Feedback Συζήτηση για το δρώμενο "Νέον πολεμιστές"

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την -*thumbelina*-, 11/9/24.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Γεια χαραντάν αγρότες και αγρότισσες!
    Εδώ μπορείτε να συζητάτε και να λέτε τις απόψεις σας για το δρώμενο :

"Νέον πολεμιστές"

Στις συζητήσεις θα πρέπει να δημοσιεύετε μόνο τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τα ενδεχόμενα παράπονά σας, μέσα στα όρια των κανόνων.

Ερωτήσεις, απορίες ή τεχνικά προβλήματα στο θέμα αυτό, θα διαγράφονται.
    Θα πρέπει να γίνονται στις κατάλληλες ενότητες για βοήθεια.

[​IMG] [​IMG]

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση εδώ:

https://board-el.farmerama.com/threads/Νέον-πολεμιστές.37945/

Μπορείτε να διαβάσετε τις συχνές ερωτήσεις εδώ:
    https://board-el.farmerama.com/threads/Νέον-πολεμιστές.37944/

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Η ομάδα του Farmerama

2. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

καλημέρα στην παρέα... δρώμενο εκτροφής που συνήθως είναι απο τα αγαπημένα μου, αλλά το συγκεκριμένο θα το παίξω μόνο και μόνο επειδή έχω πάρα πολύ σ τροφή και δεν μ απασχολεί να την ξοδέψω.. τα δύο διακοσμητικά έπαθλα για μένα είναι άλλα δύο στην αποθήκη μιας και εχω δεκάδες καλύτερα που δεν χρησιμοποιώ, και τα δωράκια εντελώς συνηθισμένα.. βέβαια για κάποιους παίκτες που μαζεύουν διακοσμητικά για τπε ίσως είναι χρήσιμος ο Επικός Χορός Σπαθιών, για εμάς που έχουμε κολλήσει στο 800 τόσους μήνες, είναι δώρο άδωρο.. επίσης χρήσιμος και ο Στάβλος Τίγρης V: Νέον καθώς έχει καλό χρόνο παραγωγής... όπως και να έχει για το δρώμενο θα χρειαστούμε 310 φωσφορίζον ραβδι που παίρνουμε απο κάθε εκτροφή, δηλαδή 620 σ λίπασμα, και σήμερα έχουμε και γεννητούρια... επίσης θα χρειαστούμε 3.280.000 αξία ζώων εκτροφής τίγρη.. επίσης μην ξεχάσετε ότι <<Κατα τη διάρκεια του δρώμενου, όλες οι εκτροφές ζώων θα σας δίνουν φωσφορίζον ραβδί>> .. καλή επιτυχία

Τελευταία επεξεργασία: 12/9/24
    Αρέσει σε jimthrilosgate7, billgab, 66romanou και 14 σε άλλους.
  3. Panagiotiis

Panagiotiis Κόμης

Καλησπέρα!
    Τέλος το δρώμενο για εμένα:

Έπαιξα παραπάνω εκτροφές (εξού και τα υπολοιπόμενα 471 ραβδιά), αλλά έβγαλα αρκετά τυχερά ζάρια.
    Βέβαια , εκτός από τα τυχερά ζάρια είμαι και εγώ λιγάκι , καθώς με τις πρώτες συγκομιδές στις εκτροφές μου ήρθε αυτόοοοοο:

Τώρα όσον αφορά τα διακοσμητικά, ούτε κατά διάνοια στην αποθήκη. Οι Σ.Ε. λένε 700x επίπεδο είτε φάρμας είτε νησιού. Εμένα ήδη με μπόνους μου δίνει τόσα:
    [​IMG] (και δεν είναι η καλή συγκομιδή των φασολιών σήμερα. Σίγουρα θα είναι παραπάνω);)
    Καλή συνέχεια σε όλους!:)

Αρέσει σε Marinaloren, skias10, SofiaXnd και 12 σε άλλους.
  4. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

τέλος και απο εμένα γρήγορα και άνετα.. αν κάποιος θέλει το διακοσμητικό Επικός Χορός Σπαθιών, πολύ ευχαρίστως να του το χαρίσω στο επόμενο πάρε δώσε.. είναι πολύ χρήσιμο για όποιον μαζεύει πε/τπε.. καλά τελειώματα σε όλους

Αρέσει σε Marinaloren, skias10, SofiaXnd και 9 σε άλλους.
  5. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Τελος και για μενα το δρωμενο!

Αρέσει σε Marinaloren, skias10, jim3215 και 3 σε άλλους.
  6. alexbas

alexbas Αναλυτής του παιχνιδιού

πολυ ευχαριστως να σε ξαλαφρωσω απ το βαρος του xDxDxD αλλα δινω κ ανταλλαγματα αν εχω κ μπορω...
    και προς τη φιλη SYLVART ακομα ενα ευχαριστω εκτος του οτι τελειωσε το δρωμενο σε 7 λεπτα απ την εναρξη του εβγαλα κ μερικα μυρια απο πωλησεις τιγρης αφου ειχα αγορασει σε πιο χαμηλη τιμη8)
    καλη μας συνεχεια

Αρέσει σε Marinaloren, jim3215, Hecuba και 2 σε άλλους.
  7. skgskg

skgskg Κόμης

Καλησπέρα τέλος και εγώ με το δρώμενο.

Αρέσει σε Marinaloren, skias10, jim3215 και 2 σε άλλους.
  8. skias10

skias10 Αυτοκράτορας του φόρουμ

Καλημερα σε όλους.
    Καλό σαββατοκύριακο με υγεία !!!!

Αρέσει σε Marinaloren, skgskg, jim3215 και 2 σε άλλους.
  9. jimthrilosgate7

jimthrilosgate7 Νέος ειδικός

Τελείωσε ένα ακόμα δρώμενο εκτροφών.! Στάθηκα και εγώ τυχερός με τις εκτροφές και μου ήρθε μια Κυβερνο-τίγρη.!

Μετά το τέλος του δρώμενου τα αποτελέσματα της εκτροφής στην αποθήκη μου γενικότερα....[​IMG]

Αρέσει σε sofiapao76, GEPPO1, Marinaloren και 3 σε άλλους.
  10. *Kirki*

*Kirki* Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.