αλλα , ποσους να χωρανε στις βασικες μας εκτασεις, ποσες τροφες θα χρειαστουμε και ποσα υλικα για να τις φτιαξουμε και ποσους απο τους 1000 (το λιγοτερο κατα την συμπαικτρια vickymou) θα καταφερουμε να φτιαξουμε;
    Κι αν φτιαξουμε τους 1000 , ποσες εκτροφες θα χρειαστουμε με ποσες σ.τροφες;
    Εχει υπολογησει καποιος απο τους σχεδιαστες τις ωρες που θα χρειαστουν; εστω κι αν μου απαντησετε οτι μπορουμε να αγορασουμε και χιλιαδες σ.τροφες με πραγματικο νομισμα , η απορια μου ως πολυ παλιος παικτης παραμενει, θα αξιζε;

Αρέσει σε _ΘΕΜΗΣ_, GEPPO1, Coinhunter01 και 11 σε άλλους.
  8. xristos-ale3andros

xristos-ale3andros Επίτροπος του φόρουμ

Υπολογίζω οτι 1.500 λύγκες είναι αισιόδοξη πρόβλεψη εφόσον δουλέψουμε με γεννητούρια.
    Οι ποσότητες φαίνονται μεγάλες αλλά οι βασικές μας εκτάσεις χωράνε 128 σταύλους.
    Οσοι δεν τα έχουμε ξοδέψει έχουμε και τα μπόνους παραγωγής σταύλων +100% για 24 ώρες.
    Υπάρχει και το κουκούλι πεταλούδας νέον που δίνει +1 ζώο για 10 ώρες.
    Τροφές να υπάρχουν και τα απλά ζώα βγαίνουν.
    Τώρα αν αξίζει το εβέντ για τους πόρους που ζητάει είναι άλλη ιστορία. Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση του καθενός.
    .....
    Μπορεί π.χ. για κάποιον να αξίζει να φτιάχνει λύγκες και να τις πουλάει.

Αρέσει σε GEPPO1, Coinhunter01, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 και 14 σε άλλους.
  9. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, αδιάφορο το δρώμενο για μένα, με τόση ζέστη που έχει δε σκοπεύω να είμαι σε μια οθόνη μπροστά με τίποτα. Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν. Η φασολιά αδιάφορη που για να την πάρεις θα ξοδέψεις ότι έχεις και δεν έχεις σε σούπερ τροφές..

Αρέσει σε GEPPO1, Coinhunter01, μαμαβικη και 11 σε άλλους.
  10. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Χαίρετε χαίρετε! Διασκεδάζω πολύ εδώ μέσα! :D
    Λυπάμαι που δεν θα μπορέσω να "τιμήσω" αυτό το τρομερά άδικο δρώμενο. Οι 59 μου λύγκες θα παραμείνουν στην αποθήκη μου :inlove:
    Καλή επιτυχία σε όποιον ασχοληθεί! :music:

Αρέσει σε GEPPO1, Coinhunter01, μαμαβικη και 10 σε άλλους.
  11. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Ονειρο καλοκαιρινης νυκτος, θα παραμεινει το δρωμενο για μενα..
    Τεραστιες ποσοτητες λυγκων που δεν εχω και δεν σκοπευω να χαλασω τις σ.τροφες μου για το τιποτα..
    Απευθυνεται σε παικτες που μπορουν ν αγορασουν λυγκες και σ.τροφες αφθονες για να μπορεσουν ν αντεπεξελθουν στις απαιτησεις του δρωμενου..
    Οποτε δεν θ ασχοθηθω καθολου.. Μονο και μονο που ζηταει στο 1ο κιολας βημα ,33.330 αξια σε ΧΤ λυγκες ,για να παρω
    ενα αυτοκολλητο, ειναι αρκετο για να το προσπερασω ..
    Καλη επιτυχια σε ολους οσους ασχοληθουν..

Φιλικα Βικυ:inlove:

Τελευταία επεξεργασία: 5/7/19
    Αρέσει σε Megas_kokoriko, GEPPO1, Coinhunter01 και 10 σε άλλους.
  12. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα σε όλους, ειλικρινά εύχομαι οι υπολογισμοί των συμπαικτών αγροτών να είναι λανθασμένοι, και τα αυριανά γεννητούρια να φανούν ιδιαίτερα γενναιόδωρα. Η φασολιά δεν με τρελαίνει, αλλά ο ροζ στάβλος και το ροζ εργαστήριο είναι πολύ καλά δώρα. Καλη επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν.

Αρέσει σε GEPPO1, Coinhunter01, maria_palou και 7 σε άλλους.
  13. jojogr

jojogr Ανερχόμενος συντάκτης

Καλημέρα κι απο μένα, για όσους έχουν πολλά αστεράκια υπάρχει και ο "λύγκας σφίγγα" στο δέντρο (460.000 αξία event).

Αρέσει σε nota.dim1802, Dr.Kelly, billgab και 7 σε άλλους.
  14. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

με 49 λύγκες στην αποθήκη ούτε τζααα δεν θα πω στο δρώμενο αυτό... εντελώς αδιάφορο απο απόψεως φασολιάς.. αφου ενεργοποιήτε καθε 168 ωρες... καλή επιτυχια σε οσους το τολμήσουν

Αρέσει σε nota.dim1802, sofiapao76, Dr.Kelly και 5 σε άλλους.
  15. Coinhunter01

Coinhunter01 Ειδικός του φόρουμ

Καλησπέρα αγρότες και αγρότισσες!
    Η αλήθεια είναι πως δεν αξίζει, αλλά επειδή εγώ φάνηκα τυχερός στο Χωριατοροδάνι, θα το προσπαθήσω.
    Έβαλα και το έξτρα μπόνους +1 στους στάβλους και με +4 θα έχω πολύ καλή αποθήκη!

Έχω έτυμα και τα ζωάκια μου, Θα περιμένω τα γεννητούρια και βλέπω πως θα προχωρήσω.

Καλή επιτυχία σε όσους ασχοληθούν.

Edit: Το τελείωσα με 780 Σούπερ Τροφές, δεν τις λες και λίγες, αλλά μια χαρά είναι!

Με περίσσεψαν 1.511 λύγκα και έχω να μαζέψω άλλες 350 περίπου, ώρα να πάω μια βόλτα στη λαϊκή:)

Εύχομαι να πετύχετε στο Χωριατοροδάνι το μπόνους, καλή συνέχεια!

Τελευταία επεξεργασία: 5/7/19
    Αρέσει σε Marinaloren, skareleni, FARMER.GP και 10 σε άλλους.
  16. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σας!
    Τελείωσα και εγώ το δρώμενο. Δεν είχα πολλούς λύγκες, μόνο 890. Με αυτούς έκανα τις εκτροφές μου. Κάθε εκτροφή στα γεννητούρια δίνει πολλές φορές και 2 ή 4 λύγκες πίσω, οπότε έφτασαν. Έκανα ακριβώς όσες εκτροφές χρειάζονται για τα γυαλιά ήλιου. Οι εκτροφές ήταν γενναιόδωρες, πήρα 3 λύγκες σφίγγα (+1 από το Δένδρο της Σοφίας) και 2 λύγκες με μπλε κολάρο -τον ένα τον έδωσα στο βήμα για τον ροζ στάβλο. Στις εκτροφές έβαλα και καμιά τριανταριά με λύγκες των σκιών γιατί δεν μου έφταναν οι απλοί.
    Οπότε κρίνω ότι γύρω στους 1000 λύγκες αρκούν! Προσπαθήστε το!

Καλή Επιτυχία σε όποιον δοκιμάσει το δρώμενο!

Αρέσει σε jimthrilosgate7, jiorgos, skareleni και 8 σε άλλους.
  17. SYLVART

SYLVART Επιβλέπων του φόρουμ

καλημέρα, τελείωσα και εγώ το δρώμενο. Χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, θα πω ότι ξόδεψα 281 λύγκες και τροφές ακριβώς οσες χρειάζονταν για τα γυαλιά ηλίου. Ευτυχώς τα γυαλιά μαζεύονται από τις εκτροφές όλων των ζώων. Για μενα άξιζε τον κόπο η απόκτηση ροζ εργαστηρίου και ροζ στάβλου.

Αρέσει σε Nantia123, μαρω69, nota.dim1802 και 7 σε άλλους.
  18. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Χαίρετε!! "Η γνωριμία της οικογένειας των λύγκων" μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Το πήγα μέχρι το ροζ στάβλο και το ροζ εργαστήριο. Η φασολιά μέτρια. Μόνο με τους λύγκες εκτροφής δυσκολεύτηκα λιγάκι.:sleepy: Θα ήθελα να γράψω μια παρατήρηση, η κατηγορία των ζώων που βλέπω να αυξάνεται συνέχεια είναι τα θηλαστικά. Καλό θα ήταν να αυξάνονταν και οι άλλες κατηγορίες όπως λόγου χάρη τα ψάρια ή τα αμφίβια.:) Να ευχαριστήσω πάντως το παιχνίδι που πραγματοποίησε ένα μέρος της ιδέας μου "Οικογένειες ζώων 3"!! Με το καλό να εμφανιστούν και οι υπόλοιπες εκτροφές! Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!!;)

Αρέσει σε xristos-ale3andros, ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, Nantia123 και 2 σε άλλους.
  19. ingridv

ingridv Ενεργός συντάκτης

Χαιρετώ και εγώ την παρέα. Μάζεψα τους λύγκες και ο στόχος ήταν οι ροζ σταύλοι, αλλά αφού έκανα 200 εκτροφές (χωρίς να τις δώσω) συνειδητοποίησα ότι χρειάζονται 390 γυαλιά, άρα 780 σούπερ τροφές, που δεν τις είχα και δεν μπορώ και να μαζέψω. Καλή επιτυχία σε όσους τα κατάφεραν ή το προσπαθήσουν.

Αρέσει στους xristos-ale3andros, sofiapao76 και Dr.Kelly.
  20. AMSakis

AMSakis Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπέρα,
    μην ξεχνάς ότι από το δρώμενο κερδίζεις 150 σούπερ τροφές.

Επίσης εάν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί ακόμη ας λάβει τα παρακάτω υπόψιν του... (αν και αργά - κάλιο αργά παρά ποτέ)

Η πιο συμφέρουσα συναλλαγή είναι αυτή του Λύγκα των σκιών καθώς έχει την μικρότερη χασούρα σε απόδοση ΧΤ.
    Τι εννοώ... η αξία του Λύγκα των σκιών σε ΧΤ είναι 4.800 ενώ για να αποκτήσουμε εάν πρέπει να δώσουμε 4 Λύγκες αξία 933 ΧΤ οπότε 4Χ933=3732ΧΤ. Οποιαδήποτε άλλη κατηγορία έχει μεγαλύτερη διαφορά.

Επίσης μπορεί σε αυτό που θα γράψω τώρα κάποιοι να έχετε διαφορετική άποψη, όμως αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι σε εκτροφή του απλού Λύγκα με γεννητούρια, η απόδοση είναι πάντα πολύ μεγαλύτερη απ' ότι με οποιαδήποτε άλλη κατηγορία.

Τέλος όποιος δεν θέλει ή μπορεί να ασχοληθεί και έχει Λύγκες, μπορεί να βγάλει αρκετά ΧΤ αρκεί να τα πουλήσει στην Λαϊκή.

Καλή συνέχεια

Αρέσει σε ΔΗΜΗΤΡΗΣ22, μαμαβικη, toylaaaaa και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.