Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μυστηριώδης Λαβύρινθος

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 23/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. Boy_salonica88

Boy_salonica88 Ανερχόμενος συντάκτης

τραγικο πραγματικα
    30 παιχνιδια εφαγα μια ωρα
    χιλιαδες φυτα,χιλιαδες αναδυομενα και αντι να παραδινεις και να τελειωνεις,παιξε 10 ωρες μπας και βγαλεις ακρη με το λαβυρινθο
    σ ενα παιχνιδι γτ να ζητατε να σας βρω 4-5-6 θησαυρους οταν στο τελος θα παρω παλι 25 νομισματα????????????????????????
    σχεδιασατε ''φοβερο παιχνιδακι'' και ειπατε να το χαρουμε 2-3-4 ωρες

Αρέσει σε xristos-ale3andros, toxotis_99, mini88_ και 7 σε άλλους.
  2. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Καλησπερα , νομιζω δεν ειμαι ο μονος που θα τα παρατησω αφου καθομαι ωρες μπροστα για να ασχολουμαι , και δεν μαζευω τα αναδυομενα , κοντευω να τελειωσω τα φυτα που θελει η φασολια αλλα για τα αναδυομενα λογος αφου χρειαζομια 1500 μεσα σε 3 μερες , ειναι τραγικο να μην δινουν τα 4ωρα φυτα και τα 6ωρα αναδυομενα αναλογα με αυτα που χρειαζεται το εβεντ , πραγματικα απορω πως τα συλλεγουν οι συμπαιχτες μου! Εαν καποιος θελει να πει εναν τροπο ας το κανει και πριν την αρχη του δρωμενου και οταν εχει ξεκινησει γιατι αγανακτησα πια , δεν μπορω να δινω βοηθους λιπασματα κλπ για να απογοητευομαι ετσι ζητω την βοηθεια καποιου! Στο πως να μαζευω αναδυομενα!

Αρέσει σε NOTHS58, aposperitis1, Dr.Kelly και 2 σε άλλους.
  3. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλησπέρα παρεούλα, καλή μας εβδομάδα. Δύσκολο το δρώμενο του λαβύρινθου, μας έσκασε, πολλά φυτά, πολλά αναδυόμενα. Ουφ πια!!!! βαρέθηκα να σπέρνω και να θερίζω:wuerg: το παιχνίδι δε.. καταπληκτικό:p Μπαίνεις και κάνεις μια βδομάδα να βγεις. Κι ακόμα η φασολιά δεν κλείδωσε.. Ουφ και ξανά ουφ!!!!!!!!!!!!
    Καλή μας συνέχεια με υπομονή

Αρέσει σε xristos-ale3andros, kitsena, mini88_ και 15 σε άλλους.
  4. Gulit1

Gulit1 Επιβλέπων του φόρουμ

Καλημέρα στην αγροτοπαρέα μόλις κλείδωσα την φασολιά και συνεχίζω για τα σεντούκια φυσικά όπου φτάσω.
    Καλή συνέχεια σ' όλους και ευχαριστώ πολύ φίλους και γείτονες για την πολύτιμη βοήθειά τους.:music::inlove::D

Αρέσει σε FARMER.GP, xristos-ale3andros, traxhla και 9 σε άλλους.
  5. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. Συμφωνώ κι εγώ ότι είναι άσκοπο να αυξάνονται οι θησαυροί ενώ τα αστερονομίσματα να μένουν ίδια. Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερο να αντιστοιχούσε ένα ποσό νομισμάτων σε κάθε θησαυρό και να έβγαινε ένα σύνολο ανάλογα με τους θησαυρούς που θα πάρεις. Άλλωστε φαίνεται ότι τα αστερονομίσματα είναι πολύ λίγα σε σχέση με τα δώρα που έχει και με το πόσες φορές μπορείς να πάρεις το καθένα! Όταν το είδα σοκαρίστηκα χαχα xD

Βρίσκομαι στο 67ο παιχνίδι. Προχωράω όσο μου το επιτρέπουν τα αναδυόμενα. Άλλο ένα δρώμενο που μας αδικούν οι ποσότητες αναδυόμενων, ειδικά εμάς τους νέους παίκτες. Κρίμα και μου άρεσε το συγκεκριμένο δρώμενο...(όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο).
    Καλή συνέχεια σε όλους σας!! :music:

Αρέσει σε nota.dim1802, xristos-ale3andros, bmanolos και 3 σε άλλους.
  6. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Στις Συχνές Ερωτήσεις λέει ότι το δρώμενο τελειώνει στις 01/11/2018 ενώ στο ρολόι δείχνει ότι απομένουν 28 ώρες. Ποιο είναι το σωστό;

7. -Snorkel-

-Snorkel- Global Team Leader Team Farmerama GR

και τα δύο είναι σωστά. Σε 28 ώρες θα είναι 01/11/2018 00:01. Όπως ακριβώς αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση

8. kat77

kat77 Ανερχόμενος

Τώρα κατάλαβα. Είναι αύριο μετά τις 12:00 τα μεσάνυχτα... Ευχαριστώ πολύ!!!;)

9. panos601

panos601 Βαρόνος του φόρουμ

καλημερα, επιτελους τελος με το δρωμενο. πολυ κουραστικο τελικα

Αρέσει στους Gulit1, GEPPO1 και xristos-ale3andros.
  10. toxotis_99

toxotis_99 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

το πιο εκνευριστικό δρώμενο που έχω παίξει.

Αρέσει σε nota.dim1802, kalliopipali, *mava* και 6 σε άλλους.
  11. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

επιτέλους τελείωσα με την φασολιά.. μήπως προλάβω και κανένα σεντούκι.... ωραία δώρα.. μόνο τα κουπόνια έλειπαν... ο λαβύρινθος κουραστικός και βαρετός μέχρι θανάτου προς το τέλος... τεςπα άξιζε τον κόπο αλλά δεν χρειαζόταν τέτοια μπερδεψούρα.. καλή επιτυχία σε όλους..

Αρέσει σε μαρω69, GaTe987, mini88_ και 6 σε άλλους.
  12. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Καλησπέρα.
    Κάθομαι πάνω από 2 ώρες στο pc, στην άβολη καρέκλα και είχα ελάχιστη πρόοδο, καθώς ή ο μυστηριώδης λαβύρινθος σχεδιάστηκε όπως το ταντάλειο μαρτύριο ή ηλικία μου έχει κάψει τα απαραίτητα "φαιά κύτταρα". Δεν έχω και άλλο χρόνο. Πρώτη φορά αδυνατώντας σωματικά τα παρατάω. Νίκησαν οι σχεδιαστές του Φαρμεράμα. Μπράβο τους!!!!!
    Και τώρα πλέον μετανιώνω που έκανα και την υπόλοιπη τριλογία της Βασίλισσας και ξόδεψα τόσα χρήματα.

Τέλος να σημειώσω ότι εκτός από τη δυσκολία για μένα ήταν λάθος και το ότι απαιτούσε πολύ χρόνο κάθε παιχνίδι. Αν οι αμοιβές ήταν συμπυκνωμένες σε 10 π.χ. παιχνίδια, θα το τελείωνα.

Τελευταία επεξεργασία: 1/11/18
    Αρέσει σε toxotis_99, nota.dim1802, kalliopipali και 9 σε άλλους.
  13. zendaya_13

zendaya_13 Τακτικός στο φόρουμ

Καλησπερα...δεν καταφερα να το τελειωσω...με το λαβυρινθο δεν δυσκολευτηκα καθολου...τα φυτα και τα αναδυομενα δεν μου εφτασαν...Ευχαριστω ολους τους γειτονες μου που μου στελνανε τα δωρα τους...αλλα ιδιαιτερως την GaTe987 που παντα εχει τον τροπο να ενισχυει στις δυσκολες καταστασεις....και τον p.tosh...που παρολο που δεν ειναι γνησιος...γειτονας ειναι παντα παρων...(ξερει αυτος....)

14. amorphis

amorphis Ανερχόμενος

εφτασα μεχρι την εργασια 33 και τελος . Στην αρχη με δυσκολεψε πολυ σε σημειο που να ριχνω καντηλια :mad: καποια τα τελειωσα στη τυχη.στη συνεχεια βρηκα τον τροπο και τελειωνα γρηγορα πηγαινοντας κυριως περιμετρικα :music:
    κατα το τελος βρηκα ανουσιο το κυνηγι τοσο πολλων θησαυρων χωρις κανενα νοημα . Θα επρεπε οι αμοιβες να ειναι αναλογες με τους θησαυρους που βρησκεις , δηλ να μπορουσες να τελειωσεις την πιστα και με λιγοτερους θησαυρους και λιγοτερες αμοιβες.
    Γενικα παντως εκνευρηστηκα σε μεγαλο βαθμο :cry:

Αρέσει σε nota.dim1802, kat77, NOTHS58 και 5 σε άλλους.
  15. fanitsa1

fanitsa1 Μαθητευόμενος στο φόρουμ

τελος το μεγαλο μαρτυριο !!! πολυ κουραστικο και αγχωτικο δρωμενο με πολυ κοπο εφτασα το απογευμα στο τελος!!!! και εχουμε και συνεχεια με δυο δρωμενα που αρχιζουν αυριο οουυυφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!

Αρέσει σε NOTHS58, kalliopipali, μαρω69 και 4 σε άλλους.
  16. buenakias

buenakias Νέος ειδικός

Από τους χειρότερους μηχανισμούς event, να φύγει και να μην ξανάρθει.

Αρέσει σε nota.dim1802, kat77, NOTHS58 και 8 σε άλλους.
  17. GaTe987

GaTe987 Παθιασμένος του φόρουμ

Καλημερούδια παρεούλα, καλό μας μήνα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. Το δρώμενο ήταν ψυχοβγαλτικό, κατάφερα πήρα την φασολιά και κανά δυο σεντούκια. Εύχομαι να μη ξαναδούμε ανάλογο στο μέλλον, βαρετό, κουραστικό, έμπαινες στον λαβύρινθο και έβγαινες μετά από ώρα. Ευτυχώς τελείωσε. Ουφ!!!:wuerg: Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε φίλους και γείτονες που πάντα βοηθούν σε κάθε δρώμενο με τα δωράκια τους. Άιντε τώρα πάμε για το επόμενο....

Αρέσει σε nota.dim1802, bmanolos, zendaya_13 και 4 σε άλλους.
  18. NOTHS58

NOTHS58 Έμπειρος

Και αυτός. Και παρόμοιοι μηχανισμοί.

Αρέσει στον/ην nota.dim1802.
  19. maroula

maroula Αναλυτής του παιχνιδιού

Καλησπερα, αν και καθυστερημενα ηθελα να πω τη γνωμη μου για το ηβεντ, δεν πηρα ολα τα δωρα, αργησα 2 μερες να το ξεκινησω, αλλα το βρηκα εξαιρετικο, εντελως εξω απο τα συνηθισμενα..... οταν ειδα το βιντεο στις σ.ε. και καταλαβα, μου φανηκε απιθανο και το καταδιασκεδασα, ηθελε τροπο, οχι κοπο. Ευχαριστω Φαρμεραμα για το ακονισμα που προσφερεις στο μυαλο μου, μετα τα καθημερινα ζητηματα και προβληματα.

Αρέσει στον/ην sofiapao76.
  20. .selia.

.selia. Forum Moderator Team Farmerama GR

Το δρώμενο έχει τελειώσει.
    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Η συζήτηση κλείνει.

Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.