Συζήτηση για το δρώμενο "Ναός των Πυλών"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 8/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

τελος και εγω. σχετικα καλα με πηγε.

Αρέσει σε skareleni, ioanna6929, markos5560 και 4 σε άλλους.
  2. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

εχει δικαιο ο φριφρι...αλλοι τελειωνουν με λιγοτερα φυτα και αλλοι μπορει να θελουν τα διπλασια!!:mad: οχι τιποτε αλλο με τα φυτα του ιβεντ δεν περνεισ και πολλα αναδυομενα αρα εχεισ και απο πλακεσ ελειψη...εγω σε τετοια κατασταση βρισκομαι:cry:

Αρέσει σε takis.00, skareleni, Φριφρί και 11 σε άλλους.
  3. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

εγω καλως εχοντων των πραγματων υπαρχει περιπτωση να το τελειωσω αυριο μου λειπουν 2 κυματιστα κλειδια

Αρέσει σε skareleni, jimixatz, ioanna6929 και 5 σε άλλους.
  4. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

περιμενω 2 κυματιστα απο χθες και δεν ερχονται με τιποτα !!!

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, jimixatz και 5 σε άλλους.
  5. evellin

evellin Μόνιμος στο φόρουμ

ένα κυματιστό και τέλος κι απο μένα. μέχρι τώρα περισσεύουν 6 τριγωνικά και 5 στρογγυλλα. εύχομαι να φτάσουν τα φυτά μου. μου λείπουν πλάκες.

Αρέσει σε skareleni, jimixatz, kikijimy και 6 σε άλλους.
  6. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Μακράν η μεγαλύτερη αποτυχία του 2016. Αναρωτιέμαι πως μερικοί βιάστηκαν και το χαρακτήρισαν ως το καλύτερο του τελευταίου χρόνου.
    Καταλαβαίνω ότι η εταιρία ήθελε κατά κάποιον τρόπο να μας κρατήσει σε εγρήγορση αλλά σίγουρα αυτός δεν ήταν ο σωστός τρόπος. Την επόμενη φορά ας δοκιμαστεί καλύτερα ο μηχανισμός αν πρόκειται για κάτι νέο.
    Δεν ξέρω πόσα φυτά έσπειρα, ούτε και πόσα αναδυόμενα χρειάστηκα, πόσα ξυλώματα έκανα στη φάρμα μου, πόσα κουπόνια αγρ.βοηθών σπατάλησα.
    Αν κάτι πρέπει να μεταφερθεί ως feedback είναι ότι δεν θέλουμε ποτέ ξανά τον παράγοντα τύχη σε event παιχνιδιού στρατηγικής (τα μυστήρια δέντρα/στάβλων-ροδάνι και όσων πέφτουν στη "λούπα" τους είναι άλλο θέμα).
    Τα δρώμενα πρέπει να σχεδιάζονται για να τα τελειώνουν οι καλοί, όχι οι τυχεροί.-

Αρέσει σε NOTHS58, skareleni, figbis13 και 26 σε άλλους.
  7. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

όλη μέρα περιμένω 2 κυματιστά , πριν από λίγο ήρθε το 1
    ας έρθει και το άλλο να τελειώνω και εγώ , με κούρασε πολύ αυτό το ιβεντ

1 θέλω , κάνε μου τι χάρη και έλα , τόσα φυτά, πάνω από 3500 και 342 πέτρινες πλάκες
    επιπλέον, δεν με λυπάσαι καθόλου ,αρρώστησα η γυναίκα !!!!!!!!!!!!:oops:

τρίγωνα και στρογγυλά σε αφθονία !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε NOTHS58, dkokka, stavros72 και 14 σε άλλους.
  8. markos5560

markos5560 Τακτικός στο φόρουμ

το βαρεθηκα !!!!!!,δεν ερχονται με τιποτα τα κυμματιστα,2 μερες τωρα μου δινει μονο τριγωνα και στρογγυλα ,τα παραταω γιατι εχω αρχισει και νευριαζω.

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, jimixatz και 9 σε άλλους.
  9. mini88_

mini88_ Ανερχόμενος συντάκτης

το πιο ψυχοβγαλτικο event ever.

και επιτελους,τελος.
    ελπιζω να μην επαναληφθει ξανα κατι αναλογο.

Αρέσει σε NOTHS58, skareleni, gtrullis και 16 σε άλλους.
  10. ALCHEMIST.

ALCHEMIST. Μόνιμος στο φόρουμ

Σίγουρα ηταν πολύ ιδιαίτερο δρώμενο,φρόντισε να εξαντληθουν τα ορια της επιμονής και της υπομονής μας .Κι ' αφού τα κυμματιστά κλειδιά ,αποτελούσαν εξαφανισμένο ειδος δοκίμασα να ανοίξω την πόρτα λέγοντας , ανοιξε σουσάμι!!!,αλλα στάθηκα άτυχος :p
    Πηρα τα διακοσμητικά και τη γραμμη της φασολιάς και το παράτησα .
    Ηταν σίγουρα το πιο εκνευριστικό δρώμενο που εχω παίξει ,ακόμη χειρότερο κι απ΄ το καλοκαιρινό ψάρεμα,θα μου μείνει αξέχαστο,αλλα τουλάχιστον ξέρω οτι αν ξαναεμφανιστεί ο ιδιος μηχανισμός σε δρώμενο,δεν θα μπω στον κοπο να σχοληθώ μαζι του. Το πάθημα γίνεται μάθημα.​

Αρέσει σε psipsi1978, skareleni, Φριφρί και 14 σε άλλους.
  11. -voula63-

-voula63- Νέος ειδικός

πολυ κουραστηκα και νευριασα δεν ξερω ποσα παραπανω φυτα εσπειρα γιατι εχω περισευμα κλειδια εκτος απο τριγωνικα δεν ξαναπαιζω οταν δω σε εβεντ τυχαιο αυτη λεξη την εχω σαν κοκκινο πανι απο δω και περα πανε χαμενα τοσα φυτα .

Αρέσει σε NOTHS58, skareleni, Φριφρί και 12 σε άλλους.
  12. dkokka

dkokka Νέος ειδικός

Τέλος και για μένα, με μόνο έξι κλειδιά επιπλέον. Καλή νύχτα σε όλους.

Αρέσει σε powerranger91, skareleni, gtrullis και 7 σε άλλους.
  13. bmanolos

bmanolos Νέος ειδικός

Τελικά το event έπρεπε να το ονόμαζαν "Χαμός προ των πυλών". Πολύ χάλια τα πράματα....ακόμα 3 τρίγωνα (όχι Πανοράματος!!!!).

Αρέσει σε NOTHS58, skareleni, SYLVART και 13 σε άλλους.
  14. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλημέρα σε όλους,επιτέλους τέλος,το πήγα πολύ χαλαρά 8)και μου βγήκε σε καλό,είχα βέβαια και καποια φυτά παράπονό και η αποστολή τελείωσε χαρούμενα.να είστε όλοι καλά:):):).

Αρέσει σε psipsi1978, takis.00, skareleni και 9 σε άλλους.
  15. misirli

misirli Ημίθεος του φόρουμ

επιτέλους τέλος και από μένα!!! μόλις μου κάνε την χάρη πάνω στην ώρα και μου έδωσε τριγωνάκια. Διότι αυτο το σαββατοκύριακο θα λείπω τα πρωινά!!!

το αστείο της υπόθεσης!!! μετά το τέλος άρχισαν να έρχονται απο μόνα τους τα τριγωνα!!!

Ναι σας ακουσα όιτ συμφέρει να τα ανταλλάξουμε (δεν το έλεγξα) αλλά το έκανα!!! και υπενθυμίζω και στου φίλους οι τυχαίες αλλαγές συμφέρουν!!!

Αρέσει σε kolokythopitas, mpimpilas, dkokka και 9 σε άλλους.
  16. maria071966

maria071966 Δούκας του φόρουμ

καλημερα σε ολους λυπαμε αλλα δεν νομιζω οτι θα τελειωσω το evnt . αυτα τα τυχαια δεν μου αρεσουν καθολου !!!!!!!!!! την επομενη δεν θα ασχοληθω καθολου !!!!!!!!!!!!
    τοσες μερες κοπος χαμενος !-.-

Αρέσει σε kolokythopitas, mpimpilas, markos5560 και 11 σε άλλους.
  17. johnz

johnz Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Παιδιά έλεος , σταματήστε να ζητάτε κυματιστά γιατί έρχονται σε εμένα ! Ένα μόνο στρογγυλό , χρειάζομαι . Παρακαλώ όχι άλλο παρόμοιο δρώμενο !

Αρέσει σε NOTHS58, markos5560, skareleni και 4 σε άλλους.
  18. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

Καλημέρα σας
    επιτέλους πρωί -πρωί μου ήρθε το κυματιστό και τέλος
    πολύ κουραστικό και ψυχοβγαλτικό το συγκεκριμένο ιβεντ
    ο μηχανισμό του πολύ δύσκολος και δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ

Αρέσει σε NOTHS58, takis.00, kolokythopitas και 16 σε άλλους.
  19. ARGIR0123456

ARGIR0123456 Ενεργός συντάκτης

καλημερα τελος κι απο μενα ενα μετριο απο ενδιαφερον ιβεντ που δεν θα το ξαναεπαιζα ας ελπιζουμαι οτι θα ακουστουμαι

Αρέσει σε NOTHS58, markos5560, skareleni και 5 σε άλλους.
  20. anastz

anastz Νέος ειδικός

καλημερα, η γκαντεμια μου χτυπησε κοκκινο>:(15 τριγωνα, 4 κυματιστα, κανενα στρογγυλο που χρειαζομαι, δεν προσπαθω αλλο....

Αρέσει σε NOTHS58, maroula, markos5560 και 5 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.