Συζήτηση για το δρώμενο "Ναός των Πυλών"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την *Kirki*, 8/4/16.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -smart97-

-smart97- Ενεργός συντάκτης

αργησα λιγο να μαζεψω τα αναδυομενα αλλα τελικα ηρθαν και εμεινα με 1 τριγωνο και ενα στρογγυλο (και οσα παραπανω θα φτιαξω για ποντους και χορτοταλιρα ;) )
    ηταν πολυ ενδιαφερον το δρωμενο αυτο, ο παραγοντας τυχη το εκανε πιο απροβλεπτο και διασκεδαστικο, ελπιζω να εχουμε κι αλλα τετοια στο μελλον :D

Αρέσει σε giannissuper, jimixatz, powerranger91 και 4 σε άλλους.
  2. kikijimy

kikijimy Ενεργός συντάκτης

α!! τωρα καταλαβα εσυ εχεις τα κυματιστα(12)!!που χρειαζομαι, και εγω τα τριγωνα(11) που χρειαζεσαι!! καποιος παιζει με τα νευρα μας, το χειροτερο δρωμενο που εχω παρει μερος

Αρέσει σε dkokka, βιβη.2003, giannissuper και 7 σε άλλους.
  3. !NIKH!

!NIKH! Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Φριφρι μην τα παρατας υπαρχει χρονος ακομη και ναι εχεις δικιο. Ειναι αδικο να δινουμε διαφορετικες ποσοτητες φυτων για τα ιδια δωρα.Ευχομαι να συνεχισεις και να εισαι τυχερος.

Αρέσει σε Φριφρί, βιβη.2003, giannissuper και 6 σε άλλους.
  4. patatina

patatina Ανερχόμενος συντάκτης

Μόλις τελείωσα και εγώ.Μου περίσεψαν 8 κυματιστά και 1 τρίγωνο και πολλά φυτά.Μακάρι να μπορούσαμε να τα στείλουμε σε όσους τα χρειάζονται.Αλλά αφού δεν γίνεται επειδή έμεινα από αναδυόμενα όταν μαζέψω θα κάνω και άλλα κλειδιά.Καλή συνέχεια σε όσους προσπαθούν ακόμα.Υπάρχει χρόνος.

Αρέσει σε βιβη.2003, giannissuper, markos5560 και 7 σε άλλους.
  5. _vicky_74

_vicky_74 Τακτικός στο φόρουμ

καλησπέρα, καλησπέρα!
    Βρίσκομαι κι εγώ ακόμη στο δωμάτιο 4 και όπως βλέπετε θέλω 2 στρογγυλά κλειδιά για να τελειώσω το ιβέντ, τα υπόλοιπα υπάρχουν. Όπως θα δείτε, ούτε φυτά πολλά έχω, ούτε αναδυώμενα, αλλά όλα εννοείται μπορώ να τα φτιάξω σχετικά εύκολα στο επίπεδο που βρίσκομαι.

Επιλογή μου είναι να το πάω χαλαρά προς το παρόν και όπου βγει. Να σας πω ότι δεν το βρίσκω τόσο άδικο, ούτε έχω εκνευριστεί, άλλο βέβαια αν δεν μ’ αρέσει ούτε προτιμώ το τυχαίο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως το χαίρομαι που κάποιοι συμπαίκτες μας σε μικρότερα επίπεδα το έχουν ήδη τελειώσει και είναι χαρούμενοι που επιτέλους μια φορά τους δόθηκε η ευκαιρία με λίγο περισσότερο τύχη να τελειώσουν πρώτοι το ιβέντ σε σχέση μ’ εμάς των μεγαλύτερων επιπέδων. Όπως και να το κάνουμε το καμαρώνουν και είναι πολύ ευχάριστο για μένα να το βλέπω και να νιώθω την χαρά τους! Στη ζωή μας η καλή τύχη είναι ένας σημαντικός παράγοντας ευημερίας, γιατί όχι και στο παιχνίδι λοιπόν;; που εδώ στο κάτω-κάτω δεν έχουμε και κάτι τόσο τρομερό να χάσουμε.. Θα συνεχίσω να το παλεύω διασκεδάζοντας με το ιβέντ και την «κακή» μου τύχη :p και θα «καρδιοχτυπώ» :oops: κάθε φορά περιμένοντας να δω τι κλειδί θα τύχω με ότι μειονεκτήματα συνεπάγεται αυτό για τους παραπάνω π.ε. που θα μπορούσα να είχα βγάλει για την φάρμα μου αν το γυρνούσα στην κανονική λειτουργία της. Και πραγματικά έχω περιέργεια να δω αν θα τα καταφέρω να το τελειώσω.. και αν δεν τα καταφέρω αν μη τι άλλο θα είναι το μοναδικό ιβέντ που δεν θα έχω τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και λόγω αυτού θα είναι και το μοναδικό ιβέντ που θα μου μείνει αξέχαστο:p Και για να μην παρεξηγηθώ καλό είναι να υπάρχει και κανά τέτοιο ιβέντ, αλλά να μην παραγίνει το «κακό» xD

Αρέσει σε Gulit1, fenia233, βιβη.2003 και 13 σε άλλους.
  6. Louisa

Louisa Κόμης

Τέλος και για μένα!!! εγώ πολύ το χάρηκα αυτό το δρώμενο κι ας ξαναφύτεψα εχθές ελικόνια και έχω τώρα 1,000 περίσσευμα και 8 κλειδιά για χάρισμα:p xD
    ...αυτή την ασχημομουτσούνα μόνο να βγάζανε απ' τη φασολιά...

Αρέσει σε psipsi1978, takis.00, Gulit1 και 11 σε άλλους.
  7. ΣτελλαΛ

ΣτελλαΛ Ανερχόμενος συντάκτης

μετα το τελευταιο μαζεμα εχω 14 κυμματιστα και 4 στρογγυλα καμια απορια χαχαχαχαχ ειλικρινα προσπαθω να το διασκεδασω αλλα σε λιγο θα πεταξω εξω το λαπτοπ !!!!!

Αρέσει σε *mava*, βιβη.2003, giannissuper και 9 σε άλλους.
  8. koyrsaros

koyrsaros Επαγγελματίας του φόρουμ

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και για τους ίδιους λόγους θα σταματήσω και εγώ. Ηδη τα αναδυόμενα που έχω δώσει μέχρι τώρα είναι πάνω απο 1000, τα δε φυτά πάνω απο 23.000 και δεν έχω τελειώσει ακόμα με συνεχή και αδιάκοπη παρουσία στη φάρμα !!!!

Τα event της τύχης τα θεωρώ ως κακή επιλογή και επιπλέον δεν χωράει ούτε στο δικό μου το κεφάλι πως άλλοι παίκτες να τελειώνουν τα events σε 2 μέρες μέσα και να λένε ότι βαριούνται κιόλας και άλλοι να τρέχουν μέχρι τελευταία στιγμή και με εντελώς ανομοιόμορφη κατανομή παράδοσης προϊόντων και απολαβής δώρων και όλα τελικά να αποδίδονται στη θεά τύχη.

Αρέσει σε Φριφρί, *mava*, .mairi. και 20 σε άλλους.
  9. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

αντε να κανω το χατηρι των συντονιστων να ξαναγραψω ελπιζωντας να πω τα ιδια (διαγραφηκε χτεσινη αναρτηση λογω μεγαλου μεγεθους γραμμ/ρας ....ακουσον ακουσον) λοιπον...
    καλημερα σας ...
    να γραψω κ εγω οτι με καλυπτουν οι αποψεις των περισσοτερων οτι ο παραγοντας τυχη σε ενα παιχνιδι στρατηγικης πρεπει να εχει ελαχιστη ως κ μηδενικη συμμετοχη ειδικα δε στα δρωμενα οπως αυτο, που πραγματι αν κ θεωρω εαυτον τυχερο λογο του οτι το τελειωσα απο χτες κ εχω μονο 4 κλειδια παραπανω, δεν μου αρεσε ως σχεδιασμο και οχι ως γραφικα που ηταν ομολογουμενως πρωτοτυπα κ αρκετα καλοσχεδιασμενα και με συμπαθητικα αν κ τετριμμενα δωρα (τα μυστηρια δε.... απογοητευση με αποκορυφωμα xxl καρυδια και αν ενδιαφερει το επιπεδο μου στο παιχνιδι για να δειτε την αναλογικοτητα των δωρων ειμαι 98 και απο το βραδακι 99....)
    διαβασα πολλες αναρτησεις συμπαικτων μας που παραλληλησαν το τωρινο δρωμενο με το ψαρεμα 1 οπου κ εγω οπως κ αρκετοι αλλοι δεν ειχαμε καταφερει να ολοκληρωσουμε (αν κ ειχαμε υπερκαλυψει τα απαιτουμενα κ με το παραπανω) λογω τυχης η λογω του οτι δεν ειμαστε καλοι παιχτες (οπως μου ειχε εμμεσως πλην σαφως η αρχισυντονιστρια σε αναλογο τοτε ερωτημα μου, ετσι για να θυμομαστε)...
    τελος για καποιους που εγραψαν πιο πριν οτι ειναι ετοιμοι να το παρατησουν λογο ατυχιας να τους πω οτι τους καταλαβαινω απολυτα αλλα ελπιζω να μην το βαλλουν κατω (εχουν μαλιστα ακομα 2 ολοκληρες μερες) και να συνεχισουν ....
    ειδικα για τα μεγαλυτερα επιπεδα οι 40κ πε+τπε ημερησιως (με 2 μαζεματα) δεν ειναι κ λιγοι οποτε ....
    καλο κουραγιο κ καλη τυχη και...
    καλη σας συνεχεια σε οτι κ αν κανετε...
    υ.γ. καπου ειδα πιο πανω καποιον να μας προτρεπει ν ανταλλαξουμε τα φυτα με κλειδια αλλα οπως τα υπολογισα δεν συμφερει οποτε ψαξτε το... αν εχω κανει λαθος διορθωστε με...

Τελευταία επεξεργασία: 15/4/16
    Αρέσει σε .mairi., βιβη.2003, giannissuper και 12 σε άλλους.
  10. teovolos19

teovolos19 Αρχάριος στο φόρουμ

καλο ιβεντ αλλα αυτο με το τυχαιο με εχει τσακισει.ξοδεψα 200 Σ.Λ με το γαρυφαλλο να παρω τις πλακες και τωρα δεν μου βγαινουν τα κλειδια.κολλησα στα 3 στρογγυλα για να τελειωσω το ιβεντ εκτος αν δωσω 376 Φ αλλα δεν σφαξανε την φασολια την τελειωσα

Αρέσει σε βιβη.2003, 2014chr, giannissuper και 8 σε άλλους.
  11. !NIKH!

!NIKH! Μαθητευόμενος στο φόρουμ

Δεν συμφερει στα τετραγωνα.Σε ολα τα αλλα συμφερει στους πε και τπε alexbas.

Αρέσει σε βιβη.2003, giannissuper, markos5560 και 7 σε άλλους.
  12. vaso1963

vaso1963 Αναλυτής του παιχνιδιού

Τελείωσα το ιβεντ εύκολα χωρίς πρόβλημα με τα κλειδιά.
    Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο παράγοντας τύχη δεν θα πρέπει να έχει θέση σε ιβέντ.
    Καλό απόγευμα και καλή συνέχεια.

Αρέσει σε skareleni, Gulit1, -Barbie73- και 11 σε άλλους.
  13. alexbas

alexbas Επίτροπος του φόρουμ

καλησπερα ... τα κοιταξα πιο προσεκτικα κ ειδα οτι εχεις δικιο δινει τα ιδια χτ αλλα πιο πολλους πε/τπε... σε ευχαριστω πολυ..
    καλη συνεχεια...
    υ.γ. προχωρησα ηδη σε οσες ανταλλαγες μπορουσα κ θα συνεχισω μολις ξαναμαζεψω αναδ/να και για οσο εχω φυτα...

Αρέσει σε skareleni, markos5560, jimixatz και 2 σε άλλους.
  14. georgia469

georgia469 Διοικητής του φόρουμ

επανέρχομαι , το πρωί ήθελα 2 κυματιστά, ακόμη τα ψάχνω
    βλέπω την _vicky_74 και βουρλίζομαι που τις έχουν περισσέψει 8
    βέβαια δεν το βάζω κάτω ,θα σπέρνω συνέχεια , γιατί τελειώνουν τα φυτά
    και που θα μου πάει θα έρθουν τα κυματιστά
    καλό απόγευμα σε όλους

Αρέσει σε dkokka, stavros72, skareleni και 11 σε άλλους.
  15. powerranger91

powerranger91 Κόμης

αυτο με τα τυχαια κλειδια πολυ εκνευριστικο το βρηκα-.-.κι οχι τιποτα,μα δεν πανε και πολυ καλα τα νευρα μου τον τελευταιο καιρο.11 τριγωνικα και 4 στρογγυλα μου περισσεψαν και το τελειωσα μαζευοντας τα αναδυομενα μονο με τα αρχικα δεντρα κι επειτα με το φυτεμα των φυτων του δρωμενου.τα κλειδια που μου περισσεψαν τα πετυχα με καλο ρυθμο ενδιαμεσα κι ετσι δε θυμωσα.ομως,σε μια αλλη φαρμα μου που παραδοξως το τελειωσα πριν το τελειωσω στον powerranger91,με δυσκολεψε και με νευριασε πολυ,γιατι μου περισσεψαν παρα πολλα(δε θυμαμαι ποσα) κλειδια ολων των ειδων κι απο αυτο που μου ελειπε δεν ειχα ουτε ενα(γι αυτο και μου ελειπε αλλωστε).οποτε ημουν αρνητικα προκατειλημμενος,ομως ευτυχως βγηκε πολυ πιο ευκολα στον powerranger91,οποτε ειχα αισιο τελος. και μονο για την ζουζουνια που μου εκανε στην αλλη φαρμα,δε θελω να το ξαναδω στα ματια μου.ουτε καποιο παρεμφερες.
    καλη υπομονη,γερα νευρα και καλο τελος σε ολους οσους προσπαθουν ακομη!;)
    υ.γ.ωραιο θα ηταν να υπαρχουν αντικλειδια ολων των ειδων σε δωρα απο γειτονακια-φιλαρακια.ζηταω πολλα,ε; :oops:
    προφανως,εκνευριστικο γινεται οταν δε σου δινει στο τελος αυτο που θες.ενδιαμεσα λες <<δε βαριεσαι;θα ερθει αργοτερα>>.στο τελος ομως που ανυπομονεις να πιεις νερο απο την πηγη...

Αρέσει σε dkokka, skareleni, ioanna6929 και 11 σε άλλους.
  16. flyla78

flyla78 Μόνιμος στο φόρουμ

Γεωργία να σε βουρλίσω λίγο ακόμη, έχω χάσει τον λογαριασμό με τα φυτά και τα αναδυόμενα!!

Αρέσει σε skareleni, ioanna6929, fenia233 και 7 σε άλλους.
  17. skevo

skevo Άρχων του φόρουμ

γεια από μενα, μαζεψα μεχρι σημερα περιπου 17.000 αιχμεα και 10.000 ελικονια ώστε να εχω περιθωριο αλλα τωρα που ανοιγω τις πυλες δεν ερχονται τα τριγωνικα και εχω περισσεια στα κυματιστα αν και ο αρχικος στοχος μου να παρω τη φασολια επετευχθη
    που θα παει , 2 μερες ακομα μενουν
    υπομονη

Αρέσει σε dkokka, skareleni, ioanna6929 και 6 σε άλλους.
  18. deppy64

deppy64 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλησπερα και απο μενα....λιγο κουραστικη αυτη η τυχη....μεταξυ μας δεν θα ξεχασω το ιβεντ η βασιλισσα του καρναβαλιου ευχαριστο ξεκουραστο και ειδικα στο τελος με αυτα που μαζεψα...αυτα ειναι ιβεντ

Αρέσει σε skareleni, ioanna6929, 2014chr και 9 σε άλλους.
  19. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Φριφρί & koyrsaros, θα συμφωνήσω μαζί σας, πως είναι απο τα χειρότερα δρώμενα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τους συμπαίκτες μου και το τελείωσαν, μπράβο τους, αλλά σε μένα το θέμα τύχη δεν παίζει με τίποτα. Τα κυμματιστά κλειδιά είναι προς εξαφάνιση.. Μήπως να τα βγάλουμε γκόλντεν αλέρτ, μπας και μας λυπηθούν κι έρθουν μόνα τους:p Απελπισία μέχρι τώρα. Εντάξει έχω πάρει την φασολιά με ενα διακοσμητικό, τα αλλα δυο προσεχώς και ο Θεός βοηθός... Στα αναδυόμενα δεν εχω πρόβλημα, έρχονται με πολύ καλό ρυθμό, τα κλειδιά όμως έρχονται με βήμα σαλιγκαριού

Αρέσει σε skareleni, Φριφρί, Gulit1 και 13 σε άλλους.
  20. ΣτελλαΛ

ΣτελλαΛ Ανερχόμενος συντάκτης

ριξε εν αλερτ και για μενα για τα τριγωνα και σου κανω αποστολη 14 κυμματιστα που μου περισσευουν

Αρέσει σε skareleni, ioanna6929, xristos-ale3andros και 7 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.