Feedback Συζήτηση για το δρώμενο Μυστηριώδης Λαβύρινθος

Η συζήτηση στο 'Συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι' ξεκίνησε από τον/την .*Hazel*., 23/10/18.

Αγαπητέ αναγνώστη και αναγνώστρια του φόρουμ,

αν θέλεις να συμμετέχεις ενεργά στις συζητήσεις του φόρουμ ή να δημιουργείς τα δικά σου θέματα, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο παιχνίδι. Αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό παιχνιδιού, κάνε εγγραφή. Ανυπομονούμε να σε καλωσορίσουμε στην ομάδα μας στο φόρουμ! „ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!“
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.
  1. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

ο λαβύρινθος μου έβγαλε τα μάτια και ειδικά τώρα που έφθασα στους πολλοίς θησαυρούς.. θα είχαν νόημα οι πολλοί θησαυροί μόνο αν παίρναμε δώρο από τον καθένα.. τώρα είναι τσάμπα παιδεμός.. σε δουλειά να βρισκόμαστε.. τα δώρα είναι σχεδόν αδιάφορα για μένα σε σχέση με τα πολλά αστερονομίσματα που ζητάει .. εκτός απο τα μυστηριώδη.. και τα ζητούμενα φυτά υπερβολικά πολλά.. φυσικά παρόλα αυτά.. συνεχίζω πιο πολύ για τα νομίσματα και τις αναβαθμίσεις.. καλή επιτυχία σε όλους

Αρέσει σε NOTHS58, Dr.Kelly, xaxare70 και 8 σε άλλους.
  2. nickoikono11

nickoikono11 Βετεράνος του παιχνιδιού

Με το που διαβασα τις οδηγιες, ζαλιστηκα! Με το που αρχισα να παιζω στον λαβυρινθο ζαλιστηκα ακομη περισσοτερο! Ωσπου να βγω απο τον λαβυρινθο τα νευρα μου ειχαν γινει .... κροσια!! Προκειμενου λοιπον να μην εξαντλησω ενα κουτι depon για τον πονοκεφαλο που μου προξενησε το δρωμενο, αποφασισα να μην ασχοληθω καν, τελειωσα το δρωμενο της εκτροφης και προσπαθω να μαζεψω τα φυτα που μου λειπουν και να συμπληρωσω τις αποστολες!! Καλη προσπαθεια σε οσους το επιχειρουν!!!

Αρέσει σε NOTHS58, Dr.Kelly, GaTe987 και 7 σε άλλους.
  3. thena

thena Εξαιρετικό ταλέντο

αφού πέρασαν διό μέρες τελικά κατάφερα να παίξω και εγώ .....το ταμπλετ- κινητό δε βοηθάει καθόλου μόνο σε σταθερό υπολογιστή το καταφερα και αυτό γιατί δεν με άφηνε να τα γυρίζω όπως τα ήθελα τα κουτάκια ....

όπως και να χει δεν νομίζω ότι αξίζει τόση ταλαιπωρία για ένα ιβεντ σε παιχνίδι φάρμας ....θέλει χρόνο κάθε παιχνίδι αλλά και επιμονή μέχρι να καταλάβεις τι ζητάει πράγμα ανούσιο για μια φάρμα όπως είπα

Αρέσει σε NOTHS58, mini88_, Dr.Kelly και 7 σε άλλους.
  4. haochi

haochi Νέος ειδικός

Ευχαριστώ όλους που στην αρχή του τελευταίου σκέλους του δρώμενου βοήθησαν με τις πληροφορίες που μας έδωσαν. Μου άρεσαν πολύ και οι 4 ενότητες, τελείωσα το παιχνίδι με τα νομίσματα και μου μένει ο λαβύρινθος. Στα πρώτα 3-4 παιχνίδια δυσκολεύτηκα μέχρι να τον καταλάβω, μετά τελείωναν πολύ γρήγορα και μου άρεσε πολύ η σπαζοκεφαλιά με τους διαδρόμους και τα γυρίσματα των κουτιών. Πολύ καλό δρώμενο με τέλεια δώρα, πολύ ωραία διακοσμητικά, ατελείωτες μπανάνες και αστέρια, γέμισα βιοτεχνικά δώρα και έχω χρόνο αρκετό να αυξήσω τα φυτά, τα ζώα και τους καρπούς της Πανσελήνου.
    Υ.Γ. προς την εταιρεία: περιμένω ένα απίθανο δρώμενο για τα Χριστούγεννα!

Αρέσει σε GEPPO1, skareleni, nota.dim1802 και 3 σε άλλους.
  5. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Καλημέρα σας!
    Έτοιμη η φασολιά, χωρίς αγορά κανενός πακέτου και χωρίς να ξοδέψω σούπερ λιπάσματα (εκτός από τα αρχικά) κλπ. Έτυχα μόνο 1 φορά +1 φυτό για 3 ή 6 ώρες (2 μαζέματα) και τίποτα άλλο,
    Περιμένει να ενεργοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή!

Θα συνεχίσω όμως για να πάρψ και τα διάφορα σεντούκια, Κάποια απ' αυτά δίνουν καλές ανταμειβές!
    Πιστεύω μέχρι το βράδυ θα μαζέψω τα φυτά (ίσως μείνει ένα φύτεμα) και μετά μένουν λίγα αναδυόμενα, που πιστεύω ότι με μια σπορά από μεγάλο φυτό θα τα μαζέψω.

Το παιχνιδάκι είναι λίγο κουραστικό, αλλά ασυνήθιστο και ενδιαφέρον. Αν προσέχετε τις περιοχές που φωτίζονται -εκεί που μπορείς να μετακινηθείς- με μικρές αλλαγές συλλέγετε τους θησαυρούς. Θα έπρεπε να ήταν πιο σύντομο ή να απαιτούνται λιγότερα παιχνίδια, γιατί καταντάει κουραστικό και μονότονο.

Καλή συνέχεια σε όλους και με λίγη προσοχή θα τα καταφέρετε!

Τελευταία επεξεργασία: 28/10/18
    Αρέσει σε Dr.Kelly, Gulit1, jimthrilosgate7 και 10 σε άλλους.
  6. Dr.Kelly

Dr.Kelly Δούκας του φόρουμ

Καλημέρα. :music:
    Εγώ πάντως δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα με τον λαβύρινθο. Την πρώτη φορά μόνο δεν το είχα καταλάβει και έλυσα τον λαβύρινθο στην τύχη. Γενικά σκέφτομαι τι τετραγωνάκια θα κουνήσω και τι δρόμο θα πάρω και μου είναι πολύ εύκολο. Είμαι κοντά στην φασολιά προς το παρόν, δεν χρησιμοποιώ λιπάσματα γιατί δεν έχω καθόλου. Ο στόχος μου προς το παρόν είναι η φασολιά και βλέπουμε.
    Καλή επιτυχία σε όλους.
    Εμείς από τη Θεσσαλονίκη ξεκινάμε για την παρέλαση.

Αρέσει σε Gulit1, GEPPO1, zendaya_13 και 7 σε άλλους.
  7. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Καλημερα , εγω απο το δρωμενο ενω θα εχω μαζεψει τα φυτα δεν καταφερνω να μαζεψω τα αναδυομενα , καποια βοηθεια!? οτιδηποτε , επισης ηθελα να ρωτησω εαν κανω τους συνδυασμους που εχει σε ανακοινωση η evieva με το τριανταφυλλο που γινεται ανα 8 λεπτα εαν τα βαλεις θα δωσει τα ιδια αναδυομενα σε σχεση εαν το αφηνα 10-48 ωρες?! Θελω να μου πειτε τροπους για αναδυομενα παρακαλω , εαν θελετε μπορειτε να μου στειλετε μυνημα στον λογαριασμο!Ευχαριστω εκ των προτερων

Αρέσει στους nota.dim1802, GEPPO1 και billgab.
  8. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

ΔΗΜΗΤΡΗΣ22 Μεγάλος δάσκαλος του φόρουμ

Καλημερα. Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με τα αναδυομενα, δεν βλεπω να τα μαζευω. Καποια συμβουλη καλοδεχουμενη. Ευχαριστω.

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  9. ΔΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΚΟΣ Ενεργός συντάκτης

ισως το πιο κουραστικο μινι παιχνιδι σε ιβεντ..καθαρα προσωπικη μου αντιληψη ειναι οτι οποιοδηποτε μινι game ξεπερνα τα 30 sec σε διαρκεια το καθιστα αυτοματος σε αποτυχια,οσο κι ενδιαφερον κ να ειναι!πιθανον να βγουν αλλοι 100 συμπαιχτες κ να πουν το αντιθετο και να εχουν και δικαιο!!..επαναλαμβανω οτι αυτο ειναι καθαρα η υποκειμενικη μου αποψη !!τα δωρα βεβαιως και η φασολια παρα πολυ καλα..αλλα με την συνιστωσα του λαβυρινθου το δρωμενο ειναι μετριο...θα μπορουσε να ειναι με την ιδια ιδεα αλλα διαφορετικη εξελιξη στο παιχνιδι πολυ καλυτερο.ευχαριστω!

Αρέσει σε NOTHS58, mini88_, Gulit1 και 15 σε άλλους.
  10. Nantia123

Nantia123 Κόμης

Γεια σου!
    Τα αναδυόμενα είναι ίδια, όσες μειώσεις και να κάνεις στο χρόνο. Γι αυτό έχουν μεγάλη σημασία οι εξευγενισμοί. Σε μικρότερο χρόνο παίρνεις τα ίδια αναδυόμενα, οπότε μπορείς να κάνεις περισσότερες σπορές και να μαζέψεις πολλά.

Αρέσει σε xristos-ale3andros, GEPPO1, LILA413 και 2 σε άλλους.
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Καλησπερα. Μπορεις να μου πεις που ειναι αυτη η αναρτηση της evieva γιατι με ενδιαφερει;

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  12. bilbo

bilbo Ανερχόμενος

Καλησπερα δημητρη στην σελιδα 4 αν θυμαμαι καλα στο θεμα ( ασ μιλησουμε για βιοτεχνικα αγαθα)

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  13. kadim65

kadim65 Νέος ειδικός

Πολυ ταλαιπωρία χωρίς λόγο!!!

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  14. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

.....έναν μίτο βρε παιδιά :oops:

Αρέσει στους kat77, icons1, GEPPO1 και σε ακόμα ένα άτομο.
  15. GEPPO1

GEPPO1 Παθιασμένος του φόρουμ

μειώθηκε η ποσότητα των αναδυόμενων ή μου φαίνεται?? από τα ίδια χωράφια βλέπω εδω και 2 μέρες λιγότερα αναδυομενα.. μπα σε καλό μου .. ματιασμένη είναι η φάρμα μου... καλημέρα φαρμερόπαιδα/

Αρέσει στους Gulit1, Dr.Kelly και nota.dim1802.
  16. kalliopipali

kalliopipali Μαθητευόμενος στο φόρουμ

καλημερα κα καλη εβδομαδα.Δεν τα καταφερνω με τιποτε!!!Εχω τα υλικα,αλλα με τον λαβυρινθο αποτυχια πληρης!!!Δεν καταλαβαινω ουτε τις οδηγιες σας!!!Πως μπορειτε να με βοηθησετε?? Κατι ελεγε και για ηλικιες πριν,φταιει που ειμαι 50 συν το ΦΠΑ!!!!

Αρέσει σε GEPPO1, 2014chr, nana και 4 σε άλλους.
  17. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Επιτέλους ...
    Καλή συνέχεια και επιμονή σε όσους συνεχίζουν ... τα αναδυόμενα ίσως να ήταν περισσότερα τις πρώτες ημέρες όντως GEPPO1

Αρέσει σε GEPPO1, Dr.Kelly, Gulit1 και 7 σε άλλους.
  18. nota.dim1802

nota.dim1802 Προχωρημένος

καθόλου δεν σου φαίνεται.... ισχύει...τα βράδια βάζω πολύωρο.... μόλις κλειδώσω τη φασολιά σταματώ.Δεν έχω περάσει ποτέ στο παρελθόν περισσότερες ώρες στον υπολογιστή-.-

Αρέσει στους Gulit1, Megas_kokoriko και bmanolos.
  19. ΔΗΜΗΤΡΗΣ22

Ευχαριστω πολυ, χρησιμες αναρτησεις. Αν και απογοητευτηκα, με ανετα χωραφια γαρυφαλλο εξευγενισμο και καποια βιοτεχνικα με 13 ωρες χρονο μου εδωσε μονο 100-120 αναδυομενα...Τοσα μου δινουν και τα μικρα χωραφια γαρυφαλλο μονο με νερο.

Αρέσει στον/ην GEPPO1.
  20. *As*

*As* Ενεργός συντάκτης

Το πως μετακινούμε τζακ και κουτάκια το εξήγησαν ωραιότατα οι συμπαίκτες μας, για όσους δυσκολεύονται που κυρίως είναι επειδή δεν ξεκίνησαν ακόμη ίσως να βοηθήσουν τα παρακάτω ...
    Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε ολόκληρη τη διαδρομή χωρίς να μετακινείτε τον Τζακ … ξεκινάμε να φτιάχνουμε τη διαδρομή από τον Τζακ ώστε να μπορούμε να τον μετακινήσουμε πιο κοντά στο θησαυρό και να μπορούμε να βγάζουμε κουτάκια από στήλες που δεν επηρεάζουν πλέον τη διαδρομή μας.
    Επίσης με βόλεψε να προσπαθώ να έχω διάδρομο περιμετρικά του λαβύρινθου … παίρνοντας τους πρώτους 2-3 θησαυρούς είχε δημιουργηθεί από μόνος του καθώς προσπαθούσα να βάζω ευθείες γύρω γύρω … και μετά όλα ήταν πιο εύκολα καθώς συνήθως ο θησαυρός ήταν κοντά στην περίμετρο ή αν ήταν στο κέντρο πάλι με 1-2 κινήσεις μπορούσες να πας τις περισσότερες φορές, σπάνια χρειάστηκαν παραπάνω και εκεί ή μετακινούσα τον θησαυρό προς την περίμετρο ή έφτιαχνα μια διαδρομή από την περίμετρο προς διπλανό κουτάκι που είχε πρόσβαση στο θησαυρό.
    Μετά από λίγη εξάσκηση πάνω από 1 λεπτό δεν νομίζω να χρειάζεται το κάθε παιχνίδι … καλή συνέχεια.

Αρέσει σε GEPPO1, skareleni, kalliopipali και 4 σε άλλους.
Κατάσταση θέματος:
Δεν μπορείτε να υποβάλετε άλλες απαντήσεις.