Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Νυχτερινή πτήση

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 14/3/17.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Mahi_tr

Mahi_tr Προχωρημένος

Παιδιά καλησπέρα κι από μένα!
    Μου έμειναν κι εμένα 5 κεμπάπ ακόμα, κατανάλωσα όμως αρκετά σούπερ λιπάσματα! Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίζουν!:):):):):):):):):)

Αρέσει σε maria_palou, NOTHS58, sofiapao76 και 7 σε άλλους.
  2. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

καλησπερα συναγροτες- συναγροτισσες
    .... ζορικο το event. Eιχα να νιωσω τοση πιεση απο την εποχη του event της σταγονας :p
    το τελειωσα με απωλεια σουπερ λιπασματος, επειδη λογω δουλειας δεν θα ειχα την πολυτελεια να το πολεμησω απο αυριο...
    τουλαχιστον αποκομισα 3 χρυσες μπανανες κι αρκετους μυστηριωδεις σταβλους και δεντρα μεταξυ αλλων..
    καλη συνεχεια σε οσους το παλευουν ακομη..

Αρέσει σε aspa.k, maria_palou, NOTHS58 και 8 σε άλλους.
  3. K_K__D

K_K__D Τακτικός στο φόρουμ

Καλήσπερα αν εχεις συμπληρώσει τα φυτά του δρωμενου βάζε το μεγαλυτερο σε χρονο φυτό με ανθοδέσμη τρομου και θα μαζέψεις πιο πολλα αναδυόμενα. Η ανθοδέσμη ειναι για την μείωση του χρόνου των φυτών

Αρέσει σε maria_palou, NOTHS58, sofiapao76 και 5 σε άλλους.
  4. fisherman65

fisherman65 Βαρόνος του φόρουμ

Για άλλη μια φορά, σε μικρά χωράφια, μάζεψα 25 αναδυόμενα. Αυτά είναι όλα και με αυτά έφτιαξα 4 κεμπαπ. Το φυτό είναι το του δρώμενου.

5. lazos95

lazos95 Γνώστης του φόρουμ

Εντάξει δε θα μπορούσα να λείπω και να μην τελειώσω ένα από τα αγαπημένα μου δρώμενα λόγω γραφικών (τις νυχτερίδες εννοώ, όχι τις αιματηρές σάλτσες, τους μύκητες και τα κομμένα αυτιά που μια αναγούλα την προκαλούν:p )
    και εννοείται λόγω των πολύ ωραίων δώρων...
    ...γιατί και την ικανοποιητική φασολιά αποκτήσαμε και βιοτεχνικά και μυστηριώδη και γύρω στις 30 ώρες αγροτικούς βοηθούς με 1 (ω ναι!!!) χρυσή μπανάνα!

Καλό είναι εκτός από τα αρνητικά να τονίζουμε και τα θετικά! Τα συγχαρητήρια λοιπόν μου στην εταιρεία για το διπλασιασμό των αναδυόμενων! Δεν έβγαινε αλλιώς, ή μάλλον έβγαινε για όσους ήθελαν αλλά θα κόστιζε κάτι παραπάνω.

Τέλος, μένει αρκετός χρόνος για να κάνουμε απόθεμα ή να τελειώσουμε τις τρομακτικές αποστολές στη λαχαναγορά (μην τις ξεχνάτε).

Καλό βράδυ σε όλες και σε όλους!

Τελευταία επεξεργασία: 19/3/17
    Αρέσει σε ESABA, Mahi_tr, takis.00 και 16 σε άλλους.
  6. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα θελω ακομα 10 κεμπαπ εγω αυριο θα τελειωσω το ιβεντ το οποιο θα το χαρακτηριζα περιπετειωδες αγωνιωδες συναρπαστικο τελειο. πολυ μου αρεσαν και τα διακοσμητικα τη κριμα να μην μπορουμε να τα κερδισουμε και δευτερη φορα καλο βραδυ σε ολους.

Αρέσει σε nota.dim1802, maria_palou, NOTHS58 και 4 σε άλλους.
  7. ath

ath Επίτροπος του φόρουμ

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε. Τέλος και αυτό το event. Αν και ήταν δύσκολο στην αρχή με τα αναδυόμενα, ευτυχώς η εταιρεία βοήθησε την κατάσταση και διπλασιάστηκαν και τέλος και με αυτό. Ευχαριστούμε farmerama!!!!!!!!
    Το μόνο που μένει πλέον είναι να βγάλουνε και νέες μόνιμες αποστολές, διότι παρέδωσα και τις τελευταίες πυγολαμπίδες και τέλος και από εκεί. Δεν πειράζει όμως κάνω αποθήκη. ;)

[​IMG] Καλή συνέχεια και σε όσους το τελειώσουν και σε όσους προσπαθούν ακόμα

Αρέσει σε psipsi1978, kolokythopitas, zananna και 12 σε άλλους.
  8. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλημέρα και Καλή βδομάδα. Καλή και ζεστή άνοιξη (άκουσα ότι μπαίνει στις 12 το μεσημέρι).
    Τέλειωσα κι εγώ αυτό το πολύ αγχωτικό δρώμενο, το οποίο δεν θα έβγαινε αν δεν διπλασίαζαν τα αναδυόμενα.
    Συνεπώς να ευχαριστήσω τους συντονιστές και την εταιρία για το διπλασιασμό.

Αρέσει σε kolokythopitas, Mahi_tr, heavymetal7 και 9 σε άλλους.
  9. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

μπράβο σ αυτούς που τέλειωσαν! εγω έφτασα στα 100. έχουμε χρόνο μέχρι αύριο.... γειτονακια στείλτε δώρο!

Αρέσει σε kolokythopitas, nota.dim1802, Gulit1 και 3 σε άλλους.
  10. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Τέλος και για μένα,αφού χάλασα γύρο στα 350 σούπερ λιπάσματα,πριν ανακοινωθεί ο διπλασιασμός των αναδυόμενων.

Καλή συνέχεια σε όλους,και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, giannissuper και 13 σε άλλους.
  11. mmixail

Καλημερα και καλη εβδομαδα θελω 2 κεμπαπ ακομα και τελος. αλλα δεν βιαζομαι θελω να επισημανω μερικα πραγματα μου αρεσαν πολυ τα δωρα αλλα πιο πολυ η 4 νυχτεριδες στην εκταση πανσεληνο τη ομορφα και τη ανεμελα χωρις να της νοιαζει γεια τιποτα ανοιγοκλεινουν τα φτερα τους χωρις να μπορουν να πεταξουν ψηλα στον ουρανο. αυτο ηταν που μας μαγεψε και μας εκανε να ασχοληθουμε με το ιβεντ και να το τελειωσουμε θα στεναχωρηθω πολυ που θα τελειωσει το ιβεντ μακαρι να ξαναγινει ενα παρομοιο ιβεντ καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  12. Menie70

Menie70 Ανερχόμενος συντάκτης

Ουφφφφφφ !! Και εγώ σε μία ώρα από τώρα τελειώνω. Τα αναδυόμενα τα έχω, ξέμεινα όμως από ... φυτά. χαχαχα που σε μία ωρίτσα θα τα έχω. Εδώ θα πρέπει να πω κάποια πράγματα. Να ευχαριστήσω πρώτα απ'όλα τους συντονιστές που μετέφεραν στην εταιρεία την αγωνία μας των πρώτων ημερών για την μικρή ποσότητα των αναδυόμενων. Μετά, να ευχαριστήσω την εταιρεία που ανταποκρίθηκε άμεσα. Το ιβέντ με άγχωσε πολύ αρχικά. Μετά όμως τον διπλασιασμό των αναδυόμενων "κυλούσε" ομαλά. Απλά, ήθελε λίγο προγραμματισμό. Τώρα, σχετικά με τα δωράκια που μας έδιναν οι νυχτερίδες, είμαι ευχαριστημένη. Πήρα 3-4 μπανάνες, αρκετά τσάτνι, γλάστρες και ανθοδέσμες του τρόμου, λιπάσματα κλπ. Όσον αφορά στα μυστηριώδη, εδώ δεν ήμουν καθόλου τυχερή. Απ' όσα κέρδισα, δεν βρήκα κάτι που δεν έχω. Κρίμα ... πολύ με λύπησε αυτό.:cry: Θα συνεχίσω βέβαια μέχρι τελευταία στιγμή να παράγω τα κεμπάπ, μήπως και μου ...."κάτσει" κάτι καλό. χαχαχα Συγχαρητήρια σε όσους και όσες τελείωσαν ήδη και σε αυτούς που συνεχίζουν,καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Μην παραιτηθήτε παιδιά. Συνεχίστε ... αξίζει τον κόπο.

Αρέσει σε kolokythopitas, maria_palou, nota.dim1802 και 8 σε άλλους.
  13. FARMERLENA65

FARMERLENA65 Διοικητής του φόρουμ

[​IMG] και στα δικά σας...

ας είναι οι γείτονες και οι φίλοι καλά!!! ευχαριστώωω...

Αρέσει σε kolokythopitas, kikijimy, sofiapao76 και 16 σε άλλους.
  14. melita

melita Εξαιρετικό ταλέντο

Καλά είναι τα ευχολόγια προς την εταιρία για την όχι και τόσο άμεση θα έλεγα παρέμβαση να αυξήσει τα αναδυόμενα, αλλά ( όπως λέει και μια παροιμία ), αν δεν κλάψει το μωρό δεν το ταΐζει η μάνα. Δηλαδή έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε για να γίνει το αυτονόητο.
    Το έβγαλα και εγώ το δρώμενο , αν και με τόσες μέρες που ήταν ανοιχτή η έκταση πανσελήνου θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο και με μικρότερα φυτά για τις αποστολές που χρειάζομαι αλλά απεναντίας έπρεπε να φυτεύω μόνο το 8ωρο για να βγάλω τα απαιτούμενα αναδυόμενα , μιας και με μικρότερης διάρκειας φυτά δεν θα μαζευόταν τα αναδυόμενα.
    Στα υπέρ θα πω της πολύ καλές αμοιβές από δενδρύλια , στάβλους, χρυσές μπανάνες, γενικός πλουσιοπάροχα δωράκια.
    Και μην ξεχάσετε πριν κλείσει η έκταση πανσελήνου φυτέψτε το μεγαλύτερο σε διάρκεια φυτό. Ποτέ δεν ξέρεις για το επόμενο δρώμενο που θα ξανανοίξει αν θα παίξουν ρόλο τα αναδυόμενα.

Αρέσει σε kolokythopitas, kikijimy, sofiapao76 και 9 σε άλλους.
  15. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, τέλειωσα επιτέλους και εγώ. Θέλω να ευχαρηστήσω πολύ τους γείτονές μου για την μεγάλη βοήθεια
    που μου δώσανε και καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη.:mad::oops:o_O:wuerg:

Αρέσει σε kolokythopitas, kikijimy, sofiapao76 και 11 σε άλλους.
  16. KATAPIOS4

KATAPIOS4 Δούκας του φόρουμ

ευτυχως τελος !!!!!!!!!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ath, Gulit1 και 8 σε άλλους.
  17. maria_palou

maria_palou Βετεράνος του παιχνιδιού

1000 σλ και στο τσαφ το προλάβαμε... χρ.μπανάνα νομίζω πέρασε μία βιαστικιά...δεν είμαι σίγουρη ,δεν παίρνω κι όρκοo_O...ευχαριστώ πολύ τα φιλαράκια μου για την βοήθεια ,καλό βράδυ!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, ath, kikijimy και 5 σε άλλους.
  18. kaltsula

kaltsula Ανερχόμενος συντάκτης

ποιες χρυσες μπανανες καλε? και εγω το ολοκληρωσα αλλα ουτε μια δεν ειδα... 125 κεμπαπ και με ταραξε στους ποντους και τα χορτοταλιρα... απογοητευση. ας βαζανε τα δωρα αναλογα με το καθε βημα.

Αρέσει σε kolokythopitas, Gulit1, kikijimy και 5 σε άλλους.
  19. tsdstergios99

tsdstergios99 Έμπειρος

Μολις τελειωσα και εγω. Χρησιμοποιησα σλ αλλα την πρωτη φορα σε μικρα χωραφια... καταλαβαινετε ποσα χαλσα ασκοπα! Επισης πρεπει να πω οτι με μικρα και με μεγαλα πηρα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια αναδυομενα. αρα φουμαρα οι ανακοινωσεις περι αναδυομενων
    Πολλα ευχαριστω στους γειτονες και μη που εστειλαν δωρα!

Αρέσει στους kikijimy, gtrullis και maria_palou.
  20. mmixail

Καλησπερα ολοκληρωσα και εγω το ιβεντ απο χρυσες μπανανες πηρα 5 και γενικα πλουσια δωρα. σεβομαι την καθε αποψη μαλλον ευθυνεται ο σχεδιασμος του μηχανισμου παιχνιδιου και αλοι πηραν πλουσια δωρα αλοι μετρια και αλοι φτωχα καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, ath, Gulit1 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.