Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Νοσταλγία στη φάρμα"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την Unicorn*, 23/1/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Πραγματικά, νομίζω ότι θα βάλω τα κλάματα:cry: σαν μικρό παιδί με τις εικόνες που βλέπω και τις ποσότητες που διαβάζω ότι έχετε.
    Εγώ με "χίλια βάσανα" έχω από ένα αυγουλόδεντρο και ένα κατσικόδεντρο από το πάρε δώσε. :mad:

Αρέσει σε vickymou, mmixail, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  2. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Και..οποιος βιαζεται σκονταφτει..θα πιασουμε τις παροιμιες τωρα!!Ο καθε ενας εχει τον δικο του τροπο για να τελειωσει την αποστολη,μπορει να εκφρασει τις σκεψεις του και τις συμβουλες του και οποιος θελει τις ακολουθει.Ειρωνιες νομιζω δεν χρειαζονται μεταξυ μας αγροτοπουλα!!!!

Αρέσει σε vickymou, mmixail, soyla74 και 22 σε άλλους.
  3. lagoudaki

lagoudaki Ειδικός του φόρουμ

Ακριβως! Και προσπαθούμε να δώσουμε συμβουλές στους νέους παίκτες που αποθαρρύνονται από μερικούς που θέλουν να τα δείξουν όλα δύσκολα και που διαγράφουν αναρτήσεις...

Ήδη έχω πάρει το διακοσμητικό και θα επικεντρωθώ μόνο στο δρώμενο γενεθλίων. :)

Δεν είναι πυρηνική επιστήμη, Τα πράγματα είναι απλά και τα κάνουμε τόσο δύσκολα χωρίς λόγο. Η αποστολή είναι εφικτό να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά με την σωστή στρατηγική.

Είναι υποχρέωση μας να βοηθάμε τους άπειρους παίκτες και όχι να τους αποθαρρύνουμε !

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, 2014chr και 7 σε άλλους.
  4. dinaspyro

dinaspyro Βετεράνος του παιχνιδιού

Και εγω θα το παρω αυριο το διακοσμητικο χωρις να χαλασω χαρτοταλιρα και εργαλεια για σταυλους.Και τι
    εγινε;
    Τα μικρα επιπεδα δεν εχουν την ανεση να σπαταλουν χαρτοταλιρα και εργαλεια.Δεν τους αποθαρρυνει κανενας,αλλα τους δοθηκε μια εκδοχη πως να κερδισουν το διακοσμητικο λιγο πια αργα αλλα χωρις πολλα εξοδα!

Αρέσει σε mmixail, soyla74, kona111 και 20 σε άλλους.
  5. koyrsaros

koyrsaros Γνώστης του φόρουμ

Εχετε την ανάρτηση που έσβησα, οπότε μπορείτε να την δείξετε και να δουν όλοι αν αποθάρρυνα ή όχι τους συμπαίκτες μου . Αντιθέτως εσείς αποθαρρύνατε την στρατηγική μου και με αναγκάσατε να την διαγράψω .......εμπρός λοιπόν δείξτε τι έσβησα και σταματήστε επιτέλους να δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις εδώ μέσα. Το ποιος είναι και τι είναι εδώ μέσα, ποίος υποστηρίζει ποιόν, ποιος γλείφει και τα σχετικά το έχει αποδείξει εμπράκτως ο καθένας μας και το ξέρουν όλοι όσο και αν δεν σας αρέσει.

Και βέβαια υποχρέωση μας είναι να βοηθάμε όσο μπορούμε αλλά περισσότερη έχετε εσείς σε αυτό , αλλά και δεν έχετε κανένα δικαίωμα και επειδή δεν συμφωνούμε με εσάς και τους δορυφόρους σας εδώ μέσα να μας βάζετε στη γωνία μονίμως και να μας φιμώνετε με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο και να ''απαιτείται'' να συμφωνούμε και μαζί μας. Οφείλετε να μας ακούτε και να μην παρουσιάζετε τα πράγματα όπως σας συμφέρουν επειδή έχετε το μαχαίρι και το καρπούζι εδώ μέσα.

Μπορεί να είστε ότι είστε εδώ μέσα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σας φοβάμαι όπως πολλοί και κυρίως δεν θα μου απαγορεύετε να εκφράζομαι και να λέω τη γνώμη είτε σας αρέσει είτε όχι.

.

Αρέσει σε mmixail, georgia469, fisherman65 και 6 σε άλλους.
  6. -lousi-leon2001

-lousi-leon2001 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα σας! Απλοί παίκτες δεν είμαστε όλοι; Εικονικοί; Γνωριζόμαστε; Τι δορυφόροι και φιμώνετε και φλείφει και μαχαίρι και καρπούζι και δεν φοβάμαι είναι αυτά; Οι υποδείξεις όλων σας μόνο για βοήθεια είναι! Κι εμείς που τις χρειαζόμαστε, παίρνουμε όποια μας ''κάνει''! Έχουν βγει δρώμενα και δρώμενα έτσι! Χάρη σε όλους εσάς!!! Σας ευχαριστούμε!

Αρέσει σε elivfarm, mmixail, skareleni και 6 σε άλλους.
  7. evieva

evieva Αυτοκράτορας του φόρουμ

Κατα την άποψη σου λοιπόν ήταν προτιμότερο να αφήσουμε μια λάθος στρατηγική και να την ακολουθήσουν ασκόπως κάποιοι παίκτες.
    Μάλιστα όποιος την ακολουθούσε θα αγόραζε 68 δένδρα και θα σπαταλούσε (αν είχε ένα μικρό επίπεδο, αλλιώς τι θα έκανε? ) 136 λιπάσματα της ζωζώς, ε δεν την λες και τζάμπα αυτην την τακτική αλλά κυρίως αυτό που θα γινόταν θα ήταν η απογοήτευση των παικτών όταν θα μάζευαν και αντί για 200 καρπούς θα παίρνανε 102 και δεν θα έβγαινε το βήμα. Γιατί δυστυχώς αυτό έλεγε η λάθος ανάρτηση, οτι θα μαζεύαμε αμέσως 200 καρπους με 17 ψεκασμενα δένδρα .

όταν δεν έχεις επιχειρήματα και κατι ουσιώδες να πεις, απλά ρίχνεις λάσπη. Γνωστή τακτική αιώνες τώρα
    8)

Αρέσει στους GaTe987, skareleni και kolokythopitas.
  8. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά φαρμεράμα,να βοηθήσουμε λίγο !!! 300 χτ η μια μηλιά Χ 100 δένδρα να αγοράσεις=30000 χτ κόστος αγοράς, 450 χτ η μια καρυδιά χ 100 δένδρα=45000χτ κόστος αγοράς, 800 χτ κόστος μιας δαμασκηνιάς Χ 100 δένδρα=80000 κόστος αγοράς,1025 χτ η μια μουριά Χ100 δένδρα=102500 κόστος αγοράς,συνολικό κόστος 257500 χτ. τα μικρά επίπεδα ας πουλήσουν λίπασμα όταν ανέβει η τιμή,να κάνουν όσα βιοτεχνικά μπορούν να πουλήσουν και γενικά να κάνουν ότι μπορούν για να αγοράσουν τα επιθυμητά δένδρα για να βγάλουν την αποστολή,<<σημείωση>>πρέπει πρώτα να γίνονται τα δένδρα και μετά να πατάμε το ρολόι της αποστολής και μετά να τα μαζεύομαι. όσο για τα εργαστήρια θέλει από 10 στο κάθε ζωάκι για να είμαστε σίγουροι για την αποστολή, άλλα αν δεν έχεις τα απαιτούμενα εργαλεία να τα φτιάξεις καταφεύγεις σε αποστολές του παιχνιδιού που δίνουν ΧΧL εργαλειοθήκες <<δίνουν 500 εργαλεία η κάθε μια>> η εάν είχες πάρει από το φροντιστήριο καποια (εργαστήρια) όταν ήσουν μαθητής στην αρχή του παιχνιδιού. εδώ πάλι περιμένουμε να γίνουν τα εργαστήρια και μετά πατάμε το ρολόι της αποστολής για να μαζέψουμε. σημείωση: δείτε εάν έχετε δένδρα που δίνουν προϊόντα{πχ αυγουλόδενρα κτλ} και επιλέξτε να κάνετε λιγότερα εργαστήρια από αυτά τα ζώα. επίσης μπορείτε να αγοράζεται εργαλειοθήκες από τις αγροτικές προμήθειες (45 φιορίνια η κάθε μια).αυτά τα λίγα από έμενα,ελπίζω να βοήθησα κάποιους με την ιδέα μου η να κάνουν ποιο ευέλικτους υπολογισμούς,να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε tototis, Gulit1, mmixail και 9 σε άλλους.
  9. maria_palou

maria_palou Κόμης

Καλησπέρα και με συγχωρείς αλλά δεν είναι απαραίτητο να γίνουν τα δέντρα για να πατήσουμε το χρονόμετρο...γι'αυτό άλλωστε και οι ώρες που δίνει η κάθε αποστολή...πχ.20 η 16 ώρες (ανάλογα το βαθμό δυσκολίας)
    Προσωπικά στη δεύτερη αποστολή μάζεψα τα μούρα και τα καρύδια και περιμένω να γίνουν τα μήλα και τα δαμάσκηνα για να την ολοκληρώσω ...
    Αυτό για να μην υπάρξει πανικός...

Αρέσει σε Gulit1, mmixail, kolokythopitas και 4 σε άλλους.
  10. Megas_kokoriko

Megas_kokoriko Βαρόνος του φόρουμ

Τι να πω έτσι είμαι και εγώ καλέ/η μου φίλε/η, αλλά τι να κάνουμε είμαστε νεαροί στο παιχνίδι και άρα μας τρέχουνε τα σάλια μερικές φορές (βάλε και λίγο ζήλια)...

11. iridaki

iridaki Ειδικός του φόρουμ

καλα αυτα αλλα εγω βλεπω οτι οι αναβαθμισεις στα εργαστηρια ειναι μονο στο χρονο και οχι στην ποσοτητα τψν προιοντων
    το κοκκινο κουρειο για μαλλι αγκυρας δινει 1 προιον σε 10 ωρες ενω το απλο 1 προιον σε17 ωρες
    πως λοιπον μπορω να παρω 2

Αρέσει στους mmixail και kolokythopitas.
  12. evieva

το ροζ κουρείο και το ροζ προβάτων δίνουν 2 προιόντα, τα κόκκινα εργαστήρια προβάτων δίνουν 2 προιόντα
    Αν πας στο εργαστηρι στην πόλη θα δεις τι δινει το καθενα και σε ποσο χρόνο αναλυτικα
    ;)
    Για την μείωση του χρόνου, όπως σωστά είπες, βοηθάνε οι αναβαθμίσεις, επίσης φασολιά και βιοτεχνικά. Δείτε τι έχετε και ανάλογα πράξτε.

Τελευταία επεξεργασία: 25/1/18
    Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, Coinhunter01 και 2 σε άλλους.
  13. iridaki

iridaki Ειδικός του φόρουμ

εχω
    εχω ηδη τοποθετησει κοκκινο και ομως μου δείχνει οτι θα παρω ενα προιον
    πως γινεται

Αρέσει στους mmixail και kolokythopitas.
  14. evieva

το έγραψα πιο πάνω το κόκκινο των προβάτων δίνει 2
    αν μιλάς για αυτό και δεν σου δείχνει 2 τότε να ρωτήσεις τους συντονιστές να το ελέγξουν.
    το κόκκινο των λαγών δίνει ένα​

15. p.tosh

p.tosh Προχωρημένος

Καλημερα κι απο δω.Αφου πηρα αυτο (χωρις πολλα εργαστηρια και δεντρα) χρονος υπαρχει λεω να παω για τις αλλες 2 εργασιες των δεντρων για τις σ.τ. Καλη συνεχεια σε ολους!

Αρέσει σε graganta, -lousi-leon2001, kolokythopitas και 6 σε άλλους.
  16. gtrullis

gtrullis Βαρόνος του φόρουμ

Πήρα κι εγώ το διακοσμητικό,αλλά αναγκάστηκα να φτιάξω μερικά εργαστήρια.
    Άξιζε όμως ο κόπος.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Αρέσει σε LILA413, graganta, powerranger91 και 9 σε άλλους.
  17. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλησπερα εκανα ενα λαθος και πηγα πισω ελπιζω να προλαβω να παρο το διακοσμητικο αν πανε ολα καλα μεχρι αυριο το βραδυ. καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει στους kolokythopitas, maria_palou και FARMER.GP.
  18. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Σήμερα κατάφερα και εγώ να πάρω την Όρλα, την κουκουβάγια με την ταινία νοσταλγίας και τους φίλους της (πρόβατο και μαϊμού)!! :D Ήταν λιγάκι δύσκολες οι αποστολές της.:sleepy: Ευχαριστούμε πολύ το φαρμεραμα για αυτό το υπέροχο διακοσμητικό!!;) Εύχομαι οι στιγμές μας στο παιχνίδι, να γεμίζουν μόνο από όμορφες αναμνήσεις!!:) Καλή συνέχεια σε όλους-ες!!

Αρέσει σε powerranger91, gtrullis, skareleni και 6 σε άλλους.
  19. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημερα καταφερα και εγω και πηρα το διακοσμητικο ειναι πολυ καλο αν και δυσκολευτικα λιγο. καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε powerranger91, gtrullis, -lousi-leon2001 και 8 σε άλλους.
  20. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλησπέρα στην παρέα, το διακοσμητικό Νοσταλγική ταινία το πήρα ,τα μόνα που δεν έκανα είναι η 3 διαμαντένια και 5.
    Καλή συνέχεια σε όλους.:mad:;):)

Αρέσει σε LILA413, p.tosh, GaTe987 και 9 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.