Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Νέα αποστολή: Ταξίδι στο χρόνο

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 21/2/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. mary-zoe

mary-zoe Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα! πριν απο λιγο τελείωσα κ εγω :D η αποστολη μου φανηκε ωραια σαν εβεντ και με βοηθησε να ανεβω αρκετα επιπεδα στο νησι χαριζοντας μου πολυποθητες μπανανες για το ανοιγμα εκτασεων των κρυσταλλινων καταρρακτων:) καλη συνεχεια σε ολους;)

Αρέσει σε kolokythopitas, gtrullis, elena05091975 και 9 σε άλλους.
  2. mmixail

mmixail Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημερα τελειωσα και εγω το εβεν αρκετα καλο με πολυ καλη φασολια αξιζει αν μπορειτε ολοι να την αποκτησετε καλη συνεχεια σε ολους.

Αρέσει σε kolokythopitas, gtrullis, elena05091975 και 9 σε άλλους.
  3. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

καλημερα σε ολους! τελος και απο μενα! τι ξεκουραστο δρωμενο και μια καθως πρεπει φασολια!!! Ευχαριστουμε φαρμεραμα!

Αρέσει σε mmixail, kokoritsa, kolokythopitas και 11 σε άλλους.
  4. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Kαλό βράδυ, τέλειωσα και εγώ το δρώμενο αυτό καλή συνέχεια σε όσους το παλεύουν ακόμη, αξίζει.-.-:sleepy:

Αρέσει σε kokoritsa, kolokythopitas, gtrullis και 11 σε άλλους.
  5. FARMER.GP

FARMER.GP Βετεράνος του παιχνιδιού

Καλημέρα!! Το "Ταξίδι στον χρόνο" με τους Λένι και Τσίνγκφριντ μόλις τώρα έλαβε τέλος και σε μένα!!:D Είδα από κοντά: τη νέα τους χρονομηχανή, το εργαστήριο του λαγού και τη συσκευή εξαφάνισης του γουρουνιού!!:p Σχετικά εύκολο δρώμενο. :) Ευχαριστούμε πολύ το φαρμεράμα για αυτή τη χρήσιμη φασολιά!! Καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο σε όσους-ες το προσπαθούν ακόμα!;)

Αρέσει σε mmixail, Gulit1, kolokythopitas και 7 σε άλλους.
  6. kolokythopitas

kolokythopitas Έμπειρος

καλησπέρα σε όλους,τέλος το δρώμενο για μένα,που με γύρισε πολλά χρονιά πίσω στο παιχνίδι στις πρώτες αποστολές,τότε που όλα ήταν αγνά!!!μεγαλώσαμε εμείς,μεγάλωσε και η εταιρία , βασικά και δυο τραβάμε τον δρόμο μας και μαζί συνυπάρχουμε.να είστε όλοι πάντα καλά.

Αρέσει σε mmixail, kokoritsa, Gulit1 και 9 σε άλλους.
  7. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

καλησπερα συναγροτες-τισσες! τελος και για μενα, αβαδιστα, αβιαστα κι αβασανιστα!!:p το καταευχαριστηθηκα μετα απο πολυυυυυυ καιρο! παντα τετοια! οσο για την φασολια ε-ξ-α-ι-ρ-ε-τ-ι-κ-η ! κι οπως ειπαν κι οι προλαλησαντες, αξιζει παιδια να το προσπαθησετε! καλη συνεχεια σε ολους οσοι το παλευουν ακομη!

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, Gulit1 και 6 σε άλλους.
  8. elena05091975

elena05091975 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα στην ομαδα τελος και για μενα η μια φασολια ηταν ενα ευχαριστο ιβεντ καλη συνεχεια ......

Αρέσει σε mmixail, kolokythopitas, Gulit1 και 5 σε άλλους.
  9. -*thumbelina*-

-*thumbelina*- Board Administrator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Αρέσει στον/ην mmixail.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.