Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Νυχτερινή πτήση

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 14/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλησπερα. τελος και εγω επιτελους

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, skareleni και 7 σε άλλους.
  2. maniotis

maniotis Ειδικός του φόρουμ

τελος απο χτες και για μενα συνεχιζω βεβαια να ταιζω τις νυχτεριδες και δεν απογοητευτικα μεχρι τωρα παμε μεχρι τη ληξη του δρωμενου <<μαζευε κι ας ειν' και ρογες>> οπως ελεγε και η γιαγια μου καλη συνεχεια σε ολους

Αρέσει σε kolokythopitas, gtrullis, Gulit1 και 4 σε άλλους.
  3. ΓΙΑΝΝΑ16

ΓΙΑΝΝΑ16 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

εγω δεν θα το προλαβω αν κ θελω λιγο για να παρω την φασολια μακαρη να παρει παραταση

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, pap100 και 3 σε άλλους.
  4. sofiapao76

sofiapao76 Επιφανής του φόρουμ

[​IMG] Καλημέρα!!! Με την βοήθεια φίλων και γειτόνων κατάφερα κι εγώ να τελειώσω το ιβεντ και να πάρω την φασολιά.Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!Καλή επιτυχία σε όσους το παλεύοουν ακόμα.

Αρέσει σε kolokythopitas, GaTe987, toylaaaaa και 8 σε άλλους.
  5. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα τελειωσα το ιβεν εχτες και ειμαι μετα απο πολυ καιρο επιτελους εντυπωσιασμενος παρα πολυ καλο ιβεντ θελο να ευχαριστησω την εταιρεια και τους συντονιστες που μας στηριζουν και μας βοηθουν που χωρις τους συντονιστες θα ειμασταν μπαχαλο εχει η εταιρεια τον πρωτο ρολο και η συντονιστες εχουν τον δευτερο ρολο επισης θελο να ευχαριστησω και ολους τους καλους μου γειτονες και με αυτα τα λιγα λογια να αποχαιρετισω το δρωμενω νυχτερινη πτηση καθως η πτηση πλησιαζει προς το τελος καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, toylaaaaa, maria_palou και 3 σε άλλους.
  6. jimthrilosgate7

jimthrilosgate7 Νέος ειδικός

Καλησπέρα σε όλους.
    Τελικά κατάφερα στο παρά ένα να ολοκληρώσω το δρώμενο. Είχα λείψει από Πέμπτη μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Με αρκετό σούπερ λίπασμα και με την βοήθεια φίλων μάζεψα τα αναδυόμενα που χρειαζόμουν.! Ήταν πολύ αγχωτικό και αφιέρωσα πολλές ώρες για να τα καταφέρω..!Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου.!

Αρέσει σε jimixatz, toylaaaaa, maria_palou και 3 σε άλλους.
  7. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Δούκας του φόρουμ

Λοιπόν η γκρίνια έπιασε και τα αναδυόμενα πήγαν καλά. Από ότι είδα οι περισσότεροι το έβγαλαν. Εγώ το τελείωσα με σχετικά λίγα ΣΛ και δεν θα τα χρειαζόμουν αν δεν έχανα δυό μαζέματα εξ αιτίας υποχρεώσεων. Τα δώρα ήταν πολύ καλά αν και δεν πήρα παρά μόνο 1 ή 2 αστεράκια (δε θυμάμαι καλά). Κατά τα άλλα τα δέντρα τζίφος δεν μου κάθισε τίποτα καλό αλλά από σταύλους πήρα έναν ιπποπόταμο που τον χρειάζομαι. Ευχαριστώ τους γείτονές μου για τη βοήθεια και καλή συνέχεια.

Τελευταία επεξεργασία: 22/3/17
  8. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.